LSHL : Playoff: GM4 Wolves @ Wild Cats
Lapa 2 no 2 • Share
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Re: LSHL : Playoff: GM4 Wolves @ Wild Cats
Tātad lietderības koeficients ir pilnībā nenozīmīga statistikas aile?
Svarīga ,bet ne pati svarīgākā !The Number 1 rakstīja:Tātad lietderības koeficients ir pilnībā nenozīmīga statistikas aile?
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
The Number 1 rakstīja:Tātad lietderības koeficients ir pilnībā nenozīmīga statistikas aile?
Praktiski jā! Lietderības koeficents ir atkarīgs no komandas. Oveckins arī regulāri mīnusos ir, bet vai tāpēc viņš netiek pie balvām? Tiek, jo primārais ir vārti trofejām, kuras viņš iegūst. Piekrītu, ka lietderības koeficentu ir jāaizmanto, bet noteiktām trofējam. Piem labākais aizsarzības spēlētājs, 2 way forward utt, nejau labāka snaipera balvā
Tad jau sanāk, tā ka iemet 42 golus, tava komanda ir slikta, +/- tev ir ļoti slikts un ir čalis, kurš iemet 35 golus, bet viņam +/- ir ļoti labs, jo viņš spēlē labāka komandā un viņš to balvu dabū. Labākais snaiperis - skatamies golus, labākais asistents - skatamies piespēles, labākais aizsargs - hits, +/-..
Vēl varbūt to +/- var izmantot, ja ir neizškirts, piem abiem vienāds gūto vārtu skaits, bet nu tas arī ir stulbi. Būtu labi, ja būtu kā SHL, kad statos redzam cik vidēji spēlē minūtes un tad apmēram var noteikt, kurš vidēji izdara vairāk, jo viens tos 30 golus iemet 20 min, otrs 25 min vidēji spēlē, bet nu mums tā vērtēšana glupa, jo neko nevaram salīdzināt izņemot hits un +/-
Par to jau saku ,ka mans spēlētājs var būt kaut vai slikts debitants , kurš iespējams varētu būt aizsargs ,kuru visi apspēlē un mēs zaudējam vārtus dēļ viņa , bet tai pat laikā - viņš ir uz laukuma spēcīgā maiņā vai vispār spēcīgā komandā !
Zvaigžņotie partneri taisa rezultātu , met golus ,piespēles ,bet mans džeks varbūt tikai slidinās savā zonā un pat tuvu nav bijis pie tiem golu veidojumiem , ne iesācis uzbrukumu , ne vēl nez ko ,varbūt tik bieži kļūdījies un vārtus zaudējis , vai ripas zaudējis , vai bieži noraidījies !
Bet viņš sanāk ,ka ir zvaigzne ,jo redz lietderības koeficients izcils - sanāk ļoti daudz komandai palīdzējis ; pat pirkstu nepieliekot !
Piemēram mūsu gadījumos , aizsargi jāvērtē arī pēc pārtvertajām ripām ,jo bieži tie dodas pretī uzbrucējam un atņem ripu neļaujot uzmest un gūt vārtus !
Zvaigžņotie partneri taisa rezultātu , met golus ,piespēles ,bet mans džeks varbūt tikai slidinās savā zonā un pat tuvu nav bijis pie tiem golu veidojumiem , ne iesācis uzbrukumu , ne vēl nez ko ,varbūt tik bieži kļūdījies un vārtus zaudējis , vai ripas zaudējis , vai bieži noraidījies !
Bet viņš sanāk ,ka ir zvaigzne ,jo redz lietderības koeficients izcils - sanāk ļoti daudz komandai palīdzējis ; pat pirkstu nepieliekot !
Piemēram mūsu gadījumos , aizsargi jāvērtē arī pēc pārtvertajām ripām ,jo bieži tie dodas pretī uzbrucējam un atņem ripu neļaujot uzmest un gūt vārtus !
Tu mūsu statistikas lapā redzi tādu aili, kā pārtvertās ripas? Ja tu piesakies manuāli katras spēles ierakstu skatīties un saskaitīt, tad ok
Viesis- Viesis
vairogs rakstīja:Par to jau saku ,ka mans spēlētājs var būt kaut vai slikts debitants , kurš iespējams varētu būt aizsargs ,kuru visi apspēlē un mēs zaudējam vārtus dēļ viņa , bet tai pat laikā - viņš ir uz laukuma spēcīgā maiņā vai vispār spēcīgā komandā !
Nu ja, hokejā tā bieži gadās ka 4 spēlētāji saspēlējas, bet piektais stāv malā un skatās.
Neesmu skatījies ,vismaz bija jābūt !Slinkais Čubis rakstīja:Tu mūsu statistikas lapā redzi tādu aili, kā pārtvertās ripas? Ja tu piesakies manuāli katras spēles ierakstu skatīties un saskaitīt, tad ok
Obligāti nav jāstāv maliņā , var vienkārši netikt līdzi pārējiem !The Number 1 rakstīja:vairogs rakstīja:Par to jau saku ,ka mans spēlētājs var būt kaut vai slikts debitants , kurš iespējams varētu būt aizsargs ,kuru visi apspēlē un mēs zaudējam vārtus dēļ viņa , bet tai pat laikā - viņš ir uz laukuma spēcīgā maiņā vai vispār spēcīgā komandā !
Nu ja, hokejā tā bieži gadās ka 4 spēlētāji saspēlējas, bet piektais stāv malā un skatās.
Tu vienmēr vari dabūt Benkjizz&Pezhonizz speceni.KingKunta rakstīja:Te jau visi sevi par zvaigznēm uzskata. Es, piem, esmu samierinājies, ka nevienu sezonu nedabūšu apbalvojumu.
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Similar topics
» LSHL : Playoff: GM1 GM2 Wild Cats @ Wolves
» LSHL : Playoff: GM3 Wolves @ Wild Cats
» LSHL : Playoff: GM5 Wild Cats @ Wolves