TELEFONS ?!?

Lapa 4 no 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Apskatīt iepiekšējo tematu Apskatīt nākamo tematu Go down

TELEFONS ?!?  - Page 4 Empty Re: TELEFONS ?!?

Post by Atte Anrikainen Sestdiena Augusts 15, 2015 12:16 pm

Manam telefonam ir 4G, vēl es neesmu izmēģinājis, bet no septembra izmēģināšu.
3G iet lēnāk un nespēj pavilkt, 4G to dara visu ātrāk, nerunāsim vispār par 2G Very Happy lēns sūc. 

Manam Spiritam ir video filmējot HD un FHD, man bija uzlikts uz FHD un nofilmējot vienu video uz divām minūtēm, tas aizņem 250MB, tā kā liekat zemāk.
Atte Anrikainen
Atte Anrikainen
Atte Anrikainen #4 (LW)
Atte Anrikainen #4 (LW)

Postu skaits : 443
Vecums : 21
Dzīvesvieta : Dzīvoju kur pagadās lol

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by BIG BOSS Sestdiena Augusts 15, 2015 12:31 pm

Ja godīgi, tad manuprāt tas 3G vidējais 7mbs ātrums ir vairāk nekā pietiekams!!!
Priekškam jums vajag to 4G ar 100 un vairāk megabaitiem sekundē?
BIG BOSS
BIG BOSS
Keat Karlsen #19 (LW)
Keat Karlsen #19 (LW)

Postu skaits : 1731
Vecums : 23

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Atte Anrikainen Sestdiena Augusts 15, 2015 12:34 pm

Nu jā kādam vajag ātri ieskriet internetā, jo ir kaut kādas darīšanas, tad gan noteikti vajag 4G internetu. 
Man šķiet, ka 4G internets vairāk rij nost tos MegaBaitus.
Atte Anrikainen
Atte Anrikainen
Atte Anrikainen #4 (LW)
Atte Anrikainen #4 (LW)

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by BIG BOSS Sestdiena Augusts 15, 2015 12:35 pm

Atte Anrikainen rakstīja:Nu jā kādam vajag ātri ieskriet internetā, jo ir kaut kādas darīšanas, tad gan noteikti vajag 4G internetu. 
Bateriju arī rij! Twisted Evil
BIG BOSS
BIG BOSS
Keat Karlsen #19 (LW)
Keat Karlsen #19 (LW)

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Atte Anrikainen Sestdiena Augusts 15, 2015 12:39 pm

BIG BOSS rakstīja:
Atte Anrikainen rakstīja:Nu jā kādam vajag ātri ieskriet internetā, jo ir kaut kādas darīšanas, tad gan noteikti vajag 4G internetu. 
Tā kā man ir mazs baterijas līmenis, tad ātri vien izlādētos, bet es ceru, ka skolas laikā baterija noturēs vienu dienu Very Happy
Atte Anrikainen
Atte Anrikainen
Atte Anrikainen #4 (LW)
Atte Anrikainen #4 (LW)

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by BIG BOSS Sestdiena Augusts 15, 2015 12:45 pm

Atte Anrikainen rakstīja:
BIG BOSS rakstīja:
Tā kā man ir mazs baterijas līmenis, tad ātri vien izlādētos, bet es ceru, ka skolas laikā baterija noturēs vienu dienu Very Happy
Uzliec Cyanogenmod, underclocko, atspējo automātisko tīkla meklēšanu. Daudz variantu!
BIG BOSS
BIG BOSS
Keat Karlsen #19 (LW)
Keat Karlsen #19 (LW)

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Kristz Sestdiena Augusts 15, 2015 12:59 pm

Pff, man baterija vilktu bez lietošanas kādas 5 dienas vismaz Laughing

Tikai, personīgi, tā ir neiespējamā misija - nelietot telefonu Very Happy
Kristz
Kristz
Antti Anrikainen (GK) #1 /GM/
Antti Anrikainen (GK) #1 /GM/

