LSHL CS GO CUP 2!
Lapa 4 no 4 • Share
Lapa 4 no 4 • 1, 2, 3, 4
Re: LSHL CS GO CUP 2!
Powr15h gold nova confirmed.
Spuņģis- Thoorin Taeklehamenoff (D) #16
- Postu skaits : 869
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Sigulda
Gold nova? Vairāk pēc silvera smirdēju Bet manā perfā es vainoju savu jobano galvu, vislaik sāpēja mans kastrolis, brīnos ka spēles laikā neaizgāju izvemties...
Katrā ziņā manā komandā atkal bija jautra, laba atmosfēra, sākumā zaudējām 0:8 bet pievilkām pat līdz OT, domāju ar mūsu sastāvu tas bija diezgan daudz.
Katrā ziņā ja vēl taisamies rīkot šādus cupus, tad sākumā viss jasagatavo, tas ir, jau gatavs serveris, 10 stabili spēlētāji kas būs, (lai nav kā bija) un citas lietas...
Katrā ziņā manā komandā atkal bija jautra, laba atmosfēra, sākumā zaudējām 0:8 bet pievilkām pat līdz OT, domāju ar mūsu sastāvu tas bija diezgan daudz.
Katrā ziņā ja vēl taisamies rīkot šādus cupus, tad sākumā viss jasagatavo, tas ir, jau gatavs serveris, 10 stabili spēlētāji kas būs, (lai nav kā bija) un citas lietas...
Powrish- Alens Paurs #3 (LW)
- Postu skaits : 2846
Vecums : 55
Powrish rakstīja:Gold nova? Vairāk pēc silvera smirdēju Bet manā perfā es vainoju savu jobano galvu, vislaik sāpēja mans kastrolis, brīnos ka spēles laikā neaizgāju izvemties...
OT jums nebija cerības.. diemžēl
trusis- Ģirts Valdmanis #82 (C)
- Postu skaits : 1553
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Es visu sapisu, atkal.TrussArBiss rakstīja:Powrish rakstīja:Gold nova? Vairāk pēc silvera smirdēju Bet manā perfā es vainoju savu jobano galvu, vislaik sāpēja mans kastrolis, brīnos ka spēles laikā neaizgāju izvemties...
OT jums nebija cerības.. diemžēl
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Jūs izmantojat kkādu ingame voice+mic, vai arī teamspeak or ventrillo or something?
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
TS3Jeff Sloth rakstīja:Jūs izmantojat kkādu ingame voice+mic, vai arī teamspeak or ventrillo or something?
prieksnieks4 rakstīja:Kads VArbut velas atkal uztaisit kadu CUP? Ar prieku iznestu silverus ^_^
Kāds tā tev tanks?
trusis- Ģirts Valdmanis #82 (C)
- Postu skaits : 1553
Supreme - Global guaranteed?
Opā, vēlviens LE šeit.
Vai vēlvienu cup rīkot šeit, nezinu gan.
Vai vēlvienu cup rīkot šeit, nezinu gan.
Varētu mošk uztaisīt turnīru 3x3 vai 2x2?
Rlavins- Ingus Pētersons #2 (D)
- Postu skaits : 133
Dzīvesvieta : Vecpiebalga
Vajag vēl vienu, just for banter.
Ja tiešām grib arī to trešo cupu, tad jasakārto attiecīgas lietas.
1.10 spēlētājiem jaierodas noteiktā laikā un vietā, nevis kāds ierodas ar stundas intervālu.
2.Iepriekš jabūt sagatavotam serverim.
3.Vajadzētu lai visi ir gatavi spēlēt bo3, lai nav ka pēc mapes kāds aiziet prom.
1.10 spēlētājiem jaierodas noteiktā laikā un vietā, nevis kāds ierodas ar stundas intervālu.
2.Iepriekš jabūt sagatavotam serverim.
3.Vajadzētu lai visi ir gatavi spēlēt bo3, lai nav ka pēc mapes kāds aiziet prom.
Tad vienkārši nevajag pateikt uzreiz konkrētu laiku, bet pielāgoties. Nevis kā iepriekšējo reizi, kad pateica 4dienā un viss! Tas nav nopietns piegājiens turnīra. Otrkārt, pateikt uzreiz, kuras mapes spēlēs iekš BO3, jo ir daudzi, kuri vienkārši fiziski dažas nevar uzspēlet!.
Tas ir mans skatijums!
Tas ir mans skatijums!
Rlavins rakstīja:Tad vienkārši nevajag pateikt uzreiz konkrētu laiku, bet pielāgoties. Nevis kā iepriekšējo reizi, kad pateica 4dienā un viss! Tas nav nopietns piegājiens turnīra. Otrkārt, pateikt uzreiz, kuras mapes spēlēs iekš BO3, jo ir daudzi, kuri vienkārši fiziski dažas nevar uzspēlet!.
Tas ir mans skatijums!
Kā tas ir Fiziski ?
