21 cilvēka klubs panāks ko vēlas!

Lapa 4 no 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Apskatīt iepiekšējo tematu Apskatīt nākamo tematu Go down

21 cilvēka klubs panāks ko vēlas! - Page 4 Empty Re: 21 cilvēka klubs panāks ko vēlas!

Post by Remi Svētdena Jūlijs 05, 2015 8:33 pm

Es kko teicu par Artūru/Lauri?

Remi
Marcellin Rémi #3 (D)
Marcellin Rémi #3 (D)

Postu skaits : 1533

http://theshl.b1.jcink.com/

Atpakaļ uz augšu Go down

21 cilvēka klubs panāks ko vēlas! - Page 4 Empty Re: 21 cilvēka klubs panāks ko vēlas!

Post by nickname33 Svētdena Jūlijs 05, 2015 8:34 pm

Kanzanio rakstīja:Te ir tikai 4 lapas...

Un ko es saku? Necieņā pret tavu centību!
nickname33
nickname33
Pim Pī Son (LW) #77
Pim Pī Son (LW) #77

Postu skaits : 1653

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Kanzanio Svētdena Jūlijs 05, 2015 8:34 pm

Slinkais Čubis rakstīja:
Curtis Crawford rakstīja:
Valtspav rakstīja:Esmu cru pašam nezinot. Labs!  Laughing

lol, tas vien pierāda to, cik tas sastāvs ir spēcīgs.
Okey, tagad beigsim iepīt tā čata dalībniekus šajā sviestā.  Laughing Visvairāk jau tāpēc, ka vismaz puse no viņiem par tādu nemaz nezin. Un neviens bez Kanzanio un Sapņa tur netaisās gāzt Lauri, Artūru vai vēl sazin ko.

Kā jau minēju to čatu neveidoju es tātad tomēr visi ir pret Smile
Kanzanio
Kanzanio
Jack Sundin #88 (GK)
Jack Sundin #88 (GK)

Postu skaits : 501

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Kanzanio Svētdena Jūlijs 05, 2015 8:37 pm

nickname33 rakstīja:

Da nē Wink Man ir vēl rezervē vecie LSHL spēlētāju profili ko iedeva Smile Ar auto poster kādu rītu te būs tik daudz, ka vispār neko nesapratīs Laughing
Kanzanio
Kanzanio
Jack Sundin #88 (GK)
Jack Sundin #88 (GK)

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Soviig Svētdena Jūlijs 05, 2015 8:39 pm

Saldais heteroseksuāls ar mazo apalīti Čīču = divi lielākie huiņu vārītāji LSHL, kuri taisa "revolūciju". Vienkārši ideāla svētdiena, lol. Very Happy Very Happy
Soviig
Soviig
Guncha Pillers #1 (D)
Guncha Pillers #1 (D)

Postu skaits : 1231
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Ineši

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by nickname33 Svētdena Jūlijs 05, 2015 8:39 pm

Kanzanio rakstīja:
nickname33 rakstīja:

Da nē Wink Man ir vēl rezervē vecie LSHL spēlētāju profili ko iedeva Smile Ar auto poster kādu rītu te būs tik daudz, ka vispār neko nesapratīs Laughing

I Like

DODAT WILD CATS TRĪS ZVAIGŽŅU KAUSU! TULĪT PAT!
nickname33
nickname33
Pim Pī Son (LW) #77
Pim Pī Son (LW) #77

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Kristz Svētdena Jūlijs 05, 2015 8:43 pm

Es šo murgu netaisos lasīt.
Teiksim tā, cirks aizbrauca, bet divi klauni palika. Smile 

Mani tikai nesen ielika par adminu, mani arī vēlies ''gāzt''? Laughing
Kristz
Kristz
Antti Anrikainen (GK) #1 /GM/

Postu skaits : 9829
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Aizpute/Saldus

http://www.draugiem.lv/user/1433985/

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Soviig Svētdena Jūlijs 05, 2015 8:44 pm

Eu, Nikij. Kad sadzeram kā vecajos labajos laikos?
Soviig
Soviig
Guncha Pillers #1 (D)
Guncha Pillers #1 (D)

Postu skaits : 1231
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Ineši

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Kanzanio Svētdena Jūlijs 05, 2015 8:46 pm

Thomas Miller rakstīja:Saldais heteroseksuāls ar mazo apalīti Čīču = divi lielākie huiņu vārītāji LSHL, kuri taisa "revolūciju". Vienkārši ideāla svētdiena, lol. Very Happy Very Happy

Nē vairākums domā ka tie ir admini un viss fatsharks Smile
Kanzanio
Kanzanio
Jack Sundin #88 (GK)
Jack Sundin #88 (GK)

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Skipper Svētdena Jūlijs 05, 2015 8:47 pm

Es nelasīšu visas piecas lapas un nešķirošu kurš par ko.

