Naudas došana spēlētājiem
Lapa 1 no 1 • Share
Naudas došana spēlētājiem
Vēlviens SHL likums, darbojas ļoti labi un tādējādi naudai ir jēga!
Tātad nekas īpašs, bet uzskatu, ka jāaizliedz ĢM dod spēlētājiem naudu. Cik skatos, tad to dara tikai viens ĢM - Snikers.
Tātad padomājam! Spēlētājs pelna 1.5 mlj, iztērē līguma naudu un viņam ir jātrenējās! Tas nozīmē, ka viņam ir jāiegūst TP vai nauda. To var izdarīt veidojot grafikas, media, podkāstus utt.
Bet piemēram Oslo Wild Cats GM jau sākot no pirmās sezonas spēlētājiem regulāri spēlētājiem skaita pāris miljonus. Nu tas nav smuki! Es atvainojos, bet ja mēs tā daram, tad no līgumiem nav nekāda jēga! Noslēdzam pa 500k un no savas bankas konta uzreiz iedod 5 mlj un viss. Savācam zvaigžņu sastāvu, tāpēc arī mans ierosinājums par minimālajiem kontraktiem ir svarīgs..
Nekas personīgs, Artūr, bet es tikai pateicu taisnību un izteicu savas domas!
Izsakam savas domas komentāros!
Tātad nekas īpašs, bet uzskatu, ka jāaizliedz ĢM dod spēlētājiem naudu. Cik skatos, tad to dara tikai viens ĢM - Snikers.
Tātad padomājam! Spēlētājs pelna 1.5 mlj, iztērē līguma naudu un viņam ir jātrenējās! Tas nozīmē, ka viņam ir jāiegūst TP vai nauda. To var izdarīt veidojot grafikas, media, podkāstus utt.
Bet piemēram Oslo Wild Cats GM jau sākot no pirmās sezonas spēlētājiem regulāri spēlētājiem skaita pāris miljonus. Nu tas nav smuki! Es atvainojos, bet ja mēs tā daram, tad no līgumiem nav nekāda jēga! Noslēdzam pa 500k un no savas bankas konta uzreiz iedod 5 mlj un viss. Savācam zvaigžņu sastāvu, tāpēc arī mans ierosinājums par minimālajiem kontraktiem ir svarīgs..
Nekas personīgs, Artūr, bet es tikai pateicu taisnību un izteicu savas domas!
Izsakam savas domas komentāros!
Re: Naudas došana spēlētājiem
Nu, katrs ar savu naudu dara to, ko vēlās. Tāpēc uzskatu, ka tas ir tikai normāli.
Seriijs19- Peter Parker (RW)
- Postu skaits : 982
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Riga City
Seriijs19 rakstīja:Nu, katrs ar savu naudu dara to, ko vēlās. Tāpēc uzskatu, ka tas ir tikai normāli.
A kāda jēga no kontraktiem, budžetu? Tad davaj visi slēdzam pa 500k un lai Snikers mums dod naudu
Piemērs no reālās dzīves: Krosbijs iztērē visu līguma naudu, bankrotē un palūdz, lai ĢM viņam pārskaita pāris miljonus.
Reālistiski, vai ne?
Neaizmirsīsim, ka šī ir simūlētā, jeb virtuālā hokeja līga...The Dream rakstīja:Seriijs19 rakstīja:Nu, katrs ar savu naudu dara to, ko vēlās. Tāpēc uzskatu, ka tas ir tikai normāli.
A kāda jēga no kontraktiem, budžetu? Tad davaj visi slēdzam pa 500k un lai Snikers mums dod naudu
Piemērs no reālās dzīves: Krosbijs iztērē visu līguma naudu, bankrotē un palūdz, lai ĢM viņam pārskaita pāris miljonus.
Reālistiski, vai ne?
Seriijs19- Peter Parker (RW)
- Postu skaits : 982
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Riga City
₴пїcкєя₴LV rakstīja:Man komandā 500k līgumi ir tikai neaktīvajiem [2] un vienam NPC..
Nejau stāsts ir par to.. Da kaut 5 mlj līgums, bet tā reāli viņš nopelna 10 mlj, tikai tie pārējie 5 mlj neiet pie budžeta.
Manuprāt, šis ir vajadzīgs.
Bet, ja komandas biedrs skaita naudu, tad jau nekas, vai ne?
Bet, ja komandas biedrs skaita naudu, tad jau nekas, vai ne?
Tāpat šo visu varēs apiet izmantojot 3. personu.
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
Es par šo gribēju iebilst sen atpakaļ ,bet padomāju ,ka ja tikšu reiz pie sava kompja un sākšu simulēt un krāt piķi kā Artūrs , tad arī es varētu uztjūningot savu komandu un tad lai tik kāds iepīkstas ... Ar pirkstu tad varētu uz Artūru norādīt !
