Resimu likumprojekts
Lapa 2 no 3 • Share
Lapa 2 no 3 • 1, 2, 3
Vai piekrīti ierosinājumam?
Re: Resimu likumprojekts
Tur jau tā lieta ,ka tu izvēlies tikai sūdīgos skatīties !rieksts rakstīja:Maus rakstīja:Es par NHL, tik vizuālā pēc, man tās ntās tabulas nevajag.
Tas ko tur rāda jau nav vizuālais, bet izsmiekls.
Vai arī es kļūdos un trāpu tikai uz sūdīgajiem strīmiem?
Lielāko daļu LSHL laika esmu pavadījis sazinoties ar citiem cilvēkiem, man interesē, cik šeit ir cilvēki, kuri actually try-hardo, lai redzētu kā viņu spēlētājs liek ārā citus, un to uzskata par svarīgāku nekā savstarpējo saskarsmi??
Ir jāskatās arī labie !
Citam vienkārši kompis nevelk vai interneta ātrums par mazu , tādēļ ar ir tie n-tie neveiksmīgie video !
Krišam ,piemēram, neatceros nevienu sliktu video !
Citiem dažreiz ir laba kvalitāte ,citreiz gandrīz nebaudāma !
Esmu pārliecināts ,ka gan jau daudzos gadījumos internetā atvērti nevajadzīgi logi simulāciju laikā !
Piemēram tas pats draugiem.lv tā kar internetu ,ja vēl atvērta kāda tur esošā spēle , personīgi pārbaudīts ! (uzreiz varbūt nekar ,bet ja pastāv vaļā ilgāku laiku ,tad ir neciešami !)
Skype ar kar , sen pārbaudīts ! (tādēļ esmu iemācījies bez tā iztikt !)
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Vēl ir tas, ka iespējams kādam simulētājam ar labu netu un pc nav īsti izstāstīts, kā tikt pie tiem labākajiem iespējamajiem settingiem.. defaultā mans streams arī bija briesmīgs, bet tad ar vienkāršu auto-detect tiku līdz kam šādam:
Watch live video from ViedaisVakuums on Twitch
Slikti gan, ka neatceros kur to auto detect uzlikt, bet noteikti ir iespējams optimizēt dažu simulētāju streamu. Problēma ir tajā, ka tik tiešām jaunie piesakās un simo pie dirsas kā, ka tikai piķis kontā birst...
Watch live video from ViedaisVakuums on Twitch
Slikti gan, ka neatceros kur to auto detect uzlikt, bet noteikti ir iespējams optimizēt dažu simulētāju streamu. Problēma ir tajā, ka tik tiešām jaunie piesakās un simo pie dirsas kā, ka tikai piķis kontā birst...
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Tavu simu skatījos NK, pirmais labais ko esmu redzējis šajā līgā.
Viesis- Viesis
Nu man un Krišam ir labi. Par citiem grūti teikt, varbūt uzpeld pa retam kāds.
Agrāk arī bija settingi, kad tikpat kā nelagoja, uz S5 finālsēriju. Tad pārinstalēju xSplit un itkā viss iet normāli, bet vairogam ( un tiem kam lēns nets ) tāpat esot lagojis kādreiz.
Spuņģis- Thoorin Taeklehamenoff (D) #16
- Postu skaits : 869
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Sigulda
Es simulētāju ofisā biju ielicis setingus ar kuriem man vispār nelagoja ar visu Skype un Chrome atvērtu. Nezinu vai citi izmanto tos setingus vai nē. Varbūt nemaz citiem neder tādi.
Domāju, ka katram jāoptimizē priekš saviem dzelžiem, lai izspiestu labāko, kas iespējams. Jaizsijā simotaji drīzumā laikam. :/
Tā kā bieži strīmoju, iesaku izmantot šo : https://obsproject.com/estimator
Bet jāatceras, ka twitch serveri ir šausmīgi pārslogoti un vienlaikus jums jāņem vērā, ka ne visi līgā var skatīties video uz 3000-4000 bitrate.
Piemēram, es varu strīmot video ar 4000 bitrate ar 0 dropped frames, bet twitch.tv serveri katru dienu ir pārslogoti tādēļ strīms citiem konstanti lago.
Savukārt laikam ap 1500-1600 bitrate ir strīmi bez lagiem man liekas.
Pēdējais laiks.
Ja ne STHS, tad vismaz sakārtotu un precīzu simulēšanas sistēmu bez resimiem.
