TELEFONS ?!?
Lapa 5 no 5 • Share
Lapa 5 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: TELEFONS ?!?
Lumia da best
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Hell rakstīja:Pienācis laikam man arī laiks atvadīties no sava iemīļota HTC wildfire, kas man kalpojis 6 gadus u ne reizi nekas nav čakarējies un saplīsis pat triecot vairākkārt pret zemi. Tad nu jautājums, kādu telefonu man varat ieteik, kuru var normāli ielikt kabatā, kas nav 15cm liels. Nekādas nokijas. Telefonu, kas nelago un nečakarejās.
http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_204055.html
Sparrow.- Ainis Broks #77 (LW)
- Postu skaits : 576
chubijzs rakstīja:http://www.1shop.lv/caterpillar-cat-b15q-dual-blacksilver/
Ar šito jau hoķi var kapāt
Hell- Jānis Sitējs #93 (RW)
- Postu skaits : 1214
Vecums : 34
Dzīvesvieta : Liepāja
Ja liels e-krāns nav nepieciešams, tik vajag zvanīt, rakstīt un pasēdēt internetā, tad šito pat var izmēģināt, zaudēt jau nav ko. Domāju, ka par samsungiem noteikti ilgāk izvilks pluss izškaidīt dzērumā nemaz tik viegli nebūs.Hell rakstīja:chubijzs rakstīja:http://www.1shop.lv/caterpillar-cat-b15q-dual-blacksilver/
Ar šito jau hoķi var kapāt
Viesis- Viesis
Man sencim ir, diezgan ok, visas funkcijas strādā, kā jau standarta andrim. Sistēma gan jau novecos pēc 2 gadiem lietošanas, bet nu tādi tie budžeta andri ir. Vot vienīgi man noliekot blakus savu lumiju, nedaudz acis ēd ārā tā mazā izšķirtspēja.. :/ Liekas, ka salīdzini telefonus ar 5 gadu atšķirību dzimšanas datumos.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Viedais rakstīja:Man sencim ir, diezgan ok, visas funkcijas strādā, kā jau standarta andrim. Sistēma gan jau novecos pēc 2 gadiem lietošanas, bet nu tādi tie budžeta andri ir. Vot vienīgi man noliekot blakus savu lumiju, nedaudz acis ēd ārā tā mazā izšķirtspēja.. :/ Liekas, ka salīdzini telefonus ar 5 gadu atšķirību dzimšanas datumos.
Tas ir SD. Pat HD jau sāk iziet no modes. Tagad jau modē FHD.
Man bija izdevušās brīvdienas http://prntscr.com/8lhyzd
Sumbrs- ZiggY BigZ #45
- Postu skaits : 1123
Dzīvesvieta : Riga
Es savu WP arī saplosīju, nav tik traki kā jums, brašuļiem, bet drusku ir. Bildi nelikšu, jo baigais sliņķis
bleedis- Gordie Sloth #13 (LW) /TA/
- Postu skaits : 1028
Vecums : 33
Dzīvesvieta : TP: 1028
Nu jūs dajoci ,man htc ir kritis bet nekad nav saplīs tikai ar coolu bija apliets
Intarusu- Lasse Lammela 31 # C
- Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627
Vecrīgā neesi bijis. Bruģis, flīzes, vēl daudz dažādu labu vietu priekš šāda rezultāta. :XIntarusu rakstīja:Nu jūs dajoci ,man htc ir kritis bet nekad nav saplīs tikai ar coolu bija apliets
+citi apstākļi.
Intarusu rakstīja:Nu jūs dajoci ,man htc ir kritis bet nekad nav saplīs tikai ar coolu bija apliets
Man jau nekrita. Man bij alko zames. Es ar viņu vienam čalim pa galvu zvetēju Tad šis man pagrūda, es pret sienu, telefons pret sienu. Tikai kurā brīdī saplīsa es nezinu Tiesa man jau tikai aizsargekrāns pie dieviem aizgāja, touch strādā, tā kā telefons lietojams, tik tas zirneklis
Sumbrs- ZiggY BigZ #45
Tas ganViedais rakstīja:Vecrīgā neesi bijis. Bruģis, flīzes, vēl daudz dažādu labu vietu priekš šāda rezultāta. :XIntarusu rakstīja:Nu jūs dajoci ,man htc ir kritis bet nekad nav saplīs tikai ar coolu bija apliets
+citi apstākļi.
