Saņa Kreipāns beidz karjeru
Lapa 1 no 2 • Share
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Saņa Kreipāns beidz karjeru
Saņa Kreipāns paziņo par karjeras noslēgšanu pēc līguma beigām.
krisis06- Saņa Kreipāns #7 (D) /Head Coach/
- Postu skaits : 971
Vecums : 30
Dzīvesvieta : TP: 804
Re: Saņa Kreipāns beidz karjeru
Boooooo!
Hell- Jānis Sitējs #93 (RW)
- Postu skaits : 1214
Vecums : 34
Dzīvesvieta : Liepāja
Matthew McWell- Matthew McWell (D) #31 /ĢM/
- Postu skaits : 2369
Vecums : 26
Dzīvesvieta : TP: 481
kapec lieliks speletajs tu tacu esi !!!!!!!
LSHL kristians- Kristiāns Rozentāls #73 (GK)
- Postu skaits : 662
Vecums : 21
Dzīvesvieta : pilseta māja
Atcel ?
Ja jau treniņus dari
Ja jau treniņus dari
Laikam, tomēr pārdomāja!
aumicc83- Reinis Aumeisters (LW) #81
- Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera
Treniņu taisīšana nenozīmē atcelšanu, tad te arī jāienāk un atļautajā laikā 7 dienās (tā šķiet?) to jāuzraksta.
Treniņus šķiet, ka pat nedrīkst atjaunot, par cik beidzis karjeru?
Treniņus šķiet, ka pat nedrīkst atjaunot, par cik beidzis karjeru?
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Karjeras beigšanas atcelšana
Sākot ar šo brīdi katra karjeras beigšana tiek uzskatīta par oficiālu, ja tā ir ierakstīta karjeras beigšanas sadaļā. Katram spēlētājam ir dotas 7 dienas laika kopš paziņojuma, lai atceltu karjeras beigšanu. Ja paiet 7 dienas, tad spēlētājs ir beidzis karjeru, un vairs nekādu iespēju to atcelt nav. Ja 7 dienu laikā spēlētājs izdomā nebeigt karjeru, tad viņš zaudē 15% no kopējā TP skaita kas viņam uz to brīdi ir.
Zaudē 15% no visiem TP, jo ja trenējas, tad izskatās, ka ir atcēlis.. Rītdien 7 diena un to atcelt vairs nevarēs!
Sākot ar šo brīdi katra karjeras beigšana tiek uzskatīta par oficiālu, ja tā ir ierakstīta karjeras beigšanas sadaļā. Katram spēlētājam ir dotas 7 dienas laika kopš paziņojuma, lai atceltu karjeras beigšanu. Ja paiet 7 dienas, tad spēlētājs ir beidzis karjeru, un vairs nekādu iespēju to atcelt nav. Ja 7 dienu laikā spēlētājs izdomā nebeigt karjeru, tad viņš zaudē 15% no kopējā TP skaita kas viņam uz to brīdi ir.
Zaudē 15% no visiem TP, jo ja trenējas, tad izskatās, ka ir atcēlis.. Rītdien 7 diena un to atcelt vairs nevarēs!
Anyway ja viņš te neieraksta, tad jau beidz, neskatoties uz to ka trenējas.
Parunāšu
Parunāšu
Lūdz likumu studijā, ka es nedrīkstu trenēties?
Līdz ko lietotājs ir izveidojis jauno spēlētāju, veco vairs nedrīkst trenēt.Satversme
Tā kā neesmu izveidojis jaunu spēlētāju un arī netaisos veidot, tad šis likums neattiecās uz mani !
Līdz ko lietotājs ir izveidojis jauno spēlētāju, veco vairs nedrīkst trenēt.Satversme
Tā kā neesmu izveidojis jaunu spēlētāju un arī netaisos veidot, tad šis likums neattiecās uz mani !
Kāpēc izvēlējies pamest spēli?
laaceens30- Valts Pumpurs #30 (GK)
- Postu skaits : 1572
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Dzērbene
Valts Pumpurs rakstīja:Kāpēc izvēlējies pamest spēli?
Jo es nikus par daudz mainu un esmu ultimate interneta izvarotājs, viņš bija mans upuris.
