Iespēja tikt pie naudas.
Lapa 1 no 1 • Share
Iespēja tikt pie naudas.
Tātad, sakarā ar to ka 95% lietotāji S9 prognozēs mūs liek pēdējā vietā konferencē es vēlos izveidot tādas kā derības.
Ja mēs neiekļūsim PO tad katram kurš šeit to būs bijis ierakstījis es uz kontu pārskaitīšu 1 EUR, bet ja mēs iekļūsim PO tad jūs man katrs sūtīsiet 1 EUR. Deal ?
Ja mēs neiekļūsim PO tad katram kurš šeit to būs bijis ierakstījis es uz kontu pārskaitīšu 1 EUR, bet ja mēs iekļūsim PO tad jūs man katrs sūtīsiet 1 EUR. Deal ?
Sumbrs- ZiggY BigZ #45
- Postu skaits : 1123
Vecums : 34
Dzīvesvieta : Riga
Re: Iespēja tikt pie naudas.
Piekrītu
Seguin#91- Mārtiņš Krauze #86 /LW/
- Postu skaits : 1277
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Talsi
Pēc Strēlnieku neveiksmes Strēlnieku spēlētāju darījumu tēmā:
Sumbrs rakstīja:Ieskaitīt 1 EUR Nick Name kontā
nickname33- Pim Pī Son (LW) #77
- Postu skaits : 1653
Par kādu naudu un kontu runājat ? (Lshl vai īsto reālās dzīves ?)
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
vairogs rakstīja:Par kādu naudu un kontu runājat ? (Lshl vai īsto reālās dzīves ?)
Nu īsto jau protams savādāk jēga būtu uz 1 EUR LSHL naudas ?
Sumbrs- ZiggY BigZ #45
Slinkais Čubis rakstīja:Kāds plāno ierakstu spēles atsākt vai, ka tāda pārliecība?
Nū vnk. tā jābūt. Mums jau sastāvs tgd. ir spēcīgāks nekā bija. Jums gan tā pašvaki un TRC +/- tādi paši kā mēs + mums jau tikai jāiekļūst PO, to varam arī izdarīt kā 3rd komanda konfā
Sumbrs- ZiggY BigZ #45
Sastāvs ir, nav vārtsarga. Un aizsargi, viens Kreipāns.
Jums ir palicis spēcīgāks sastāvs, bet ne tik spēcīgs, lai būtu tāda pārliecība par iekļūšanu PO. Turklāt nav redzēta neviena spēle ar jauno GM vadībā.Sumbrs rakstīja:Slinkais Čubis rakstīja:Kāds plāno ierakstu spēles atsākt vai, ka tāda pārliecība?
Nū vnk. tā jābūt. Mums jau sastāvs tgd. ir spēcīgāks nekā bija. Jums un TRC gan tā pašvaki + mums jau tikai jāiekļūst PO, to varam arī izdarīt kā 3rd komanda konfā
Triecienam joprojām ir spēcīgāks sastāvs, tikai vadībai jāaktivizējas. Par Lūšiem nemāku teikt, jo daudz kas mainījies no pagājušās sezonas un tas pats ir arī ar jums. Šitā mētāties jau pirms sezona sākusies ir diez gan nepārdomāti.
Viesis- Viesis
Slinkais Čubis rakstīja:Jums ir palicis spēcīgāks sastāvs, bet ne tik spēcīgs, lai būtu tāda pārliecība par iekļūšanu PO. Turklāt nav redzēta neviena spēle ar jauno GM vadībā.Sumbrs rakstīja:Slinkais Čubis rakstīja:Kāds plāno ierakstu spēles atsākt vai, ka tāda pārliecība?
Nū vnk. tā jābūt. Mums jau sastāvs tgd. ir spēcīgāks nekā bija. Jums un TRC gan tā pašvaki + mums jau tikai jāiekļūst PO, to varam arī izdarīt kā 3rd komanda konfā
Triecienam joprojām ir spēcīgāks sastāvs, tikai vadībai jāaktivizējas. Par Lūšiem nemāku teikt, jo daudz kas mainījies no pagājušās sezonas un tas pats ir arī ar jums. Šitā mētāties jau pirms sezona sākusies ir diez gan nepārdomāti.
Da man vnk. pieriebās ka prognozēs mums 10 no 12 cilvēkiem ierindo kā 4th komandu. + pat ja PO neiekļūtu man būtu poh kad man k-kādi 20-30 eur jāizdāļā, a za to ja iekļūtu tad aliņam būtu
Sumbrs- ZiggY BigZ #45
Nu jums WIld cats nebus nekas labs ,GK slikts aizsargi ari nav labi .Taka jus varetu ari netikt playoffnickname33 rakstīja:Sastāvs ir, nav vārtsarga. Un aizsargi, viens Kreipāns.
Seguin#91- Mārtiņš Krauze #86 /LW/
- Postu skaits : 1277
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Talsi
MKrauze11 rakstīja:Nu jums WIld cats nebus nekas labs ,GK slikts aizsargi ari nav labi .Taka jus varetu ari netikt playoffnickname33 rakstīja:Sastāvs ir, nav vārtsarga. Un aizsargi, viens Kreipāns.
Es zinu Cerams, ka Mazais Ļaunums izvilks mūs, savādāk būs sūdi.
Piekrītu, bet es būtu gatavs uz 50eur
Kanzanio- Jack Sundin #88 (GK)
- Postu skaits : 501
Similar topics
» Iespēja atteikties
» iespēja nopelnīt lidz -3M
» Iespēja laimēt 500k
» KONKURSS kreklu veidotājiem (iespēja nopelnīt naudu treniņiem)
» Sponsoru naudas!
» iespēja nopelnīt lidz -3M
» Iespēja laimēt 500k
» KONKURSS kreklu veidotājiem (iespēja nopelnīt naudu treniņiem)
» Sponsoru naudas!
Lapa 1 no 1