LSHL :: S8 :: GM65 Indiāņi @ Wolves
Lapa 1 no 2 • Share
Lapa 1 no 2 • 1, 2
LSHL :: S8 :: GM65 Indiāņi @ Wolves
http://www.twitch.tv/gudlevskisproskillz
Sākums: 21;00
Statistika: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Ezu5zyLxFpr3l-54hTA5gHMuFKNMRA9OmEnpVJilpAc/edit#gid=276041343
Rezultāts: :Wolves2: 5:3 :Indiani2:
Sākums: 21;00
Statistika: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Ezu5zyLxFpr3l-54hTA5gHMuFKNMRA9OmEnpVJilpAc/edit#gid=276041343
Rezultāts: :Wolves2: 5:3 :Indiani2:
Re: LSHL :: S8 :: GM65 Indiāņi @ Wolves
Švaka translācija - prieks ,ka uzvarējām tomēr !
Vakar skatījos dzīvajā pie rezultāta 2-3 pametu ,jo skatīties nebij iespējams , visu laiku karās - golus tik pat kā nevarēja redzēt ,visa spēle fotogrāfijās , tagad nolēmu ierakstā paskatīties - bet tā pati situācija !
+ 3 stars neparādīja !
Paldies Indiāņiem un Cēberam ,kurš laikam sajutās kā vecajos labajos slavas laikos !
Vakar skatījos dzīvajā pie rezultāta 2-3 pametu ,jo skatīties nebij iespējams , visu laiku karās - golus tik pat kā nevarēja redzēt ,visa spēle fotogrāfijās , tagad nolēmu ierakstā paskatīties - bet tā pati situācija !
+ 3 stars neparādīja !
Paldies Indiāņiem un Cēberam ,kurš laikam sajutās kā vecajos labajos slavas laikos !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Mhm...stati būs?
nickname33- Pim Pī Son (LW) #77
- Postu skaits : 1653
Brīvdiena !nickname33 rakstīja:Mhm...stati būs?
Tiklidz busu pie pc ieliksu! ps: es dzivoju laukos un nets suds
Gaidam statistiku...
DoUbLeD- Knut Kasinak (G) #33 /ĢM/
- Postu skaits : 2606
Vecums : 27
Dzīvesvieta : Rugāji
statiem nevar tikt klāt. prasa atļauju or sth
Ngel- Serij Kovalchuk #66 (D)
- Postu skaits : 427
Dzīvesvieta : Rīga
pls sataisi status =[
Un ar tādu kvalitāti turpmāk nevarēs simot, vai nu uzlabosi, vai diemžēl nāksies tevi atstādināt.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
kadu kvalitati?Viedais rakstīja:Un ar tādu kvalitāti turpmāk nevarēs simot, vai nu uzlabosi, vai diemžēl nāksies tevi atstādināt.
PROskillz rakstīja:kadu kvalitati?Viedais rakstīja:Un ar tādu kvalitāti turpmāk nevarēs simot, vai nu uzlabosi, vai diemžēl nāksies tevi atstādināt.
Iedod mums piekļuvi statistikai un neuzdod stulbus jautājumus.
Kas kaste stāvēja ?
Intarusu- Lasse Lammela 31 # C
- Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627
Droši vien TU !Intarusu rakstīja:Kas kaste stāvēja ?
status tāpat vaig visiem =/
Tad kāds tika pie šīs spēles statistikas?
DoUbLeD rakstīja:Tad kāds tika pie šīs spēles statistikas?
Ticu,ka nē!
aumicc83- Reinis Aumeisters (LW) #81
- Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera
Es atvainojos vilkiem, ka bojāju jūsu prieku, bet izskatās, ka statistikas nebūs.
RE-SIMnickname33 rakstīja:Es atvainojos vilkiem, ka bojāju jūsu prieku, bet izskatās, ka statistikas nebūs.
Seguin#91- Mārtiņš Krauze #86 /LW/
- Postu skaits : 1277
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Talsi
Par to resim nedod, ja pareizi atceros? Bet tā kā neesmu ilgi bijis GM un vairs neiedziļinos simulētāju noteikumos, tad varbūt kļūdos.OSH74 rakstīja:RE-SIMnickname33 rakstīja:Es atvainojos vilkiem, ka bojāju jūsu prieku, bet izskatās, ka statistikas nebūs.