Viedais rakstīja:Vecrīgā neesi bijis. Bruģis, flīzes, vēl daudz dažādu labu vietu priekš šāda rezultāta. :XIntarusu rakstīja:Nu jūs dajoci ,man htc ir kritis bet nekad nav saplīs tikai ar coolu bija apliets
+citi apstākļi.
HTC iztur arī bruģi un alu.
Hell- Jānis Sitējs #93 (RW)
- Postu skaits : 1214
Dzīvesvieta : Liepāja
buģis nav izmantosHell rakstīja:Viedais rakstīja:Vecrīgā neesi bijis. Bruģis, flīzes, vēl daudz dažādu labu vietu priekš šāda rezultāta. :XIntarusu rakstīja:Nu jūs dajoci ,man htc ir kritis bet nekad nav saplīs tikai ar coolu bija apliets
+citi apstākļi.
HTC iztur arī bruģi un alu.
mana lumia arī izturēja flīzes, bruģi gan nav nācies mēģināt.
bukss- Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/
- Postu skaits : 1391
Vecums : 35
Dzīvesvieta : Saldus
Nu mans arī ir kritis gan uz asfalta, gan mājās vannasistabas flīzēm, bet klondaikā tur kaut kādas ņiprākas viņas.
es arī sāku domāt par jaunu telefonu, jo manējais tāds pašvaks sāk palikt. (vēl daži mēneši jānotur) bet ko jūs man varat ieteikt?
manas prasības - max 4,5collas, laba priekšējā kamera (jo mazās prasa selfikus 24/7) un pārējais whatever.
manas prasības - max 4,5collas, laba priekšējā kamera (jo mazās prasa selfikus 24/7) un pārējais whatever.
Soviig- Guncha Pillers #1 (D)
- Postu skaits : 1231
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Ineši
Soviig rakstīja:es arī sāku domāt par jaunu telefonu, jo manējais tāds pašvaks sāk palikt. (vēl daži mēneši jānotur) bet ko jūs man varat ieteikt?
Quad Core ar vismaz 2GB rāmi, pietiks ar 2mpix priekšējo, ar atmiņu, kā labāk, skaties pats. Andris vai Logi, to arī izlem pats.
Iesaku nepārmaksāt un ņemt kaut cik zināmu ķīnieti: Jiayu, Meizu, Xiaiomi utt.
[quote="Sparrow."]
Quad Core un uz augšu ar vismaz 2GB rāmi, pietiks ar 2mpix priekšējo, ar atmiņu, kā labāk, skaties pats. Andris vai Logi, to arī izlem pats.
Soviig rakstīja:es arī sāku domāt par jaunu telefonu, jo manējais tāds pašvaks sāk palikt. (vēl daži mēneši jānotur) bet ko jūs man varat ieteikt?
Quad Core un uz augšu ar vismaz 2GB rāmi, pietiks ar 2mpix priekšējo, ar atmiņu, kā labāk, skaties pats. Andris vai Logi, to arī izlem pats.
Mans nākamais telefons Tik vēl kāds laiciņš jāpagaida būs
http://www.gsmarena.com/microsoft_lumia_950_xl-7263.php
http://www.gsmarena.com/microsoft_lumia_950_xl-7263.php
Sumbrs- ZiggY BigZ #45
No manējā vienīgā atšķirība ir pārāk lielais izmērs, gandrīz kā planšēte +kamera foro/video daudz labāks, viss pārējais same shit kas man jau tagad ir.
Bet nu anyways once you go for windows phone, you never go back to andris.
Bet nu anyways once you go for windows phone, you never go back to andris.
Lapa 5 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Lapa 5 no 5