21 cilvēka klubs panāks ko vēlas!
Lapa 4 no 10 • Share
Lapa 4 no 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: 21 cilvēka klubs panāks ko vēlas!
Kanzanio rakstīja:Te ir tikai 4 lapas...
Un ko es saku? Necieņā pret tavu centību!
nickname33- Pim Pī Son (LW) #77
- Postu skaits : 1653
Slinkais Čubis rakstīja:Okey, tagad beigsim iepīt tā čata dalībniekus šajā sviestā. Visvairāk jau tāpēc, ka vismaz puse no viņiem par tādu nemaz nezin. Un neviens bez Kanzanio un Sapņa tur netaisās gāzt Lauri, Artūru vai vēl sazin ko.Curtis Crawford rakstīja:Valtspav rakstīja:Esmu cru pašam nezinot. Labs!
lol, tas vien pierāda to, cik tas sastāvs ir spēcīgs.
Kā jau minēju to čatu neveidoju es tātad tomēr visi ir pret
Kanzanio- Jack Sundin #88 (GK)
- Postu skaits : 501
nickname33 rakstīja:Kanzanio rakstīja:Te ir tikai 4 lapas...
Da nē Man ir vēl rezervē vecie LSHL spēlētāju profili ko iedeva Ar auto poster kādu rītu te būs tik daudz, ka vispār neko nesapratīs
Saldais heteroseksuāls ar mazo apalīti Čīču = divi lielākie huiņu vārītāji LSHL, kuri taisa "revolūciju". Vienkārši ideāla svētdiena, lol.
Soviig- Guncha Pillers #1 (D)
- Postu skaits : 1231
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Ineši
Kanzanio rakstīja:nickname33 rakstīja:Kanzanio rakstīja:Te ir tikai 4 lapas...
Da nē Man ir vēl rezervē vecie LSHL spēlētāju profili ko iedeva Ar auto poster kādu rītu te būs tik daudz, ka vispār neko nesapratīs
DODAT WILD CATS TRĪS ZVAIGŽŅU KAUSU! TULĪT PAT!
Es šo murgu netaisos lasīt.
Teiksim tā, cirks aizbrauca, bet divi klauni palika.
Mani tikai nesen ielika par adminu, mani arī vēlies ''gāzt''?
Teiksim tā, cirks aizbrauca, bet divi klauni palika.
Mani tikai nesen ielika par adminu, mani arī vēlies ''gāzt''?
Eu, Nikij. Kad sadzeram kā vecajos labajos laikos?
Soviig- Guncha Pillers #1 (D)
- Postu skaits : 1231
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Ineši
Thomas Miller rakstīja:Saldais heteroseksuāls ar mazo apalīti Čīču = divi lielākie huiņu vārītāji LSHL, kuri taisa "revolūciju". Vienkārši ideāla svētdiena, lol.
Nē vairākums domā ka tie ir admini un viss fatsharks
Es nelasīšu visas piecas lapas un nešķirošu kurš par ko.
Šī oficiāli ir stulbākā ideja, kura jeb kad kādam šai forumā ir bijusi!
Es laikam esmu viens no tiem, kurš vienmēr vispamatīgāk ir kritizējis adminu darbu, bet šis ir nenormāls bullshits!
Šis ir forums! Forumam nav jāpastāv par katru cenu! Ja būs boikots, tad forums nomirs! Tas nav kaut kāds trolejbusu vadītāju boikots. Tur, protams, vienmēr viss atrisināsies. Šeit viss nomirs!
Un, piedod, Kanzanio, bet, ja tu cīnies par līgas nogalināšanu un tev ir 5 konti, tad tevi vajag nobanot un tev pašam vajag apdomāt savas turpmākās darbības. Atkal jautāju kādam. Tev tiešām nav nekā labāka ko darīt vasarā, kā bīdīt šādu bullshit?!
Es laikam esmu viens no tiem, kurš vienmēr vispamatīgāk ir kritizējis adminu darbu, bet šis ir nenormāls bullshits!
Šis ir forums! Forumam nav jāpastāv par katru cenu! Ja būs boikots, tad forums nomirs! Tas nav kaut kāds trolejbusu vadītāju boikots. Tur, protams, vienmēr viss atrisināsies. Šeit viss nomirs!
