Kā kļūt slavenam youtube?
Lapa 2 no 2 • Share
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Re: Kā kļūt slavenam youtube?
9 gadīgai meitenei, manuprāt, būtu jāspēlējas ar lellēm un jāskatās multenes, nevis jātaisa "youtube karjera".The Dream rakstīja:The Number 1 rakstīja:Kāda skatīšana? Gribi teikt ka 150 abonamenti ir daudz?The Dream rakstīja:Skaitīšana nav dažu stiprā puse, bet tikt pie 150 ar 10 videoklipiem manuprāt ir kaut kas.. Cik tad jums pašiem ir, blogeri?
Kur es minēju skatīšanu?
9 gadīgai meitenei manuprāt pat 100 ir daudz..
Viesis- Viesis
chubijzs rakstīja:9 gadīgai meitenei, manuprāt, būtu jāspēlējas ar lellēm un jāskatās multenes, nevis jātaisa "youtube karjera".The Dream rakstīja:The Number 1 rakstīja:Kāda skatīšana? Gribi teikt ka 150 abonamenti ir daudz?The Dream rakstīja:Skaitīšana nav dažu stiprā puse, bet tikt pie 150 ar 10 videoklipiem manuprāt ir kaut kas.. Cik tad jums pašiem ir, blogeri?
Kur es minēju skatīšanu?
Domā viņa ir vienīga, kura 9 gados ir youtube?
Ir vēl vismaz 100 tādas, nav vairs tie laiki, kad 9 gados dzīvojas ārā..
Domā tavs kaimiņu Saņa vienīgais kurī spaisu? Ir vēl daudz tādu tupeņu. Ir vēl vismaz 115 tādi, nav vairs tie laiki, kad 9 gadīgie alu dzer.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
chubijzs rakstīja:9 gadīgai meitenei, manuprāt, būtu jāspēlējas ar lellēm un jāskatās multenes, nevis jātaisa "youtube karjera".The Dream rakstīja:The Number 1 rakstīja:Kāda skatīšana? Gribi teikt ka 150 abonamenti ir daudz?The Dream rakstīja:Skaitīšana nav dažu stiprā puse, bet tikt pie 150 ar 10 videoklipiem manuprāt ir kaut kas.. Cik tad jums pašiem ir, blogeri?
Kur es minēju skatīšanu?
Tieši tas, ko es gribēju apgāzt savā OP, tagad jebkurš ar pietiekami daudz zināšanām var veidot content priekš atbilstošas mērķauditorijas.
Viedais rakstīja:Imho izsisties nozīmē pelnīt piķi, nevis 13 gadīgas grūpijas.
Daļēji piekrītu. Jāņem vērā, ka pelnīt Latvijā ar YT ir daudz daudz grūtāk, kamēr USA jau ar 1k+ subiem var sākt monetizēt, šeit vajag krietnāku skaitu.
Un jautājums cik daudz pelnīt? Vienkārši sākt monetizēt par kapeikām, vai sākt pelnīt jau ap 50-100 mēnesī, vai jau kā pilnas slodzes darbs?
Prieks, ka izdevies izraisīt diskusiju
Viesis- Viesis
Latvijā vispār ir iespējams monetizēt? Kādu laiku atpakaļ man liekas skatījos, un sapratu ka LV nav tādas iespējas vispār.
Ir #CAK pelna ar YT kkādus 300 eirikus ja nemaldos.The Number 1 rakstīja:Latvijā vispār ir iespējams monetizēt? Kādu laiku atpakaļ man liekas skatījos, un sapratu ka LV nav tādas iespējas vispār.
Kad man gribējās to lietu izprast, gadu vai divus atpakaļ, tad vienīgā iespēja bija iestāties tajās apvienībās kkādās no UK utt. Bet tad dzivot pēc viņu noteikumiem un saņemt pārpalikumus, praktiski neizdevīgi. Varbūt tagad pa šo laiku kaut kas ir mainījies.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
The Number 1 rakstīja:Latvijā vispār ir iespējams monetizēt? Kādu laiku atpakaļ man liekas skatījos, un sapratu ka LV nav tādas iespējas vispār.