Labāk tad simulētājam kārtīgi iedot pizdī (noņemt nevis 50% no algas, bet 3x algu apmērā, ja ne vairāk), bet atļaut īstajam uzvarētājam arī svinēt.
Bet jāatceras, ka twitch serveri ir šausmīgi pārslogoti un vienlaikus jums jāņem vērā, ka ne visi līgā var skatīties video uz 3000-4000 bitrate.
Piemēram, es varu strīmot video ar 4000 bitrate ar 0 dropped frames, bet twitch.tv serveri katru dienu ir pārslogoti tādēļ strīms citiem konstanti lago.
Savukārt laikam ap 1500-1600 bitrate ir strīmi bez lagiem man liekas.
Viedais rakstīja:Domāju, ka katram jāoptimizē priekš saviem dzelžiem, lai izspiestu labāko, kas iespējams. Jaizsijā simotaji drīzumā laikam. :/
Pēdējais laiks.
Ja ne STHS, tad vismaz sakārtotu un precīzu simulēšanas sistēmu bez resimiem.
Labāk tad simulētājam kārtīgi iedot pizdī (noņemt nevis 50% no algas, bet 3x algu apmērā, ja ne vairāk), bet atļaut īstajam uzvarētājam arī svinēt.
Viesis- Viesis
Par finālsērijas strīmošanu ar neuzlādētu kompi būtu jākastrē. Vads vēl pa rokai bija, suns Sandis. 50% nost tas ir smieklīgi.
Spuņģis- Thoorin Taeklehamenoff (D) #16
- Postu skaits : 869
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Sigulda
Jāpiekrīt, ir mums daudz lietu, kur piestrādāt. Vakarpusē jāatceras pacelt tēmu, kā arī būtu vēlams tas, ka jūs padalītos ar konkrētām idejām likumu izmaiņās.
Kastrācija šoreiz nederēs.
Kastrācija šoreiz nederēs.
Konkrētas idejas studijā lūdzu.
Neesmu mainījis viedokli, ka resimi jāaizliedz ar likumu it sevišķi play-off.
Ja vēlas alternatīvu no īstās dzīves, tad tiesnešu kļūdu dēļ, spēles nepārspēlē, bet tiesnešiem pamatīgi iedod pizdī.
1M par būtisku kļūdu ir pietiekami.
Ja vēlas alternatīvu no īstās dzīves, tad tiesnešu kļūdu dēļ, spēles nepārspēlē, bet tiesnešiem pamatīgi iedod pizdī.
Viesis- Viesis
Reālajā dzīvē ,tas nav tehniski izdarāms ,bet mums ir tādas iespējas - tad arī jāizmanto - Resim jābūt !
Simotājs kļūdīsies no kā cietīs komanda ,un man mierinājums ,ka viņam 1mlj sods ... ?! Pat ja to mlj. manas komandas budžetam pieskaitītu !
Mēs cīnamies par punktiem un vietām tabulās , nevis par brāķiem un kļūdām - tad šim tusam nav nekādas jēgas !
Simotājs kļūdīsies no kā cietīs komanda ,un man mierinājums ,ka viņam 1mlj sods ... ?! Pat ja to mlj. manas komandas budžetam pieskaitītu !
Mēs cīnamies par punktiem un vietām tabulās , nevis par brāķiem un kļūdām - tad šim tusam nav nekādas jēgas !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Šis būtiski paaugstinātu krāpšanās risku un iespējamību. Tagad, ja kaut ko speciāli izmaini maiņās, tad visu var redzēt un pieprasīt resimu, kļūda vai nav kļūda, bet ja resimus aizliegtu, tad viņš izmaina kaut ko (par labu sev, savai komandai vai uzpircējam ), tā komanda zaudē, viņš pasaka, ka kļūda gadījās, samaksā to 1M un viss.rieksts rakstīja:Neesmu mainījis viedokli, ka resimi jāaizliedz ar likumu it sevišķi play-off.
Viesis- Viesis
chubijzs rakstīja:Šis būtiski paaugstinātu krāpšanās risku un iespējamību. Tagad, ja kaut ko speciāli izmaini maiņās, tad visu var redzēt un pieprasīt resimu, kļūda vai nav kļūda, bet ja resimus aizliegtu, tad viņš izmaina kaut ko (par labu sev, savai komandai vai uzpircējam ), tā komanda zaudē, viņš pasaka, ka kļūda gadījās, samaksā to 1M un viss.rieksts rakstīja:Neesmu mainījis viedokli, ka resimi jāaizliedz ar likumu it sevišķi play-off.
