Sods Snickers
Lapa 3 no 3 • Share
Lapa 3 no 3 • 1, 2, 3
Re: Sods Snickers
Es jau neesmu speciālists, bet man šķiet, ka Triecienā kaut kas nav labi ar iekšējo gaisotni.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Nu pag pag, biedri jau kasās visās komandās. Triecienā kasās, kurš ir stulbāks, bet pie mums, Bauskā, kasās par to, kurš tiks gulēt gultā, nevis uz grīdas.Viedais rakstīja:Es jau neesmu speciālists, bet man šķiet, ka Triecienā kaut kas nav labi ar iekšējo gaisotni.
Viesis- Viesis
The Dream rakstīja:Varonis atradies.. smh
Turpini dirst man un Sandijam virsū, īsts komandasbiedrs
Es Triecienā esmu viena cilvēka dēļ - Kriša. Es negrasos 2 cilvēku dēļ, kas ar mani spēlē virtuālā komandā piekāpties zaļās muižas akā dirsējiem. (tā es saucu cilvēkus, kas lien kur nevajag un piedirš kur nevajag).
Viesis- Viesis
Mans mīļākais latviešu lamuvārds.rieksts rakstīja:The Dream rakstīja:Varonis atradies.. smh
Es Triecienā esmu viena cilvēka dēļ - Kriša. Es negrasos 2 cilvēku dēļ, kas ar mani spēlē virtuālā komandā piekāpties zaļās muižas akā dirsējiem. (tā es saucu cilvēkus, kas lien kur nevajag un piedirš kur nevajag).
Viesis- Viesis
chubijzs rakstīja:Mans mīļākais latviešu lamuvārds.rieksts rakstīja:The Dream rakstīja:Varonis atradies.. smh
Tu vispār zini tā teiciena patieso nozīmi? Es pats izvēlējos nozīmi un pieskaņoju savām vajadzībām, bet īstenībā nezinu.
Viesis- Viesis
chubijzs rakstīja:Mans mīļākais latviešu lamuvārds.rieksts rakstīja:The Dream rakstīja:Varonis atradies.. smh
Krišs?
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Es tak nezinu. Es viņu vienkārši izmantoju skolā, kad kāds ir pelnījis, bet negribās būt pārāk rupjam.rieksts rakstīja:chubijzs rakstīja:Mans mīļākais latviešu lamuvārds.rieksts rakstīja:The Dream rakstīja:Varonis atradies.. smh
Tu vispār zini tā teiciena patieso nozīmi? Es pats izvēlējos nozīmi un pieskaņoju savām vajadzībām, bet īstenībā nezinu.
Viesis- Viesis
Tiešām Reini liels paldies par manu novērtējumu.
Lai cik tas stulbi nebūtu, bet nedaudz tomēr atvainojos. Malacis.
Zinu, ka ar šīs nekā nelīdzēs, bet pietiks vienreiz gudri dirst par neko.
Jau atvainojos?
Vai tiešām šādās diskusijās jāiesaistās DK vadītājam
Ar katru postu tu vien parādi, ka nēsmu novērtējis tevi pareizi.
Apsveicu, esi mani uzvarējis, esi izmetis no Līgas vēl vienu personīgo traucēkli.
tā turpināt
Lai cik tas stulbi nebūtu, bet nedaudz tomēr atvainojos. Malacis.
Zinu, ka ar šīs nekā nelīdzēs, bet pietiks vienreiz gudri dirst par neko.
Jau atvainojos?
Vai tiešām šādās diskusijās jāiesaistās DK vadītājam
Ar katru postu tu vien parādi, ka nēsmu novērtējis tevi pareizi.
Apsveicu, esi mani uzvarējis, esi izmetis no Līgas vēl vienu personīgo traucēkli.
tā turpināt
Siliņš- Artemis Fowl #13 (D) /Coach/
- Postu skaits : 2020
Vecums : 26
Dzīvesvieta : zemgale
Atzīšos, rīkojos ļoti ļoti neprofesionāli no savas puses, ka iesaistījos šādā diskusijā, bet dažkārt tomēr mazliet jāsaglabā pašcieņa.
Tēmu slēdzu.
Tēmu slēdzu.
Viesis- Viesis
Lapa 3 no 3 • 1, 2, 3
Lapa 3 no 3