Aizputes klubs, S7
Lapa 1 no 1 • Share
Aizputes klubs, S7
Labrīt, labdien, labvakar! Tas atkarībā, kad jūs šo lasāt. Ar jums šodien un arī citas dienas būšu es, Krists Zommers, jebšu vienkārši Kristz. Šodien es jums pastāstīšu par dažādām lietām, kuras būs saistītas ar S7 Aizputes komandas plāniem.
Varbūt daudziem, izlasot virsrakstu, likās, ka Aizputes klubs atkal mainīs savu nosaukumu, taču tā nenotiks. Klubs saglabā savu veco nosaukumu, Aizputes Indiāņi, mūsu nākamās sezonas logotips arī paliks nemainīgs, tieši tāds, kāds tas bija S5 un S6.
Trenera komentāri pēc spēlēm:
Spēle bija laba, patika iemetienu pārsvars, bet varējām labāk spēlēt aizsardzībā. Pablo arī varēja labāk tvert to liktenīgo, vienīgo ripu. Kopumā esmu apmierināts ar Laivas sniegumu, viņam tagad sanāk konkurēt ar 2 RW uzbrucējiem, pagaidām viņš sevi ir parādījis vislabāk. Paldies puišiem, gatavosimies spēlei pret Krieviju, būs smagi.
Varbūt daudziem, izlasot virsrakstu, likās, ka Aizputes klubs atkal mainīs savu nosaukumu, taču tā nenotiks. Klubs saglabā savu veco nosaukumu, Aizputes Indiāņi, mūsu nākamās sezonas logotips arī paliks nemainīgs, tieši tāds, kāds tas bija S5 un S6.
- Logo (ja kāds nezin, kāds tas izskatās):
Atskatoties uz pagājušo sezonu, es varu paņemt gan labas lietas, gan arī slikto. Sliktais laikam bija tas, ka es taktisko zīmējumu veidošanai neveltīju pietiekami daudz laika, tikai uz sezonas beigām sāku strādāt pamatīgi un tad arī bija vērojams rezultāts, bet kā vienmēr ar to bija par maz.
Bet tagad ķeršos klāt pie kluba jaunumiem.
Viens no šiem jaunumiem ir tas, ka klubam ir jaunas formas. Lūk arī tās:
- Mājas spēļu formastērps:
- Izbraukuma spēļu formastērps:
Šoreiz krāsas izvēlējos šādas, jo man bija apnicis parastais baltais. Tādēļ arī viesos spēlēsim ar šādiem formastērpiem.
Otrs kluba jaunums ir komandas kapteinis un tā asistenti.
Sākšu ar komandas kapteiņa asistentiem.
Piebildīšu, ka šoreiz kapteini un tā asistentus izvēlējos es pats, nevis komandas balsojums kā parasti tas notiek.
Un tā ..
- 1. kapteiņa asistents ir ...:
- Alexander O'Neill
Es šim uzbrucējam uzticos, un ceru, ka viņš savu darbu darīs godam.
- 2. kapteiņa asistents ir ..:
- Edgars Ozols
Manuprāt, šis aizsargs ir kļuvis par vienu no līgas līderiem. Iepriekšējā sezonā Aizputes sastāvā darbojās ļoti sekmīgi, un ceru, ka viņš to turpinās darīt.
Visbeidzot, esmu nonācis pie paša svarīgākā, KAPTEIŅA.
Ar prieku paziņoju, ka ...
- KLUBA KAPTEINIS IR ...:
- TOMS LINIŅŠ
Šis ir laikam visaktīvākais no visiem kandidātiem, kuri man bija, tādēļ arī tāds lēmums.
Kapteinis tiks iepazīstināts ar saviem pienākumiem mazliet vēlāk.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tas nu bija par S7, bet tagad mazliet par Indiāņu sagatavošanos nākamajai sezonai.
Kluba vadība ir sarunājusi vairākas draudzības spēles ar dažādiem klubiem.
Kopā Indiāņi aizvadīs 6 pārbaudes spēles, kurās sacentīsies ar ..
Japānas izlasi, Krievijas izlasi, Jokerit, Jaroslavļas Lokomotiv, HC Sparta Praha un saldajā ēdienā pret St. Louis Blues.
Kalendārs šīm spēlēm būs sekojošs.
