Capped TP

Lapa 2 no 2 Previous  1, 2

Apskatīt iepiekšējo tematu Apskatīt nākamo tematu Go down

Capped TP - Page 2 Empty Re: Capped TP

Post by dzhonis Pirmdiena Decembris 15, 2014 9:30 pm

The Dream rakstīja:Ja runājam par "negodīgumu", tad tavuprāt tas ir normāli , ja pirmās 2 JHL sezonas "jaunie" par rakstiem saņēma tikai naudu , bet tagad TP..? Very Happy
Nu, tajā laikā bija tāda sistēma, neko darīt. Viss jau laikam ejot mainās, agrāk vai vēlāk kkādas izmaiņas būtu piedzīvotas. Senāk saņēma naudu, tgd izlēma, ka dos TP, drīz moš atkal dos naudu. Very Happy
Vnk, kā jau iepriekš rakstīju, pirms ieviesa šito sistēmu, kāpēc neizvērtēja visus plusus un mīnusus, un kāpēc tad jau lietotāji neprotestēja pret to ja bija iebildumi?
dzhonis
dzhonis
Jānis Grava #2 (D)
Jānis Grava #2 (D)

Postu skaits : 325
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Latvija

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viesis Pirmdiena Decembris 15, 2014 10:08 pm

dzhonis rakstīja:
The Dream rakstīja:Ja runājam par "negodīgumu", tad tavuprāt tas ir normāli , ja pirmās 2 JHL sezonas "jaunie" par rakstiem saņēma tikai naudu , bet tagad TP..? Very Happy
Nu, tajā laikā bija tāda sistēma, neko darīt. Viss jau laikam ejot mainās, agrāk vai vēlāk kkādas izmaiņas būtu piedzīvotas. Senāk saņēma naudu, tgd izlēma, ka dos TP, drīz moš atkal dos naudu. Very Happy
Vnk, kā jau iepriekš rakstīju, pirms ieviesa šito sistēmu, kāpēc neizvērtēja visus plusus un mīnusus, un kāpēc tad jau lietotāji neprotestēja pret to ja bija iebildumi?

Šito sistēmu (labojiet, ja kļūdos) vienkārši ieviesa mediju menedžeri, jo man nav ne jausmas pa kuru brīdi, kas tāds vispār uzradās. Es cenšos turēt līdz visiem jaunumiem, bet kaut kā šito nemaz nepamanīju.

Viesis
Viesis

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by vairogs Pirmdiena Decembris 15, 2014 10:38 pm

rieksts rakstīja:
dzhonis rakstīja:

Šito sistēmu (labojiet, ja kļūdos) vienkārši ieviesa mediju menedžeri, jo man nav ne jausmas pa kuru brīdi, kas tāds vispār uzradās. Es cenšos turēt līdz visiem jaunumiem, bet kaut kā šito nemaz nepamanīju.
https://lshl.latvianforum.net/t3868-jhl-jauna-rakstu-vertesanas-sistema#59129

Pēc pieņemšanas tikai par medija darbinieku kļuvu ...

Vai es vainīgs ,ka vairogs ir dāsns čalis ?!

Ikviens gribētājs var mani nomainīt jebkurā laikā ,sūtiet tik pieteikumu , es pie šī beņķa neturos !
Un rādiet klasi ! Wink
vairogs
vairogs
Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks

Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viesis Pirmdiena Decembris 15, 2014 11:10 pm

vairogs rakstīja:
rieksts rakstīja:
dzhonis rakstīja:

http://www.lshl.lv/t3868-jhl-jauna-rakstu-vertesanas-sistema#59129

Ikviens gribētājs var mani nomainīt jebkurā laikā ,sūtiet tik pieteikumu , es pie šī beņķa neturos !
Un rādiet klasi ! Wink

Es varētu atgriezties, bet es negribu lai kāds zaudē darbu manis dēļ. Tikai saproti, ka tavas vērtēšanas dēļ (tā kā LSHL/JHL vērtē atšķirīgi darbinieki) var rasties līdzsvara zudums. Jācenšās vērtēt objektīvi un strikti tomēr. Smile

Viesis
Viesis

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by vairogs Pirmdiena Decembris 15, 2014 11:31 pm

Par mani neuztraucies - pats nelauzos uz šo darbu , vienkārši pacēlu šo ideju un nebij cita ,kas varēja īstenot tobrīd !

Kalebam līdz karjeras beigām kāds piķis vēl būs treniņiem !
Tā kā nelauzos uz šo amatu naudas dēļ !
vairogs
vairogs

Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by dzhonis Otrdiena Decembris 16, 2014 8:32 pm

vairogs rakstīja:http://www.lshl.lv/t3868-jhl-jauna-rakstu-vertesanas-sistema#59129

Un rādiet klasi ! Wink

Nu lūdzu, bija ierosinājums, paši balsojāt, paši pieņēmāt. Rieksts pats arī ir iekomentējis, tā kā šitas viss velti.
dzhonis
dzhonis
Jānis Grava #2 (D)
Jānis Grava #2 (D)

Postu skaits : 325
Dzīvesvieta : Latvija

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by liztikz Otrdiena Decembris 16, 2014 8:38 pm

nost šito sistēmu. nereāli 30 TP nedēļā. JHL sezonas sākumā N. Name bija drusku pirms manis TP ziņā, tagad jau viņam ir 300, kamēr man pie 260 tikai. Nav tas godīgi.
liztikz
liztikz
James Gerisson #69 (GK)
James Gerisson #69 (GK)

Postu skaits : 156
Vecums : 28

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Hell Otrdiena Decembris 16, 2014 10:04 pm

liztikz rakstīja:nost šito sistēmu. nereāli 30 TP nedēļā. JHL sezonas sākumā N. Name bija drusku pirms manis TP ziņā, tagad jau viņam ir 300, kamēr man pie 260 tikai. Nav tas godīgi.

Varēji rakstīt rakstus un arī tev būtu tik pat.

Es gribu peso dabūt Very Happy
Hell
Hell
Jānis Sitējs #93 (RW)
Jānis Sitējs #93 (RW)

Postu skaits : 1214
Vecums : 34
Dzīvesvieta : Liepāja

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viedais Piektdiena Marts 27, 2015 1:00 pm

JHL Gan Media, gan TPU cappi ieviesti. Ierosinājums pieņemts, tēma slēgta.
Viedais
Viedais
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM

Postu skaits : 6596
Dzīvesvieta : Tava mamma

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Atpakaļ uz augšu Go down