GM6 LATVIA - AUSTRIA 2015.05.09 Sākums: 17:15
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Citas lietas :: Notikumi :: LSHL Pasaules Čempionāts Hokejā :: Īstās PČ Hokeja 2015 sarunas
Lapa 2 no 2 • Share
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Re: GM6 LATVIA - AUSTRIA 2015.05.09 Sākums: 17:15
Es šo rakstīju ar domu, ka mēs nekritīsim uz A grupu un, ka būs nākamgad spēlētāji, kas sapratīs, ka ir jābrauc, lai mūsējie tiek 8niekā!hulkman rakstīja:matiss.kokins rakstīja:Tu aizmirsi Masalu, nebūtu viņa, mums nebūtu neviena punkta iespējams! Bet nu neteikšu, ka A grupa ir mūsu vieta. Domāju, ka nākamajā čempī atradīsies vēl kāds, kas varēs normāli nospēlēt un nebūs jāsatraucās apr to, ka knapi paliksim elitē!hulkman rakstīja:Kristz rakstīja:žēl 1/4 iet secen
bet Daugava, protams, atkal iemet Nebūtu Dārziņš un Daugaviņš, tad Latvijai būtu tikai 1 gols
Nebūtu Dārziņš un Daugaviņš mēs būtu tur, kur mums ir jābūt, t.i A grupā.
Pēc šī čempionāta spriežot, tad A grupā mēs ar komandām cīnītos kā līdzīgs ar līdzīgu, ja pat Austrija, Vācija un Šveice mūs mierīgi nomētā.
Domā Karsumam un co būs motivācija braukt uz A grupas PČ, ja pat uz Eliti atbraukt nevar?
Ir tikai viens vienīgs iemesls kāpēc es atbalstītu Latvijas izkrišanu no elites. Tas ir varbūt Lipmans sāktu domāt ar galvu un atkāptos no amata vai atlaistu Beļavski un paņemtu vietā varbūt atkal Tedu, lai viņš savāc komandu un atkal izveido ļoti konkurētspējīgu sastāvu!
laaceens30- Valts Pumpurs #30 (GK)
- Postu skaits : 1572
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Dzērbene
Dickmans nekad nesāks domāt ar galvu, tici man.matiss.kokins rakstīja:Es šo rakstīju ar domu, ka mēs nekritīsim uz A grupu un, ka būs nākamgad spēlētāji, kas sapratīs, ka ir jābrauc, lai mūsējie tiek 8niekā!hulkman rakstīja:matiss.kokins rakstīja:Tu aizmirsi Masalu, nebūtu viņa, mums nebūtu neviena punkta iespējams! Bet nu neteikšu, ka A grupa ir mūsu vieta. Domāju, ka nākamajā čempī atradīsies vēl kāds, kas varēs normāli nospēlēt un nebūs jāsatraucās apr to, ka knapi paliksim elitē!hulkman rakstīja:Kristz rakstīja:žēl 1/4 iet secen
bet Daugava, protams, atkal iemet Nebūtu Dārziņš un Daugaviņš, tad Latvijai būtu tikai 1 gols
Pēc šī čempionāta spriežot, tad A grupā mēs ar komandām cīnītos kā līdzīgs ar līdzīgu, ja pat Austrija, Vācija un Šveice mūs mierīgi nomētā.
Domā Karsumam un co būs motivācija braukt uz A grupas PČ, ja pat uz Eliti atbraukt nevar?
Ir tikai viens vienīgs iemesls kāpēc es atbalstītu Latvijas izkrišanu no elites. Tas ir varbūt Lipmans sāktu domāt ar galvu un atkāptos no amata vai atlaistu Beļavski un paņemtu vietā varbūt atkal Tedu, lai viņš savāc komandu un atkal izveido ļoti konkurētspējīgu sastāvu!
Viesis- Viesis
Es ļoti, ļoti ceru, ka Beļavskis vēl ar izlasi nav iespēlējies.
Līdzīgi bija Nolanam, kad 3 spēles pēc kārtas vārtus neguva vienā PČ. Bet jā, Nolana hokejs bija skatāmāks.
Un domāju, ka līdz nākamajam PČ spēlētājiem jau būs aizmirsies tas, kas notika šogad, tāpēc būs līdzīga situācija ar nebraucējiem kā jau katru gadu.
Līdzīgi bija Nolanam, kad 3 spēles pēc kārtas vārtus neguva vienā PČ. Bet jā, Nolana hokejs bija skatāmāks.
Un domāju, ka līdz nākamajam PČ spēlētājiem jau būs aizmirsies tas, kas notika šogad, tāpēc būs līdzīga situācija ar nebraucējiem kā jau katru gadu.
hulkman- Ričards Gaļickis #8 (RW) (Scout)
- Postu skaits : 1459
Vecums : 26
Ar šādu spēli mēs varžēdājiem pakāsīsim. Kaut kas ir jamaina, lai veidotu uzbrukumu ar vienu maiņu, kas uzbrūk nepietiek.
