Tavs sākumekrāns
Lapa 1 no 1 • Share
Tavs sākumekrāns
Šī ideja noteikti nav nosperta.
Parādi mums sava telefona sākumekrānu, pastāsti kas tas ir par telefonu, savas domas par tālruni un kapēc ir tieši tāds sākumekrāns, nevis savādāks!
Parādi mums sava telefona sākumekrānu, pastāsti kas tas ir par telefonu, savas domas par tālruni un kapēc ir tieši tāds sākumekrāns, nevis savādāks!
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Re: Tavs sākumekrāns
Manējais Gigabyte Gsmart Tuku T2. Pamatā visparastākais Droīds 4.0.4. Nopirku pirms kādiem diviem mēnešiem, un +/- esmu apmierināts. Maksāja lētāk par suņa mēslu, jeb 60€. Ir savi mīnusiņi, kā, piemēram, operatīvā atmiņa mūžīgi ir pilna, kas tālrunim liek stostīties, bet tas tā, man netraucē. Nesen uzliku Nova Launcher, ne tikai smukuma pēc, bet arī dēļ tā, ka ēd mazāk operatīvās atmiņas resursus. Fona attēlā ir Neitans Makinons, Kolorādo "Avalanche" uzbrucējs, mans vienaudzis. +/- sagaidu ko tamlīdzīgu no jums
Divus gadus esmu lietojis Androīdu, tagad sanāk trešais mēnesis sācies ar Windows Phone un esmu oficiāli WP piekritējs.
Nokia Lumia 730, gari nav nekas jāstāsta, tāpat heiteru netrūks.
Nokia Lumia 730, gari nav nekas jāstāsta, tāpat heiteru netrūks.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Man ar patīk WP, domāju ka tas būs nākamais telefons kurā investēšu savas finanses.
Mazliet sāku ķiķināt, kad ieraudzīju mapi huiņa.
Mazliet sāku ķiķināt, kad ieraudzīju mapi huiņa.
Mans necilais Samsung Galaxy Y ar 3,2 collu ekrānu un Android 2.3.6. Pirmu pirms vairāk kā diviem gadiem, pa gandrīz 100 Ls, tagad tādu noteikti zem 40-50 eur var dabūt, ja vispār tādus pārdod Dažreiz liekas ka atmiņa varētu būt lielāka, jo iepriekš vairāk par 2-3 appiem nevarēja ielikt tajā 160MB iekšējā atmiņā, un SD kartē nekādus apps jau nevar ielikt. Tad internetā atradu pamācību un 250MB no SD pārvērtu uz internal memory un tagad jau pietiek atmiņas visiem nepieciešamajiem apps. Ik pa laikam protams telefons lago, kā jau 2+ gadus vecam Samsungam pienākas. Bet nu man arī tas īpaši netraucē. Dažreiz gribas kādu labāku telefonu, bet nu paskatoties uz cenām paliek naudas žēl, lai arī nav nemaz tik dārgi, bet nu man nekas īpašs nav vajadzīgs arī, pietiek ar šo kamēr darbojas. Nesen gan spīkers atteicās un nācās nest uz remontu, bet nu pārējais itkā darbojas kā vajag.
Par pašu ekrānu. Fona uzlikts mūsu lietotāja, T-Mac, veidotais background, bet ik pa laikam pamainu starp tāda paša stila Avs, Hawks un Tampas backgroundiem (arī T-Mac taisīti). Augšā laika un datuma widgets, protams, lai varētu apskatīties laiku un datumu, lai gan īstenībā nekad tur neskatos ne datumu, ne laiku Zemāk widgets ar ko ieslēgt/izslēgt Wi-Fi, Bluetooth, GPS, sinhronizāciju un spilgtumu. Vēl zemāk īsceļi kurus izmantoju visbiežāk - YT, Play Store, Faili, Internets. Un pašā apakšā YT widgets kurš rotē starp random video kuru uploadojuši mani abonētie kanāli. Tikai attēlā nav video, jo nav savienojuma ar internetu.
