LSHL :: S8 :: GM65 Indiāņi @ Wolves

Lapa 2 no 2 Previous  1, 2

Apskatīt iepiekšējo tematu Apskatīt nākamo tematu Go down

LSHL :: S8 :: GM65 Indiāņi @ Wolves - Page 2 Empty Re: LSHL :: S8 :: GM65 Indiāņi @ Wolves

Post by Seguin#91 Ceturtdiena Aprīlis 09, 2015 6:53 pm

vairogs rakstīja:Es tieši tā pat ceptos !

Man bērnībā mācīja ,ja kaut ko dari ,tad dari kārtīgi un vienmēr centies novest līdz galam ,vai arī nedari neko un ej gulēt !

Uz luni kaut ko darīt - ir tas pats ,kā nedarīt neko !

Te iet runa nevis tik ļoti par personīgo statistiku ,cik par nopelnītiem 3 pts , ko atkal cenšas visādi dīkdieņi(neprofesionāli simotāji es domāju) atņemt !

Te jau tāda tendence ,ka mūs sākuši drāzt ārpus ledus (spēļu rezultāti tagad tiek izkaroti ārpus laukuma nevis uz laukuma) , uz ledus esam pārāk spēcīgi - bet ārpus ledus mums visādus sūdus grūž virsū - tas prieku pret visu šo pasākumu neceļ !
Mēs ar Denisu sūdus nevāram - kādēļ mums jāpacieš tāda attieksme ... mums te vajag dibināt tiesu ,lai izskata sūdzības un apelācijas !

Joprojām esmu nokaitināts par tiem 3 nozagtajiem punktiem pret zivīm !
Te jau ar velk uz to pusi !

Brīžiem vienkārši negribas vairs vērt muti vaļā un kaut ko rakstīt ... drīzāk vēlme vienkārši palaist Kalebu pensijā un veltīt
laiku citām spēlēm !
LAi kāds no adminiem Noskatas šo speli pieraksta kam goli un piespeles un bus miers
Cerams Artūrs sāks normalus adminus pieņemt
Reku mans Topiks ;http://www.lshl.lv/t5700-gm91-indiani-trieciens
Seguin#91
Seguin#91
Mārtiņš Krauze #86 /LW/
Mārtiņš Krauze #86 /LW/

Postu skaits : 1277
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Talsi

Atpakaļ uz augšu Go down

LSHL :: S8 :: GM65 Indiāņi @ Wolves - Page 2 Empty Re: LSHL :: S8 :: GM65 Indiāņi @ Wolves

Post by Viesis Ceturtdiena Aprīlis 09, 2015 7:06 pm

OSH74 rakstīja:
LAi kāds no adminiem Noskatas šo speli pieraksta kam goli un piespeles un bus miers
Normālus adminus vai arī simulētājus pieņemt ?

Viesis
Viesis

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Seguin#91 Ceturtdiena Aprīlis 09, 2015 7:07 pm

Tominsh19 rakstīja:
Normālus adminus vai arī simulētājus pieņemt ?
protams Ka simulētajus Smile
Seguin#91
Seguin#91
Mārtiņš Krauze #86 /LW/
Mārtiņš Krauze #86 /LW/

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Kristz Ceturtdiena Aprīlis 09, 2015 8:11 pm

OSH74 rakstīja:
vairogs rakstīja:Es tieši tā pat ceptos !

Man bērnībā mācīja ,ja kaut ko dari ,tad dari kārtīgi un vienmēr centies novest līdz galam ,vai arī nedari neko un ej gulēt !

Uz luni kaut ko darīt - ir tas pats ,kā nedarīt neko !

Te iet runa nevis tik ļoti par personīgo statistiku ,cik par nopelnītiem 3 pts , ko atkal cenšas visādi dīkdieņi(neprofesionāli simotāji es domāju) atņemt !

Te jau tāda tendence ,ka mūs sākuši drāzt ārpus ledus (spēļu rezultāti tagad tiek izkaroti ārpus laukuma nevis uz laukuma) , uz ledus esam pārāk spēcīgi - bet ārpus ledus mums visādus sūdus grūž virsū - tas prieku pret visu šo pasākumu neceļ !
Mēs ar Denisu sūdus nevāram - kādēļ mums jāpacieš tāda attieksme ... mums te vajag dibināt tiesu ,lai izskata sūdzības un apelācijas !

Joprojām esmu nokaitināts par tiem 3 nozagtajiem punktiem pret zivīm !
Te jau ar velk uz to pusi !

Brīžiem vienkārši negribas vairs vērt muti vaļā un kaut ko rakstīt ... drīzāk vēlme vienkārši palaist Kalebu pensijā un veltīt
laiku citām spēlēm !
Diemžēl ar to nepietiek, vajag hits, +/- utt. Wink
Kristz
Kristz
Antti Anrikainen (GK) #1 /GM/
Antti Anrikainen (GK) #1 /GM/

Postu skaits : 9829
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Aizpute/Saldus

http://www.draugiem.lv/user/1433985/

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Remi Ceturtdiena Aprīlis 09, 2015 11:26 pm

pff Ingus, vairogs nekad nav bijis tas cilvēks, kurš domā par Kalebu vairāk nekā par Vilkiem.

Šis tiešām ir par traku. Neatminos vēl kādu sezonu ar tik pat daudz resimiem!

Remi
Marcellin Rémi #3 (D)
Marcellin Rémi #3 (D)

Postu skaits : 1533

http://theshl.b1.jcink.com/

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Seguin#91 Piektdiena Aprīlis 10, 2015 9:41 am

The Dream rakstīja:pff Ingus, vairogs nekad nav bijis tas cilvēks, kurš domā par Kalebu vairāk nekā par Vilkiem.

Šis tiešām ir par traku. Neatminos vēl kādu sezonu ar tik pat daudz resimiem!
sakat lai es simulēju nav bijis neviens RE-SIM vel 10 spēlu laika Smile
Seguin#91
Seguin#91
Mārtiņš Krauze #86 /LW/
Mārtiņš Krauze #86 /LW/

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by vairogs Piektdiena Aprīlis 10, 2015 10:28 am

OSH74 rakstīja:
Es tieši vakar ar tādu domu nolēmu pts guvējus uzskaitīt , bet video tik nekvalitatīvs - vienās bildēs visa translācija !

Neatceros , laikam otrajā periodā - guvām vārtus - tad leca virsū lodziņš - kur vārtu guvējs + parādīja 1 piespēlētāju un attēls uzkārās , tādēļ neesmu pārliecināts vai tur nav arī otrs piespēlētājs !

Gandrīz vai jāievieš simulētājiem ,lai viņi pēc katras spēles pirms iziešanas - ieiet statistikās ,lai vismaz tas ir rezervē iekš video ,ja neiesūta status vai kāda cita kļūda ieviešas , tā ikviens redzētu detalizētāku statistiku + tas aizņemtu liekas 10-15 sekundes !
vairogs
vairogs
Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks

Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viedais Piektdiena Aprīlis 10, 2015 12:58 pm

Teorētiski pilnīgi visi ieraksti caur xplist laikam tiek saglabāti arī uz katra simotāja PC, kautgan tas nemaina faktu, ka no šīs powerpointa prezentācijas ne sūda nevar saprast.
Viedais
Viedais
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM

Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Atpakaļ uz augšu Go down

Lapa 2 no 2 Previous  1, 2

Apskatīt iepiekšējo tematu Apskatīt nākamo tematu Atpakaļ uz augšu

- Similar topics