TP pie lietotāju profiliem
Lapa 1 no 2 • Share
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Vai piekrīti ierosinājumam?
TP pie lietotāju profiliem
damn
[12:13:46] Mārtiņš a.k.a. Viedais: man radās ideja
[12:13:51] Mārtiņš a.k.a. Viedais: ******************************************************************** (te bija links priekš adminu paneļa, kurš Jums nav redzams un nav arī jāredz. ) punktu sistēmu aktivizēt
[12:13:52] Mārtiņš a.k.a. Viedais: un tie būtu tp
[12:14:05] Mārtiņš a.k.a. Viedais: atjaunotājiem jāpiešķir iespēju pievienot pts jūzeram
[12:14:07] Mārtiņš a.k.a. Viedais: kad atjauno
[12:14:15] Mārtiņš a.k.a. Viedais: un tad pie profiliem visiem būtu redzams cik tp ir
Es gari neizplūdīšu, negribu pārcensties rakstot un tad ideja tiek norakta, tātad sākuma ideja visiem skaidra, kuri bijuši citos forumos, kur ir punktu sistēma..
Jautājums ir, vai atjaunotāji būtu gatavi šo darīt? Un vai pārējie admini piekrīt un vai vispār visi piekrīt?
[12:13:46] Mārtiņš a.k.a. Viedais: man radās ideja
[12:13:51] Mārtiņš a.k.a. Viedais: ******************************************************************** (te bija links priekš adminu paneļa, kurš Jums nav redzams un nav arī jāredz. ) punktu sistēmu aktivizēt
[12:13:52] Mārtiņš a.k.a. Viedais: un tie būtu tp
[12:14:05] Mārtiņš a.k.a. Viedais: atjaunotājiem jāpiešķir iespēju pievienot pts jūzeram
[12:14:07] Mārtiņš a.k.a. Viedais: kad atjauno
[12:14:15] Mārtiņš a.k.a. Viedais: un tad pie profiliem visiem būtu redzams cik tp ir
Es gari neizplūdīšu, negribu pārcensties rakstot un tad ideja tiek norakta, tātad sākuma ideja visiem skaidra, kuri bijuši citos forumos, kur ir punktu sistēma..
Jautājums ir, vai atjaunotāji būtu gatavi šo darīt? Un vai pārējie admini piekrīt un vai vispār visi piekrīt?
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Re: TP pie lietotāju profiliem
Tas ir TP skaits pie komandu logo zem avatāra? Vai kā?
nickname33- Pim Pī Son (LW) #77
- Postu skaits : 1653
Tīri atjauninātāju viedoklis jāprasa, jo pieliks mazliet lieka darba. Tik jautājums cik ļoti daudz lieka darba.
Viesis- Viesis
nickname33 rakstīja:Tas ir TP skaits pie komandu logo zem avatāra? Vai kā?
Jā, tāpat kā reputācija šobrīd ir skaitlis, tā arī ir iespējams izveidot vēlvienu rādītāju, kuru var nosaukt pēc velmes, jeb šajā gadījumā "TP Skaits:" un attiecīgi dot konkrētām lietotāju grupām iespēju šos punktus pievienot lietotājam.
Par TP - ideja patīk !
Bet iesākot par reputāciju - uzskatu ,ka tā būtu jālikvidē ! (Pārāk jauna komūna !)
Atceros pirmsākumos - kad bij addonu veidotāji vai kaut vai tie paši gfx darbi - mākslinieku varēja atalgot - iemest pateicībā ar plusiņu par padarīto darbu un veltīto tam laiku , tagad pārsvarā darbojas gandrīz kā diskriminācija - patīk cilvēks - ieplusojam ,nepatīk - mīnuss !
Te jau daudzi nemaz nezin ko nozīmē tā reputācija !
Bet mūsu komūnā ,labi ja par kādu ideju ,vai asprātību ,vai mēdiju rakstu kāds iemet !
Mūsu komūna ir pārāk jauna - pārsvarā novērojama tik mērīšanās ar zīmulīšiem + klanu cīņas par ietekmi !
Es jau vēl saprastu ,ja tikai tad ,kad kāds ko debīlu iepostojis vai uz strīdu uzprasās - ja tādam kāds iemet mīnusu , bet te pārsvarā nober ar mīnusiem tādus sakarīgos ierakstus ,kur cilvēks savas personīgās domas vai viedokļus pauž , te nav gatavi uzklausīt citu viedokļus , kā tādi neizglītoti savvaļas pērtiķi būros !