Te jau nedaudz par daudz laikam aizrāvos
Tātad, mana Just 5 Spacer sākuma ekrāns.
Es bez mūzikas nevaru iztikt, tāpēc sākuma ekrānā ir Spotify, Youtube, Zaycev.
Neiztikt bez Twitter & Instagram kā arī čekojos Swarm.
Protams, arī Whatsapp.
DoUbLeD- Knut Kasinak (G) #33 /ĢM/
- Postu skaits : 2606
Vecums : 27
Dzīvesvieta : Rugāji
Esi kādreiz viņu uz zemes nometis?DoUbLeD rakstīja:
Protams, arī Whatsapp.
Viedais rakstīja:Esi kādreiz viņu uz zemes nometis?DoUbLeD rakstīja:
Protams, arī Whatsapp.
Vienreiz izkrita no kabatas kad sēdēju, bet viss ok
Parasti viņi sadaļas milijons puteklīšos, kkāda maģija, kad tās visas līmes paverās, pat iedomāties nevarēsi kad redzēsi cik daudz nesaliekāmās detaļās telefons var pārvērsties.
Viedais rakstīja:Parasti viņi sadaļas milijons puteklīšos, kkāda maģija, kad tās visas līmes paverās, pat iedomāties nevarēsi kad redzēsi cik daudz nesaliekāmās detaļās telefons var pārvērsties.
Cerēšu uz ilgu mūžu (jau 2 mēneši ir)
Lauri , vai kāds cits. Lūdzu palīdziet ,pasakiet kāda problēma ir ,ja man ir 16GB SD karte ,bet iekačājot pāris aplikācijas ,kuras katras ir ~ 50MB ,man rādās ,ka atmiņa ir pilna. ( iekš Google Play Store )
Btw mans sākumekrāns -
Telefons - Gigabyte Gsmart Arty A3
Androīds - 4.4.2.
Btw mans sākumekrāns -
Telefons - Gigabyte Gsmart Arty A3
Androīds - 4.4.2.
Viesis- Viesis
Lielākā daļa aplikāciju glabājas tikai telefona iekšējā atmiņā nevis SD kartē, tāpēc cik iespējams atbrīvo iekšējo atmiņu no failiem kurus var pārvietot uz SD karti.
Cik Tev RAM atmiņa? Gan jau 512 mb, tāpēc tā
1GB RAMsDoUbLeD rakstīja:Cik Tev RAM atmiņa? Gan jau 512 mb, tāpēc tā
Viesis- Viesis
Nu te mans klucis ,jebs HTC EVO 3D.1 gb ram android 4.0 versija.Nobildēju caur webcameru ! Telefonu jau lietoju ,ka jau otru gadu aizgāja.Būs jāmaina drīz bača.Telefons pat tika apliets ar cocolo .Nācās žāvēt kādās 2-3 d normāli displejs izkaltu,bet vis darbojās nav ne vaina.
Intarusu- Lasse Lammela 31 # C
- Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627
The Number 1 rakstīja:Lielākā daļa aplikāciju glabājas tikai telefona iekšējā atmiņā nevis SD kartē, tāpēc cik iespējams atbrīvo iekšējo atmiņu no failiem kurus var pārvietot uz SD karti.
RAM ietekmē telefona ātrumu, ja pareizi atceros. Ja aplikācija bremzētu, tad RAMs varētu būt vainīgs, bet ja viņas nemaz nevar ieinstalēt tad noteikti iekšējā atmiņa ir pilna.DoUbLeD rakstīja:Cik Tev RAM atmiņa? Gan jau 512 mb, tāpēc tā
Jēziņ. Mans "monstrs".
Īsumā mēģināšu par telefonu kopā pastāstīt.
Modelis- Nokia 500. Tieši tā, 500, nav pat no nekādas sērijas, kādas bija, piemēram, N sērija, Asha, tagad Lumia.
Operētājsistēma nu jau ir antīka- Symbian Belle. Pēdējais apdeits iznāca vasarā pirms diviem gadiem. Telefons man ir trīs gadus.
