Kas notiek ar LSHL?
Lapa 2 no 3 • Share
Lapa 2 no 3 • 1, 2, 3
Re: Kas notiek ar LSHL?
Un tad nāca Siliņa raksts spokos, kas savā ziņā izglāba LSHL, bet kur nu mēs rausim to jauno aktīvo vilni? Nav ne kas velk simošanu, ne kur reklamēt līgu. Viss izsmelts. :/
Viesis- Viesis
Slinkais Čubis rakstīja:Un tad nāca Siliņa raksts spokos, kas savā ziņā izglāba LSHL, bet kur nu mēs rausim to jauno aktīvo vilni? Nav ne kas velk simošanu, ne kur reklamēt līgu. Viss izsmelts. :/
IMO
Mums tūlīt būs drafts, kur bija jāpieliek 4. raunds klāt
Nu ar katru sezonu iegūstam saujiņu aktīvu spēlētāju. Pamats daudz maz paliek. Nekur mēs neizzūdam!
Man ir viens variants, kur varētu rekrutēt vairākus spēlētājus.. Man nav bijis laiks sazināties, bet tad būtu jāvienojas par kaut kādām abpusējām reklāmām. Kad man būs kāda brīvāka diena, tad es tam vairāk pievērsīšos.
Nu ar katru sezonu iegūstam saujiņu aktīvu spēlētāju. Pamats daudz maz paliek. Nekur mēs neizzūdam!
Man ir viens variants, kur varētu rekrutēt vairākus spēlētājus.. Man nav bijis laiks sazināties, bet tad būtu jāvienojas par kaut kādām abpusējām reklāmām. Kad man būs kāda brīvāka diena, tad es tam vairāk pievērsīšos.
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga
Nekas vēl nav izsmelts, kāmēr es to nepateikšu.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Viedais rakstīja:Nekas vēl nav izsmelts, kāmēr es to nepateikšu.
krisis06- Saņa Kreipāns #7 (D) /Head Coach/
- Postu skaits : 971
Vecums : 30
Dzīvesvieta : TP: 804
Un arī kamēr man nebūs nolaidušās rokas!
FromHell rakstīja:KingKunta rakstīja:Eminem, kā tu vari zināt, ko es darītu? Līgas labā es varu daudz labas lietas darīt ja labi vēlos.FromHell rakstīja:KingKunta rakstīja:Tu jau arī aizvainotais nabadziņš. Snikers ir vienīgais cilvēks, kam uzjautāt pēc padoma? Ir vairāki admini, vairāki simulētāji, kuriem prasīt palīdzību.FromHell rakstīja:₴пїcкєя₴LV rakstīja:Mans pienākums , kur tas ir rakstīts ? Vienmēr ,kad es varēju ,tad saņēmu negatīvu atbildi no tevis..
Tava attieksme pret mani ir arī negatīvisms pret tevi.
Tu tak apmācot simotajus. Tik pat labi, kur ir rakstīts, ka lietotajiem ir kas jadara?
Protams, ka pozitīvu atbildi no manis nesagaidīsi, jo ja tava atieksme ir izcila, ja nespēj pat atbildet uz vienu jautajumu pildot admina pienākumus. Tad jau par katru lietu varētu prasīt, kur tas ir rakstīts?
Jā melnuci, es esmu aizvainots tik ļoti, ka nez kas. Nedomāju, ka vēršoties pie tevis tu mani apmācītu simot spēles. Es veršos pie tā, pie kā bija javēršās, lai to darītu un kas arī netika izdarīts.
Lieliski, tik nēesmu redzejis ne mazako iniciatīvu no tavas puses, ka kaut kas būtu arī darīts.
Bet runa nav par to tagad melnuci, jo zinot tavu lielisko attieksmi tā apmācība netiktu arī darīta. Tā kā y peace nigga, vai kā jus tur sakāt.