Vajag milzīgu fanbase, bet var pelnīt. Katrā ziņā ne tā kā to var darīt visi pārējie Amerikā un citās lielākās valstīs ar standarta monetizēšanu, bet ir nepieciešams partnerships ar kādu partneri, tikai tā. Kā Viedais teica, grūti daudz ko nopelnīt, ja nav daudz skatītāju.
Viesis- Viesis
https://www.youtube.com/user/SpelejamKopa/videos
Vienīgie youtuberi Latvijā, kurus patiesi atzīstu. Varbūt dēļ tā, ka filmē gaming video, bet still, patīk viņu video.
Un jā, ar monetizēšanu neko nenopelnīsi, vajag partnership, kas ir arī šiem youtuberiem.
Vienīgie youtuberi Latvijā, kurus patiesi atzīstu. Varbūt dēļ tā, ka filmē gaming video, bet still, patīk viņu video.
Un jā, ar monetizēšanu neko nenopelnīsi, vajag partnership, kas ir arī šiem youtuberiem.
hulkman- Ričards Gaļickis #8 (RW) (Scout)
- Postu skaits : 1459
Vecums : 26
latvija neklusi slavens yt. nedaudz atpaziistams interneta. tas ari viss.
kur nu vel par naudu runasim!
cak max sanjem, lai aizietu uz kino un nopirktu saldumus liidzi. 1x menesi.
vinjam labakaja gadijuma ir 1e par 1000 skatijumiem, saubos, ka laba studijaa tika.
un slavens yt var tikt gan ar darbu, gan haļavu. tāpat arī ar spamu.
kur nu vel par naudu runasim!
cak max sanjem, lai aizietu uz kino un nopirktu saldumus liidzi. 1x menesi.
vinjam labakaja gadijuma ir 1e par 1000 skatijumiem, saubos, ka laba studijaa tika.
un slavens yt var tikt gan ar darbu, gan haļavu. tāpat arī ar spamu.
Ngel- Serij Kovalchuk #66 (D)
- Postu skaits : 427
Vecums : 27
Dzīvesvieta : Rīga
RobbyLV rakstīja:Uzskati dalās personīgi, bet ja jau cilvēkam pašam prieku sagādā tad lai dara, vienmēr jau var neskatīties tas, kuram nepatīk.
no mana gala laikam populārākie ir šie čaļi ar saviem 3k+ subiem, bet nemāku spriest, tur divainai diezgan humora izjūtai jābūt lai visus tos viģikus noskatītos, bet brīžiem kāda bomba izmetās
https://www.youtube.com/user/funfacetv
Tie čaļi gāž no kātiem ar katru video,-nevar nepiekrist:D
aumicc83- Reinis Aumeisters (LW) #81
- Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera
Kas ir jālieto, lai kaut ko šādu izdomātu ?
Seriijs19- Peter Parker (RW)
- Postu skaits : 982
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Riga City
Izdomāju pirmo reizi palūrēt, kas tā tāda Sindijalo vispār ir un ko viņa tur rāda. Man nav vārdu. Kas pie velna skatās to sūdu? tiešām kaut kāds bars 11gadnieku?
Viesis- Viesis
Es skatos. UN?Slinkais Čubis rakstīja:Izdomāju pirmo reizi palūrēt, kas tā tāda Sindijalo vispār ir un ko viņa tur rāda. Man nav vārdu. Kas pie velna skatās to sūdu? tiešām kaut kāds bars 11gadnieku?
Soviig- Guncha Pillers #1 (D)
- Postu skaits : 1231
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Ineši
Atbilde uz virsrakstu: uztaisi sex tape.
Sparrow.- Ainis Broks #77 (LW)
- Postu skaits : 576
Vecums : 28
aumicc83- Reinis Aumeisters (LW) #81
- Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Lapa 2 no 2