Kristz rakstīja:
Par to resim nedod, ja pareizi atceros? Bet tā kā neesmu ilgi bijis GM un vairs neiedziļinos simulētāju noteikumos, tad varbūt kļūdos.
Un ko tad Lauris ar statistiku darīs? Ja tas nav svarīgi, tad lai paliek Wolves uzvara.
Ja viņš nav aizsūtījis Laurim, tad ir resim, ja ir aizsūtījis Laurim, tad nav resim.nickname33 rakstīja:Kristz rakstīja:
Par to resim nedod, ja pareizi atceros? Bet tā kā neesmu ilgi bijis GM un vairs neiedziļinos simulētāju noteikumos, tad varbūt kļūdos.
Un ko tad Lauris ar statistiku darīs? Ja tas nav svarīgi, tad lai paliek Wolves uzvara.
Nav Laurim statistikas !
Man šī smadzeņu čakarēšana ir reāli piegriezusies ...
Es vēl saprastu ,ja komanda vai tās vadība vārītu sūdus ,bet komandai un tās spēlētājiem ik pa laikam jācieš trešās puses neizdarību dēļ !
Šodien nolēmu apskatīties video ,kamēr nav izdzēsies noilguma dēļ , domāju sarakstīšu vismaz visus vārtu guvējus + piespēlētājus !
Tik piemirsu tādu sīkumu ,ka tā bij bilžu translācija un pat neredz visiem vārtiem ...
tik pēdējās sekundēs iemetot , ieraudzīju ka Kalebam ir 2+2 , nemaz nerunājot par pārējiem ...
Kāds tam džekam varēja pirms tam iemācīt publicēt statistiku un tikai tad pieņemt par simotāju !
Es nezinu , vai pieņemot jaunu simotāju , tiek kaut kādas pārbaudes pirms tam viņam uzliktas , kaut iedodot komandas un paštaisītu taktiku un lai simot-kandidāts visu saliek ,nosimo un kādā topikā publicē ,lai darba devējs var pārliecināties par simotāja spējām ...
Jo cik saprotu ,tad pašlaik - piesakies uz amatu , tev iemāca rīkoties ar tām programmām ,visu izstāsta un laipni lūgts amatā simot svarīgas spēles !
Vienmēr esmu uzskatījis ,ka nevar kuram katram vienkārši dot ...
Ja nav 2-3 regulāri normāli simotāji , un ja pat viens nevelk ,tad lokauts jāizsludina ,kamēr daži atradīsies ...
Citādi dod iespēju ikvienam izmēģināt simot , bet kādēļ būtu jācieš komandām no tā ,ka kāds gribošais grib simot , lai vispirms nosimo kādas 3 spēles ar darbā pieņēmēja taktikām ,pierāda viņam ,ka tu spēj ne tikai izsimulēt ,bet arī publicēt arī forumā ,stati ,bildes utt...
Un tikai tad saņemt pielaidi simulēt svarīgas spēles !
Citādi trenējas simulēt uz reiz svarīgās spēlēs , kur neveiksmju gadījumā cietējas ir tikai komandas !
Es vēl saprastu ,ja komanda vai tās vadība vārītu sūdus ,bet komandai un tās spēlētājiem ik pa laikam jācieš trešās puses neizdarību dēļ !
Šodien nolēmu apskatīties video ,kamēr nav izdzēsies noilguma dēļ , domāju sarakstīšu vismaz visus vārtu guvējus + piespēlētājus !
Tik piemirsu tādu sīkumu ,ka tā bij bilžu translācija un pat neredz visiem vārtiem ...
tik pēdējās sekundēs iemetot , ieraudzīju ka Kalebam ir 2+2 , nemaz nerunājot par pārējiem ...
Kāds tam džekam varēja pirms tam iemācīt publicēt statistiku un tikai tad pieņemt par simotāju !
Es nezinu , vai pieņemot jaunu simotāju , tiek kaut kādas pārbaudes pirms tam viņam uzliktas , kaut iedodot komandas un paštaisītu taktiku un lai simot-kandidāts visu saliek ,nosimo un kādā topikā publicē ,lai darba devējs var pārliecināties par simotāja spējām ...
Jo cik saprotu ,tad pašlaik - piesakies uz amatu , tev iemāca rīkoties ar tām programmām ,visu izstāsta un laipni lūgts amatā simot svarīgas spēles !
