JHL ĢMi
Lapa 5 no 5 • Share
Lapa 5 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: JHL ĢMi
The Dream rakstīja:Jo cilvēki argumentēt nevar un ja argumenti nav, tad sākam lamāties..
Labi, ka arī tu esi cilvēks, kurš ir ostījis Heat un Loko.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Rūdis Siliņš rakstīja:Jāpiekrīt!Jeff Sloth rakstīja:Jogurtaa rakstīja:Rūdis Siliņš rakstīja:Pirmkārt: Tā kā Thomas ir vīriešu dzimtes vārds, pareizi būtu pierādījis, nevisSkipper rakstīja:Jā, tu gan lieliski pieradīja viņa brieduma pakāpi.. Mūsu līgas inteliģence esi!Thomas Miller rakstīja:Robert, tu esi debīls, sīks čigāns, kurš grib nogalināt visus krievus ar savu zobenu, tāpēc tavs viedoklis ir pa lielam nekam nederīgs un slims. IZAUDZ PRĀTĀ UN, LŪDZU, NOTIEVĒ.The Dream rakstīja:Par Heat piekritīšu. Miskaste, ne komanda.
Nezinu kā Robis uz šo komentāru reaģēs, bet es pasmietos.pierādīja.
Otrkārt: Pirms vārda kā ir jāliek komats, jo ar komatu neatdala tikai salīdzinājumu, bet šajā gadījumā, salīdzinājums tas nav.
Pirms ka ir jāliek komats, nevis kā
http://lv.wikipedia.org/wiki/Komats#Komata_lik.C5.A1ana_saik.C4.BCu_priek.C5.A1.C4.81
Kaut kā dīvaini liekas, ka tur būtu jāliek komats. Nešķiet loģiski aiz nezinu likt komatu.
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
Daudz kas var likties dīvains un neloģisks, bet nu tā ir...Jogurtaa rakstīja:Rūdis Siliņš rakstīja:Jāpiekrīt!Jeff Sloth rakstīja:Jogurtaa rakstīja:Rūdis Siliņš rakstīja:Pirmkārt: Tā kā Thomas ir vīriešu dzimtes vārds, pareizi būtu pierādījis, nevisSkipper rakstīja:Jā, tu gan lieliski pieradīja viņa brieduma pakāpi.. Mūsu līgas inteliģence esi!Thomas Miller rakstīja:Robert, tu esi debīls, sīks čigāns, kurš grib nogalināt visus krievus ar savu zobenu, tāpēc tavs viedoklis ir pa lielam nekam nederīgs un slims. IZAUDZ PRĀTĀ UN, LŪDZU, NOTIEVĒ.The Dream rakstīja:Par Heat piekritīšu. Miskaste, ne komanda.
Otrkārt: Pirms vārda kā ir jāliek komats, jo ar komatu neatdala tikai salīdzinājumu, bet šajā gadījumā, salīdzinājums tas nav.
http://lv.wikipedia.org/wiki/Komats#Komata_lik.C5.A1ana_saik.C4.BCu_priek.C5.A1.C4.81
Kaut kā dīvaini liekas, ka tur būtu jāliek komats. Nešķiet loģiski aiz nezinu likt komatu.
Rūdis Siliņš- Rūdis Siliņš (C) #16
- Postu skaits : 1406
Vecums : 26
Rūdis Siliņš rakstīja:Daudz kas var likties dīvains un neloģisks, bet nu tā ir...Jogurtaa rakstīja:Rūdis Siliņš rakstīja:Jāpiekrīt!Jeff Sloth rakstīja:Jogurtaa rakstīja:Rūdis Siliņš rakstīja:Pirmkārt: Tā kā Thomas ir vīriešu dzimtes vārds, pareizi būtu pierādījis, nevisSkipper rakstīja:Jā, tu gan lieliski pieradīja viņa brieduma pakāpi.. Mūsu līgas inteliģence esi!Thomas Miller rakstīja:Robert, tu esi debīls, sīks čigāns, kurš grib nogalināt visus krievus ar savu zobenu, tāpēc tavs viedoklis ir pa lielam nekam nederīgs un slims. IZAUDZ PRĀTĀ UN, LŪDZU, NOTIEVĒ.The Dream rakstīja:Par Heat piekritīšu. Miskaste, ne komanda.
It īpaši daiļā dzimuma pārstāvēm loģika liekas neloģiska, dažreiz, protams.
Jebkurā gadījumā DZĪVOSIM DRAUDZĪGI un atlaist HEAT gm! Ja kādam vajag padomu buildā droši prasat
Kanzanio- Jack Sundin #88 (GK)
- Postu skaits : 501
Un tu pēc šādiem vārdiem vēl ceri, ka tev dos daudz spēlēt?Kanzanio rakstīja:Jebkurā gadījumā DZĪVOSIM DRAUDZĪGI un atlaist HEAT gm! Ja kādam vajag padomu buildā droši prasat
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
Curtis Crawford rakstīja:Un tu pēc šādiem vārdiem vēl ceri, ka tev dos daudz spēlēt?Kanzanio rakstīja:Jebkurā gadījumā DZĪVOSIM DRAUDZĪGI un atlaist HEAT gm! Ja kādam vajag padomu buildā droši prasat
Nu tev labāk patiktu ja teiktu Naidosimies un atlaist Heat GM? Es domāju neviens nepārmetīs ka vēlamies dzīvot draudzīgi, ja tu gribi naidoties, tad tās ir tavas problēmas. Tādēļ neklausat Curtis Crawford dzīvojiet draudzīgi un atlaist HEAT gm!
