LSHL :: S9 :: GM90 Meteors @ Wolves
Lapa 1 no 2 • Share
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
Re: LSHL :: S9 :: GM90 Meteors @ Wolves
12:10 sāku
Bilde kļuva skaistāka !
-------------------------------------------
Tikai 7 goli - personīgais rekords !
Nav gadījumā arī līgas rekords !??
-------------------------------------------
Tikai 7 goli - personīgais rekords !
Nav gadījumā arī līgas rekords !??
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Šādi nejoko !Kristz rakstīja:OMFG..
Hercogam šī spēle skaitās pie tām limita 4 spēlēm?
Kalebam 7 goli!
aumicc83- Reinis Aumeisters (LW) #81
- Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera
Ngel- Serij Kovalchuk #66 (D)
- Postu skaits : 427
Vecums : 27
Dzīvesvieta : Rīga
Apsveicu Trako Hercogu ar sauso spēli!
nickname33- Pim Pī Son (LW) #77
- Postu skaits : 1653
Beidzot izdarīja to, kas būtu jādara katram kas spēlē 2/3 spēles, vai pat visu spēli- visu karjeru.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Jeff Sloth rakstīja:Beidzot izdarīja to, kas būtu jādara katram kas spēlē 2/3 spēles, vai pat visu spēli- visu karjeru.
EU. BET HERCOGAM ŠĪ SPĒLE SKAITĀS ??? NEVARU SAPRAST UZ CIK VĒL JĀLIEK VĀRTOS.
Nekas tur neskaitās - 15 nospēlētas sekundes nav pat lielākā daļa spēles ,kur nu nu vēl spēle - tik vien kā paspēja līdz vārtiem aizslidot (par ko vēl te runāt ?!) , tad jau vilki ar sen būtu izpildījuši šo normu !Kristz rakstīja:EU. BET HERCOGAM ŠĪ SPĒLE SKAITĀS ??? NEVARU SAPRAST UZ CIK VĒL JĀLIEK VĀRTOS.
man šķiet, ka skaitās, jo vārtsargam ir jāparādās uz ledus.. un tad viņam ieskaitās spēle..vairogs rakstīja:Nekas tur neskaitās - 15 nospēlētas sekundes nav pat lielākā daļa spēles ,kur nu nu vēl spēle - tik vien kā paspēja līdz vārtiem aizslidot (par ko vēl te runāt ?!) , tad jau vilki ar sen būtu izpildījuši šo normu !Kristz rakstīja:EU. BET HERCOGAM ŠĪ SPĒLE SKAITĀS ??? NEVARU SAPRAST UZ CIK VĒL JĀLIEK VĀRTOS.
Tu smejies vai kā? 15 sek ir spēle smh?
Spēle skaitās, ja viņš sāk spēli vārtos un nospēlē vismaz 2/3 no spēles..
bet kaut kam arī bija tikai 1 periods, vai tikai puse un viņam teica, ka skaitāsThe Dream rakstīja:Tu smejies vai kā? 15 sek ir spēle smh?
Ja pus spēle ir tad toč skaitās, bet cik konkreti bija var atrast noteikumos vai pie Laura.. bija paziņojumā minetas konkrētas minūtes, no kurām sākās.
Jeff Sloth rakstīja:Ja pus spēle ir tad toč skaitās, bet cik konkreti bija var atrast noteikumos vai pie Laura.. bija paziņojumā minetas konkrētas minūtes, no kurām sākās.
nav minēts
Viedajam ir savi noteikumi !
Es uzskatu, ka 15 sekundes nevar skaitīt, kā spēli. Tad jau vienkārši taktikās ieliec otro vārtsargu un piezīmi, lai pēc 15 sekundēm nomaina!
aumicc83- Reinis Aumeisters (LW) #81
- Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera
Kas ir pozitīvi, jo dažiem nav nedz noteikumu, nedz skaidrības ko iesākt ar savu dzīvi.vairogs rakstīja:Viedajam ir savi noteikumi !
Es tev varu pamācīt kā jādzīvo ,ja vēlies , tu tikai nesūti mani uz vienu vietu !Jeff Sloth rakstīja:Kas ir pozitīvi, jo dažiem nav nedz noteikumu, nedz skaidrības ko iesākt ar savu dzīvi.vairogs rakstīja:Viedajam ir savi noteikumi !
