LSHL :: S9 :: GM90 Meteors @ Wolves

Lapa 2 no 2 Previous  1, 2

Apskatīt iepiekšējo tematu Apskatīt nākamo tematu Go down

LSHL :: S9 :: GM90 Meteors @ Wolves - Page 2 Empty Re: LSHL :: S9 :: GM90 Meteors @ Wolves

Post by Remi Piektdiena Jūnijs 26, 2015 7:46 pm

Jeff Sloth rakstīja:
vairogs rakstīja:
Jeff Sloth rakstīja:
vairogs rakstīja:Viedajam ir savi noteikumi ! Towel
Kas ir pozitīvi, jo dažiem nav nedz noteikumu, nedz skaidrības ko iesākt ar savu dzīvi. Rolling Eyes
Es tev varu pamācīt kā jādzīvo ,ja vēlies , tu tikai nesūti mani uz vienu vietu ! Wink
Paldies, atteikšos no brieduma gados esoša vīrieša, kurš tā vietā, lai lolotu sievu un audzinātu bērnus, sēž virtuālā vidē un audzina svešus bērnus, slēpjot pat savu seju un vārdu, jo baidās no 13 gadīgiem izsitējiem, ka neatrod dzīvē, nenomētā opeli ar akmeņiem. Neuzskatu, ka man ir ko no tā mācīties. Rolling Eyes

Bet no otras puses es jau neko nezinu un tukši te leju, jo neviens tak nezin kāds zvērs esi, man ir neliels zobs uz anonīmiem komentētājiem, lietotājiem un tādā garā. Tas neliekas cilvēcīgi, kur nu vēl vīrišķīgi. Kārtīgs vecis vienalga kur, neslēpsies un lai vai kā pastāvēs par savu viedokli. Un nē, mani pilnībā neinteresē nekas par tevi, vienkārši fakts, kā tāds mani pārsteidz.  Rolling Eyes

Bet protams paldies par izrādīto iniciatīvu, ja cītīgi meklēsi, noteikti atradīsi kādu kuru pamācīt. Wink

Eu, varoni, ko tad nedirs savam izsitējam Curtis Crawford par vārda, uzvārda neatklāšanu un viņa multi acc - Kane un Laraque.
Kane aktīvi trenējas, sadirsos ar Crawford, Kane nonāca Wolves un ar grūtībām, jo Crawford gribeēja man ieriebt un dabūt Kane uz fatsharka un lai man ieriebtu vairs netrenējās lol un interesanti tajā pašā laikā periodā, kad Crawford bija aizņemts un nebija laika Heat ĢM, bet nu labi, ko es te, ganjau, ka sakrītiba!

Remi
Marcellin Rémi #3 (D)
Marcellin Rémi #3 (D)

Postu skaits : 1533

http://theshl.b1.jcink.com/

Atpakaļ uz augšu Go down

LSHL :: S9 :: GM90 Meteors @ Wolves - Page 2 Empty Re: LSHL :: S9 :: GM90 Meteors @ Wolves

Post by Coyote Piektdiena Jūnijs 26, 2015 7:50 pm

Viņš jau mani visu laiku apsaukā, tikai ne publiski. :/ Un vecīt, kur mani pārējie multi acc? Visus nepieminēji.
Coyote
Coyote
Curtis Crawford #1 (LW)
Curtis Crawford #1 (LW)

Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viedais Piektdiena Jūnijs 26, 2015 7:53 pm

Par Kane man nav pierādījumu, ip nesakrīt, laiki nesakrīt, nevaru neko apgalvot, pietam ja arī tā ir, tad tas ir viens, vai divi, nevis 5 feiki, kuri diezgan acīmredzami ir.

Es zinu Crawforda real name un kā viņš izskatās, tā kā neslēpjas gan. Wink Kā arī Crawfords ir tādā vecumā, kad ir normāli šeit atrasties.

