JHL ĢMi
Lapa 4 no 5 • Share
Lapa 4 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: JHL ĢMi
Maus rakstīja:Pieredzīte?Kanzanio rakstīja:Labāk ieteiktu nevis atlaist GM, kas nevar saglabāt jauniņos, bet drīzāk lai kāds Admins iziet cauri katras komandas sastāvam un salīdzina vai kādiem profiliem nesakrīt ip un ja sakrīt tos publiskot, ātri vien atklāsies cik te ir tādu ''jauniņo'' protams ja negribēs paglābt savējos...
Nu jā esmu pārliecināts ka te vismaz 4 cilvēkiem ir multiaccounti
Kanzanio- Jack Sundin #88 (GK)
- Postu skaits : 501
Man ir ideja, kas daudziem nepatiks, bet dēļ šīs lietas paliku aktīvs - skype čats.
Atceros pirmo reizi, kad mani tur pievienoja, šķita ka visi ir iedomīgi maitas, it īpaši Evelīna, tādēļ visu S4 biju neaktīvs, bet kad nodomāju, ka yolo pēc atkal jāieiet, sapratu, ka jāpaliek. Mietam divi gali, bet uzskatu, ka šis var iekustināt jaunos, un pārliecināt ka ir jāpaliek.
Atceros pirmo reizi, kad mani tur pievienoja, šķita ka visi ir iedomīgi maitas, it īpaši Evelīna, tādēļ visu S4 biju neaktīvs, bet kad nodomāju, ka yolo pēc atkal jāieiet, sapratu, ka jāpaliek. Mietam divi gali, bet uzskatu, ka šis var iekustināt jaunos, un pārliecināt ka ir jāpaliek.
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Maus rakstīja:Man ir ideja, kas daudziem nepatiks, bet dēļ šīs lietas paliku aktīvs - skype čats.
Mums bija laba ideja saistībā ar šo. Noteikti pacelšu tēmu.
Tas ir saistībā ar skype un JHL, noteikti ne visas līgas. Bet jaunos jā, tāds kā atbalsta čats pirmajā sezonā kur būtu tikai JHLieši un ĢMi+admini piemēram, jeb tie kuri jēdz. Pēc sezonas visus jaunos gurķus ārā un kad visu ir sapratuši caur skype, tad lai sāk apgūt arī forumu, kā pārējie vecie lietotāji.
Varētu ieviest pat pavisam drīz šo.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Jeff Sloth rakstīja:Maus rakstīja:Man ir ideja, kas daudziem nepatiks, bet dēļ šīs lietas paliku aktīvs - skype čats.
Tas ir saistībā ar skype un JHL, noteikti ne visas līgas. Bet jaunos jā, tāds kā atbalsta čats pirmajā sezonā kur būtu tikai JHLieši un ĢMi+admini piemēram, jeb tie kuri jēdz. Pēc sezonas visus jaunos gurķus ārā un kad visu ir sapratuši caur skype, tad lai sāk apgūt arī forumu, kā pārējie vecie lietotāji.
Tiešām laba ideja.
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Uz šiem, kas pagaidām ir neizdosies, jo visi daudz maz iebraujuši, bet ar S6 draftā esošajiem noteikti vajag.Jeff Sloth rakstīja:Maus rakstīja:Man ir ideja, kas daudziem nepatiks, bet dēļ šīs lietas paliku aktīvs - skype čats.
laaceens66- Oskar Ollson #99 (LW)
- Postu skaits : 898
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Māja
Robert, tu esi debīls, sīks čigāns, kurš grib nogalināt visus krievus ar savu zobenu, tāpēc tavs viedoklis ir pa lielam nekam nederīgs un slims. IZAUDZ PRĀTĀ UN, LŪDZU, NOTIEVĒ.The Dream rakstīja:Par Heat piekritīšu. Miskaste, ne komanda.