Tu laikam sen neesi sists Sundīn, atkal sāc savu beztolku. Varbūt pastāsti atkal cik sūdīgi ir dzīvot ārpus Rīgas?
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Maus rakstīja:Tu laikam sen neesi sists Sundīn, atkal sāc savu beztolku. Varbūt pastāsti atkal cik sūdīgi ir dzīvot ārpus Rīgas?
Kādēļ? Laukos dzīve laba, pie svaigas dabas, nevis netīrā gaisa piebāztajā lielpilsētā. + ja būtu citējis prezidentu, labāk būtu sācis ar laikam jāierauj, bet nu tas tavā ziņā.
Pirms 4 sezonām gan ko citu par dzīvi laukos teici. Ja nemaldos tad mums nav interneta šeit, ja tev var ticēt.
The Number 1 rakstīja:Pirms 4 sezonām gan ko citu par dzīvi laukos teici. Ja nemaldos tad mums nav interneta šeit, ja tev var ticēt.
Nē ir pārbaudīju, viss tur super laukos Lembis arī izskatīgs
Nu tad jau labi. Gandrīz jau aizbraucu uz Rīgu, lai varētu beidzot uzzināt kas tas tāds internets vsp ir, laikam nevajadzēs tomēr nekur braukt, paldies ka man pateici.
The Number 1 rakstīja:Nu tad jau labi. Gandrīz jau aizbraucu uz Rīgu, lai varētu beidzot uzzināt kas tas tāds internets vsp ir, laikam nevajadzēs tomēr nekur braukt, paldies ka man pateici.
Nē nevajag, bet ja interesē, kas ir tramvajs,subways un meitenes, droši brauc
Jeff Sloth rakstīja:Jogurtaa rakstīja:Tikai problēma tāda, tad kad es biju GM, tad rakstīju un prasīju vai viņiem ir kāda interese par LSHL. Teicu lai pilda treniņus, bet mani ignorēja. Reāli, ja pagadās tādi, kuri vienkārši pieteicās un negrib neko darīt, tad kāpēc ir jācieš trenerim, kuru tādēļ atlaiž?
Man nav ne jausmas, cik Milži bija procentuāli aktīvi sezonas beigās, bet liela daļa no tiem, kuriem bija skype, bija sarunājami, ticu, ka vēl vismaz +2 varēju dabūt, ja vien pats būtu bijis motivētāks ņemties ar viņiem pagajušosezon.
Protams par visiem 100% nevar neko sliktu teikt, kā arī visus lietotājus piemaksāju viņam RL naudu nedabūsi palikt, bet kaut kādi rāmji ir nepieciešami.
Dotajā situācijā, līgā ierodas jauns spēlētājs (nerunāju gan par GK šoreiz, jo tos tiešām vairāk īsti nevajag), bet tātad ieradas jauns spēlētājs un man kkādam random lietotājam ir jāraksta JHL ĢMiem lai paņem un pamāca spēlētāju, iedod līgumu or something.
Jau tagad lietotājs ir knapi nedēļu atpakaļ piereģistrējies un sūdzās man privāti, ka nevar savu ĢMu sasaukt jau nedēļu normāli aprunāties, lai kaut ko pamāca, tgd arī regulāri vēršās pie manis, ja ir neskaidrības. Skaļi nepazemošu to ĢM, bet nu situācija ir dirsā un tā ir jāmaina.
ESMU VECIS VECIS, šodien runāju, visi smejas ka tēloju wanna be skarbo čali, eju paraudāt stūrītī!!! biedri draudzējaties ar mani, nebaidaties izsakat savu viedokli, man patīk komplimenti
RičardsLakučšGejs- Postu skaits : 2
Loģiski ka nevajag. Tramvajs ir arī Liepājā un Daugavpilī, meitenes or visur, bet metro Latvijā nekur nav.Kanzanio rakstīja:The Number 1 rakstīja:Nu tad jau labi. Gandrīz jau aizbraucu uz Rīgu, lai varētu beidzot uzzināt kas tas tāds internets vsp ir, laikam nevajadzēs tomēr nekur braukt, paldies ka man pateici.
bukss- Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/
- Postu skaits : 1391
Vecums : 35
Dzīvesvieta : Saldus
bukss rakstīja:Loģiski ka nevajag. Tramvajs ir arī Liepājā un Daugavpilī, meitenes or visur, bet metro Latvijā nekur nav.Kanzanio rakstīja:The Number 1 rakstīja:Nu tad jau labi. Gandrīz jau aizbraucu uz Rīgu, lai varētu beidzot uzzināt kas tas tāds internets vsp ir, laikam nevajadzēs tomēr nekur braukt, paldies ka man pateici.
Jā, mani arī tas pārsteidz, metro Latvijā nekur nav, bet šamais paguvies ar galvu ieskriet tādā.
Lapa 5 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Lapa 5 no 5