Postu skaits : 9829
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Aizpute/Saldus

http://www.draugiem.lv/user/1433985/

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Atte Anrikainen Sestdiena Augusts 15, 2015 1:00 pm

Kur tādi atrodami?
Atte Anrikainen
Atte Anrikainen
Atte Anrikainen #4 (LW)
Atte Anrikainen #4 (LW)

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by BIG BOSS Sestdiena Augusts 15, 2015 1:04 pm

Atte Anrikainen rakstīja:Kur tādi atrodami?
Uzliec cyanogenmod, pasties google kā to dara un īsto ROMu tavam telefonam, ja tev uzlikts Cyanogenmod tad tu vari overclockot vai underclockot.
BIG BOSS
BIG BOSS
Keat Karlsen #19 (LW)
Keat Karlsen #19 (LW)

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by The Number 1 Sestdiena Augusts 15, 2015 7:56 pm

4G interneta ātrumu pat nevar salīdzināt ar 3G manā vecajā telefonā, nekad neesmu gaidījis uz kādas lapas ielādēšanu, vienmēr tas notiek max 2-3 sekunžu laikā. Vienīgi manus mēneša brīvos MB [30] norij zibenīgi, 1x ieslēdzu YT video, pa ~5 sekundēm 25 MB bija iztērēti Laughing

BIG BOSS rakstīja:
laaceens10 rakstīja:
BIG BOSS rakstīja:
laaceens10 rakstīja:Kā jau augstāk minēju, tad Moto G ir viena no labākajām izvēlēm, ja ne paša labākā cenā līdz 200 Eur. Katrā ziņā visur internetā kur lasu visi raksta ka par to cenu labāku noteikti nevar dabūt. Ja negrib 3rd gen no ārzemēm sūtīt tad tepat 1a.lv ir pieejami 1st un 2nd gen, kuri protams nedaudz iepaliek no 3rd gen, bet joprojām ir ļoti labi modeļi par tādu cenu. No rūpnīcas iet 4.4 Android lkm, bet manam 1st gen modelim atnāca update uz 5.1 versiju. Trīs mēneši tūlīt būs, bet vienīgais kad telefons lago ir kad tiek ieslēgts power saving mode, bet to var ļoti viegli atslēgt, vienīgi tad ātrāk izlādēsies. 
Patīk arī tas ka viņam ir gandrīz neaiztikts Android, ne tā kā Samsung un noteikti arī Sony un LG. Kamēr man vēl bija 4.4 Android tad salīdzinot ar māsas Samsung 4.4 Android atšķirība bija ievērojama, protams, par labu Moto G Very Happy
Ir jau tas Moto g 3rd pieejams Latvijā, nezinu gan cik oficiāli, bet vajadzētu darboties!
Opā, tad jau jāņem tas Surprised
Tagad tik pamanīju, ka tam telefonam ūdens izturība! Very Happy

Jap. Manam 1st gen pat varētu teikt, ka ir ūdens izturība, bija video, kurā uz 30 min ielika telefonu ūdenī un nākamajā dienā viss bija kārtībā, no sākuma tikai bija kkādi lagi un defekti, jo ūdens vēl bija iekšā telefonā. Pats gan neesmu pārbaudījis Laughing
The Number 1
The Number 1

Postu skaits : 5364
Vecums : 11

http://www.lshl.lv

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by BIG BOSS Sestdiena Augusts 15, 2015 9:32 pm

laaceens10 rakstīja:4G interneta ātrumu pat nevar salīdzināt ar 3G manā vecajā telefonā, nekad neesmu gaidījis uz kādas lapas ielādēšanu, vienmēr tas notiek max 2-3 sekunžu laikā. Vienīgi manus mēneša brīvos MB [30] norij zibenīgi, 1x ieslēdzu YT video, pa ~5 sekundēm 25 MB bija iztērēti Laughing