Soviig- Guncha Pillers #1 (D)
- Postu skaits : 1231
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Ineši
Aktīvs = trenējas.Kanzanio rakstīja:Trakākais ir tas, ka dažās komandās neminēšu vārdā, (HEAT) pilnīgi tiek aizbaidīti jaunie, ļoti maz aktīvo, + ja arī ir aktīvs, viņam tiek draudēts ar nelikšanu sastāvā, šausmas šausmas :O HEAT vispār 2 sezonās lkm nekādu īsti pienesmu LSHL nav nesusi, iekšienē haoss. Ja Yogurtaa ar Lions tomēr sagatavoja pāris (labus) jaunos spēlētājus, kas bija aktīvi, tad šeit es vienīgais mēģinu ko grupā rakstīt bet arī tad draud ar nelikšanu sastāvā utt. Domāju varētu taisīt balsošanu par katru klubu, kur savāc vairāk kā 50% balsis HEAT gadījumā var pat 90% atlaiž GM, vai naudas sods
Tu pat nemēģini kaut ko labot, jo apvainojies kā maza meitene. Es esmu pie stūres pirmo sezonu un man interesēs ir uzvarēt, bet ar tavu 156+ TP vārtusargu mēs varam tikai zaudēt. Es nezinu, bet, manuprāt, tu esi viens no pretīgākajiem šīs līgas lietotājiem ever - jā, uzskati to kā komplimentu. Tu pats neredzi, ka kretinē visiem ar savu bērnišķīgo uzvedību?
Thomas Miller rakstīja:Robert, tu esi debīls, sīks čigāns, kurš grib nogalināt visus krievus ar savu zobenu, tāpēc tavs viedoklis ir pa lielam nekam nederīgs un slims. IZAUDZ PRĀTĀ UN, LŪDZU, NOTIEVĒ.The Dream rakstīja:Par Heat piekritīšu. Miskaste, ne komanda.
Jā, tu gan lieliski pieradīja viņa brieduma pakāpi.. Mūsu līgas inteliģence esi!
Noteikti ne man un visai pārējai līga negribas padomāt, kurš ir kritis tādā izmisumā, ka gvelž tādu sviestu.
Nezinu kā Robis uz šo komentāru reaģēs, bet es pasmietos.
Vari domāt, ka aizstāvu tikai Robi, bet es vnk neciešu tupu lamāšanos. Dzīvē ar to vēl varbūt kādu iebiedēsi, ja pratīsi pasniegt, bet internetā.. Nu gribas tādus tirliņus izdzēst. Domā, ka esi labāks par kādu? Tad pierādi to!
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Dzīvesvieta : Rīga
Es atbildējo viņam ar to pašu - savādāk nesaprastu.Skipper rakstīja:Thomas Miller rakstīja:Robert, tu esi debīls, sīks čigāns, kurš grib nogalināt visus krievus ar savu zobenu, tāpēc tavs viedoklis ir pa lielam nekam nederīgs un slims. IZAUDZ PRĀTĀ UN, LŪDZU, NOTIEVĒ.The Dream rakstīja:Par Heat piekritīšu. Miskaste, ne komanda.
Jā, tu gan lieliski pieradīja viņa brieduma pakāpi.. Mūsu līgas inteliģence esi!
Noteikti ne man un visai pārējai līga negribas padomāt, kurš ir kritis tādā izmisumā, ka gvelž tādu sviestu.
Vari domāt, ka aizstāvu tikai Robi, bet es vnk neciešu tupu lamāšanos. Dzīvē ar to vēl varbūt kādu iebiedēsi, ja pratīsi pasniegt, bet internetā.. Nu gribas tādus tirliņus izdzēst. Domā, ka esi labāks par kādu? Tad pierādi to!
Inteliģents cilvēks, kuram nav nākotne.. Klauns un gudri dirst, nav gudri spriest pēc 3 gadu vecām bildēm. Debīliķis.. Ja tas būtu SHL, tu sen jau būtu nobanots par šādiem izteikumiem.
Thomas Miller rakstīja:Aktīvs = trenējas.Kanzanio rakstīja:Trakākais ir tas, ka dažās komandās neminēšu vārdā, (HEAT) pilnīgi tiek aizbaidīti jaunie, ļoti maz aktīvo, + ja arī ir aktīvs, viņam tiek draudēts ar nelikšanu sastāvā, šausmas šausmas :O HEAT vispār 2 sezonās lkm nekādu īsti pienesmu LSHL nav nesusi, iekšienē haoss. Ja Yogurtaa ar Lions tomēr sagatavoja pāris (labus) jaunos spēlētājus, kas bija aktīvi, tad šeit es vienīgais mēģinu ko grupā rakstīt bet arī tad draud ar nelikšanu sastāvā utt. Domāju varētu taisīt balsošanu par katru klubu, kur savāc vairāk kā 50% balsis HEAT gadījumā var pat 90% atlaiž GM, vai naudas sods
Tu pat nemēģini kaut ko labot, jo apvainojies kā maza meitene. Es esmu pie stūres pirmo sezonu un man interesēs ir uzvarēt, bet ar tavu 156+ TP vārtusargu mēs varam tikai zaudēt. Es nezinu, bet, manuprāt, tu esi viens no pretīgākajiem šīs līgas lietotājiem ever - jā, uzskati to kā komplimentu. Tu pats neredzi, ka kretinē visiem ar savu bērnišķīgo uzvedību?