Hell- Jānis Sitējs #93 (RW)
- Postu skaits : 1214
Vecums : 34
Dzīvesvieta : Liepāja
Nu jā, uz vecumu jau neviens nespēj lādzīgi padomāt!Slinkais Čubis rakstīja:Dickmans nekad nesāks domāt ar galvu, tici man.matiss.kokins rakstīja:Es šo rakstīju ar domu, ka mēs nekritīsim uz A grupu un, ka būs nākamgad spēlētāji, kas sapratīs, ka ir jābrauc, lai mūsējie tiek 8niekā!hulkman rakstīja:matiss.kokins rakstīja:Tu aizmirsi Masalu, nebūtu viņa, mums nebūtu neviena punkta iespējams! Bet nu neteikšu, ka A grupa ir mūsu vieta. Domāju, ka nākamajā čempī atradīsies vēl kāds, kas varēs normāli nospēlēt un nebūs jāsatraucās apr to, ka knapi paliksim elitē!hulkman rakstīja:Kristz rakstīja:žēl 1/4 iet secen
Bet, ja būs Girgis un Greatlevskis, cerīgāk būtu, būtu vismaz 2 GK ar ko var rotēt. Un domāju, ka vēl ir Meija, kam trauja, ir spēlētāji, kas labprāt brauktu, bet traumas liedz, piemēram Meija, Ķēniņš, Girgensons!hulkman rakstīja:Es ļoti, ļoti ceru, ka Beļavskis vēl ar izlasi nav iespēlējies.
Karsums iespējams nekad nespēlēs vairs PČ.. kājas ceļgalus pēc sezonām tīra ..
matiss.kokins rakstīja:Bet, ja būs Girgis un Greatlevskis, cerīgāk būtu, būtu vismaz 2 GK ar ko var rotēt. Un domāju, ka vēl ir Meija, kam trauja, ir spēlētāji, kas labprāt brauktu, bet traumas liedz, piemēram Meija, Ķēniņš, Girgensons!hulkman rakstīja:Es ļoti, ļoti ceru, ka Beļavskis vēl ar izlasi nav iespēlējies.
Tas gan, šos kurus nosauci visticamāk arī būtu braucēji. Vēl Kuldu varētu pieskaitīt.
Lai gan, gan Girgim, gan Ķēniņam, gan arī Gudim labāk novēlu par Stenliju cīnīties tad, kad norisināsies PČ.
hulkman- Ričards Gaļickis #8 (RW) (Scout)
- Postu skaits : 1459
A Herbis pēc Sočiem pateica, ka točna vairs nespēlēs izlasē? Jo uz to ar vēl varētu cerēt! Moška vēl uz Pjeņčanu aizbrauks ar izlasi!
Tas tak nebrauks, viņam jau 38matiss.kokins rakstīja:A Herbis pēc Sočiem pateica, ka točna vairs nespēlēs izlasē? Jo uz to ar vēl varētu cerēt! Moška vēl uz Pjeņčanu aizbrauks ar izlasi!
Rūdis Siliņš- Rūdis Siliņš (C) #16
- Postu skaits : 1406
matiss.kokins rakstīja:A Herbis pēc Sočiem pateica, ka točna vairs nespēlēs izlasē? Jo uz to ar vēl varētu cerēt! Moška vēl uz Pjeņčanu aizbrauks ar izlasi!
Man liekas ka viņš pirms Sočiem bija teicis ka nespēlēs, bet OS bija pārāk liels vilinājums, tā pat kā Ozoliņam.
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Similar topics
» GM3 LATVIA - SWEDEN 2015.05.04 Sākums 17:15
» GM4 LATVIA - SWITZERLAND 2015.05.06 Sākums: 17:15
» GM5 LATVIA - GERMANY 2015.05.08 Sākums: 21:00
» GM1 LATVIA - CANADA 2015.05.01 Sākums: 17:15
» GM2 LATVIA - CZECH REPUBLIC 2015.05.02 Sākums: 21:15
» GM4 LATVIA - SWITZERLAND 2015.05.06 Sākums: 17:15
» GM5 LATVIA - GERMANY 2015.05.08 Sākums: 21:00
» GM1 LATVIA - CANADA 2015.05.01 Sākums: 17:15
» GM2 LATVIA - CZECH REPUBLIC 2015.05.02 Sākums: 21:15
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Citas lietas :: Notikumi :: LSHL Pasaules Čempionāts Hokejā :: Īstās PČ Hokeja 2015 sarunas
Lapa 2 no 2