Te ir cilvēki ,kuriem svarīgāk spaidīt pogas , nevis paust savu viedokli vai spēt uzklausīt citus !
Bet tos ,kas cenšas uzturēt aktivitāti un uzdrošinās likt savas domas - tēlaini aplej ar vircu !
Ps. Šī ieraksta laikā necieta neviens pērtiķis un atvainojos viņiem ,ka iekļāvu viņus savā salīdzinājumā ,viņi patiesībā ir gudrāki par vienu daļu cilvēku !
Bet iesākot par reputāciju - uzskatu ,ka tā būtu jālikvidē ! (Pārāk jauna komūna !)
Atceros pirmsākumos - kad bij addonu veidotāji vai kaut vai tie paši gfx darbi - mākslinieku varēja atalgot - iemest pateicībā ar plusiņu par padarīto darbu un veltīto tam laiku , tagad pārsvarā darbojas gandrīz kā diskriminācija - patīk cilvēks - ieplusojam ,nepatīk - mīnuss !
Te jau daudzi nemaz nezin ko nozīmē tā reputācija !
Bet mūsu komūnā ,labi ja par kādu ideju ,vai asprātību ,vai mēdiju rakstu kāds iemet !
Mūsu komūna ir pārāk jauna - pārsvarā novērojama tik mērīšanās ar zīmulīšiem + klanu cīņas par ietekmi !
Es jau vēl saprastu ,ja tikai tad ,kad kāds ko debīlu iepostojis vai uz strīdu uzprasās - ja tādam kāds iemet mīnusu , bet te pārsvarā nober ar mīnusiem tādus sakarīgos ierakstus ,kur cilvēks savas personīgās domas vai viedokļus pauž , te nav gatavi uzklausīt citu viedokļus , kā tādi neizglītoti savvaļas pērtiķi būros !
Te ir cilvēki ,kuriem svarīgāk spaidīt pogas , nevis paust savu viedokli vai spēt uzklausīt citus !
Bet tos ,kas cenšas uzturēt aktivitāti un uzdrošinās likt savas domas - tēlaini aplej ar vircu !
Ps. Šī ieraksta laikā necieta neviens pērtiķis un atvainojos viņiem ,ka iekļāvu viņus savā salīdzinājumā ,viņi patiesībā ir gudrāki par vienu daļu cilvēku !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Neviens neliek tev izmantot reputācijas opciju, vai skatīties cik citiem liela/maz tā ir.
Vairog, vai ir jēga cepties par reputāciju? Lai liek savus +/-, ja grib.
nickname33- Pim Pī Son (LW) #77
- Postu skaits : 1653
Es visiem patīku, bet tik un tā, reputācija ir zem katras kritikas.vairogs rakstīja:Par TP - ideja patīk !
Reputācija viennozīmīgi ir jāatstāj, kā tad jaunie atklās kuri ir lielākie lohi, un kuri ir cienijamākie lietotāji?
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Man personīgi neuztrauc ... tik kad ik palaikam nākas lasīt par šo tēmu atkal un atkal un klausīties sūdzības , tad ir kā ir !nickname33 rakstīja:Vairog, vai ir jēga cepties par reputāciju? Lai liek savus +/-, ja grib.
Reputācija ir pilnīgs sūds. Piemēram man visi 50 mīnusi ir nākuši no 2-3 cilvēkiem, paldies dievam, ka esmu uzzinājis no kuriem un dažiem cilvēkiem tā reputācija ir nepelnīti augsta, jeb "pa draugam" saspiesta.
Atjaunotāju grupai visiem nosūtīti PM sakarā ar šo tēmu.
Cik viegli/ātri šī lieta ir darāma?
DoUbLeD- Knut Kasinak (G) #33 /ĢM/
- Postu skaits : 2606
Vecums : 27
Dzīvesvieta : Rugāji
Atjaunojot treniņu lapā, tev jaizdara papildus:
1. Jauzkliko pie profila aptuveni "Add points"
2. Ievadi pievienotos TP pēdējā treniņā
3. Vēlviens kliks
Laika ziņā velk uz 4 sekunžu papildus darba pie katra cilvēka, kurš jāatjauno.
1. Jauzkliko pie profila aptuveni "Add points"
2. Ievadi pievienotos TP pēdējā treniņā
3. Vēlviens kliks
Laika ziņā velk uz 4 sekunžu papildus darba pie katra cilvēka, kurš jāatjauno.
Pret.