Šī oficiāli ir stulbākā ideja, kura jeb kad kādam šai forumā ir bijusi! 

Es laikam esmu viens no tiem, kurš vienmēr vispamatīgāk ir kritizējis adminu darbu, bet šis ir nenormāls bullshits!
Šis ir forums! Forumam nav jāpastāv par katru cenu! Ja būs boikots, tad forums nomirs! Tas nav kaut kāds trolejbusu vadītāju boikots. Tur, protams, vienmēr viss atrisināsies. Šeit viss nomirs! 

Un, piedod, Kanzanio, bet, ja tu cīnies par līgas nogalināšanu un tev ir 5 konti, tad tevi vajag nobanot un tev pašam vajag apdomāt savas turpmākās darbības. Atkal jautāju kādam. Tev tiešām nav nekā labāka ko darīt vasarā, kā bīdīt šādu bullshit?!
Skipper
Skipper
Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
Emīls Skapis (GK) #62  /Skauts/

Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by nickname33 Svētdena Jūlijs 05, 2015 8:49 pm

Thomas Miller rakstīja:Eu, Nikij. Kad sadzeram kā vecajos labajos laikos?

Emm...mēs jau dzeram kopā ar Curtisu, kas tikko nosimoja ierakstu Meteors vs Plēsoņas spēlei. Tu jau laikam lidinies mākoņos, ja tu neredzi mani.

nickname33
nickname33
Pim Pī Son (LW) #77
Pim Pī Son (LW) #77

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Kanzanio Svētdena Jūlijs 05, 2015 8:54 pm

Skipper rakstīja:Es nelasīšu visas piecas lapas un nešķirošu kurš par ko.

Šī oficiāli ir stulbākā ideja, kura jeb kad kādam šai forumā ir bijusi! 

Es laikam esmu viens no tiem, kurš vienmēr vispamatīgāk ir kritizējis adminu darbu, bet šis ir nenormāls bullshits!
Šis ir forums! Forumam nav jāpastāv par katru cenu! Ja būs boikots, tad forums nomirs! Tas nav kaut kāds trolejbusu vadītāju boikots. Tur, protams, vienmēr viss atrisināsies. Šeit viss nomirs! 

Un, piedod, Kanzanio, bet, ja tu cīnies par līgas nogalināšanu un tev ir 5 konti, tad tevi vajag nobanot un tev pašam vajag apdomāt savas turpmākās darbības. Atkal jautāju kādam. Tev tiešām nav nekā labāka ko darīt vasarā, kā bīdīt šādu bullshit?!

1.Boikots būs ja admini nemainīs attieksmi!
2. Necīnos par līgas nogalināšanu bet adminu maiņu.
3. Mani nebiedē bans ņemot vērā, ka tiku nobanots uz 2 mēnešiem bez iemesla, jo Viedais redz tā izdomāja un neviens admins viņu toreiz nesodīja.
4. 5 konti nav mani, bet cilvēku no šejienes.
5. Pat negribēju te nākt iekšā bet šodien skype uzrakstīja.
Kanzanio
Kanzanio
Jack Sundin #88 (GK)
Jack Sundin #88 (GK)

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viesis Svētdena Jūlijs 05, 2015 8:57 pm

Vnk piesaki bada streiku, ja admini neatkāpsies! Evil or Very Mad Twisted Evil

Viesis
Viesis

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Jogurtaa Svētdena Jūlijs 05, 2015 8:58 pm

Kanzanio rakstīja:
21 cilvēka klubs panāks ko vēlas! - Page 4 1sw4

Tas notiek, kad skype neieiet 2 dienas. Domāju, ka tas ir LSHL čats Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Jogurtaa
Jogurtaa
Ethan Olivander #25 (C)
Ethan Olivander #25 (C)

Postu skaits : 2399

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by bukss Svētdena Jūlijs 05, 2015 8:58 pm

