Varbūt kaut kad nākotnē!
Lapa 1 no 1 • Share
Varbūt kaut kad nākotnē!
Sveiki visiem! Man ir kāda ideja, bet varbūt kāds to uzskatīs per nerealizējamu, stulbu un varbūt vel kaut kādi citādi briesmīgu, bet nu vienalga celšu to galdā!
Tātad man ir doma, ka varbūt kaut kad (ja to acceptēs), ka visi labākie LSHL spēlētāji varbūt tiek ķip iekļauti savas valsts NT un varbūt notiek arī PČ hokejā, kur izlasē spēlē arī kāds no LSHL līgas spēlētājiem, bet tas protams tālā nākotnē un tā ir tikai mana maza bērna fantāzija, ko iespējams neviens neapstiprinās, bet būšu mēģinājis!
Tātad šī bija mana mazā ideja, ko es gribētu redzēt šajā sim līgā!
Paldies par uzmanību!
Tātad man ir doma, ka varbūt kaut kad (ja to acceptēs), ka visi labākie LSHL spēlētāji varbūt tiek ķip iekļauti savas valsts NT un varbūt notiek arī PČ hokejā, kur izlasē spēlē arī kāds no LSHL līgas spēlētājiem, bet tas protams tālā nākotnē un tā ir tikai mana maza bērna fantāzija, ko iespējams neviens neapstiprinās, bet būšu mēģinājis!
Tātad šī bija mana mazā ideja, ko es gribētu redzēt šajā sim līgā!
Paldies par uzmanību!
laaceens30- Valts Pumpurs #30 (GK)
- Postu skaits : 1572
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Dzērbene
Re: Varbūt kaut kad nākotnē!
Ideja jau normāla, bet pārsvarā visi latvieši.
ri4ijs182- Rihards Miltins (C)
- Postu skaits : 93
Šī vietā ir doma uztaisīt novadu kausu Tā kā Vidzeme, Kurzeme, Latgale un Zemgale
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga
Njā, tās jau tikai manas domas, bet man liekas, ka varbūt, ka novadu kauss nebūtu tik interesants cik PČ ar citu valstu piedalīšanos, nevis tur tiek spēlēt tikai Latvieši, jo Andersons taču nav latvietis, no kura novada tad viņš būs???
Leģionārs? Bet to visu mēs vel izdomāsim, jo PČ ir vajadzīgas daudz komandas un spēlētāji, bet nu neizkatās, ka mūs sagaida tāda aktivitāte, ka mēs varētu ko tādu atļauties, ja nu tomēr būs iespēja šo ideju īstnot, tad tur paies pamatīgs laiks
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Dzīvesvieta : Rīga
Nē, nē es nebiju domājis, ka visas izlases nesastāv no LSHL spēlētājiem, bet tikai labākie tiek uz izlasēm un pārējie izlasēs, ja viņi nav izkonkurēti ir no īstajiem izlašu spēlētājiem. Iespējams jau tā nebūs interesanti, jo tur visi pārējie būs reāli spēlētāji un daudz labāki par mūsējiem, bet varbūt nebūtu tik traki!
Laba ideja bet bus jau nakama sezona novadu kauss un tad to var taisit pec visas sezonas
Zommers- Uvis Zommers #4 (C) /Head Coach/
- Postu skaits : 1554
Lai kāds novads viņu naturalizē kā Dalmenumatiss.kokins rakstīja:Njā, tās jau tikai manas domas, bet man liekas, ka varbūt, ka novadu kauss nebūtu tik interesants cik PČ ar citu valstu piedalīšanos, nevis tur tiek spēlēt tikai Latvieši, jo Andersons taču nav latvietis, no kura novada tad viņš būs???
kikish18- Krišs Labsvārds (D) #34 /ĢM/
- Postu skaits : 2238
Dzīvesvieta : Jaunpils
Novadi var naturalizēt spēlētājus. Vienkārši.
NPC lai nav problēmas vajadzētu spēlēt vienā novadā ar īpašnieku.
Būtu liela čakarēšanās, pirmkārt jau dahuja latviešu spēlētāju.
NPC lai nav problēmas vajadzētu spēlēt vienā novadā ar īpašnieku.
Būtu liela čakarēšanās, pirmkārt jau dahuja latviešu spēlētāju.
Viesis- Viesis
Kur problēma?matiss.kokins rakstīja:Njā, tās jau tikai manas domas, bet man liekas, ka varbūt, ka novadu kauss nebūtu tik interesants cik PČ ar citu valstu piedalīšanos, nevis tur tiek spēlēt tikai Latvieši, jo Andersons taču nav latvietis, no kura novada tad viņš būs???
Latgale, Kurzeme, Zemgale, Vidzeme, Leģionāri ;DD 5 komandu championship.
Sparrow.- Ainis Broks #77 (LW)
- Postu skaits : 576
Vienk super laba ideja.Sparrow. rakstīja:Kur problēma?matiss.kokins rakstīja:Njā, tās jau tikai manas domas, bet man liekas, ka varbūt, ka novadu kauss nebūtu tik interesants cik PČ ar citu valstu piedalīšanos, nevis tur tiek spēlēt tikai Latvieši, jo Andersons taču nav latvietis, no kura novada tad viņš būs???
Intarusu- Lasse Lammela 31 # C
- Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627
^ vēl labāka idejaIncixs rakstīja:Vienk super laba ideja.Sparrow. rakstīja:Kur problēma?matiss.kokins rakstīja:Njā, tās jau tikai manas domas, bet man liekas, ka varbūt, ka novadu kauss nebūtu tik interesants cik PČ ar citu valstu piedalīšanos, nevis tur tiek spēlēt tikai Latvieši, jo Andersons taču nav latvietis, no kura novada tad viņš būs???
Viesis- Viesis
Bet vai ir tik daudz legionari?
Siliņš- Artemis Fowl #13 (D) /Coach/
- Postu skaits : 2020
Vecums : 26
Dzīvesvieta : zemgale
Nu es to biju domājis tā, ka visi piesakoties norādija kādu novadu, un tajā novadā arī spēlētu, bet ar leģinonāriem arī ir laba ideja. Par skaitu, es iepriekš biju apmēram pārskatījis cik katrā novadā būtu spēlētāju, un leģinonāru es domāju būtu tik pat spēlētāju vai pat vairāk kā Zemgalē.
Similar topics
» Oslo 5nieks uz Pārbaudes spēlēm!Varbūt arī uz s9?
» Varbūt kāds vēlas uzspēlēt POKERU?
» Kaut kas jādara
» Kaut kas jādara lietas labā
» Kaut kāda random aptauja
» Varbūt kāds vēlas uzspēlēt POKERU?
» Kaut kas jādara
» Kaut kas jādara lietas labā
» Kaut kāda random aptauja
Lapa 1 no 1