Kāda jēga no tiem TP pie acc ? Ja gribi apskatīties konkrētā spēlētāja TP ,tad ar to pašu 1 kliku to var izdarīt..
Kāda jēga no tiem TP pie acc ? Ja gribi apskatīties konkrētā spēlētāja TP ,tad ar to pašu 1 kliku to var izdarīt..
Nu jēga ir tāda, ka tas noteikti ir ērtāk. Un nezinu. Man noteikti tas patiktos. Tas patiktu noteikti lielākajai daļai spēlētāju, bet jājautā atjaunotājiem.
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Dzīvesvieta : Rīga
Par. Man tādam cilvēkam, kurš visu dara caur telefonu, tas ir daudz vieglāk .
laaceens66- Oskar Ollson #99 (LW)
- Postu skaits : 898
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Māja
Man patīk šī ideja, tāpēc spēru nākamo soli pats un dzīvesvietas sadaļu izmantošu tam, tāpat, ne jums interesē, kur es dzīvoju, ne man ir vajadzība to publiskot.
bleedis- Gordie Sloth #13 (LW) /TA/
- Postu skaits : 1028
Vecums : 33
Dzīvesvieta : TP: 1028
Jēga?
Uzspied uz komandas sastāvs un ieraudzīsi to pašu. Reizēm liekas, ka jūs gribat pilnīgi visu. Tas būtu tas pats, ja podam jau būtu vāks, kur uzlikt pakaļu, bet jūs gribētu uzlikt vēl vienu vāku, la to varētu izdarīt vēl labāk.. Lieks darbs + To var redzēt 10 sek laikā..
Uzspied uz komandas sastāvs un ieraudzīsi to pašu. Reizēm liekas, ka jūs gribat pilnīgi visu. Tas būtu tas pats, ja podam jau būtu vāks, kur uzlikt pakaļu, bet jūs gribētu uzlikt vēl vienu vāku, la to varētu izdarīt vēl labāk.. Lieks darbs + To var redzēt 10 sek laikā..
Tiem, kam lēns dators un tās nav 10 sekundes, tiem noderēs.
Nav vērts, man kā lēno datoru impērijas vadonim(jā, tāda ir) pilnīgi netraucē uzspiest uz komandas lapas lai atrastu cik TP ir konkrētajam spēlētājam. Vai tiešām cilvēki paliek tik slinki, ka nevar mazliet pameklēt?Skipper rakstīja:Tiem, kam lēns dators un tās nav 10 sekundes, tiem noderēs.
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Nu nezinu. Mana vecā kaste knapi strādā. Pēc seriāla skatīšanās vispār šausmas... Varbūt ar šī likuma pieņemšanu izglabsim kādu datoru!?
bleedis rakstīja:Man patīk šī ideja, tāpēc spēru nākamo soli pats un dzīvesvietas sadaļu izmantošu tam, tāpat, ne jums interesē, kur es dzīvoju, ne man ir vajadzība to publiskot.
Man patīk šis domu gājiens! Pievienojos!
krisis06- Saņa Kreipāns #7 (D) /Head Coach/
- Postu skaits : 971
Vecums : 30
Dzīvesvieta : TP: 804
Man personīgi neuztrauc tie TP , lieku tikai treniņlapā ,jo tāda prasība ...
Es spēlētājus nevērtēju/nesalīdzinu ar TP , retu reizi skatoties uz debitantiem ,tad intereses pēc var apskatīties , bet tā interesē tikai auguma parametri un prasmes !
Es spēlētājus nevērtēju/nesalīdzinu ar TP , retu reizi skatoties uz debitantiem ,tad intereses pēc var apskatīties , bet tā interesē tikai auguma parametri un prasmes !
Būtu iespēja palielīties, ka esmu gandrīz 1000 TPE
kikish18- Krišs Labsvārds (D) #34 /ĢM/
- Postu skaits : 2238
Dzīvesvieta : Jaunpils
Es šorīt 1000 sasniedzu !
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Similar topics
» Lietotāju nominācijas..
» LSHL Lietotāju vecuma aptauja - anonīma!
» 1000 postu konference [pārējo lietotāju analīze]
» Sakarā ar jaunu lietotāju izveidi un iespējamu noteikumu nepārzināšanu karjeras beidz...
» LSHL Lietotāju vecuma aptauja - anonīma!
» 1000 postu konference [pārējo lietotāju analīze]
» Sakarā ar jaunu lietotāju izveidi un iespējamu noteikumu nepārzināšanu karjeras beidz...
Lapa 1 no 2