Kanzanio rakstīja:
Valts Pumpurs rakstīja:
Kanzanio rakstīja:
Valts Pumpurs rakstīja:
The Dream rakstīja:
Valts Pumpurs rakstīja:
Kanzanio rakstīja:
Valts Pumpurs rakstīja:Tu atgriezies, mēs domājām, ka tu buši kļuvis normāls, bet sadraudzējies ar Sapni un izveidojāt skype grupu 2 cilvēkiem un tagad izdomājās savu skaitli uz 23 pacelt, ķipa, redz, meš esam tik daudz neapmietrina'to. Very Happy

Smadzenes tā arī tu neesi atguvis. tev tiešām ir 18 gadu? Dotu, ne vairāk par 3

Neesiet pārāk pārsteigti ka ResnāsZivis un Viedā draugi tur nav Laughing Laughing

Man jau nav grūti, vienkārši pārējie negrib atklāties Very Happy 21 cilvēka klubs panāks ko vēlas! - Page 4 24bq7mh Māki skaitīt lietotājus?
Vārdus aizkrāsoji, lai neredzētu, ka tu ar Robi saraksties tur? Very Happy 21 lietotājs! Very Happy Tie droši viewn ir neaktīvie vai Wolves. Very Happy (Tas pats jau ir) Very Happy vai arī pilnīgi random cilvēki!

http://prntscr.com/7p3mqg
Gudrākā kompānija, kas jebkad savākusies. 2 mazuļi un viens "18" mazulis. Ja būtu kāda nopietna persona turn, nevis 3 pasisti tipiņi! Very Happy

Par pasisto vari saukt tevi, tādēļ tas arī ir iemesls kādēļ lietotāji izlēma tevi nelikt, jo esi pasists Smile Ā jā
Protams, es pasists! Kuram te ir n-tie multi konti uztaisīti bijuši? Kurš ārdās par LSHL, kaut pats teica, ka vienalga? Kurš?

Nu ko ( kā čatā mēs tevi iesaucām pasistais Laughing ) Izrādās neesam gan mēs 2, nav vairs tev visas kārtis rokās? Surprised
beidz melot, es neesmu tā teicis. tu jau kā čigāns sāc pļūtīt.
bukss
bukss
Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/
Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/

Postu skaits : 1391
Vecums : 35
Dzīvesvieta : Saldus

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viesis Svētdena Jūlijs 05, 2015 8:59 pm

Jogurtaa rakstīja:
Kanzanio rakstīja:

Tas notiek, kad skype neieiet 2 dienas. Domāju, ka tas ir LSHL čats Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Ir jau arī. Very Happy

Viesis
Viesis

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Jogurtaa Svētdena Jūlijs 05, 2015 9:01 pm

Slinkais Čubis rakstīja:
Jogurtaa rakstīja:

Ir jau arī. Very Happy

Tad jau chill ;D
Jogurtaa
Jogurtaa
Ethan Olivander #25 (C)
Ethan Olivander #25 (C)

Postu skaits : 2399

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by The Number 1 Svētdena Jūlijs 05, 2015 9:03 pm

Kanzanio rakstīja:3. Mani nebiedē bans ņemot vērā, ka tiku nobanots uz 2 mēnešiem bez iemesla, jo Viedais redz tā izdomāja un neviens admins viņu toreiz nesodīja.

Pasaki man kurā brīdī Viedais tevi nobanoja bez iemesla un es uzreiz nomainīšu visu adminu sastāvu uz tādu kā tu nosauksi.
The Number 1
The Number 1

Postu skaits : 5364
Vecums : 11

http://www.lshl.lv

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Kanzanio Svētdena Jūlijs 05, 2015 9:04 pm

bukss rakstīja:
Kanzanio rakstīja:
Valts Pumpurs rakstīja:
Kanzanio rakstīja:
Valts Pumpurs rakstīja:
The Dream rakstīja:
Valts Pumpurs rakstīja:
Kanzanio rakstīja:
Valts Pumpurs rakstīja:Tu atgriezies, mēs domājām, ka tu buši kļuvis normāls, bet sadraudzējies ar Sapni un izveidojāt skype grupu 2 cilvēkiem un tagad izdomājās savu skaitli uz 23 pacelt, ķipa, redz, meš esam tik daudz neapmietrina'to. Very Happy

Smadzenes tā arī tu neesi atguvis. tev tiešām ir 18 gadu? Dotu, ne vairāk par 3

Neesiet pārāk pārsteigti ka ResnāsZivis un Viedā draugi tur nav Laughing Laughing

Man jau nav grūti, vienkārši pārējie negrib atklāties Very Happy 21 cilvēka klubs panāks ko vēlas! - Page 4 24bq7mh Māki skaitīt lietotājus?
Vārdus aizkrāsoji, lai neredzētu, ka tu ar Robi saraksties tur? Very Happy 21 lietotājs! Very Happy Tie droši viewn ir neaktīvie vai Wolves. Very Happy (Tas pats jau ir) Very Happy vai arī pilnīgi random cilvēki!