Kur tu atkal bāzies? Kas tev diršu plēš? Viņš tevi apsolījis apprecēt, kad pilngadīgs paliksi un viendzimuma laulības Latvijā atļaus?
Viedais
Viedais
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM

Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Rūdis Siliņš Piektdiena Jūnijs 26, 2015 8:04 pm

LSHL :: S9 :: GM90 Meteors @ Wolves - Page 2 289388xcitefun-1000-posts_zpsf904e0f2LSHL :: S9 :: GM90 Meteors @ Wolves - Page 2 Images?q=tbn:ANd9GcRbLIZgfCWwdoql7LGXA-11aYgZl651neDAu2q8CT6ASN-Pu8av
Rūdis Siliņš
Rūdis Siliņš
Rūdis Siliņš (C) #16
Rūdis Siliņš (C) #16

Postu skaits : 1406
Vecums : 26

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Remi Piektdiena Jūnijs 26, 2015 8:22 pm

Ohoho, izredzētais.. redzējis mūsu LSHL immortal king aka Curtis Crawford

Remi
Marcellin Rémi #3 (D)
Marcellin Rémi #3 (D)

Postu skaits : 1533

http://theshl.b1.jcink.com/

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Coyote Piektdiena Jūnijs 26, 2015 8:26 pm

Nē, viņš nav vienīgais. Esmu saticies arī ar Thomas Miller un Alex Lindberg, arī Freddy Crawford, kurš starp citu ir mans 7. multi acc.
Coyote
Coyote
Curtis Crawford #1 (LW)
Curtis Crawford #1 (LW)

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Soviig Piektdiena Jūnijs 26, 2015 10:15 pm

Curtis dzīvē tāds mīzals ir. Wub ph34r
Soviig
Soviig
Guncha Pillers #1 (D)
Guncha Pillers #1 (D)

Postu skaits : 1231
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Ineši

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Coyote Piektdiena Jūnijs 26, 2015 10:25 pm

nah tev bija jasaka, zbal Mad
Coyote
Coyote
Curtis Crawford #1 (LW)
Curtis Crawford #1 (LW)

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by vairogs Sestdiena Jūnijs 27, 2015 9:00 am

Jeff Sloth rakstīja:
Paldies, atteikšos no brieduma gados esoša vīrieša, kurš tā vietā, lai lolotu sievu un audzinātu bērnus, sēž virtuālā vidē un audzina svešus bērnus, slēpjot pat savu seju un vārdu, jo baidās no 13 gadīgiem izsitējiem, ka neatrod dzīvē, nenomētā opeli ar akmeņiem. Neuzskatu, ka man ir ko no tā mācīties. Rolling Eyes

Bet no otras puses es jau neko nezinu un tukši te leju, jo neviens tak nezin kāds zvērs esi, man ir neliels zobs uz anonīmiem komentētājiem, lietotājiem un tādā garā. Tas neliekas cilvēcīgi, kur nu vēl vīrišķīgi. Kārtīgs vecis vienalga kur, neslēpsies un lai vai kā pastāvēs par savu viedokli. Un nē, mani pilnībā neinteresē nekas par tevi, vienkārši fakts, kā tāds mani pārsteidz.  Rolling Eyes

Bet protams paldies par izrādīto iniciatīvu, ja cītīgi meklēsi, noteikti atradīsi kādu kuru pamācīt. Wink
Nē, paldies ! Man ar 13-gadīgiem izsitējiem nav pa ceļam un mani personīgie likumi aizliedz pacelt roku pret bērniem/jauniešiem/meitenēm !
Atļauts nepieciešamības reizē izrādīt spēku tikai un vienīgi pret lielākiem augumā par sevi (vai pārkačātiem mīkstmiešiem ,kas tikai barā uzbrūkot jūtas kruti - tad drīkst paretināt neuztraucoties par sekām ,ka kādam vari ko salauzt ,jo es it kā aizstāvos) ,bet kur tu te tādus trīsmetrīgus un divmetrīgus platumā atradīsi , ja pats esmu kā divdurvju skapis !

