Saņa Kreipāns beidz karjeru
Lapa 2 no 2 • Share
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Re: Saņa Kreipāns beidz karjeru
The Dream rakstīja:Tu nedrīksti trenēties, ja esi beidzis karjeru! Padomā ar galvu, kā spēlētājs var trenēties, ja viņš ir beidzis karjeru.
Padomā ar galvu te ir noteikumi(Satversme) pēc kuriem es vados. Ā pareizi tev jau tie sveši..
--------------------------------------------------------------------------------------
1) Ja beidzu karjeru un netaisu jaunu spēlētāju drīkstu trenēties,
2)Ja drīkstu trenēties tad mani arī ir jaatjauno
3) Tā kā karjeras beigas stājas spēkā ar līguma beigām, kas ir S14, es pat teorētiski lidz S13 nedrīkstu taisīt jaunu spēlētāju
4)Vienīgā lietas kas mainās ir tā ka pēc S14 spēlētājs pazūd un visu šo laiku nedrīkstu tikt iekļauts nekādos maiņas darījumos izņemot īres.
krisis06- Saņa Kreipāns #7 (D) /Head Coach/
- Postu skaits : 971
Vecums : 30
Dzīvesvieta : TP: 804
The Dream rakstīja:Bracco rakstīja:Es ta ari nesaprotu tu beidzi karjeru vai ne? Bet pec likuma tik un ta tie 15% no tava tp skaita naks nost.
Tieši tā! 15% nost.. Ar treniņiem viņš apstiprina, ka karjeru nebeidz, so 15% no TP nost.
Tad kāda jēga no karjeras beigšanas likuma, ja beigās čalis turpina trenēties, 15% TP ar neņem nost. GG
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
Viņš beidz karjeru pēc līguma beigām. Cik saprotu līgums viņam vēl būs ilgi. Vienkārši laicīgi jau tiek paziņots tas arī viss.
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
Tad kur problēma pēc tā S14 vai kad arī ierakstīt, ka beidz karjeru, lai nav domstarpības? Ganjau tāpat vēl 3x pārdomās
The Dream rakstīja:Tad kur problēma pēc tā S14 vai kad arī ierakstīt, ka beidz karjeru, lai nav domstarpības? Ganjau tāpat vēl 3x pārdomās
Acīmredzot, lai viņu nevarētu nekur citur aiztreidot šo laiku.
Kgan es to tāpat diezvai darītu
Matthew McWell- Matthew McWell (D) #31 /ĢM/
- Postu skaits : 2369
Vecums : 26
Dzīvesvieta : TP: 481
The Dream rakstīja:Tad kur problēma pēc tā S14 vai kad arī ierakstīt, ka beidz karjeru, lai nav domstarpības? Ganjau tāpat vēl 3x pārdomās
Tāpat pēc 7 dienām vairs pārdomāt nedrīkst. Ta kā pie dirsas, ko domās.
I mean drīkst pārdomāt, bet tas tāpat visiem būs pie dirsas, jo nekas netiks atcelts.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Similar topics
» Beidz karjeru
» RW-Ben Jakobsen beidz karjeru
» Remi beidz karjeru
» M.Kalasha beidz karjeru!!!!
» Beidz Karjeru
» RW-Ben Jakobsen beidz karjeru