Tavs personīgais Auto/Moto
Lapa 1 no 1 • Share
Tavs personīgais Auto/Moto
Par personīgajiem autiņiem runāsim šeit. Ar ko tad varam palepoties? Par to ka kādam ir savi auto cerības mazas, varbūt maksimums pieciem no foruma, parcik tas lietotāju vecums ir tāds, kāds ir, bet tuvāko divu gadu laikā ganjau vēl pārītis tiks pie sava jaunā vecā golf 2. Ceru uz vairogu un vēl dažiem, lai atrādītu savus braucamos, pats pašlaik no darba, nav bilžu uz darba datora, bet vakarā parādīsies mana sieviņa,- toyota.
Par pārējiem, mopēdu laiki laikam jau garām jaunatnei, es vēl paguvu pabraukt ar rīģeli vienu brīdi, protams jau tajos laikos tas bija aizvēsturiski, bet rolleris gan tak kādam ir?
Par pārējiem, mopēdu laiki laikam jau garām jaunatnei, es vēl paguvu pabraukt ar rīģeli vienu brīdi, protams jau tajos laikos tas bija aizvēsturiski, bet rolleris gan tak kādam ir?
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Re: Tavs personīgais Auto/Moto
Mopēda tiesības man ir, bet pašu mopēdu tā arī nēsmu nopircis, un laikam jau arī nemaz nepirkšu.
Ehh, bilžu nav uz laptopa, atkal viss stacionārajā.
Bet nu ieskatam piemeklēju,
toyota corolla 1992. gads hečbeks. Vienīgi krāsa jobani violeti zila. Bet nu pagaidām, neko labāku nevaru atļauties un ripot ripo.
Labākais, skats no īstās, ko atradu uz laptopa -
Par rolleriem runājot, pirmais motorizētais braucamais man bija honda tact 1993, melnā princese mana. Tik daudz labu atmiņu, kad vēl sīkais biju un ar rolleri, tad pirmais čalis ciemā, meitenes tā vien gribēja vizināties (tad vēl 15 gadīgās nebija kritušas tik traki uz 40 gadniekiem )
Bildes no vecā mīļuma toč uz laptopa nebūs, taču atradu identisku pēc uzbūves, tikai krāsa manam bija pilnīgi melna.
Bet nu ieskatam piemeklēju,
toyota corolla 1992. gads hečbeks. Vienīgi krāsa jobani violeti zila. Bet nu pagaidām, neko labāku nevaru atļauties un ripot ripo.
Labākais, skats no īstās, ko atradu uz laptopa -
Par rolleriem runājot, pirmais motorizētais braucamais man bija honda tact 1993, melnā princese mana. Tik daudz labu atmiņu, kad vēl sīkais biju un ar rolleri, tad pirmais čalis ciemā, meitenes tā vien gribēja vizināties (tad vēl 15 gadīgās nebija kritušas tik traki uz 40 gadniekiem )
Bildes no vecā mīļuma toč uz laptopa nebūs, taču atradu identisku pēc uzbūves, tikai krāsa manam bija pilnīgi melna.
Ritenis der?
It kā man ir 84. gada Mazda 626, bet tiesības ta nav
It kā man ir 84. gada Mazda 626, bet tiesības ta nav
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Gaidu, kad parādīsies, kāds sīcis, kam senči biezi un iemetīs savu 2008. gada būmeru.
Velopēditiem jātaisa jauna tēma. Riteņi noteikti vairākiem te ir, lai nemaisās.
Bet uz nākošo gadu gan ir ideja, kautko jaunāku nopirkt, šim odometrs drošvien jau otro riņķi skrien un 260'000 km
Bet uz nākošo gadu gan ir ideja, kautko jaunāku nopirkt, šim odometrs drošvien jau otro riņķi skrien un 260'000 km
Korolliņa turās kopā, nav jādzīvo servisā?Viedais rakstīja:Gaidu, kad parādīsies, kāds sīcis, kam senči biezi un iemetīs savu 2008. gada būmeru.
Pašam ir doma tādu pirkt, kā ne kā opju vāģis
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Nu tā, šur tur parādās problēmas, bet gadus 5 atpakaļ tik pa lēto uzvesta uz Latvijas neCeļiem. Tā, kā nav tik traki, vienīgi 14.11.2014 (pēc 7 dienām) skate jāiet, vot tad gan būs interesanti. Pagajušo reiz ar 1 vieniniekiem tiku cauri.
Nav mana personīgā, bet stāv man pagalmā
jons32- John Johnson #8 RW
- Postu skaits : 487
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Istaba
Čoms pārdod.. if anyone interested
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/volkswagen/golf-variant/VHsBGElmRlQ=.html?1433876957
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/volkswagen/golf-variant/VHsBGElmRlQ=.html?1433876957
Volkswagen Vento, salīdzinājumā ar citiem ss.lv atrodamajiem šis bija skaistulis, 1.9 TDI, jauda nekāda. Pārdots.
Tagad vizinos ar Opel Vectra 1.6 benzīns. Pārdodu.
Tagad vizinos ar Opel Vectra 1.6 benzīns. Pārdodu.
bleedis- Gordie Sloth #13 (LW) /TA/
- Postu skaits : 1028
Vecums : 33
Dzīvesvieta : TP: 1028
Lapa 1 no 1