Kā kļūt slavenam youtube?
Lapa 1 no 2 • Share
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Kā kļūt slavenam youtube?
Šis raksts ir tapis sadarbībā ar Mārtiņa komunistisko totalitāro režīmu, es sākšu taisīt pamazām kontentu, lai pārliecinātos, ka skpye toč nav vajadzīgs.
Latvieši vlogo?
Tikai nesen vēl LSHL čata laikā (rest in piece buddy) apgrozījās video, kur bija mūsu vietējā blogeru paaudze, kas mierīgi sit ārā 1000+ skatījumus par video. Šodien īsti nebija ko darīt un man interesēja, ko vēl īsti var atrast youtube, un tad nu nonācu pie šokējošiem secinājumiem.
Īsti ilgi mans pētījums nevilkās, jo fiksi uzskrēju virsū meitenei, kas cik noprotu mācās tikai 10. klasē? bet jau ir izsitusi 10k subus, kas latviskam vlogam ir milzīgs skaitlis, jo pats KSI pirms pāris gadiem ar anglisko versiju knapi dabūja 50k subus. Protams, tagad šie ir pilnībā dažādi stāsti.
Labi, varbūt slikti?
Sākumā bija tāda kā nicība pret šāda veida video, jo patiešām, par ko tādu 10000 abonentu? Bet noklausoties visu video līdz galam sāku saprast, kādēļ cilvēkiem tas varētu patikt. Reāli visa jaunā paaudze sāk pievērsties modernajām tehnoloģijām, un uzskatu, ka loģiski arī būtu, ja YT pasaulē parādītos jau jaunāki atpazīstamie "viral" youtuberi. Grūti pie tā pierast, bet tajā pašā brīdī viņa spēj runāt pārliecinošāk kameras priekšā, nekā mani klasesbiedri, kad jāfilmē ekonomikas projekts ar 20 dažādiem mēģinājumiem.
Mans topiks īsti nesasaistās ar par to ko es īsti gribēju runāt, vēlējos pastāstīt precīzāk, ko varbūt varētu tas dot?
- Ja jaunākie izsitīsies, tad arī vecākiem latviešu YT spēlētājiem būs iespēja sākt iegūt peļņu ar vlogošanu, gaming vai tā tālāk, jo pagaidām latvietim ir ļoti grūti monetizēt un iegūt peļņu no saviem video.
- Jauniešiem savi elki var sākt parādīties tepat Latvijā, un šāds vlogs, manuprāt, pat nav kaitīgs, un būtu pat apsveicami, ja mūsu 9+ auditorija sāktu sekot līdzi mūsējiem nevis Minažai un vēl visādiem ākstiem.
- Parādīsies daudz "wannabe" youtuberi mazie, kas mazliet aizsprostos interneta pasauli, bet domāju, ka kamēr Latvijā tas ir jaunums, tomēr angliski runājošiem sīkajiem ir diez ko daudz šausmīgi vlogi, tādēļ šo grūti uzskatīt par īsti mīnusu.
Svarīgi skatoties šo video ir izprast, ka tas pavisam noteikti nav 90% no mums "our cup of tea", bet es uzskatu, ka tā dēļ nav vērts heitot cilvēku, kas jau tagad ir izsities augstāk par dažu labu no mums.
Ir arī šausmas.
Kamēr augstāk minēta meitene ir spējusi mani pārliecināt par savu vietu YT, mani ļoti smagu nicinājumu tomēr izraisīja nākamais čalis, jo viņš mani īsti nespēja pārliecināt par savu vietu un iederību youtube. Šaubījos par content atbilstību pat zemākiem vecumiem, vājāka spēja runāt, un tad parādījās tas viens milzīgais mīnuss - varbūt YT pasaulē var izsisties tikai ar savu izskatu un mazāk ar vlogošanas spējām?