Gudrākā kompānija, kas jebkad savākusies. 2 mazuļi un viens "18" mazulis. Ja būtu kāda nopietna persona turn, nevis 3 pasisti tipiņi! Very Happy

Par pasisto vari saukt tevi, tādēļ tas arī ir iemesls kādēļ lietotāji izlēma tevi nelikt, jo esi pasists Smile Ā jā
Protams, es pasists! Kuram te ir n-tie multi konti uztaisīti bijuši? Kurš ārdās par LSHL, kaut pats teica, ka vienalga? Kurš?

Nu ko ( kā čatā mēs tevi iesaucām pasistais Laughing ) Izrādās neesam gan mēs 2, nav vairs tev visas kārtis rokās? Surprised
beidz melot, es neesmu tā teicis. tu jau kā čigāns sāc pļūtīt.

Nē mēs tik tā tevi iesaucām Wink
Kanzanio
Kanzanio
Jack Sundin #88 (GK)
Jack Sundin #88 (GK)

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Coyote Svētdena Jūlijs 05, 2015 9:08 pm

lol izrādās, ka viss šitais ir kārtējais sūds ko izdomājuši dream, sundin.. Very Happy
Coyote
Coyote
Curtis Crawford #1 (LW)
Curtis Crawford #1 (LW)

Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Kanzanio Svētdena Jūlijs 05, 2015 9:14 pm

Curtis Crawford rakstīja:lol izrādās, ka viss šitais ir kārtējais sūds ko izdomājuši dream, sundin.. Very Happy

Diemžēl atkal ķļūdies, sūds kas ir izdomāts esi tu Laughing , bet runājot par čatu kā jau minēju mani tur pievienojas ;0
21 cilvēka klubs panāks ko vēlas! - Page 4 4s1dop Ja nebūtu slinkums varētu arī pievienot visu čatu kas par jums ir 3 dienas runāts, kur 3 dienās es neparādos nevienu reizi lol Very Happy Vienkārši pārējie nezin kādēļ baidās teikt Dry
Kanzanio
Kanzanio
Jack Sundin #88 (GK)
Jack Sundin #88 (GK)

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Kristz Svētdena Jūlijs 05, 2015 9:19 pm

100% tevi pievienoja, jo gribēja par tevi pasmieties.
Kristz
Kristz

Postu skaits : 9829
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Aizpute/Saldus

http://www.draugiem.lv/user/1433985/

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Coyote Svētdena Jūlijs 05, 2015 9:24 pm

Sūdiņš rakstīja:
Curtis Crawford rakstīja:lol izrādās, ka viss šitais ir kārtējais sūds ko izdomājuši dream, sundin.. Very Happy

Diemžēl atkal ķļūdies, sūds kas ir izdomāts esi tu Laughing , bet runājot par čatu kā jau minēju mani tur pievienojas ;0
21 cilvēka klubs panāks ko vēlas! - Page 4 4s1dop Ja nebūtu slinkums varētu arī pievienot visu čatu kas par jums ir 3 dienas runāts, kur 3 dienās es neparādos nevienu reizi lol Very Happy Vienkārši pārējie nezin kādēļ baidās teikt Dry

dvj, iedošu tev 3 milj
Coyote
Coyote
Curtis Crawford #1 (LW)
Curtis Crawford #1 (LW)

Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Kanzanio Svētdena Jūlijs 05, 2015 9:30 pm

Kristz rakstīja:100% tevi pievienoja, jo gribēja par tevi pasmieties.

JĀ 100%!!!!! laimīgs? :DDDDD
Kanzanio
Kanzanio
Jack Sundin #88 (GK)
Jack Sundin #88 (GK)

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Kanzanio Svētdena Jūlijs 05, 2015 9:34 pm

Curtis Crawford rakstīja:
Sūdiņš rakstīja:

dvj, iedošu tev 3 milj

Tu meitenēm kokčikus arī uzsauc ar virtuālo naudu? Cool
Kanzanio
Kanzanio
Jack Sundin #88 (GK)
Jack Sundin #88 (GK)

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Atpakaļ uz augšu Go down

Lapa 4 no 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Apskatīt iepiekšējo tematu Apskatīt nākamo tematu Atpakaļ uz augšu

- Similar topics