Ja nav 2-3 regulāri normāli simotāji , un ja pat viens nevelk ,tad lokauts jāizsludina ,kamēr daži atradīsies ...
Citādi dod iespēju ikvienam izmēģināt simot , bet kādēļ būtu jācieš komandām no tā ,ka kāds gribošais grib simot , lai vispirms nosimo kādas 3 spēles ar darbā pieņēmēja taktikām ,pierāda viņam ,ka tu spēj ne tikai izsimulēt ,bet arī publicēt arī forumā ,stati ,bildes utt...
Citādi trenējas simulēt uz reiz svarīgās spēlēs , kur neveiksmju gadījumā cietējas ir tikai komandas !
vairogs rakstīja:Nav Laurim statistikas !
Ja gadijuma tev butu sija spele 0+0 vai tu ''ceptos'' tapatas par statistiku? Diez vai...
Bracco- Ingus Grigorjevs #88 (LW)
- Postu skaits : 1226
Vecums : 30
Dzīvesvieta : Parise
Es tieši tā pat ceptos !
Man bērnībā mācīja ,ja kaut ko dari ,tad dari kārtīgi un vienmēr centies novest līdz galam ,vai arī nedari neko un ej gulēt !
Uz luni kaut ko darīt - ir tas pats ,kā nedarīt neko !
Te iet runa nevis tik ļoti par personīgo statistiku ,cik par nopelnītiem 3 pts , ko atkal cenšas visādi dīkdieņi(neprofesionāli simotāji es domāju) atņemt !
Te jau tāda tendence ,ka mūs sākuši drāzt ārpus ledus (spēļu rezultāti tagad tiek izkaroti ārpus laukuma nevis uz laukuma) , uz ledus esam pārāk spēcīgi - bet ārpus ledus mums visādus sūdus grūž virsū - tas prieku pret visu šo pasākumu neceļ !
Mēs ar Denisu sūdus nevāram - kādēļ mums jāpacieš tāda attieksme ... mums te vajag dibināt tiesu ,lai izskata sūdzības un apelācijas !
Joprojām esmu nokaitināts par tiem 3 nozagtajiem punktiem pret zivīm !
Te jau ar velk uz to pusi !
Brīžiem vienkārši negribas vairs vērt muti vaļā un kaut ko rakstīt ... drīzāk vēlme vienkārši palaist Kalebu pensijā un veltīt laiku citām spēlēm !
Man bērnībā mācīja ,ja kaut ko dari ,tad dari kārtīgi un vienmēr centies novest līdz galam ,vai arī nedari neko un ej gulēt !
Uz luni kaut ko darīt - ir tas pats ,kā nedarīt neko !
Te iet runa nevis tik ļoti par personīgo statistiku ,cik par nopelnītiem 3 pts , ko atkal cenšas visādi dīkdieņi(neprofesionāli simotāji es domāju) atņemt !
Te jau tāda tendence ,ka mūs sākuši drāzt ārpus ledus (spēļu rezultāti tagad tiek izkaroti ārpus laukuma nevis uz laukuma) , uz ledus esam pārāk spēcīgi - bet ārpus ledus mums visādus sūdus grūž virsū - tas prieku pret visu šo pasākumu neceļ !
Mēs ar Denisu sūdus nevāram - kādēļ mums jāpacieš tāda attieksme ... mums te vajag dibināt tiesu ,lai izskata sūdzības un apelācijas !
Joprojām esmu nokaitināts par tiem 3 nozagtajiem punktiem pret zivīm !
Te jau ar velk uz to pusi !
Brīžiem vienkārši negribas vairs vērt muti vaļā un kaut ko rakstīt ... drīzāk vēlme vienkārši palaist Kalebu pensijā un veltīt laiku citām spēlēm !
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Similar topics
» LSHL :: S4 :: GM65 Trieciens @ Indiāņi
» LSHL :: S5 :: GM65 Vikingi @ Wolves
» LSHL :: S8 :: GM9 Indiāņi @ Wolves
» LSHL :: S7 :: PO :: GM7 Wolves @ Indiāņi
» LSHL :: S7 :: PO ::GM1 Wolves @ Indiāņi
» LSHL :: S5 :: GM65 Vikingi @ Wolves