Varbūt tas patiesi ir tikai mans heits, jo pats nekad tādu līmeni nesasniegšu, varbūt tas ir tapēc, ka sava dzimuma cilvēkus vērtēju stingrāk, bet šis video patiešām manī izraisīja milzīgu nepatiku, kamēr augstāk minētais, nelielu nicinājumus, bet pēcāk izpratni, kādēļ šis cilvēks ir izsities tik tālu.
Gameplay - ??
Youtube arī ir neskaitāmi spēļu gameplay, walkthrough un tādi tālāk video. Tā kā vēlējos pārsvarā pievērst uzmanību diviem vlogeriem, (lai gan Latvijā tādu ir desmitos!), tas bija lielākoties tādēļ, ka nu jau man pazīstami cilvēki, kas ir zem 10 gadu vecuma, ir uzrāvušies uz āķa un jau labu laiku seko līdzi kā pāris jaunieši spēlē Minecraft.
Slavenākus playthrough veicējus Latvijā nezinu, varbūt kāds var pacelt man zināšanas par slavenākajiem gaming "youtuberiem?"
Kopsavilkums
Es īsti nezinu ko es galu galā vēlējos noskaidrot, vai uz ko uzvedināt domu, man vienkārši prasījās iemest bloga rakstu, un te nu tas ir.
Bet nu tīri kopsavilkums - kā kļūt slavenam youtube, čalim un meitenei:
Meitenēm:
1) Hot (tas tādām vecākām, protams, attiecās)
2) Ir kvalitatīvs contents, kas atbilst kādai cilvēku grupai
Čalim:
1) Meitenes to laikam sauc par izskatīgu?
2) Kvalitatīvs contents? (Latvijā nezinu nevienu, kas taisītu kvalitatīvu kontentu kā to dara UK/US youtuberi)
Jautājums LSHL:
Kāda ir jūsu nostāja pret jauno YT paaudzi? Hate, vai tieši otrādi - redzat kādēļ tas tā attīstās?
Kādi vēl jūsuprāt ir svarīgi kritēriji, lai izsistos YT pasaulē?
Iztiksim bez hatepilniem komentāriem, vēlos dzirdēt objektīvus postus no jūsu puses.
Latvieši vlogo?
Tikai nesen vēl LSHL čata laikā (rest in piece buddy) apgrozījās video, kur bija mūsu vietējā blogeru paaudze, kas mierīgi sit ārā 1000+ skatījumus par video. Šodien īsti nebija ko darīt un man interesēja, ko vēl īsti var atrast youtube, un tad nu nonācu pie šokējošiem secinājumiem.
Īsti ilgi mans pētījums nevilkās, jo fiksi uzskrēju virsū meitenei, kas cik noprotu mācās tikai 10. klasē? bet jau ir izsitusi 10k subus, kas latviskam vlogam ir milzīgs skaitlis, jo pats KSI pirms pāris gadiem ar anglisko versiju knapi dabūja 50k subus. Protams, tagad šie ir pilnībā dažādi stāsti.
Labi, varbūt slikti?
Sākumā bija tāda kā nicība pret šāda veida video, jo patiešām, par ko tādu 10000 abonentu? Bet noklausoties visu video līdz galam sāku saprast, kādēļ cilvēkiem tas varētu patikt. Reāli visa jaunā paaudze sāk pievērsties modernajām tehnoloģijām, un uzskatu, ka loģiski arī būtu, ja YT pasaulē parādītos jau jaunāki atpazīstamie "viral" youtuberi. Grūti pie tā pierast, bet tajā pašā brīdī viņa spēj runāt pārliecinošāk kameras priekšā, nekā mani klasesbiedri, kad jāfilmē ekonomikas projekts ar 20 dažādiem mēģinājumiem.
Mans topiks īsti nesasaistās ar par to ko es īsti gribēju runāt, vēlējos pastāstīt precīzāk, ko varbūt varētu tas dot?
- Ja jaunākie izsitīsies, tad arī vecākiem latviešu YT spēlētājiem būs iespēja sākt iegūt peļņu ar vlogošanu, gaming vai tā tālāk, jo pagaidām latvietim ir ļoti grūti monetizēt un iegūt peļņu no saviem video.