Paldies, atteikšos no brieduma gados esoša vīrieša, kurš tā vietā, lai lolotu sievu un audzinātu bērnus, sēž virtuālā vidē un audzina svešus bērnus, slēpjot pat savu seju un vārdu, jo baidās no 13 gadīgiem izsitējiem, ka neatrod dzīvē, nenomētā opeli ar akmeņiem. Neuzskatu, ka man ir ko no tā mācīties.vairogs rakstīja:Es tev varu pamācīt kā jādzīvo ,ja vēlies , tu tikai nesūti mani uz vienu vietu !Jeff Sloth rakstīja:Kas ir pozitīvi, jo dažiem nav nedz noteikumu, nedz skaidrības ko iesākt ar savu dzīvi.vairogs rakstīja:Viedajam ir savi noteikumi !
Bet no otras puses es jau neko nezinu un tukši te leju, jo neviens tak nezin kāds zvērs esi, man ir neliels zobs uz anonīmiem komentētājiem, lietotājiem un tādā garā. Tas neliekas cilvēcīgi, kur nu vēl vīrišķīgi. Kārtīgs vecis vienalga kur, neslēpsies un lai vai kā pastāvēs par savu viedokli. Un nē, mani pilnībā neinteresē nekas par tevi, vienkārši fakts, kā tāds mani pārsteidz.
Bet protams paldies par izrādīto iniciatīvu, ja cītīgi meklēsi, noteikti atradīsi kādu kuru pamācīt.
Jeff Sloth rakstīja:Paldies, atteikšos no brieduma gados esoša vīrieša, kurš tā vietā, lai lolotu sievu un audzinātu bērnus, sēž virtuālā vidē un audzina svešus bērnus, slēpjot pat savu seju un vārdu, jo baidās no 13 gadīgiem izsitējiem, ka neatrod dzīvē, nenomētā opeli ar akmeņiem. Neuzskatu, ka man ir ko no tā mācīties.vairogs rakstīja:Es tev varu pamācīt kā jādzīvo ,ja vēlies , tu tikai nesūti mani uz vienu vietu !Jeff Sloth rakstīja:Kas ir pozitīvi, jo dažiem nav nedz noteikumu, nedz skaidrības ko iesākt ar savu dzīvi.vairogs rakstīja:Viedajam ir savi noteikumi !
Bet no otras puses es jau neko nezinu un tukši te leju, jo neviens tak nezin kāds zvērs esi, man ir neliels zobs uz anonīmiem komentētājiem, lietotājiem un tādā garā. Tas neliekas cilvēcīgi, kur nu vēl vīrišķīgi. Kārtīgs vecis vienalga kur, neslēpsies un lai vai kā pastāvēs par savu viedokli. Un nē, mani pilnībā neinteresē nekas par tevi, vienkārši fakts, kā tāds mani pārsteidz.
Bet protams paldies par izrādīto iniciatīvu, ja cītīgi meklēsi, noteikti atradīsi kādu kuru pamācīt.
Tev viss labi?
DoUbLeD- Knut Kasinak (G) #33 /ĢM/
- Postu skaits : 2606
Vecums : 27
Dzīvesvieta : Rugāji
DoUbLeD rakstīja:Jeff Sloth rakstīja:Paldies, atteikšos no brieduma gados esoša vīrieša, kurš tā vietā, lai lolotu sievu un audzinātu bērnus, sēž virtuālā vidē un audzina svešus bērnus, slēpjot pat savu seju un vārdu, jo baidās no 13 gadīgiem izsitējiem, ka neatrod dzīvē, nenomētā opeli ar akmeņiem. Neuzskatu, ka man ir ko no tā mācīties.vairogs rakstīja:Es tev varu pamācīt kā jādzīvo ,ja vēlies , tu tikai nesūti mani uz vienu vietu !Jeff Sloth rakstīja:Kas ir pozitīvi, jo dažiem nav nedz noteikumu, nedz skaidrības ko iesākt ar savu dzīvi.vairogs rakstīja:Viedajam ir savi noteikumi !
Tev viss labi?
Nav, es arī kā infantils muļķis šo portālu vēl turpinu apmeklēt.. neliela atpalicība n shit.
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Similar topics
» LSHL :: S10 :: GM90 Meteors @ Plēsoņas
» LSHL S7::GM90 Indiāņi @ Wolves
» LSHL : S10 : PO :GM4 Wolves @ Meteors
» LSHL :: S9 :: GM6 Wolves @ Meteors
» LSHL : S10 : PO : GM5 Meteors @ Wolves
» LSHL S7::GM90 Indiāņi @ Wolves