Ja tu vēlies, es visu iemācīšu, pats simot varu tik pa retam, bibironī + darbs, laika nav, bet cik nu es varēju atvēlēt tam, tik arī atvēlēju, iemācīt arī, visas dienas nevaru palīdzēt, bet sarunāt laicīgi varam. Parcik Viedais mani izmācījā, resimu nav bijis, tākā we can do this
bleedis- Gordie Sloth #13 (LW) /TA/
- Postu skaits : 1028
Vecums : 33
Dzīvesvieta : TP: 1028
Derētu kādu fikso rakstiņu iekš spokiem iemest, ko zini, iespējams, būs nepieredzēts jauniņo pieplūdums, atkal.
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
+ klāt pievienot info ,ka iespējas pieteikties par simotājiem !Maus rakstīja:Derētu kādu fikso rakstiņu iekš spokiem iemest, ko zini, iespējams, būs nepieredzēts jauniņo pieplūdums, atkal.
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Skipper rakstīja:Es gaidu, ka aumic atgriezīsies ar otro elpu pēc drafta un uzņemsies iniciatīvu.
Viņam ir sava līga, kamēr tā dzīvos tikmēr viņš nesimos.
Kas par līgu ?
Hokeja ?
Hokeja ?
vairogs rakstīja:Kas par līgu ?
Hokeja ?
Basīša.
Sumbrs- ZiggY BigZ #45
- Postu skaits : 1123
Vecums : 34
Dzīvesvieta : Riga
Cik tādi projekti jau ir izgāzušies?
Ja paskatīties, tad daudziem ir kādas simulētās līgas, cilvēki meiģina izveidot, nezinot ko, tajā vietā, lai visiem kopā apvienotos ar LSHL. Ar idejām, aktivitāti. Diemžēl, bet nevar kopā sadzīvot.
Seriijs19- Peter Parker (RW)
- Postu skaits : 982
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Riga City
Drīzāk vienam patīk hokejs, vienam futbols, citam basketbols
Tā līga ir +/- identiska LSHL, var teikt, ka atklāta idejas zagšana.
Meh. Simulētajā hokejă nav tik daudz iespēju attīstīt idejas vecā NHL dēļ. Tādai basīša līgai uz 2K ir daudz lielāks potenciāls, gan vizuālajā, gan spēlētāju buildā, gan tajā pašā reklamēšanā utt. Galu galā, vislielākais pluss - komanda var reāli pastāvēt ar 5 aktīviem biedriem un pilnvērtīgi cīnīties ar tādām, kurām ir 9 aktīvie, ja pamata piecinieks aktīvi trenējas. Basīša līgai sen jau vajadzēja pastāvēt, tikai neviens nejēdza un joprojām nejēdz izmantot visu tās potenciālu, ar pareizu, mērķtiecīgu un gudru darbību tā varētu pat izkonkurēt LSHL.Seriijs19 rakstīja:Ja paskatīties, tad daudziem ir kādas simulētās līgas, cilvēki meiģina izveidot, nezinot ko, tajā vietā, lai visiem kopā apvienotos ar LSHL. Ar idejām, aktivitāti. Diemžēl, bet nevar kopā sadzīvot.
Viesis- Viesis
Drīzāk visi grib būt bosi, bet reālajā dzīvē boss esmu tikai es.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Jebaķ, laba ideja. Kam te vēl bez manis ir 2k15?Slinkais Čubis rakstīja:Meh. Simulētajā hokejă nav tik daudz iespēju attīstīt idejas vecā NHL dēļ. Tādai basīša līgai uz 2K ir daudz lielāks potenciāls, gan vizuālajā, gan spēlētāju buildā, gan tajā pašā reklamēšanā utt. Galu galā, vislielākais pluss - komanda var reāli pastāvēt ar 5 aktīviem biedriem un pilnvērtīgi cīnīties ar tādām, kurām ir 9 aktīvie, ja pamata piecinieks aktīvi trenējas. Basīša līgai sen jau vajadzēja pastāvēt, tikai neviens nejēdza un joprojām nejēdz izmantot visu tās potenciālu, ar pareizu, mērķtiecīgu un gudru darbību tā varētu pat izkonkurēt LSHL.Seriijs19 rakstīja:Ja paskatīties, tad daudziem ir kādas simulētās līgas, cilvēki meiģina izveidot, nezinot ko, tajā vietā, lai visiem kopā apvienotos ar LSHL. Ar idejām, aktivitāti. Diemžēl, bet nevar kopā sadzīvot.