Un, piedod, Kanzanio, bet, ja tu cīnies par līgas nogalināšanu un tev ir 5 konti, tad tevi vajag nobanot un tev pašam vajag apdomāt savas turpmākās darbības. Atkal jautāju kādam. Tev tiešām nav nekā labāka ko darīt vasarā, kā bīdīt šādu bullshit?!
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga
Thomas Miller rakstīja:Eu, Nikij. Kad sadzeram kā vecajos labajos laikos?
Emm...mēs jau dzeram kopā ar Curtisu, kas tikko nosimoja ierakstu Meteors vs Plēsoņas spēlei. Tu jau laikam lidinies mākoņos, ja tu neredzi mani.
Skipper rakstīja:Es nelasīšu visas piecas lapas un nešķirošu kurš par ko.
1.Boikots būs ja admini nemainīs attieksmi!
2. Necīnos par līgas nogalināšanu bet adminu maiņu.
3. Mani nebiedē bans ņemot vērā, ka tiku nobanots uz 2 mēnešiem bez iemesla, jo Viedais redz tā izdomāja un neviens admins viņu toreiz nesodīja.
4. 5 konti nav mani, bet cilvēku no šejienes.
5. Pat negribēju te nākt iekšā bet šodien skype uzrakstīja.
Kanzanio rakstīja:
Tas notiek, kad skype neieiet 2 dienas. Domāju, ka tas ir LSHL čats
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
beidz melot, es neesmu tā teicis. tu jau kā čigāns sāc pļūtīt.Kanzanio rakstīja:Valts Pumpurs rakstīja:Protams, es pasists! Kuram te ir n-tie multi konti uztaisīti bijuši? Kurš ārdās par LSHL, kaut pats teica, ka vienalga? Kurš?Kanzanio rakstīja:Valts Pumpurs rakstīja:Gudrākā kompānija, kas jebkad savākusies. 2 mazuļi un viens "18" mazulis. Ja būtu kāda nopietna persona turn, nevis 3 pasisti tipiņi!The Dream rakstīja:Valts Pumpurs rakstīja:Vārdus aizkrāsoji, lai neredzētu, ka tu ar Robi saraksties tur? 21 lietotājs! Tie droši viewn ir neaktīvie vai Wolves. (Tas pats jau ir) vai arī pilnīgi random cilvēki!Kanzanio rakstīja:Valts Pumpurs rakstīja:Tu atgriezies, mēs domājām, ka tu buši kļuvis normāls, bet sadraudzējies ar Sapni un izveidojāt skype grupu 2 cilvēkiem un tagad izdomājās savu skaitli uz 23 pacelt, ķipa, redz, meš esam tik daudz neapmietrina'to.
Smadzenes tā arī tu neesi atguvis. tev tiešām ir 18 gadu? Dotu, ne vairāk par 3
Neesiet pārāk pārsteigti ka ResnāsZivis un Viedā draugi tur nav
Man jau nav grūti, vienkārši pārējie negrib atklāties Māki skaitīt lietotājus?
http://prntscr.com/7p3mqg
Par pasisto vari saukt tevi, tādēļ tas arī ir iemesls kādēļ lietotāji izlēma tevi nelikt, jo esi pasists Ā jā
Nu ko ( kā čatā mēs tevi iesaucām pasistais ) Izrādās neesam gan mēs 2, nav vairs tev visas kārtis rokās?
bukss- Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/
- Postu skaits : 1391
Vecums : 35
Dzīvesvieta : Saldus
Ir jau arī.Jogurtaa rakstīja:Kanzanio rakstīja:
Viesis- Viesis
Slinkais Čubis rakstīja:Ir jau arī.Jogurtaa rakstīja:Kanzanio rakstīja:
https://2img.net/h/oi61.tinypic.com/1sw4.jpg
Tad jau chill ;D
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
Kanzanio rakstīja:3. Mani nebiedē bans ņemot vērā, ka tiku nobanots uz 2 mēnešiem bez iemesla, jo Viedais redz tā izdomāja un neviens admins viņu toreiz nesodīja.
