Capped TP
Lapa 2 no 2 • Share
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Re: Capped TP
Nu, tajā laikā bija tāda sistēma, neko darīt. Viss jau laikam ejot mainās, agrāk vai vēlāk kkādas izmaiņas būtu piedzīvotas. Senāk saņēma naudu, tgd izlēma, ka dos TP, drīz moš atkal dos naudu.The Dream rakstīja:Ja runājam par "negodīgumu", tad tavuprāt tas ir normāli , ja pirmās 2 JHL sezonas "jaunie" par rakstiem saņēma tikai naudu , bet tagad TP..?
Vnk, kā jau iepriekš rakstīju, pirms ieviesa šito sistēmu, kāpēc neizvērtēja visus plusus un mīnusus, un kāpēc tad jau lietotāji neprotestēja pret to ja bija iebildumi?
dzhonis- Jānis Grava #2 (D)
- Postu skaits : 325
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Latvija
dzhonis rakstīja:Nu, tajā laikā bija tāda sistēma, neko darīt. Viss jau laikam ejot mainās, agrāk vai vēlāk kkādas izmaiņas būtu piedzīvotas. Senāk saņēma naudu, tgd izlēma, ka dos TP, drīz moš atkal dos naudu.The Dream rakstīja:Ja runājam par "negodīgumu", tad tavuprāt tas ir normāli , ja pirmās 2 JHL sezonas "jaunie" par rakstiem saņēma tikai naudu , bet tagad TP..?
Vnk, kā jau iepriekš rakstīju, pirms ieviesa šito sistēmu, kāpēc neizvērtēja visus plusus un mīnusus, un kāpēc tad jau lietotāji neprotestēja pret to ja bija iebildumi?
Šito sistēmu (labojiet, ja kļūdos) vienkārši ieviesa mediju menedžeri, jo man nav ne jausmas pa kuru brīdi, kas tāds vispār uzradās. Es cenšos turēt līdz visiem jaunumiem, bet kaut kā šito nemaz nepamanīju.
Viesis- Viesis
https://lshl.latvianforum.net/t3868-jhl-jauna-rakstu-vertesanas-sistema#59129rieksts rakstīja:dzhonis rakstīja:Nu, tajā laikā bija tāda sistēma, neko darīt. Viss jau laikam ejot mainās, agrāk vai vēlāk kkādas izmaiņas būtu piedzīvotas. Senāk saņēma naudu, tgd izlēma, ka dos TP, drīz moš atkal dos naudu.The Dream rakstīja:Ja runājam par "negodīgumu", tad tavuprāt tas ir normāli , ja pirmās 2 JHL sezonas "jaunie" par rakstiem saņēma tikai naudu , bet tagad TP..?
Šito sistēmu (labojiet, ja kļūdos) vienkārši ieviesa mediju menedžeri, jo man nav ne jausmas pa kuru brīdi, kas tāds vispār uzradās. Es cenšos turēt līdz visiem jaunumiem, bet kaut kā šito nemaz nepamanīju.
Pēc pieņemšanas tikai par medija darbinieku kļuvu ...
Vai es vainīgs ,ka vairogs ir dāsns čalis ?!
Ikviens gribētājs var mani nomainīt jebkurā laikā ,sūtiet tik pieteikumu , es pie šī beņķa neturos !
Un rādiet klasi !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
vairogs rakstīja:http://www.lshl.lv/t3868-jhl-jauna-rakstu-vertesanas-sistema#59129rieksts rakstīja:dzhonis rakstīja:Nu, tajā laikā bija tāda sistēma, neko darīt. Viss jau laikam ejot mainās, agrāk vai vēlāk kkādas izmaiņas būtu piedzīvotas. Senāk saņēma naudu, tgd izlēma, ka dos TP, drīz moš atkal dos naudu.The Dream rakstīja:Ja runājam par "negodīgumu", tad tavuprāt tas ir normāli , ja pirmās 2 JHL sezonas "jaunie" par rakstiem saņēma tikai naudu , bet tagad TP..?
Ikviens gribētājs var mani nomainīt jebkurā laikā ,sūtiet tik pieteikumu , es pie šī beņķa neturos !
Un rādiet klasi !
Es varētu atgriezties, bet es negribu lai kāds zaudē darbu manis dēļ. Tikai saproti, ka tavas vērtēšanas dēļ (tā kā LSHL/JHL vērtē atšķirīgi darbinieki) var rasties līdzsvara zudums. Jācenšās vērtēt objektīvi un strikti tomēr.
Viesis- Viesis
Par mani neuztraucies - pats nelauzos uz šo darbu , vienkārši pacēlu šo ideju un nebij cita ,kas varēja īstenot tobrīd !
Kalebam līdz karjeras beigām kāds piķis vēl būs treniņiem !
Tā kā nelauzos uz šo amatu naudas dēļ !
Kalebam līdz karjeras beigām kāds piķis vēl būs treniņiem !
Tā kā nelauzos uz šo amatu naudas dēļ !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
vairogs rakstīja:http://www.lshl.lv/t3868-jhl-jauna-rakstu-vertesanas-sistema#59129
Un rādiet klasi !
Nu lūdzu, bija ierosinājums, paši balsojāt, paši pieņēmāt. Rieksts pats arī ir iekomentējis, tā kā šitas viss velti.
dzhonis- Jānis Grava #2 (D)
- Postu skaits : 325
Dzīvesvieta : Latvija
nost šito sistēmu. nereāli 30 TP nedēļā. JHL sezonas sākumā N. Name bija drusku pirms manis TP ziņā, tagad jau viņam ir 300, kamēr man pie 260 tikai. Nav tas godīgi.
liztikz- James Gerisson #69 (GK)
- Postu skaits : 156
Vecums : 28
liztikz rakstīja:nost šito sistēmu. nereāli 30 TP nedēļā. JHL sezonas sākumā N. Name bija drusku pirms manis TP ziņā, tagad jau viņam ir 300, kamēr man pie 260 tikai. Nav tas godīgi.
Varēji rakstīt rakstus un arī tev būtu tik pat.
Es gribu peso dabūt
Hell- Jānis Sitējs #93 (RW)
- Postu skaits : 1214
Vecums : 34
Dzīvesvieta : Liepāja
JHL Gan Media, gan TPU cappi ieviesti. Ierosinājums pieņemts, tēma slēgta.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Dzīvesvieta : Tava mamma
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Lapa 2 no 2