- Jauniešiem savi elki var sākt parādīties tepat Latvijā, un šāds vlogs, manuprāt, pat nav kaitīgs, un būtu pat apsveicami, ja mūsu 9+ auditorija sāktu sekot līdzi mūsējiem nevis Minažai un vēl visādiem ākstiem.
- Parādīsies daudz "wannabe" youtuberi mazie, kas mazliet aizsprostos interneta pasauli, bet domāju, ka kamēr Latvijā tas ir jaunums, tomēr angliski runājošiem sīkajiem ir diez ko daudz šausmīgi vlogi, tādēļ šo grūti uzskatīt par īsti mīnusu.
Svarīgi skatoties šo video ir izprast, ka tas pavisam noteikti nav 90% no mums "our cup of tea", bet es uzskatu, ka tā dēļ nav vērts heitot cilvēku, kas jau tagad ir izsities augstāk par dažu labu no mums.
Ir arī šausmas.
Kamēr augstāk minēta meitene ir spējusi mani pārliecināt par savu vietu YT, mani ļoti smagu nicinājumu tomēr izraisīja nākamais čalis, jo viņš mani īsti nespēja pārliecināt par savu vietu un iederību youtube. Šaubījos par content atbilstību pat zemākiem vecumiem, vājāka spēja runāt, un tad parādījās tas viens milzīgais mīnuss - varbūt YT pasaulē var izsisties tikai ar savu izskatu un mazāk ar vlogošanas spējām?
Varbūt tas patiesi ir tikai mans heits, jo pats nekad tādu līmeni nesasniegšu, varbūt tas ir tapēc, ka sava dzimuma cilvēkus vērtēju stingrāk, bet šis video patiešām manī izraisīja milzīgu nepatiku, kamēr augstāk minētais, nelielu nicinājumus, bet pēcāk izpratni, kādēļ šis cilvēks ir izsities tik tālu.
Gameplay - ??
Youtube arī ir neskaitāmi spēļu gameplay, walkthrough un tādi tālāk video. Tā kā vēlējos pārsvarā pievērst uzmanību diviem vlogeriem, (lai gan Latvijā tādu ir desmitos!), tas bija lielākoties tādēļ, ka nu jau man pazīstami cilvēki, kas ir zem 10 gadu vecuma, ir uzrāvušies uz āķa un jau labu laiku seko līdzi kā pāris jaunieši spēlē Minecraft.
Slavenākus playthrough veicējus Latvijā nezinu, varbūt kāds var pacelt man zināšanas par slavenākajiem gaming "youtuberiem?"
Kopsavilkums
Es īsti nezinu ko es galu galā vēlējos noskaidrot, vai uz ko uzvedināt domu, man vienkārši prasījās iemest bloga rakstu, un te nu tas ir.
Bet nu tīri kopsavilkums - kā kļūt slavenam youtube, čalim un meitenei:
Meitenēm:
1) Hot (tas tādām vecākām, protams, attiecās)
2) Ir kvalitatīvs contents, kas atbilst kādai cilvēku grupai
- make-up tutoriāļi?
- attiecības?
- cita veida palīdzība meitenēm?
- interesantas diskusijas
Čalim:
1) Meitenes to laikam sauc par izskatīgu?
2) Kvalitatīvs contents? (Latvijā nezinu nevienu, kas taisītu kvalitatīvu kontentu kā to dara UK/US youtuberi)
Jautājums LSHL:
Kāda ir jūsu nostāja pret jauno YT paaudzi? Hate, vai tieši otrādi - redzat kādēļ tas tā attīstās?
Kādi vēl jūsuprāt ir svarīgi kritēriji, lai izsistos YT pasaulē?
Iztiksim bez hatepilniem komentāriem, vēlos dzirdēt objektīvus postus no jūsu puses.
Viesis- Viesis
Re: Kā kļūt slavenam youtube?