Atkal jau mēģina apvainot jaunos spēlētājus, AR TĀDU ATTIEKSMI TIKAI AIZBIEDĒ JAUNOS!!!
Kura vēl nepatīk Heat un tās GM? rakstat komentos, sūtīšu tālāk. Šāds bardaks GM sen nav redzēts.
Man nepatīc TU!!!Kanzanio rakstīja:Thomas Miller rakstīja:Aktīvs = trenējas.Kanzanio rakstīja:Trakākais ir tas, ka dažās komandās neminēšu vārdā, (HEAT) pilnīgi tiek aizbaidīti jaunie, ļoti maz aktīvo, + ja arī ir aktīvs, viņam tiek draudēts ar nelikšanu sastāvā, šausmas šausmas :O HEAT vispār 2 sezonās lkm nekādu īsti pienesmu LSHL nav nesusi, iekšienē haoss. Ja Yogurtaa ar Lions tomēr sagatavoja pāris (labus) jaunos spēlētājus, kas bija aktīvi, tad šeit es vienīgais mēģinu ko grupā rakstīt bet arī tad draud ar nelikšanu sastāvā utt. Domāju varētu taisīt balsošanu par katru klubu, kur savāc vairāk kā 50% balsis HEAT gadījumā var pat 90% atlaiž GM, vai naudas sods
Atkal jau mēģina apvainot jaunos spēlētājus, AR TĀDU ATTIEKSMI TIKAI AIZBIEDĒ JAUNOS!!!
Kura vēl nepatīk Heat un tās GM? rakstat komentos, sūtīšu tālāk. Šāds bardaks GM sen nav redzēts.
laaceens30- Valts Pumpurs #30 (GK)
- Postu skaits : 1572
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Dzērbene
Skipper rakstīja:Thomas Miller rakstīja:Robert, tu esi debīls, sīks čigāns, kurš grib nogalināt visus krievus ar savu zobenu, tāpēc tavs viedoklis ir pa lielam nekam nederīgs un slims. IZAUDZ PRĀTĀ UN, LŪDZU, NOTIEVĒ.The Dream rakstīja:Par Heat piekritīšu. Miskaste, ne komanda.
Es arī par to saku Thomas Miller nejūt jau robežas savai agrisivitātei, tādēļ arī redzama ir jauno spēlētāju ''aktivitāte'' Heatā, atceros kā pirmo reizi ienācu, tu biji tas, kas te visu viegli, saprotami parādīji, bet Heat GM pat necenšas informēt jaunos par aktivitātēm....
Valts Pumpurs rakstīja:Man nepatīc TU!!!Kanzanio rakstīja:Thomas Miller rakstīja:Aktīvs = trenējas.Kanzanio rakstīja:Trakākais ir tas, ka dažās komandās neminēšu vārdā, (HEAT) pilnīgi tiek aizbaidīti jaunie, ļoti maz aktīvo, + ja arī ir aktīvs, viņam tiek draudēts ar nelikšanu sastāvā, šausmas šausmas :O HEAT vispār 2 sezonās lkm nekādu īsti pienesmu LSHL nav nesusi, iekšienē haoss. Ja Yogurtaa ar Lions tomēr sagatavoja pāris (labus) jaunos spēlētājus, kas bija aktīvi, tad šeit es vienīgais mēģinu ko grupā rakstīt bet arī tad draud ar nelikšanu sastāvā utt. Domāju varētu taisīt balsošanu par katru klubu, kur savāc vairāk kā 50% balsis HEAT gadījumā var pat 90% atlaiž GM, vai naudas sods
Personīgi jā, bet jādomā tīri racionāli, lai neaizbiedētu jaunos Un tas kas notiek Heat klubā ir tikai šausmas, visi jaunie talanti tiek norakti.
Pirmkārt: Tā kā Thomas ir vīriešu dzimtes vārds, pareizi būtu pierādījis, nevisSkipper rakstīja:Jā, tu gan lieliski pieradīja viņa brieduma pakāpi.. Mūsu līgas inteliģence esi!Thomas Miller rakstīja:Robert, tu esi debīls, sīks čigāns, kurš grib nogalināt visus krievus ar savu zobenu, tāpēc tavs viedoklis ir pa lielam nekam nederīgs un slims. IZAUDZ PRĀTĀ UN, LŪDZU, NOTIEVĒ.The Dream rakstīja:Par Heat piekritīšu. Miskaste, ne komanda.