BIG BOSS rakstīja:
laaceens10 rakstīja:
BIG BOSS rakstīja:
laaceens10 rakstīja:Kā jau augstāk minēju, tad Moto G ir viena no labākajām izvēlēm, ja ne paša labākā cenā līdz 200 Eur. Katrā ziņā visur internetā kur lasu visi raksta ka par to cenu labāku noteikti nevar dabūt. Ja negrib 3rd gen no ārzemēm sūtīt tad tepat 1a.lv ir pieejami 1st un 2nd gen, kuri protams nedaudz iepaliek no 3rd gen, bet joprojām ir ļoti labi modeļi par tādu cenu. No rūpnīcas iet 4.4 Android lkm, bet manam 1st gen modelim atnāca update uz 5.1 versiju. Trīs mēneši tūlīt būs, bet vienīgais kad telefons lago ir kad tiek ieslēgts power saving mode, bet to var ļoti viegli atslēgt, vienīgi tad ātrāk izlādēsies. 
Patīk arī tas ka viņam ir gandrīz neaiztikts Android, ne tā kā Samsung un noteikti arī Sony un LG. Kamēr man vēl bija 4.4 Android tad salīdzinot ar māsas Samsung 4.4 Android atšķirība bija ievērojama, protams, par labu Moto G Very Happy
Ir jau tas Moto g 3rd pieejams Latvijā, nezinu gan cik oficiāli, bet vajadzētu darboties!
Opā, tad jau jāņem tas Surprised
Tagad tik pamanīju, ka tam telefonam ūdens izturība! Very Happy

Jap. Manam 1st gen pat varētu teikt, ka ir ūdens izturība, bija video, kurā uz 30 min ielika telefonu ūdenī un nākamajā dienā viss bija kārtībā, no sākuma tikai bija kkādi lagi un defekti, jo ūdens vēl bija iekšā telefonā. Pats gan neesmu pārbaudījis Laughing
Tad laikam bija visu laiku, tikai 3rd gen beidzot tas tika apstiprināts! Very Happy
BIG BOSS
BIG BOSS
Keat Karlsen #19 (LW)
Keat Karlsen #19 (LW)

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by The Number 1 Sestdiena Augusts 15, 2015 9:42 pm

Tajā video itkā teica, ka Motorola to esot paši teikuši, tikai nezinu kpc nekur i-netā neparādījās tas Laughing Moto G esot nano coding, kas aizsargā iekšējās detaļas no ūdens piekļūšanas tām. Video par kuru es runāju, ja nu gribi redzēt Laughing
The Number 1
The Number 1

Postu skaits : 5364
Vecums : 11

http://www.lshl.lv

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by BIG BOSS Sestdiena Augusts 15, 2015 9:49 pm

laaceens10 rakstīja:Tajā video itkā teica, ka Motorola to esot paši teikuši, tikai nezinu kpc nekur i-netā neparādījās tas Laughing Moto G esot nano coding, kas aizsargā iekšējās detaļas no ūdens piekļūšanas tām. Video par kuru es runāju, ja nu gribi redzēt Laughing
Kaut kā neticas, vai tik nav tur ar kaut kādu nano parklājumu pret ūdeni apstrādāts or smth. scratch
Vajadzētu notestēt! Laughing
BIG BOSS
BIG BOSS
Keat Karlsen #19 (LW)
Keat Karlsen #19 (LW)

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Snickers Sestdiena Augusts 22, 2015 1:40 pm

http://www.1a.lv/mobilie_telefoni/mobile_phones/overmax_vertis_5020_aim_lte_black

atradu šādu monstru. Surprised pēc speciem izskatās ļoti labs priekš tās cenas. Laikam šis arī būs jāņem. Very Happy
Snickers
Snickers
Arthur Grosberg #27 (LW) /ĢM/

Postu skaits : 8673
Dzīvesvieta : Latvija

http://www.lshl.lv/

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Atte Anrikainen Sestdiena Augusts 22, 2015 1:52 pm