Sumbrs- ZiggY BigZ #45
- Postu skaits : 1123
Vecums : 34
Dzīvesvieta : Riga
Rlavins rakstīja:Tad vienkārši nevajag pateikt uzreiz konkrētu laiku, bet pielāgoties. Nevis kā iepriekšējo reizi, kad pateica 4dienā un viss! Tas nav nopietns piegājiens turnīra. Otrkārt, pateikt uzreiz, kuras mapes spēlēs iekš BO3, jo ir daudzi, kuri vienkārši fiziski dažas nevar uzspēlet!.
Tas ir mans skatijums!
Kā var pielāgoties 10 cilvēkiem? Tu vispār aptver kā tas ir? Citam nepatiks 1diena, citam 2diena, beigās neviena diena nepaliks.
Vienkārši paņemam vienu dienu, un sākam spēlēt vakarā, nejau dienas vidū...
Mapes nosaka komandas kapteiņi, izvēlas active duty mapes, tiešām, kā tas ir ''fiziski nevar paspēlēt''? Akd.
Powrish rakstīja:Rlavins rakstīja:Tad vienkārši nevajag pateikt uzreiz konkrētu laiku, bet pielāgoties. Nevis kā iepriekšējo reizi, kad pateica 4dienā un viss! Tas nav nopietns piegājiens turnīra. Otrkārt, pateikt uzreiz, kuras mapes spēlēs iekš BO3, jo ir daudzi, kuri vienkārši fiziski dažas nevar uzspēlet!.
Tas ir mans skatijums!
Kā var pielāgoties 10 cilvēkiem? Tu vispār aptver kā tas ir? Citam nepatiks 1diena, citam 2diena, beigās neviena diena nepaliks.
Vienkārši paņemam vienu dienu, un sākam spēlēt vakarā, nejau dienas vidū...
Mapes nosaka komandas kapteiņi, izvēlas active duty mapes, tiešām, kā tas ir ''fiziski nevar paspēlēt''? Akd.
Fiziski paspēlēt, piemēram, overpass man lago nežēlīgi un negribētu viņu ne mūžam spēlēt. Un par pielāgošanos domāts, ka piemēram, norunā konkrētu dienu tikai pēc tam, kad ir savākušies visi! Tā ir domāta pielagošanās.
P.S. Kur jūs ņemat serveri?
Tomēr noteikt laiku jau iepriekš ir daudz labāk, uzreiz var redzēt vai tu vari piedalīties vai nevari, savādāk pēctam var gadīties ka nosaka laiku, nevienam tas neder un viss jaatceļ.
Kā tas izpaužas, nežēlīgi lago overpass, kā var lagot mape? Domā ka tev ir low fps, vai kas? Ja tā, tad varbūt tieši overpasā pamaini mazākus settingus un lieta darīta.
Kā tas izpaužas, nežēlīgi lago overpass, kā var lagot mape? Domā ka tev ir low fps, vai kas? Ja tā, tad varbūt tieši overpasā pamaini mazākus settingus un lieta darīta.
Powrish rakstīja:Tomēr noteikt laiku jau iepriekš ir daudz labāk, uzreiz var redzēt vai tu vari piedalīties vai nevari, savādāk pēctam var gadīties ka nosaka laiku, nevienam tas neder un viss jaatceļ.
Jā ir zems Fps, bet tā overpass mape ir liela un prasa lielu datorveiktspēju. Tā man nav. Bet pārejās mapes man nekādus lagus neveido!
Man kompis arī velk low settingus tikai, un brīžiem karas tādās mapēs kā dd2 un Cache, bet ar Overpass nav bijušas daudz problēmu <3
Bet nu tīri godīguma pēc jāuzšauj vēl 3šais cups, lai izspēlē arī mirage un nuke/overpass/cobble/(train?)
Bet nu tīri godīguma pēc jāuzšauj vēl 3šais cups, lai izspēlē arī mirage un nuke/overpass/cobble/(train?)
Es piesakos, ja domājat rīkot sestdien vai svētdien
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
Es piesakos kā vienmēr. Mapes: visas no active duty group.
Poh kura diena. Galvenais ap 18:00 vai 19:00 sākt ,jo bo3, ja būs visas 3 mapes, ies kādas 2,5h - 3h
Poh kura diena. Galvenais ap 18:00 vai 19:00 sākt ,jo bo3, ja būs visas 3 mapes, ies kādas 2,5h - 3h
Viesis- Viesis
Es ar piesakos, tik piektdien - svētdien netieku.
Karoč, lai iet, yolo, būs trešais cups...
Lapa 4 no 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» LSHL NEDĒĻA UN LSHL BRO`z #3 + īss rakstiņš.
» No.4 LSHL GFX konkurss-LSHL 14
» LSHL CS:GO CUP 3.
» JHL vs LSHL
» LSHL S10 TPU #1
» No.4 LSHL GFX konkurss-LSHL 14
» LSHL CS:GO CUP 3.
» JHL vs LSHL
» LSHL S10 TPU #1
Lapa 4 no 4