Dodu priekšroku visu nokārtot civilizēti , vicinot dūres nevietā - tā ir galvenā vājuma pazīme !

Lai vājie lēkā kā gailēni un mērās ar krāniņiem - man ir svarīgākas lietas ko darīt (piemēram jāiečeko kas jauns iekš LSHL noticis) ! Very Happy

-------------------------------------------------------
Katram ir tiesības uz privāto dzīvi - tā kā tur tev taisnība ,ka neko nezini par mani - es dodu tikai tik daudz informācijas ,cik uzskatu par nepieciešamu !
(iespējams man ir 3 sievas un 5 bērni + braucu ar glaunāko mersi ,tas ir žiguli (bet nevajadzēja teikt ,jo tagad sīkie izsitēji viņu nomētās ar olām) + labs darbs ,kur varu atļauties strādāt no mājām un paralēli tusēt ar Viedo pa LSHL , BET tā kā daudzsievība Latvijā vēl nav pieņemta ... tad man jāslēpj sievas pagultē un jāizliekas par vientuļnieku ,kas zin ,vēl nodokļus par daudzsievību piestādīs ! )
Ir cilvēki ,kuriem patīk ,kad viņus pa dzeltenajām lapelēm izvazā (kurš ar ko gulējis ,ar ko precējies ,cik bērni ,cik reiz šķīries utt) , patīk viņiem būt uzmanības centrā ,bet es neesmu no tiem !

Man ar nepatīk anonīmie , īpaši ,kad slēpjas ar mērķi lai izlietu savu žulti un personīgo nepatiku !
Bet būt par anonīmo - likums neaizliedz - tā kā nav nekas pārkāpts - aiztikt ar nevienu neaiztieku - tikai draudzīgi papļāpāju !
Es vienmēr savu viedokli pasaku un pastāvu par to - neesmu no tiem ,kas vispirms saka un tad domā ko izdarījis !
(Retu reizi varu kur nokļūdīties ,vai ko pārprast !)

Ja tu atsakies no maniem pakalpojumiem ,tad man jāiet mest cilpu kokā , jo tevī es saskatīju vislielāko potenciālu !
Pārējie nav interesanti - viņi psiholoģiski noturīgi un nenokaitināmi - tādus nav vērts kaitināt !
Ja nē ,tad nē - es tikai draugam vēlējos palīdzēt , skatos ,ka viņam smags brīdis dzīvē !
vairogs
vairogs
Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks

Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by vairogs Sestdiena Jūnijs 27, 2015 9:02 am

Curtis Crawford rakstīja:nah tev bija jasaka, zbal Mad
Ak ,tad tu tas esi ,kurš tumsas aizsegā opeļus ar akmeņiem nomētā !? Very Happy Very Happy
vairogs
vairogs

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Coyote Sestdiena Jūnijs 27, 2015 9:22 am

Nē, es dzīvē esmu ultimate immortal king urāls, kurš nēsā monster energy kepku un visiem sola pa seju aka whiteboy who'll fight anyone. Kas attiecas uz LSHL dzīvi, nesimoju spēles, bet laižu ierakstus 24/7, man pieder 7 multi acc. Nekas no tā visa nav taisnība, bet kaut kas tamlīdzīgs esot novērots.

btw, Curtis Crawford beigs karjeru, man būs jauns spēlētājs (GK) sigā var redzēt info.
Coyote
Coyote
Curtis Crawford #1 (LW)
Curtis Crawford #1 (LW)

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viedais Sestdiena Jūnijs 27, 2015 2:28 pm

Un turpinam fantazēt. Aplausi
Viedais
Viedais
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM

Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by vairogs Sestdiena Jūnijs 27, 2015 3:48 pm

Priekā ! cheers
vairogs
vairogs

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Atpakaļ uz augšu Go down

Lapa 2 no 2 Previous  1, 2

Apskatīt iepiekšējo tematu Apskatīt nākamo tematu Atpakaļ uz augšu

- Similar topics