Pasaki man kurā brīdī Viedais tevi nobanoja bez iemesla un es uzreiz nomainīšu visu adminu sastāvu uz tādu kā tu nosauksi.
bukss rakstīja:beidz melot, es neesmu tā teicis. tu jau kā čigāns sāc pļūtīt.Kanzanio rakstīja:Valts Pumpurs rakstīja:Protams, es pasists! Kuram te ir n-tie multi konti uztaisīti bijuši? Kurš ārdās par LSHL, kaut pats teica, ka vienalga? Kurš?Kanzanio rakstīja:Valts Pumpurs rakstīja:Gudrākā kompānija, kas jebkad savākusies. 2 mazuļi un viens "18" mazulis. Ja būtu kāda nopietna persona turn, nevis 3 pasisti tipiņi!The Dream rakstīja:Valts Pumpurs rakstīja:Vārdus aizkrāsoji, lai neredzētu, ka tu ar Robi saraksties tur? 21 lietotājs! Tie droši viewn ir neaktīvie vai Wolves. (Tas pats jau ir) vai arī pilnīgi random cilvēki!Kanzanio rakstīja:Valts Pumpurs rakstīja:Tu atgriezies, mēs domājām, ka tu buši kļuvis normāls, bet sadraudzējies ar Sapni un izveidojāt skype grupu 2 cilvēkiem un tagad izdomājās savu skaitli uz 23 pacelt, ķipa, redz, meš esam tik daudz neapmietrina'to.
Smadzenes tā arī tu neesi atguvis. tev tiešām ir 18 gadu? Dotu, ne vairāk par 3
Neesiet pārāk pārsteigti ka ResnāsZivis un Viedā draugi tur nav
Man jau nav grūti, vienkārši pārējie negrib atklāties Māki skaitīt lietotājus?
Par pasisto vari saukt tevi, tādēļ tas arī ir iemesls kādēļ lietotāji izlēma tevi nelikt, jo esi pasists Ā jā
Nu ko ( kā čatā mēs tevi iesaucām pasistais ) Izrādās neesam gan mēs 2, nav vairs tev visas kārtis rokās?
Nē mēs tik tā tevi iesaucām
lol izrādās, ka viss šitais ir kārtējais sūds ko izdomājuši dream, sundin..
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
Curtis Crawford rakstīja:lol izrādās, ka viss šitais ir kārtējais sūds ko izdomājuši dream, sundin..
Diemžēl atkal ķļūdies, sūds kas ir izdomāts esi tu , bet runājot par čatu kā jau minēju mani tur pievienojas ;0
Ja nebūtu slinkums varētu arī pievienot visu čatu kas par jums ir 3 dienas runāts, kur 3 dienās es neparādos nevienu reizi lol Vienkārši pārējie nezin kādēļ baidās teikt
Sūdiņš rakstīja:Curtis Crawford rakstīja:lol izrādās, ka viss šitais ir kārtējais sūds ko izdomājuši dream, sundin..
Diemžēl atkal ķļūdies, sūds kas ir izdomāts esi tu , bet runājot par čatu kā jau minēju mani tur pievienojas ;0
Ja nebūtu slinkums varētu arī pievienot visu čatu kas par jums ir 3 dienas runāts, kur 3 dienās es neparādos nevienu reizi lol Vienkārši pārējie nezin kādēļ baidās teikt
dvj, iedošu tev 3 milj
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
Kristz rakstīja:100% tevi pievienoja, jo gribēja par tevi pasmieties.
JĀ 100%!!!!! laimīgs? :DDDDD
Curtis Crawford rakstīja:Sūdiņš rakstīja:Curtis Crawford rakstīja:lol izrādās, ka viss šitais ir kārtējais sūds ko izdomājuši dream, sundin..
dvj, iedošu tev 3 milj
Tu meitenēm kokčikus arī uzsauc ar virtuālo naudu?
Lapa 4 no 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» 1 cilvēka klubs, kurš panāk ko vēlas.
» Aizputes klubs, S7
» LSHL varētu pievienoties klubs no Latgales
» FREE? Kaads velas ?
» Varbūt kāds vēlas uzspēlēt POKERU?
» Aizputes klubs, S7
» LSHL varētu pievienoties klubs no Latgales
» FREE? Kaads velas ?