LSHL :: S8 :: GM65 Indiāņi @ Wolves
Lapa 2 no 2 • Share
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Re: LSHL :: S8 :: GM65 Indiāņi @ Wolves
LAi kāds no adminiem Noskatas šo speli pieraksta kam goli un piespeles un bus miersvairogs rakstīja:Es tieši tā pat ceptos !
Man bērnībā mācīja ,ja kaut ko dari ,tad dari kārtīgi un vienmēr centies novest līdz galam ,vai arī nedari neko un ej gulēt !
Uz luni kaut ko darīt - ir tas pats ,kā nedarīt neko !
Te iet runa nevis tik ļoti par personīgo statistiku ,cik par nopelnītiem 3 pts , ko atkal cenšas visādi dīkdieņi(neprofesionāli simotāji es domāju) atņemt !
Te jau tāda tendence ,ka mūs sākuši drāzt ārpus ledus (spēļu rezultāti tagad tiek izkaroti ārpus laukuma nevis uz laukuma) , uz ledus esam pārāk spēcīgi - bet ārpus ledus mums visādus sūdus grūž virsū - tas prieku pret visu šo pasākumu neceļ !
Mēs ar Denisu sūdus nevāram - kādēļ mums jāpacieš tāda attieksme ... mums te vajag dibināt tiesu ,lai izskata sūdzības un apelācijas !
Joprojām esmu nokaitināts par tiem 3 nozagtajiem punktiem pret zivīm !
Te jau ar velk uz to pusi !
Brīžiem vienkārši negribas vairs vērt muti vaļā un kaut ko rakstīt ... drīzāk vēlme vienkārši palaist Kalebu pensijā un veltīt
laiku citām spēlēm !
Cerams Artūrs sāks normalus adminus pieņemt
Reku mans Topiks ;http://www.lshl.lv/t5700-gm91-indiani-trieciens
Seguin#91- Mārtiņš Krauze #86 /LW/
- Postu skaits : 1277
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Talsi
Normālus adminus vai arī simulētājus pieņemt ?OSH74 rakstīja:
LAi kāds no adminiem Noskatas šo speli pieraksta kam goli un piespeles un bus miers
Viesis- Viesis
protams Ka simulētajusTominsh19 rakstīja:
Normālus adminus vai arī simulētājus pieņemt ?
Diemžēl ar to nepietiek, vajag hits, +/- utt.OSH74 rakstīja:LAi kāds no adminiem Noskatas šo speli pieraksta kam goli un piespeles un bus miersvairogs rakstīja:Es tieši tā pat ceptos !
Man bērnībā mācīja ,ja kaut ko dari ,tad dari kārtīgi un vienmēr centies novest līdz galam ,vai arī nedari neko un ej gulēt !
Uz luni kaut ko darīt - ir tas pats ,kā nedarīt neko !
Te iet runa nevis tik ļoti par personīgo statistiku ,cik par nopelnītiem 3 pts , ko atkal cenšas visādi dīkdieņi(neprofesionāli simotāji es domāju) atņemt !
Te jau tāda tendence ,ka mūs sākuši drāzt ārpus ledus (spēļu rezultāti tagad tiek izkaroti ārpus laukuma nevis uz laukuma) , uz ledus esam pārāk spēcīgi - bet ārpus ledus mums visādus sūdus grūž virsū - tas prieku pret visu šo pasākumu neceļ !
Mēs ar Denisu sūdus nevāram - kādēļ mums jāpacieš tāda attieksme ... mums te vajag dibināt tiesu ,lai izskata sūdzības un apelācijas !
Joprojām esmu nokaitināts par tiem 3 nozagtajiem punktiem pret zivīm !
Te jau ar velk uz to pusi !
Brīžiem vienkārši negribas vairs vērt muti vaļā un kaut ko rakstīt ... drīzāk vēlme vienkārši palaist Kalebu pensijā un veltīt
laiku citām spēlēm !
pff Ingus, vairogs nekad nav bijis tas cilvēks, kurš domā par Kalebu vairāk nekā par Vilkiem.
Šis tiešām ir par traku. Neatminos vēl kādu sezonu ar tik pat daudz resimiem!
sakat lai es simulēju nav bijis neviens RE-SIM vel 10 spēlu laikaThe Dream rakstīja:pff Ingus, vairogs nekad nav bijis tas cilvēks, kurš domā par Kalebu vairāk nekā par Vilkiem.
Es tieši vakar ar tādu domu nolēmu pts guvējus uzskaitīt , bet video tik nekvalitatīvs - vienās bildēs visa translācija !OSH74 rakstīja:
LAi kāds no adminiem Noskatas šo speli pieraksta kam goli un piespeles un bus miers
Neatceros , laikam otrajā periodā - guvām vārtus - tad leca virsū lodziņš - kur vārtu guvējs + parādīja 1 piespēlētāju un attēls uzkārās , tādēļ neesmu pārliecināts vai tur nav arī otrs piespēlētājs !
Gandrīz vai jāievieš simulētājiem ,lai viņi pēc katras spēles pirms iziešanas - ieiet statistikās ,lai vismaz tas ir rezervē iekš video ,ja neiesūta status vai kāda cita kļūda ieviešas , tā ikviens redzētu detalizētāku statistiku + tas aizņemtu liekas 10-15 sekundes !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Teorētiski pilnīgi visi ieraksti caur xplist laikam tiek saglabāti arī uz katra simotāja PC, kautgan tas nemaina faktu, ka no šīs powerpointa prezentācijas ne sūda nevar saprast.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Similar topics
» LSHL :: S4 :: GM65 Trieciens @ Indiāņi
» LSHL :: S5 :: GM65 Vikingi @ Wolves
» LSHL :: S8 :: GM9 Indiāņi @ Wolves
» LSHL :: S7 :: PO :: GM7 Wolves @ Indiāņi
» LSHL :: S7 :: PO ::GM1 Wolves @ Indiāņi
» LSHL :: S5 :: GM65 Vikingi @ Wolves