Otrkārt: Pirms vārda kā ir jāliek komats, jo ar komatu neatdala tikai salīdzinājumu, bet šajā gadījumā, salīdzinājums tas nav.
Rūdis Siliņš- Rūdis Siliņš (C) #16
- Postu skaits : 1406
Kanzanio - Tu neesi nedz talants, nedz autoritāte, nedz jaunais. Ko tu visu laiku lej sviestu?
Tu nezini, iespējams Millers pm raksta visiem jaunajiem un stāsta, kas un kā notiek. Tu esi jau aptuveni 20 reacreate un tev pašam vajadzētu būt skaidrībai par visu, es arī tevi neietu mācīt, ja būtu pie manis. Tu nu galīgi neesi jauns lietotājs, un ja esi tik neapmierināts, mēģini dabūt trade, nevis mal vienu un to pašu čerņu, domāju ka Millers būs priecīgs tikt no tevis vaļā un tu būsi priecīgs nokļūt citur, vienīgi huiņa sākās tur, ka tevi ne visi grib pie sevis, itīpaši ja vēl esi izdomājis netrenēties "zvaigzne" un tas ir dēļ vēstures, pie kuras diemžēļ pats esi vainīgs. Nu noteikti neesi autoritāte, lai kādam te kaut ko mācītu.
Skipper - Pamatā, ja tev neizdodas dzirdēt tādus vārdus tavā virzienā, tas nozīmē, ka tu tos nelieto un tas ir loģiski. Es arī neatbalstu tos asumus un liekās vārdu apmaiņas, tomēr es šobrīd cenšos atrast sakni un visticamāk lielākā verbālā caureja notiek dēļ senākiem konfliktiem dažādu lietotāju starpā.
Ar mani pamatā arī tā nenotiek, vai arī man piere par cietu, lai ņemtu galvā, vai atcerētos tādus gadījumus, ja tā ir bijis.. bet nu whatever, gan no Uvjiem un Robjiem un visiem citiem ir visādi sūdi dzirdēti, arī no manis, tā kā ko te vairs brīnīties... Protams labāk būtu atrisinājuši savu problēmu kkur privāti, bet no otras puses šis raisa diskusijas un ceļ aktivitāti - thats nice in any possible way.
Pamatā, tagad visi kā ahujenniji 40yo virdžini mākat smuki pateikt "ak dievs, kāds kartupelis, šitā nolamājies, no kādas bedres izlīdis, ak vai manu dieniņ, bitīt matos, kā tā var, jāiet uz baznīcu".
Bet Robis galu galā, izsauca šo vārdu birumu no Millera puses, ar mazu provokāciju, nebija viņš gan pirmais, bet šis ļoti atgādina vienkāršo frāzi pirms pāris sezonam, kuru gan 100% precīzi neatceros "Loko hulio", vai "Loko smird', mana reakcija arī nebija patīkama un nav patīkami dzirdēt šādus apvainojumus par komandu kurā tu spēlē, vai vēl vairāk, ja tu pats to vadi.
Argumentēta diršana - visu cieņu, bet šita tukšā provocēšana ir dirsā.
Nedz Milleram, nedz pašam Robertam ir bijis laiks kko reāli izdarīt ar savām komandām, tādēļ viss bazars par esošo Heat un Wolves vadību vispār ir dirsā.
Millera kļūda iespējams bija tas, ka piesauca kāda cita lietotāja reālas dzīves iezīmes/pazīmes, bet tā ir normāla ĢM reakcija, dzīvē sportu pārstāvošie cilvēki, it īpaši hokeja, arī nav nekādu LU rektori ar perfektu iecietību un tam ir ļoti daudz piemēru. Bet visā visumā, cienu Milleru, par to, ka metās srazu aizstāvēt savu komandu, ar līdzekļīem, kādi viņam ir pieejami, jo šeit virtuāli pa kuņģi ielikt nevar un zobus paretināt arī nē.
Paldies. Labu apetīti. ДАВАЙ ДОСВИДАНИЯ.