Bet ja tā normāli skatās ,tad pārējām komandām tā ir kā ir uz šo noskatīties ... gandrīz kā tāds SKA variants - līgas vadība kluba prezidents , Gazprom vai vēl sazin kāda nauda ieplūst komandā ...
Gan jau ,ka aploksnēs ar piemaksā !
Tātad normālā situācijā - pārējiem tādas naudas nav lai uzturētu savus spēlētājus ,lai tiem nav jāpelna nauda tp darbos vai media/gfx !
Bet ja tā normāli skatās ,tad pārējām komandām tā ir kā ir uz šo noskatīties ... gandrīz kā tāds SKA variants - līgas vadība kluba prezidents , Gazprom vai vēl sazin kāda nauda ieplūst komandā ...
Gan jau ,ka aploksnēs ar piemaksā !
Tātad normālā situācijā - pārējiem tādas naudas nav lai uzturētu savus spēlētājus ,lai tiem nav jāpelna nauda tp darbos vai media/gfx !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
PRET, domāju, ka oligarhi šādi to naudu izsmels tuvāko sezonu laikā, un domāju, ka tas ir mērķis uz ko jāiet.
Viesis- Viesis
Tik pat labi tavs ļevais bļāviens pēc naudas tagad būtu pret likumu, jo kāpēc gan tikai ĢM nevarētu dot naudu citam spēlētājam? Labāk, lai neviens nevar nevienam ziedot, katrs tiek pats galā, nevis činkst, ka naudas nav, nado kapeiki krāt, nado pirkt treniņ, nado runāt stulbyb, lai cit man ziedot pa rublim
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
Jogurtaa rakstīja:Tik pat labi tavs ļevais bļāviens pēc naudas tagad būtu pret likumu, jo kāpēc gan tikai ĢM nevarētu dot naudu citam spēlētājam? Labāk, lai neviens nevar nevienam ziedot, katrs tiek pats galā, nevis činkst, ka naudas nav, nado kapeiki krāt, nado pirkt treniņ, nado runāt stulbyb, lai cit man ziedot pa rublim
smh
Lai ir pret likumu, lūdzu, man nekas nav pret.
Diezgan ironiski, ka tu nosodi Snikeru par to, ka viņš palīdz jaunajiem izsisties līgā, kamēr pats činksti pēc naudas citiem. Hmm.
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
Jogurtaa rakstīja:Diezgan ironiski, ka tu nosodi Snikeru par to, ka viņš palīdz jaunajiem izsisties līgā, kamēr pats činksti pēc naudas citiem. Hmm.
Es to izdaru vienreiz, Snikers to dara jau 8 sezonas. Galvenais, ka tu centies
rieksts rakstīja:PRET, domāju, ka oligarhi šādi to naudu izsmels tuvāko sezonu laikā, un domāju, ka tas ir mērķis uz ko jāiet.
Ok, snikers varbūt tuvāko sezonu laikā nē, bet nu visi pārējie gan.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Tā jau ir jūsu problēma, ka jums nav naudas Viņa grūti pelnītā nauda, lai dara ko vēlas ar viņu.
Nu labi, jūsu nostāja ir skaidra. ĢM var sapelnīt naudu un visiem to dod un līgumus, kā tādus varam aizmirst, jo ģm tak ir nauda..
Un jūs esat tik naivi, ja domājāt, ka viņam beigsies nauda, ja viņš pa simošanu vēl saņem naudu utt.
Un jūs esat tik naivi, ja domājāt, ka viņam beigsies nauda, ja viņš pa simošanu vēl saņem naudu utt.
Bet tādā ziņā es piekrītu, ka vajadzētu kaut kā ierobežot tādus līgumus. Tādā gadījumā jāizdomā laba sistēma, jo tevis augstāk minēto pat pērtiķis apies.
The Dream rakstīja:Nu labi, jūsu nostāja ir skaidra. ĢM var sapelnīt naudu un visiem to dod un līgumus, kā tādus varam aizmirst, jo ģm tak ir nauda..
Nevienam nav liegts simot.
Jāsaprot, ka tiem, kas dara līgas labā kaut ko, arī par to ir jāatmaksā, kaut vai tas, ka viņam būs vairāk naudas nekā citiem.
Kur jēga tad simeriem simot, ja viņiem pat ierobežo to kā viņi tērē naudu?
Viesis- Viesis
Similar topics
» Naudas došana spēlētājiem v2.
» Sponsoru naudas!
» Naudas loterija
» Naudas balvas
» Naudas pārvēršana TP
» Sponsoru naudas!
» Naudas loterija
» Naudas balvas
» Naudas pārvēršana TP
Lapa 1 no 1