Aplikācijas- ir ļoti ierobežota izvēle. Kā var redzēt uz mana sākumekrāna, es lietoju nevis oficiālo Twitter klientu, kurš diemžēl ir diezgan liels mēsls, bet gan Tweetian. Diezgan ērta aplikācija, tomēr ir savi mīnusi, piemēram, nerāda GIFus, ir diezgan lēna pārvietošanās pa aplikāciju.
Brīnumainā kārtā arī šādiem zvēriem ir Whatsapp aplikācija, un domāju, ka ja tās nebūtu, jau sen būtu iegādājies citu telefonu.
Neta pārlūks- Opera Mini, ērts, ātrs, maz tērē resursus, atšķirībā no noklusējuma pārlūka- tas varētu būt salīdzināms ar vecajām Internet Explorer versijām, par kurām tika dzīti joki.
Ekrāns nedaudz lielāks par 3 collām..
Kāpēc uz sākumekrāna nevar redzēt mūzikas aplikāciju? Man jau pāris gadus ir sačakarēts ports, kurā sprauž 3.5mm vadiņu priekš austiņām, tāpēc uz telefona mūziku neklausos, lai gan gribētos, tāpēc apsveru jauna telefona iegādi.
Arī lādētāja ports ir sačakarēts, bet kaut kā vēl var uzlādēt, tāpēc vēl lietoju.
Izklausās pēc kluča? Tieši tā. Telefons ir tieši tik izturīgs. Nez cik reizes kritis uz asfalta, grīdas, mans neveiklais draugs vienreiz ir to iemetis basketbola grozā kopā ar bumbu. No visiem šiem triecieniem telefonam ir tikai nelieli vāciņa bojājumi- ekrānā nav ne miņas no zirnekļiem, ir nelielas švīkas no ikdienas lietošanas.
Darbības ātrums ir pielīdzināms gliemeža ātrumam. Lai ieslēgtu telefonu darba kārtībā, nepieciešamas ap 3 minūtēm. Lēni ieslēdz aplikācijas. YouTube vispār nav iespējams paskatīties- ir pieejama tikai vissliktākā SD kvalitāte- ir jālādē video pašam, ja vēlies skatīties.
Par ekrānu- fonā Trivium- metalcore grupa, viena no mīļākajām. Pulkstenis, dažas biežāk lietotās aplikācijas, un spēles.
Maikijs- Jimmy Lindberg #25 (D)
- Postu skaits : 591
Vecums : 25
Viedais rakstīja:Parasti viņi sadaļas milijons puteklīšos, kkāda maģija, kad tās visas līmes paverās, pat iedomāties nevarēsi kad redzēsi cik daudz nesaliekāmās detaļās telefons var pārvērsties.
Starp citu, manam draugam arī ir Spacer, viņam krīt ārā kamera
Mērglim arī ir Speiseris, tāda sajūta, ka tulīt sadalīsies.DoUbLeD rakstīja:Viedais rakstīja:Parasti viņi sadaļas milijons puteklīšos, kkāda maģija, kad tās visas līmes paverās, pat iedomāties nevarēsi kad redzēsi cik daudz nesaliekāmās detaļās telefons var pārvērsties.
Starp citu, manam draugam arī ir Spacer, viņam krīt ārā kamera
Nu rokās neesmu pats turējis, tik cik šis čalis http://www.lshl.lv/t5010-rw-stalts-briedis stāstijis no pieredzes.. strādā tajā jomā.
Microsoft Lumia 535
Ir pagājuši trīs mēneši kopš man šis telefons ir, un ja godīgi, nav daudz pie kā piekasīties. Ekrāns mēdz gļukot, bačene nespēj izvilkt veselu dienu kārtīgas dragāšanas, bet tas pārsvarā viss. Lētā gala telefons, var dabūt par 100€, ja nav daudz naudas tad šo ir ieteicams izmēģināt.
Similar topics
» Tavs destkops
» Tavs kaitīgais ieradums
» Tavs interneta ātrums.
» Tavs spēlētāja vārds
» Tavs personīgais Auto/Moto
» Tavs kaitīgais ieradums
» Tavs interneta ātrums.