Jeb**, tā meitene un tas čalis iet manā skolā, vienā klasē, un ja nemaldos tad 9.klase, 10. točna nav
Rūdis Siliņš- Rūdis Siliņš (C) #16
- Postu skaits : 1406
Vecums : 26
Rūdža rakstīja:Jeb**, tā meitene un tas čalis iet manā skolā, vienā klasē, un ja nemaldos tad 9.klase, 10. točna nav
Tell us more.
Slaveni tikai tapēc, ka daudz paziņas, vai patiesi viņus kā pagaidām izskatās, visā Latvijā skatās?
Viesis- Viesis
Man jau patīk tas, ka letiņi arī iesaistās jūķūbā, bet to ir jāmāk darīt. Šijam Armandam, jeb Tailera Ouklija wanabijam, nav pieredzes, tādēļ viņš špļauj ārā tik nekvalitatīvu kontentu.
Viens, kas man smagi riebjas, ir tas, ka letiņi necenšas būt orģināli, viņi dara to pašu ko lielie, tikai, protams, latviski, lai mazie pokemoni saprastu.
/side note/
Izrādās, ka man viena paziņa arī ir wannabe jūķūbere, un viņai pat mazliet sanāk. Ja nemaldos, viņai ir ~7k subi.
Viens, kas man smagi riebjas, ir tas, ka letiņi necenšas būt orģināli, viņi dara to pašu ko lielie, tikai, protams, latviski, lai mazie pokemoni saprastu.
/side note/
Izrādās, ka man viena paziņa arī ir wannabe jūķūbere, un viņai pat mazliet sanāk. Ja nemaldos, viņai ir ~7k subi.
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Uzskati dalās personīgi, bet ja jau cilvēkam pašam prieku sagādā tad lai dara, vienmēr jau var neskatīties tas, kuram nepatīk.
no mana gala laikam populārākie ir šie čaļi ar saviem 3k+ subiem, bet nemāku spriest, tur divainai diezgan humora izjūtai jābūt lai visus tos viģikus noskatītos, bet brīžiem kāda bomba izmetās
https://www.youtube.com/user/funfacetv
no mana gala laikam populārākie ir šie čaļi ar saviem 3k+ subiem, bet nemāku spriest, tur divainai diezgan humora izjūtai jābūt lai visus tos viģikus noskatītos, bet brīžiem kāda bomba izmetās
https://www.youtube.com/user/funfacetv
RobbyLV- Thomas Prestigio #21
- Postu skaits : 134
Re kur manas nosacītās 15 minūtes. Atrodiet mani un iedošu jums 500k
Maus rakstīja:
Tu esi slenders.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Tuvu, bet nē. Esmu parastais mirstīgais.
Es vienkārši darbā video negribu tagad skatīties, gan jau ātri saprastu kurš.
Maus rakstīja:Man jau patīk tas, ka letiņi arī iesaistās jūķūbā, bet to ir jāmāk darīt. Šijam Armandam, jeb Tailera Ouklija wanabijam, nav pieredzes, tādēļ viņš špļauj ārā tik nekvalitatīvu kontentu.
/side note/
Pēc tevis teiktā jau sāk izskatīties, ka laikam nemaz nav tik grūti dabūt pāris tūkstošus subos.
Bet pilnībā piekrītu par to oriģinalitāti, ka patiešām visos video var saskatīt zināmas līdzības ar citiem daudz slavenākiem YT vlogeriem, bet nevar jau prasīt arī 100% autentiskumu, bet, patiešām, krietni vajag vairāk oriģinalitāti.
Viesis- Viesis
Šķiet atradu Tu biji starp tiem pirmajiem kuri aizbēga, šķiet nekļūdos. Dod manus 500k :DVai pat 2 vietās tu bijiMaus rakstīja:
laaceens30- Valts Pumpurs #30 (GK)
- Postu skaits : 1572
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Dzērbene
https://www.youtube.com/user/LauraSlivka #Pedophile_alert
Viņu vajag uz šejieni dabūt, lai pareklamē saviem twitcha un youtube sekotājiem.