Vienīgā problēma ir tāda, ka tam telefonam nevar pievienot USB kabeli, citiem jau nevajag, bet man personīgi ļoti vajag Very Happy
Atte Anrikainen
Atte Anrikainen
Atte Anrikainen #4 (LW)
Atte Anrikainen #4 (LW)

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Snickers Sestdiena Augusts 22, 2015 1:55 pm

Atte Anrikainen rakstīja:Vienīgā problēma ir tāda, ka tam telefonam nevar pievienot USB kabeli, citiem jau nevajag, bet man personīgi ļoti vajag Very Happy

kā nevar ? Surprised

zinu, ka tur itkā tā rakstīts , bet ārzemju apskatos par to modeli ir rakstīts, ka ir. Very Happy http://prntscr.com/87k037
Snickers
Snickers

Postu skaits : 8673
Dzīvesvieta : Latvija

http://www.lshl.lv/

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Maus Sestdiena Augusts 22, 2015 1:57 pm

Atte Anrikainen rakstīja:Vienīgā problēma ir tāda, ka tam telefonam nevar pievienot USB kabeli, citiem jau nevajag, bet man personīgi ļoti vajag Very Happy
TELEFONS ?!?  - Page 4 HaPUwle
Kas tas tāds ekspert?
Maus
Maus
Tony Montana #83 (LW)
Tony Montana #83 (LW)

Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Sparrow. Sestdiena Augusts 22, 2015 2:00 pm

Elephone telefoni best.
Ražots činā, man tur jau 3-4. mēnesi, viss lido, lagus nepazīstu, full hd video, 2GB ram, 4G pilsētā, laukos 3G, 16GB iebūvētā atmiņa + sd karti var piepirkt. Korpusam nekādu skrāpējumu, tikai drīz jāmaina aizsargplēvīte. Netā var opirkt aizsargstikliņu. Ar GPS nav problēmas bijušas. Kamera savu darbu prot.

Pirku pa 150 naudām, tagad cena nedaudz virs 100. Ir arī jaunāki modeļi jau ar 3GB ram utml.

Stock roms bija 4.4 Kaķis, bet jau diezgan normālu laiciņu var dabūt 5.1 Andri, kuram būs arī latviešu valoda. Very Happy
Sparrow.
Sparrow.
Ainis Broks #77 (LW)
Ainis Broks #77 (LW)

Postu skaits : 576

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by BIG BOSS Sestdiena Augusts 22, 2015 2:07 pm

Sparrow. rakstīja:Elephone telefoni best.
Ražots činā, man tur jau 3-4. mēnesi, viss lido, lagus nepazīstu, full hd video, 2GB ram, 4G pilsētā, laukos 3G, 16GB iebūvētā atmiņa + sd karti var piepirkt. Korpusam nekādu skrāpējumu, tikai drīz jāmaina aizsargplēvīte. Netā var opirkt aizsargstikliņu. Ar GPS nav problēmas bijušas. Kamera savu darbu prot.

Pirku pa 150 naudām, tagad cena nedaudz virs 100. Ir arī jaunāki modeļi jau ar 3GB ram utml.

Stock roms bija 4.4 Kaķis, bet jau diezgan normālu laiciņu var dabūt 5.1 Andri, kuram būs arī latviešu valoda. Very Happy

Jup pa 115 3gb ram -http://www.dealsmachine.com/best_259294.html?SSAID=986533&utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale
Pa 150 4gb ram - http://www.lightinthebox.com/meizu-meizu-m2-5-0-android-5-1-4g-smartphone-single-sim-hexa-core-13-mp-4gb-16g-4g-3g-full-hd_p4154826.html?litb_from=SAS&utm_source=sas&utm_medium=affiliate&utm_campaign=986533

Pa 83 2gb ram -http://www.geekbuying.com/item/DOOGEE-X5-Pro-5-0inch-2-5D-IPS-HD-Android-5-1-2GB-RAM-16GB-ROM-Smartphone-MT6735M-Quad-Core-1-0GHz-3G-GPS-OTG---White-351573.html
BIG BOSS
BIG BOSS
Keat Karlsen #19 (LW)
Keat Karlsen #19 (LW)

