Sods Snickers
Lapa 1 no 3 • Share
Lapa 1 no 3 • 1, 2, 3
Sods Snickers
Snickers
DK ir saņēmusi sūdzību par admina parakstu (signature), kas aizskar citus lietotājus forumā. Lai arī DK ir apgalvojuši, ka par nelieliem uzbraucieniem, kas domāti kā joki neviens spēlētājs netiks sodīts, bet tikai brīdināts, vēlamies pievērst uzmanību tam, ka foruma admini ir parauglietotāji pilnīgi katram lietotājam forumā, kas ar savu postu kultūru parāda jaunajiem lietotājiem kā šeit pareizāk uzvesties.
Pavisam noteikti uzskatam, ka foruma administrācijai sodu jautājumos pavisam noteikti atlaides nedrīkstam dot, lai prezentētu DK objektīvu un godīgu vērtēšanu pretim visiem foruma lietotājiem.
Pierādījumi:
http://prntscr.com/6aym6j
http://prntscr.com/6aymeg
Izmantojot progresīvo sodu sistēmu, LSHL no lietotāja Snickers konta, par citu lietotāju apvainošanu piespriež 12 miljonu naudas sodu.
Lēmums ir apelējams ar privātu vēstuli PM.
edit 20:31 - Apelācija noraidīta!
DK ir saņēmusi sūdzību par admina parakstu (signature), kas aizskar citus lietotājus forumā. Lai arī DK ir apgalvojuši, ka par nelieliem uzbraucieniem, kas domāti kā joki neviens spēlētājs netiks sodīts, bet tikai brīdināts, vēlamies pievērst uzmanību tam, ka foruma admini ir parauglietotāji pilnīgi katram lietotājam forumā, kas ar savu postu kultūru parāda jaunajiem lietotājiem kā šeit pareizāk uzvesties.
Pavisam noteikti uzskatam, ka foruma administrācijai sodu jautājumos pavisam noteikti atlaides nedrīkstam dot, lai prezentētu DK objektīvu un godīgu vērtēšanu pretim visiem foruma lietotājiem.
Pierādījumi:
http://prntscr.com/6aym6j
http://prntscr.com/6aymeg
Izmantojot progresīvo sodu sistēmu, LSHL no lietotāja Snickers konta, par citu lietotāju apvainošanu piespriež 12 miljonu naudas sodu.
Lēmums ir apelējams ar privātu vēstuli PM.
edit 20:31 - Apelācija noraidīta!
Viesis- Viesis
Re: Sods Snickers
"Lēmums ir apelējams ar privātu vēstuli PM."
Artūrs aizsūtīs PM ,kur draudēs tevi atbrīvot no amata un tu lēmumu mīkstināsi !
It kā pelnīti , tik negaidīju tik lielu summu - tā nedaudz pārsteidza !
Artūrs aizsūtīs PM ,kur draudēs tevi atbrīvot no amata un tu lēmumu mīkstināsi !
It kā pelnīti , tik negaidīju tik lielu summu - tā nedaudz pārsteidza !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
itkā sīkums, bet sods nav par lielu ? ;D
Seriijs19- Peter Parker (RW)
- Postu skaits : 982
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Riga City
To es tik pēc tam izlasīju ! Par to sistēmu !
Bet vajadzētu ,ka bargās summas iet par atkārtotiem pārkāpumiem , nevis vienreiz sataisi sūdus un tev iztīra banku !
Tos procentus no konta par atkārtotiem pārkāpumiem vajag !
Neatceros ,vai viņam kāds sods ir jau bijis !
Bet vajadzētu ,ka bargās summas iet par atkārtotiem pārkāpumiem , nevis vienreiz sataisi sūdus un tev iztīra banku !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Mīnuss 12M gluži neiztīra 90M bankas kontu.vairogs rakstīja:To es tik pēc tam izlasīju ! Par to sistēmu !
Viesis- Viesis
Tie ir tikai 10% no bankas.
Edit: Tom, pēc jaunākajiem datiem viņam bija 120M, nevis 90M
Edit: Tom, pēc jaunākajiem datiem viņam bija 120M, nevis 90M
Lai nu kā, citos forumos esmu redzējis, ka lietotājam par šādiem pārkāpumiem noņem parakstu nost vispār, bez iespējas pievienot, bet diez vai to var izdarīt adminam.
Viesis- Viesis
chubijzs rakstīja: bet diez vai to var izdarīt adminam.