Tu nezini, iespējams Millers pm raksta visiem jaunajiem un stāsta, kas un kā notiek. Tu esi jau aptuveni 20 reacreate un tev pašam vajadzētu būt skaidrībai par visu, es arī tevi neietu mācīt, ja būtu pie manis. Tu nu galīgi neesi jauns lietotājs, un ja esi tik neapmierināts, mēģini dabūt trade, nevis mal vienu un to pašu čerņu, domāju ka Millers būs priecīgs tikt no tevis vaļā un tu būsi priecīgs nokļūt citur, vienīgi huiņa sākās tur, ka tevi ne visi grib pie sevis, itīpaši ja vēl esi izdomājis netrenēties "zvaigzne" un tas ir dēļ vēstures, pie kuras diemžēļ pats esi vainīgs. Nu noteikti neesi autoritāte, lai kādam te kaut ko mācītu.
Skipper - Pamatā, ja tev neizdodas dzirdēt tādus vārdus tavā virzienā, tas nozīmē, ka tu tos nelieto un tas ir loģiski. Es arī neatbalstu tos asumus un liekās vārdu apmaiņas, tomēr es šobrīd cenšos atrast sakni un visticamāk lielākā verbālā caureja notiek dēļ senākiem konfliktiem dažādu lietotāju starpā.
Ar mani pamatā arī tā nenotiek, vai arī man piere par cietu, lai ņemtu galvā, vai atcerētos tādus gadījumus, ja tā ir bijis.. bet nu whatever, gan no Uvjiem un Robjiem un visiem citiem ir visādi sūdi dzirdēti, arī no manis, tā kā ko te vairs brīnīties... Protams labāk būtu atrisinājuši savu problēmu kkur privāti, bet no otras puses šis raisa diskusijas un ceļ aktivitāti - thats nice in any possible way.
Pamatā, tagad visi kā ahujenniji 40yo virdžini mākat smuki pateikt "ak dievs, kāds kartupelis, šitā nolamājies, no kādas bedres izlīdis, ak vai manu dieniņ, bitīt matos, kā tā var, jāiet uz baznīcu".
Bet Robis galu galā, izsauca šo vārdu birumu no Millera puses, ar mazu provokāciju, nebija viņš gan pirmais, bet šis ļoti atgādina vienkāršo frāzi pirms pāris sezonam, kuru gan 100% precīzi neatceros "Loko hulio", vai "Loko smird', mana reakcija arī nebija patīkama un nav patīkami dzirdēt šādus apvainojumus par komandu kurā tu spēlē, vai vēl vairāk, ja tu pats to vadi.
Argumentēta diršana - visu cieņu, bet šita tukšā provocēšana ir dirsā.
Nedz Milleram, nedz pašam Robertam ir bijis laiks kko reāli izdarīt ar savām komandām, tādēļ viss bazars par esošo Heat un Wolves vadību vispār ir dirsā.
Millera kļūda iespējams bija tas, ka piesauca kāda cita lietotāja reālas dzīves iezīmes/pazīmes, bet tā ir normāla ĢM reakcija, dzīvē sportu pārstāvošie cilvēki, it īpaši hokeja, arī nav nekādu LU rektori ar perfektu iecietību un tam ir ļoti daudz piemēru. Bet visā visumā, cienu Milleru, par to, ka metās srazu aizstāvēt savu komandu, ar līdzekļīem, kādi viņam ir pieejami, jo šeit virtuāli pa kuņģi ielikt nevar un zobus paretināt arī nē.
Paldies. Labu apetīti. ДАВАЙ ДОСВИДАНИЯ.
Viedais visu pateica.
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
Rūdis Siliņš rakstīja:Pirmkārt: Tā kā Thomas ir vīriešu dzimtes vārds, pareizi būtu pierādījis, nevisSkipper rakstīja:Jā, tu gan lieliski pieradīja viņa brieduma pakāpi.. Mūsu līgas inteliģence esi!Thomas Miller rakstīja:Robert, tu esi debīls, sīks čigāns, kurš grib nogalināt visus krievus ar savu zobenu, tāpēc tavs viedoklis ir pa lielam nekam nederīgs un slims. IZAUDZ PRĀTĀ UN, LŪDZU, NOTIEVĒ.The Dream rakstīja:Par Heat piekritīšu. Miskaste, ne komanda.
Nezinu kā Robis uz šo komentāru reaģēs, bet es pasmietos.pierādīja.
Otrkārt: Pirms vārda kā ir jāliek komats, jo ar komatu neatdala tikai salīdzinājumu, bet šajā gadījumā, salīdzinājums tas nav.
