Wie hat sich die Giants Kuldigas -Legend
Lapa 2 no 2 • Share
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Re: Wie hat sich die Giants Kuldigas -Legend
Tev nav nekas jāstrīdās, bet gan jāpilda savs darbs tā kā tas būtu jādara, nevis par rakstiem kas tulkoti ar online tulkotāju jādod 4 TP.
Ja Media vērtētājs speciāli neceltu saviem komandas biedriem TP skaitu, tad man nebūtu bijis iemesla ''lekties''. Tu būsi tas kas man parādīs, ka dirsties nav labi, vai arī es nepareizi tevi sapratu?
Ja Media vērtētājs speciāli neceltu saviem komandas biedriem TP skaitu, tad man nebūtu bijis iemesla ''lekties''. Tu būsi tas kas man parādīs, ka dirsties nav labi, vai arī es nepareizi tevi sapratu?
Krč nomierinatkes nekas labs ar šo nebeigsies nepatika nepatika neko darit turpinasu es tikunta rakstit un rakstisu latviski, ka maku! Tas ka man bija daudz kludu jo nemaku rakstit un to pasu vienkarsi meginaju ar on palodzobu lai varetu normali izlasit nevis vot vinfd rteika ks vihu tf ug tā! Viss!!
LSHL kristians- Kristiāns Rozentāls #73 (GK)
- Postu skaits : 662
Vecums : 21
Dzīvesvieta : pilseta māja
Ja nezini cilvēkus, tad nelej, ja? Pēc tava rakstīta noprotu, ka es māku labāk vācu valodu nekā tu, kurš jau 7(?) gadus jau dzīvo fričzemē.LSHL kristians rakstīja:Nu nejau visi un ?doma es nezinu ka nemakat vaciski!
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
LSHL kristians rakstīja:Krč nomierinatkes nekas labs ar šo nebeigsies nepatika nepatika neko darit turpinasu es tikunta rakstit un rakstisu latviski, ka maku! Tas ka man bija daudz kludu jo nemaku rakstit un to pasu vienkarsi meginaju ar on palodzobu lai varetu normali izlasit nevis vot vinfd rteika ks vihu tf ug tā! Viss!!
Uz tevis es neko neteicu, turpini rakstīt. Pretenzijas man bija par to ka tavs komandas biedrs tev iešķieba 4 TP, kas noteikti ir par daudz. Vakar biju atradis arhīvā vienu bukss rakstu, kuram bija ~30 vārdi mazāk un ideāla gramatika, bet nez kapēc tikai 3 TP.
Ta nav mana vaina es tur neko nevaru darit vienkarsi es gribu ar komandu pacelt kausu un tapec rakstu to kas ienak galva pat nedomajot ko rakstot un tikt kada no lshl komandam
=ar to gribu teikt ka rakstu to kas iesaujas prata un nedomajot kas notiks beigas un sakuma !
=ar to gribu teikt ka rakstu to kas iesaujas prata un nedomajot kas notiks beigas un sakuma !
LSHL kristians- Kristiāns Rozentāls #73 (GK)
- Postu skaits : 662
Vecums : 21
Dzīvesvieta : pilseta māja
Pilnībā piekrītu, iebildumi viesiem radās pret vērtēšanas stilu.The Number 1 rakstīja:
Uz tevis es neko neteicu, turpini rakstīt. Pretenzijas man bija par to ka tavs komandas biedrs tev iešķieba 4 TP, kas noteikti ir par daudz.
bukss- Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/
- Postu skaits : 1391
Vecums : 35
Dzīvesvieta : Saldus
Oskar, tu limitu ievēro?
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Kādu limitu? Tu domā ierobežojumu? Jā, tik neesmu atjaunojis.
laaceens66- Oskar Ollson #99 (LW)
- Postu skaits : 898
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Māja
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Similar topics
» KULDĪGAS MILŽI!Ieskataties!:)
» Komanda Kuldigas Milži
» Kuldīgas Milži Akvaparks
» Komanda Kuldigas Milži
» Kuldigas Milžu jubileja
» Komanda Kuldigas Milži