Viņu vajag uz šejieni dabūt, lai pareklamē saviem twitcha un youtube sekotājiem.
Šoreiz nē. Hint: es neaizbēgumatiss.kokins rakstīja:Šķiet atradu Tu biji starp tiem pirmajiem kuri aizbēga, šķiet nekļūdos. Dod manus 500k :DVai pat 2 vietās tu bijiMaus rakstīja:
Tu esi vien no tiem, kas ir taja'video, kas beidzas 1.10, zinu 100%Maus rakstīja:Šoreiz nē. Hint: es neaizbēgumatiss.kokins rakstīja:Šķiet atradu Tu biji starp tiem pirmajiem kuri aizbēga, šķiet nekļūdos. Dod manus 500k :DVai pat 2 vietās tu bijiMaus rakstīja:
laaceens30- Valts Pumpurs #30 (GK)
- Postu skaits : 1572
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Dzērbene
Lauris trāpija visprecīzāk Es esnu tas garmatainais
Māsa, kura iet 3. klasē, sāka youtube karjeru pirms 7 mēnešiem.. Tagad 150 subscriberi. Secinājumus izskaties paši, cik grūti vai viegli
150 subi neskaitās izsities, sorry.
Viens čoms, kurš, vismaz es uzskatu, ir labākais savā jomā Latvijā, ir sakrājis +/- 500 subus. Čalim ir talants, bet žēl, ka Latvijā viņa joma nav populāra.
Viens čoms, kurš, vismaz es uzskatu, ir labākais savā jomā Latvijā, ir sakrājis +/- 500 subus. Čalim ir talants, bet žēl, ka Latvijā viņa joma nav populāra.
Imho izsisties nozīmē pelnīt piķi, nevis 13 gadīgas grūpijas.
Atrasts Internetā - Agrāk katru nedēļu pa diviem video publicēja, vēlāk pa vienam, pēc tam vispār pārtrauca taisīt video. Tad atgriezās TV Play uz 10 nedēļām un vakar piedzīvoja pirmizrādi pa TV6! YT kanālā gandrīz 30k abonamentu, nezinu cik bija kad regulāri tika publicēti video, bet domāju pie 35k gnjau bija.
Video ir tiešām kvalitatīvi un interesanti, ne velti izsitās no YT līdz TV. Bet nu darbs arī noteikti tiek ieguldīts ļoti liels.
Video ir tiešām kvalitatīvi un interesanti, ne velti izsitās no YT līdz TV. Bet nu darbs arī noteikti tiek ieguldīts ļoti liels.
Skaitīšana nav dažu stiprā puse, bet tikt pie 150 ar 10 videoklipiem manuprāt ir kaut kas.. Cik tad jums pašiem ir, blogeri?
Iečeko Dorothea, un tad pļurksti par kaut ko īpašu. /side note/ Viņai ir skaistas krūtisThe Dream rakstīja:Skaitīšana nav dažu stiprā puse, bet tikt pie 150 ar 10 videoklipiem manuprāt ir kaut kas.. Cik tad jums pašiem ir, blogeri?
Vispār, parādi māsas kanālu, gribu papētīt.
Kāda skatīšana? Gribi teikt ka 150 abonamenti ir daudz?The Dream rakstīja:Skaitīšana nav dažu stiprā puse, bet tikt pie 150 ar 10 videoklipiem manuprāt ir kaut kas.. Cik tad jums pašiem ir, blogeri?
The Number 1 rakstīja:Kāda skatīšana? Gribi teikt ka 150 abonamenti ir daudz?The Dream rakstīja:Skaitīšana nav dažu stiprā puse, bet tikt pie 150 ar 10 videoklipiem manuprāt ir kaut kas.. Cik tad jums pašiem ir, blogeri?
Kur es minēju skatīšanu?
9 gadīgai meitenei manuprāt pat 100 ir daudz..
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Lapa 1 no 2