Trenera komentāri pēc spēlēm:
Japan @ Indiāņi
Spēle bija laba, patika iemetienu pārsvars, bet varējām labāk spēlēt aizsardzībā. Pablo arī varēja labāk tvert to liktenīgo, vienīgo ripu. Kopumā esmu apmierināts ar Laivas sniegumu, viņam tagad sanāk konkurēt ar 2 RW uzbrucējiem, pagaidām viņš sevi ir parādījis vislabāk. Paldies puišiem, gatavosimies spēlei pret Krieviju, būs smagi.
Russia @ Indiāņi
Tad nu tā, spēlējam labi 1. periodā un 3. periodā līdz vārtu zaudējumam. Iemetienos atkal esam ideāli, 47 uzvarēti iemetieni, tas ir daudz pret tādu valsts komandu kāda ir Krievija. Varējām labāk spēlēt aizsardzībā, bet spēles uzdevums 3. periodā tika izpildīts. Liku mest aizsarga aizsegā, un to komanda darīja lieliski. Varu uzslavēt arī komandas kapteini Liniņu, kurš kārtīgi uzkurināja komandu pirms 3. perioda. O'Neill labi iederas 1. maiņā, tikai Uvis pieklust uzreiz. Vēl paeksperimentēšu, tagad jāgatavojas spēlei pret Jokerit.
Indians @ Jokerit
Spēle bija draņķīga. Spēli sākām no aizsardzības, jo tāds bija mans uzdevums, savest kārtībā lietas, kas saistītas ar aizsardzību. Varbūt izvēlējos nepiemērotāko veidu, spēlēt agresīvi. Tam neesam gatavi. Vēl gribu teikt, ka pirmo reizi kluba pastāvēšanā spēlējām uz lielā ledus. Bija interesanti, ka ir tik liels laukums. Pretinieku vārtsargs vārtus sargāja labi, līdz brīdim, kad viņa vārtos iekrita O'Neill raidītā ripa, tas laikam viņu iedzina stresā, jo bija vēl daudz bīstamu momentu. Jāņem arī daudz pozitīvu lietu no šī mača. Kristam laikam nevajadzēs spēlēt centra pozīcijā, jo tur esam izvēlējušies jau divus labākos. Centīsimies pie visa piestrādāt treniņos un tad jau gaidīsim nākamo spēli, pret Lokomotiv (no KHL). Gaidām. Tagad uz saredzēšanos.
Lokomotiv @ Indians
Spēle bija skatāma, diemžēl šoreiz pievīla komandas realizācija, jo momentu bija daudz. Ļoti patika Uvja trio maiņa, domāju, ka tā nesīs augļus. Komandas kapteinis arī ir formā, uzmundrināja komandu, taču šoreiz kaut kur pietrūka. Kopumā varu teikt daudz laba, liku vārtos Aldari, lai viņu pārbaudītu, spēlēja diezgan labi, bet tagad laiks domāt par nākamo spēli. Paldies puišiem. Īpaši jaunajiem talantiem, kas pievienojās mums no FA.
Blues @ Indians
Spēle atkal bija skatāma, bet pieļāvām kļūdas aizsardzībā, kas maksāja ar zaudētajiem vārtiem, bet šo pārbaudes ciklu uzskatu par pozitīvu, jo daudz lietas tiešām es eksperimentēju. Paldies puišiem. Par šo spēli man nav komentāru, neskaitot par kļūdām.
Par šīm spēlēm tiks ziņots, tās tiks raidītas tiešraidē, un būs pieejama arī statistika.
Viss tiks apkopots šeit, tāpēc lūdzu, šo nevērtēt līdz beigām.
Re: Aizputes klubs, S7
Apsveicu Tomu!
Maikijs- Jimmy Lindberg #25 (D)
- Postu skaits : 591
Vecums : 25
#Liniņžforpresident
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Man tās melnās formas patīk
The_Mazais.- Inokentijs Kastiņš #15 (C)
- Postu skaits : 1218
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Latvija
Mana skola!
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
Veiksmi turnīrā jums
Intarusu- Lasse Lammela 31 # C
- Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627
Viss pagaidām iet labi ! Tā tik turpināt !!!
O'Neill un Laiva - MALAČI !!!
O'Neill un Laiva - MALAČI !!!
Viesis- Viesis
Spēle pret Sparta Praha tiek atcelta, tātad, nākamā, pēdējā, spēle pret Blues.
Similar topics
» 21 cilvēka klubs panāks ko vēlas!
» 1 cilvēka klubs, kurš panāk ko vēlas.
» LSHL varētu pievienoties klubs no Latgales
» 1 cilvēka klubs, kurš panāk ko vēlas.
» LSHL varētu pievienoties klubs no Latgales
Lapa 1 no 1