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Sparrow. Sestdiena Augusts 22, 2015 2:09 pm

BIG BOSS rakstīja:

Jup pa 115 3gb ram -http://www.dealsmachine.com/best_259294.html?SSAID=986533&utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale
Pa 150 4gb ram - http://www.lightinthebox.com/meizu-meizu-m2-5-0-android-5-1-4g-smartphone-single-sim-hexa-core-13-mp-4gb-16g-4g-3g-full-hd_p4154826.html?litb_from=SAS&utm_source=sas&utm_medium=affiliate&utm_campaign=986533

Es pirku Gearbest, bet tie sūtot uzliek cenu tikai 50 dolārus, nevis 20 , kā man vajadzēja, lai nav fkin PVN. Very Happy
Sparrow.
Sparrow.
Ainis Broks #77 (LW)
Ainis Broks #77 (LW)

Postu skaits : 576

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by BIG BOSS Sestdiena Augusts 22, 2015 2:11 pm

Sparrow. rakstīja:
BIG BOSS rakstīja:

Es pirku Gearbest, bet tie sūtot uzliek cenu tikai 50 dolārus, nevis 20 , kā man vajadzēja, lai nav fkin PVN. Very Happy
To jau tagad gandrīz visos veikaliņos automātiski! Very Happy
BIG BOSS
BIG BOSS
Keat Karlsen #19 (LW)
Keat Karlsen #19 (LW)

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Hell Trešdiena Septembris 02, 2015 12:14 pm

Pienācis laikam man arī laiks atvadīties no sava iemīļota HTC wildfire, kas man kalpojis 6 gadus u ne reizi nekas nav čakarējies un saplīsis pat triecot vairākkārt pret zemi. Tad nu jautājums, kādu telefonu man varat ieteik, kuru var normāli ielikt kabatā, kas nav 15cm liels. Nekādas nokijas. Telefonu, kas nelago un nečakarejās.
Hell
Hell
Jānis Sitējs #93 (RW)
Jānis Sitējs #93 (RW)

Postu skaits : 1214
Vecums : 34
Dzīvesvieta : Liepāja

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by bukss Trešdiena Septembris 02, 2015 1:29 pm

Kristz rakstīja:Bija doma pirms pāris nedēļām, ka pirkšu Blaster, bet pārdomāju, jo gluži vienkārši palasīju, ko saka tie, kam viņi ir. Laughing 
Nokia Lumia man, personīgi, nepatīk, vispār Nokia kā tāds jau sen neiet pie sirds, bet gan jau kādreiz pamēģināšu kādu Lumiju.
Pagaidām gribās kādu Sony telefonu, jo Samsungi apnikuši, LG jau sencim ir, protams, nesaku, ka ir slikts. 
Un Ingus, man collas vajag, jo es mazā ekrānā nespēju izdarīt to, ko var lielajā, piemēram, skatoties video, mazajiem ir diezgan tuvu sejai jāliek, bet ar lielo tā nav. Arī rakstība uz lielāku ir vieglāka.
Un par lombardu, aizmirsti, pēdējā vieta, kur pirkt telefonus. Smile
vispār vairs nav Nokia Lumia, tagad sauc vienkārši Lumia. Microsofts noņēma to nokia nosaukumu. Pirmie Lumias modeļi vēl nesa Nokia vārdu.
bukss
bukss
Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/
Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/

Postu skaits : 1391
Vecums : 35
Dzīvesvieta : Saldus

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viedais Trešdiena Septembris 02, 2015 1:33 pm

Vispār jau Microsoft Lumia..
Viedais
Viedais
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM

Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Atpakaļ uz augšu Go down

Lapa 4 no 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Apskatīt iepiekšējo tematu Apskatīt nākamo tematu Atpakaļ uz augšu