Tad no tās DK nav šeit jēgas ;d
Disciplinārā Komiteja saņemto apelāciju noraida un lietu slēdz nemīkstinot sodu.
Viesis- Viesis
Nav pat tiešs uzbrukums
Pežonis - līga tāds spēlētājs nav un nekad nav bijis
Kaste - līga tāds spēlētājs nav
The Dream rakstīja:Nav pat tiešs uzbrukums
+ piekristu tam. ;D
The Dream rakstīja:Nav pat tiešs uzbrukums
DK noraidīja šo..
Snickers rakstīja:The Dream rakstīja:Nav pat tiešs uzbrukums
DK noraidīja šo..
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
to saka Oslo aizsargs..Coyote rakstīja:beidzot šis pimpis saņem sodu, pārkāpj noteikumus vienu pēc otra!
Coyote rakstīja:beidzot šis pimpis saņem sodu, pārkāpj noteikumus vienu pēc otra!
+ rep
nickname33- Pim Pī Son (LW) #77
- Postu skaits : 1653
No vienas puses, tā ir spēlētāja vārda izkropļošana. Citās kopienās, kā ikariam, par vārda vai lietotājvārda izkropļošanu ir sods.
No citas puses, tās ir kopienā iegājušas un visiem zināmas iesaukas, tad jau es varētu parakstā ielikt lielu uzrakstu
SNIKERELIS IR GEJS
Un man sods par to nepienāktos, jo līgā tāda snikereļa nav.
No citas puses, tās ir kopienā iegājušas un visiem zināmas iesaukas, tad jau es varētu parakstā ielikt lielu uzrakstu
SNIKERELIS IR GEJS
Viesis- Viesis
nu pizģets ne?Kristz rakstīja:to saka Oslo aizsargs..Coyote rakstīja:beidzot šis pimpis saņem sodu, pārkāpj noteikumus vienu pēc otra!
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
chubijzs rakstīja:No vienas puses, tā ir spēlētāja vārda izkropļošana. Citās kopienās, kā ikariam, par vārda vai lietotājvārda izkropļošanu ir sods.
SNIKERELIS IR GEJS
akd.
tad man par Vītola un Ričarda izteicieniem vajadzēja iznīcināt Laura PM..:| Vispār jau vari likt , mani tas neskar un nerakstīšu DK.
Es nezinu tādu lietotāju "šis pimpis", par ko un kādu sodu viņš saņēma?
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Neticu, ka tevi tas neskar, ja tev bija jāraksta tas parakstā tikai tādēļ, ka Kārlis un Kristaps neļāva WA grupā uzturēties taviem klasesbiedriem, kuri praktiski LSHL nemaz nav.Snickers rakstīja:chubijzs rakstīja:No vienas puses, tā ir spēlētāja vārda izkropļošana. Citās kopienās, kā ikariam, par vārda vai lietotājvārda izkropļošanu ir sods.
SNIKERELIS IR GEJS
akd.
tad man par Vītola un Ričarda izteicieniem vajadzēja iznīcināt Laura PM..:| Vispār jau vari likt , mani tas neskar un nerakstīšu DK.
Viesis- Viesis
chubijzs rakstīja:Neticu, ka tevi tas neskar, ja tev bija jāraksta tas parakstā tikai tādēļ, ka Kārlis un Kristaps neļāva WA grupā uzturēties taviem klasesbiedriem, kuri praktiski LSHL nemaz nav.Snickers rakstīja:chubijzs rakstīja:No vienas puses, tā ir spēlētāja vārda izkropļošana. Citās kopienās, kā ikariam, par vārda vai lietotājvārda izkropļošanu ir sods.
SNIKERELIS IR GEJS
akd.
Es rakstīju , ja par mani kāds kaut ko ieliktu ,tad es visticamāk nerakstītu DK , protams , atkarīgs no konkrētā cilvēka , bet te ir varbūt tikai tādi daži indivīdi , par kuriem uzrakstītu..(Tagad jau +2).
Aha , diez kā viņi abi tos adminus dabūja WA ? Izmetot mani un atpakaļ nepieliekot par adminu.
Man jau arī patīk, kā Birkavs man piesienas pie katra sīkuma, ka tā nav profesionāla GM izturēšanās, bet šādu admina gājienu viņš atbalsta.
Viesis- Viesis
Lapa 1 no 3 • 1, 2, 3
Lapa 1 no 3