Arī tiesneši IRL var krāpties.
Nedrīkst komandām tā vienkārši atņemt uzvaru, ja ir kļūdījusies līgas amatpersona.
Viesis- Viesis
Labi, bet es uzskatu, ka ar 1M ir par maz. Būtu brangāks sods, tad i ne krāpties negribētos, i uzmanīgāk visu liktu.rieksts rakstīja:chubijzs rakstīja:Šis būtiski paaugstinātu krāpšanās risku un iespējamību. Tagad, ja kaut ko speciāli izmaini maiņās, tad visu var redzēt un pieprasīt resimu, kļūda vai nav kļūda, bet ja resimus aizliegtu, tad viņš izmaina kaut ko (par labu sev, savai komandai vai uzpircējam ), tā komanda zaudē, viņš pasaka, ka kļūda gadījās, samaksā to 1M un viss.rieksts rakstīja:Neesmu mainījis viedokli, ka resimi jāaizliedz ar likumu it sevišķi play-off.
Nedrīkst komandām tā vienkārši atņemt uzvaru, ja ir kļūdījusies līgas amatpersona.
Viesis- Viesis
chubijzs rakstīja:Labi, bet es uzskatu, ka ar 1M ir par maz. Būtu brangāks sods, tad i ne krāpties negribētos, i uzmanīgāk visu liktu.rieksts rakstīja:chubijzs rakstīja:Šis būtiski paaugstinātu krāpšanās risku un iespējamību. Tagad, ja kaut ko speciāli izmaini maiņās, tad visu var redzēt un pieprasīt resimu, kļūda vai nav kļūda, bet ja resimus aizliegtu, tad viņš izmaina kaut ko (par labu sev, savai komandai vai uzpircējam ), tā komanda zaudē, viņš pasaka, ka kļūda gadījās, samaksā to 1M un viss.rieksts rakstīja:Neesmu mainījis viedokli, ka resimi jāaizliedz ar likumu it sevišķi play-off.
Domāju, ka katru lietu varētu izskatīt DK. Mēs mākam "brangāk."
Viesis- Viesis
Domaju LSHL vaig daudz ko darit sakot ar simuletājiem un beidzot ar Ligumiem un citam lietam .
šausmigi nepatik Aumisa darbs ka vins simule
šausmigi nepatik Aumisa darbs ka vins simule
Seguin#91- Mārtiņš Krauze #86 /LW/
- Postu skaits : 1277
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Talsi
Neviens normāls simulētājs nekad nekrāpsies, ja to dara, tad bans uz mūžu no šī amata. Vsjo.
Un Krists viņa vietā simulēt spēles katru dienu.Kristz rakstīja:Neviens normāls simulētājs nekad nekrāpsies, ja to dara, tad bans uz mūžu no šī amata. Vsjo.
Sodu piešķīrēji pēctam paši simulēs/?
bleedis- Gordie Sloth #13 (LW) /TA/
- Postu skaits : 1028
Vecums : 33
Dzīvesvieta : TP: 1028
bleedis rakstīja:Sodu piešķīrēji pēctam paši simulēs/?
Piedod man, bet kur jēga no simera kas krāpjas? Kur jēga no LSHL, ja simeri krāpjas?
Ja patiešām ir bijusi kļūda nu vairāk par miljonu, diviem par atkārtotu neatņems. Bargie sodi ir tiem, kas plāno krāpties.
Viesis- Viesis
Protams, tiem kas krāpjas - bans uzreiz, bez jautājumiem. Bet, ja man par kādu niecīgu kļūdu sāktu piepisties, es nesimotu.
bleedis- Gordie Sloth #13 (LW) /TA/
- Postu skaits : 1028
Vecums : 33
Dzīvesvieta : TP: 1028
bleedis rakstīja:Protams, tiem kas krāpjas - bans uzreiz, bez jautājumiem. Bet, ja man par kādu niecīgu kļūdu sāktu piepisties, es nesimotu.
Izlasi visu oriģinālo postu/
Piesienas par to, ja laukumā ir spēlētājs kuram nevajadzētu būt vai ja ir spēlētājs kuram ir jābūt, bet viņš nav.
Jebko citu teorētiski pēc NHL uzbūves principa kā kļūdu pierādīt nevar.
Ar to gribu teikt, ka par sīkumiem neviens nepiesiesies.
Viesis- Viesis
Lapa 2 no 3 • 1, 2, 3
Lapa 2 no 3