Pirms ka ir jāliek komats, nevis kā
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
Neiesāku "Loku huilo'"
To izdomāja Ģirts. Es tik skype čatā pateicu Loko smird, par ko Pakito aizsvilās utt.
To izdomāja Ģirts. Es tik skype čatā pateicu Loko smird, par ko Pakito aizsvilās utt.
Jogurtaa rakstīja:Rūdis Siliņš rakstīja:Pirmkārt: Tā kā Thomas ir vīriešu dzimtes vārds, pareizi būtu pierādījis, nevisSkipper rakstīja:Jā, tu gan lieliski pieradīja viņa brieduma pakāpi.. Mūsu līgas inteliģence esi!Thomas Miller rakstīja:Robert, tu esi debīls, sīks čigāns, kurš grib nogalināt visus krievus ar savu zobenu, tāpēc tavs viedoklis ir pa lielam nekam nederīgs un slims. IZAUDZ PRĀTĀ UN, LŪDZU, NOTIEVĒ.The Dream rakstīja:Par Heat piekritīšu. Miskaste, ne komanda.
http://lv.wikipedia.org/wiki/Komats#Komata_lik.C5.A1ana_saik.C4.BCu_priek.C5.A1.C4.81
Nezinu gan, es palieku pie sava varianta...Jogurtaa rakstīja:Rūdis Siliņš rakstīja:Pirmkārt: Tā kā Thomas ir vīriešu dzimtes vārds, pareizi būtu pierādījis, nevisSkipper rakstīja:Jā, tu gan lieliski pieradīja viņa brieduma pakāpi.. Mūsu līgas inteliģence esi!Thomas Miller rakstīja:Robert, tu esi debīls, sīks čigāns, kurš grib nogalināt visus krievus ar savu zobenu, tāpēc tavs viedoklis ir pa lielam nekam nederīgs un slims. IZAUDZ PRĀTĀ UN, LŪDZU, NOTIEVĒ.The Dream rakstīja:Par Heat piekritīšu. Miskaste, ne komanda.
The Dream rakstīja:Neiesāku "Loku huilo'"
Tātad tā ir jau ierasta prakse un sakot, ka kāda komanda "smird" tu jau zināji, ko gaidīt. Toreiz arī es aizsvīlos, biju TA un spēlētajs. Nu nav patīkami to dzirdēt/lasīt...
Jāpiekrīt!Jeff Sloth rakstīja:Jogurtaa rakstīja:Rūdis Siliņš rakstīja:Pirmkārt: Tā kā Thomas ir vīriešu dzimtes vārds, pareizi būtu pierādījis, nevisSkipper rakstīja:Jā, tu gan lieliski pieradīja viņa brieduma pakāpi.. Mūsu līgas inteliģence esi!Thomas Miller rakstīja:Robert, tu esi debīls, sīks čigāns, kurš grib nogalināt visus krievus ar savu zobenu, tāpēc tavs viedoklis ir pa lielam nekam nederīgs un slims. IZAUDZ PRĀTĀ UN, LŪDZU, NOTIEVĒ.The Dream rakstīja:Par Heat piekritīšu. Miskaste, ne komanda.
http://lv.wikipedia.org/wiki/Komats#Komata_lik.C5.A1ana_saik.C4.BCu_priek.C5.A1.C4.81
Jeff Sloth rakstīja:The Dream rakstīja:Neiesāku "Loku huilo'"
Tātad tā ir jau ierasta prakse un sakot, ka kāda komanda "smird" tu jau zināji, ko gaidīt. Toreiz arī es aizsvīlos, biju TA un spēlētajs. Nu nav patīkami to dzirdēt/lasīt...
Es runāju par komandu un galīgi nevainoju Milleru par Heat, tas bija par komandu nevis personiski, sakne tur ir cita. Viņš man pretī neuzdirš par Wolves, bet kko bezsakarā sāk dirst.
The Dream rakstīja:Jeff Sloth rakstīja:The Dream rakstīja:Neiesāku "Loku huilo'"
Es runāju par komandu un galīgi nevainoju Milleru par Heat, tas bija par komandu nevis personiski, sakne tur ir cita. Viņš man pretī neuzdirš par Wolves, bet kko bezsakarā sāk dirst.
Tas arī nav pareizi. Bet nu komanda ir viņa tagad un arī loko nebija mana, es tikai saku no pieredzes, ka Millera "maķ" valodu vien nevar vainot, vispār provokāciju pilns topiks no daudzam pusem te.
Par pašu ierosinājumu maz bazara palicis. :/
Lapa 4 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Lapa 4 no 5