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
Yes, tieši tā! Ja riekstam patiktu hokejs, mums reāli būtu viens superadmins, bet tā nav. Tas pats ir ar citiem lietotājiem.Skipper rakstīja:Drīzāk vienam patīk hokejs, vienam futbols, citam basketbols
Viesis- Viesis
ManKingKunta rakstīja:Jebaķ, laba ideja. Kam te vēl bez manis ir 2k15?Slinkais Čubis rakstīja:Meh. Simulētajā hokejă nav tik daudz iespēju attīstīt idejas vecā NHL dēļ. Tādai basīša līgai uz 2K ir daudz lielāks potenciāls, gan vizuālajā, gan spēlētāju buildā, gan tajā pašā reklamēšanā utt. Galu galā, vislielākais pluss - komanda var reāli pastāvēt ar 5 aktīviem biedriem un pilnvērtīgi cīnīties ar tādām, kurām ir 9 aktīvie, ja pamata piecinieks aktīvi trenējas. Basīša līgai sen jau vajadzēja pastāvēt, tikai neviens nejēdza un joprojām nejēdz izmantot visu tās potenciālu, ar pareizu, mērķtiecīgu un gudru darbību tā varētu pat izkonkurēt LSHL.Seriijs19 rakstīja:Ja paskatīties, tad daudziem ir kādas simulētās līgas, cilvēki meiģina izveidot, nezinot ko, tajā vietā, lai visiem kopā apvienotos ar LSHL. Ar idejām, aktivitāti. Diemžēl, bet nevar kopā sadzīvot.
Alfijs- Oskars Alfredsson (RW) #11 /Skauts/
- Postu skaits : 311
Vecums : 22
Skipper rakstīja:Drīzāk vienam patīk hokejs, vienam futbols, citam basketbols
man patīk visi nosauktie Es sporta fanāts
Sumbrs- ZiggY BigZ #45
- Postu skaits : 1123
Vecums : 34
Dzīvesvieta : Riga
Skipper rakstīja:Visu spēlētāju raksturojumus neizlasīju un komentārus arī nē, bet Edijs gan ir Trieciena zvaigzne! Istabā ik pa laikam ko uzraksta!
Ka es saku apšaubīt viņu aktivitāti, tad viņš uzradās. Laikam vajag izveidot vairāk rakstus par viņu.
Skipper rakstīja:
Bet šis topiks labi noder diskusiju raisīšanai!
Nu kaut par šo paldies. ^_^
nickname33- Pim Pī Son (LW) #77
- Postu skaits : 1653
5TP, tev sanāk kļička!
Mans ar !Sumbrs rakstīja:Skipper rakstīja:Drīzāk vienam patīk hokejs, vienam futbols, citam basketbols
man patīk visi nosauktie Es sporta fanāts
Man vieglāk nosaukt tos sporta veidus ,kas nepatīk - jo tādu ir diezgan maz !
Lapa 2 no 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kas notiek ?
» Kas notiek ar Monreālu?
» LSHL NEDĒĻA UN LSHL BRO`z #3 + īss rakstiņš.
» No.4 LSHL GFX konkurss-LSHL 14
» LSHL S7 TPU #2
» Kas notiek ar Monreālu?
» LSHL NEDĒĻA UN LSHL BRO`z #3 + īss rakstiņš.
» No.4 LSHL GFX konkurss-LSHL 14
» LSHL S7 TPU #2
Lapa 2 no 3