Psc mēs vnk visa komanda gribējām būt vienota un viss...
laaceens30- Valts Pumpurs #30 (GK)
- Postu skaits : 1572
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Dzērbene
Tas nebija tik nopietni, kā tev šķita. Vai arī tavs sarkasms ir tik ultimate, ka pat es to neuztvēru.Valts Pumpurs rakstīja:Psc mēs vnk visa komanda gribējām būt vienota un viss...
krisis06 rakstīja:Lūdz likumu studijā, ka es nedrīkstu trenēties?
Pēc tava posta noprotu, ka atcel karjeras beigšanus, tad tāpat no taviem visiem 842TP nāksies noņemt 15%, kas ir 126TP
Malacīts.
Neatceļ.The Dream rakstīja:krisis06 rakstīja:Lūdz likumu studijā, ka es nedrīkstu trenēties?
Pēc tava posta noprotu, ka atcel karjeras beigšanus, tad tāpat no taviem visiem 842TP nāksies noņemt 15%, kas ir 126TP
Malacīts.
Tik tiešām nav likums, ka līdz karjeras beigām, ja neveido jaunu, nevar trenēties. Tātad viņš līdz līguma beigām vai arī līdz tam laikam, kad uztaisīs jaunu, ja vispār taisīs, var trenēties.
Bet viņu neatjaunos anyway tad
kādēļ lai neatjaunotu, ja drīkstu trenēties?V24Vlaters rakstīja:Bet viņu neatjaunos anyway tad
Tu nedrīksti trenēties, ja esi beidzis karjeru! Padomā ar galvu, kā spēlētājs var trenēties, ja viņš ir beidzis karjeru.
Es arī neredzu iemeslu, kādēļ nevarētu trenēties tādā gadījumā, ja nu vienīgi to, ka tas ir pa lielam bezjēdzīgi, jo pēc sezonas tevis vairs nebūs. Bet nu te viss tāpat ir bezjēdzīgs, so..
Es ta ari nesaprotu tu beidzi karjeru vai ne? Bet pec likuma tik un ta tie 15% no tava tp skaita naks nost.
Bracco- Ingus Grigorjevs #88 (LW)
- Postu skaits : 1226
Dzīvesvieta : Parise
Viņš beidz karjeru līdz ar līguma beigām. Ja dzīvē kāds paziņo, ka beigs pēc sezonas karjeru, tas nenozīmē, ka atlikušo sezonu viņš nedosies uz komandas treniņiem.. iespējams trenēsies arī pēc karjeras beigam, pie dirsas itkā, kāmēr netaisa jaunu spēlētāju.
Bracco rakstīja:Es ta ari nesaprotu tu beidzi karjeru vai ne? Bet pec likuma tik un ta tie 15% no tava tp skaita naks nost.
Tieši tā! 15% nost.. Ar treniņiem viņš apstiprina, ka karjeru nebeidz, so 15% no TP nost.
Tad kāda jēga no karjeras beigšanas likuma, ja beigās čalis turpina trenēties, 15% TP ar neņem nost. GG
Jeff Sloth rakstīja:Viņš beidz karjeru līdz ar līguma beigām. Ja dzīvē kāds paziņo, ka beigs pēc sezonas karjeru, tas nenozīmē, ka atlikušo sezonu viņš nedosies uz komandas treniņiem.. iespējams trenēsies arī pēc karjeras beigam, pie dirsas itkā, kāmēr netaisa jaunu spēlētāju.
Nu bet 15% TP iet nost... Tad jau vienmēr šitādu prikolu var izspēlēt.. Pieņemsim, ka čalim līgums vēl uz 2 sezonām, uzraksta, ka beidz karjeru un pēc tām 7 dienām uzraksta, ka tomēr nebeidz, trenēties arī var un 15% TP arī neiet nost, jo viņš tak vēl 2 sezonas spēlēs
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Similar topics
» Beidz karjeru
» RW-Ben Jakobsen beidz karjeru
» Remi beidz karjeru
» M.Kalasha beidz karjeru!!!!
» Beidz Karjeru
» RW-Ben Jakobsen beidz karjeru
» Remi beidz karjeru
» M.Kalasha beidz karjeru!!!!
» Beidz Karjeru
Lapa 1 no 2