Intervija ar Kasparu Štromani
Lapa 1 no 1 • Share
Intervija ar Kasparu Štromani
Šodien pēc kārtējā Wolves komandas treniņa, vienam no pasaules slavenākajiem sporta žurnālistiem John Dobrinsky, sanāca pārmīt pāris vārdus ar Wolves komandas uzbrucēju Kasparu Štromani.
John: Labdien, Kaspar! Vai varētu Jūs palūgt atbildēt uz pāris jautājumiem?
Kaspars: Labdien. Jā bet protams, ar lielāko prieku.
John: Šijā sezonā Jūs pārstāvat Tamperes Wolves, kādi ir Jūsu iespaidi par komandu?
Kaspars: Nu sākuma nebiju ļoti apmierinats, jo mani drafteja ar ļoti zemu kārtas numuru. Bet nu sezona jau iet pilnā sparā, treneris dod man iespējas un tās ari izmantoju. Komanda pašlaik ieņem pirmo vietu. Un man ir ļoti labi iespaidi par komandu
John: Vai komandā arī rodas kādas nesaskaņas spēlētāju vai treneru starpā?
Kaspars: Man pašam tādas bija, jo vienā no spēlēm šuvēji vai treneri bija pacentušies un manu uzvārdu nepareizi bija uzrakstijuši. To pamaniju tikai pēc nospēlētām piecām spēlēm, bet pēc tam tas tika atrisinats un viss kartiba tagad. Bet tā nekas tāds liels nav bijis.
John: Šuvējam droši vien abas rokas bija kreisās. Ar kādu nummuru dodies laukumā un vai šim nummuram ir kāda īpaša nozīme?
Kaspars: Droši vien. Uz laukuma dodos ar numuru 99, tā kaut kā ir iegājies. Agrāk spēlēju ar 33 numuru, tāpēz ka Žoltoks ar tādu spēlēja. Lai viņam vieglas smiltis. Un tad vienā no sezonas sākumiem, kāds paņēma pirms manis 33 un man bija jadoma kas jauns, tad nu domaju ņemušu ko labāku 99 :DTas nav tapec ka Wayne Gretzky tāds ir, bet tapec ka tas ir pēdējais kādu var paņemt.
John: Ļoti interesanti. Vai Jums ir arī kāds pazīstams spēlētājs citās komandās?
Kaspars: Ainis no LEV, kādreiz esam spēlējuši pretiniekos. Tad vel Barsovs, ar to ari esam situšies pa izlasi un tā. Un vel no manas dzimtās puses Jorens Stepanovs.
John: Varbūt ir vēlēšanās arī mainīt komandu, kurā spēlē kāds no šiem, tevis minētajiem spēlētājiem?
Kaspars: Pirms sezonas sākuma ar aģentu runājām par iespējamajām maiņām, bet nu viņš teica lai nogaidu ka tagad nekādu piedavajumu nēesot. Labi ka nogaidiju, treneris man dod lielu spēles laiku. Un komandai ari sokas ļoti labi. Tapēc domāju ka nē, labāk pretiniekos :DUn starp citu ar Barsowu spelejam viena komanda.
John: Vai Jums ir arī kādi kaitīgi ieradumi?
Kaspars: Protams ka ir. Reizēm sanāk ar čomiem pa aliņam iedzert. Bet ne sezonas laikā
John: Takā esi no Kuldīgas, Jums pagaišonedēļu bija pilsētas svētki. Kā nosvinēji tos?
Kaspars: Nu apmēram tā, 3 dienas no manas dzīves var vienkārši izsvitrot. Bet nu nosvinēju ļoti labi, pašam patika. Cik cilvēki saka, Dzīres Kuldīgā sir pušu visus Pozitivus u.t.t Bet pats neko par to nevaru pateikt jo nekur tā vel nēesmu bijis. ;)Ko tu man prasi, mēs vel kopā svinēj
John: Labi, paldies par interviju. Jauku dienu.
John: Labdien, Kaspar! Vai varētu Jūs palūgt atbildēt uz pāris jautājumiem?
Kaspars: Labdien. Jā bet protams, ar lielāko prieku.
John: Šijā sezonā Jūs pārstāvat Tamperes Wolves, kādi ir Jūsu iespaidi par komandu?
Kaspars: Nu sākuma nebiju ļoti apmierinats, jo mani drafteja ar ļoti zemu kārtas numuru. Bet nu sezona jau iet pilnā sparā, treneris dod man iespējas un tās ari izmantoju. Komanda pašlaik ieņem pirmo vietu. Un man ir ļoti labi iespaidi par komandu
John: Vai komandā arī rodas kādas nesaskaņas spēlētāju vai treneru starpā?
Kaspars: Man pašam tādas bija, jo vienā no spēlēm šuvēji vai treneri bija pacentušies un manu uzvārdu nepareizi bija uzrakstijuši. To pamaniju tikai pēc nospēlētām piecām spēlēm, bet pēc tam tas tika atrisinats un viss kartiba tagad. Bet tā nekas tāds liels nav bijis.
John: Šuvējam droši vien abas rokas bija kreisās. Ar kādu nummuru dodies laukumā un vai šim nummuram ir kāda īpaša nozīme?
Kaspars: Droši vien. Uz laukuma dodos ar numuru 99, tā kaut kā ir iegājies. Agrāk spēlēju ar 33 numuru, tāpēz ka Žoltoks ar tādu spēlēja. Lai viņam vieglas smiltis. Un tad vienā no sezonas sākumiem, kāds paņēma pirms manis 33 un man bija jadoma kas jauns, tad nu domaju ņemušu ko labāku 99 :DTas nav tapec ka Wayne Gretzky tāds ir, bet tapec ka tas ir pēdējais kādu var paņemt.
John: Ļoti interesanti. Vai Jums ir arī kāds pazīstams spēlētājs citās komandās?
Kaspars: Ainis no LEV, kādreiz esam spēlējuši pretiniekos. Tad vel Barsovs, ar to ari esam situšies pa izlasi un tā. Un vel no manas dzimtās puses Jorens Stepanovs.
John: Varbūt ir vēlēšanās arī mainīt komandu, kurā spēlē kāds no šiem, tevis minētajiem spēlētājiem?
Kaspars: Pirms sezonas sākuma ar aģentu runājām par iespējamajām maiņām, bet nu viņš teica lai nogaidu ka tagad nekādu piedavajumu nēesot. Labi ka nogaidiju, treneris man dod lielu spēles laiku. Un komandai ari sokas ļoti labi. Tapēc domāju ka nē, labāk pretiniekos :DUn starp citu ar Barsowu spelejam viena komanda.
John: Vai Jums ir arī kādi kaitīgi ieradumi?
Kaspars: Protams ka ir. Reizēm sanāk ar čomiem pa aliņam iedzert. Bet ne sezonas laikā
John: Takā esi no Kuldīgas, Jums pagaišonedēļu bija pilsētas svētki. Kā nosvinēji tos?
Kaspars: Nu apmēram tā, 3 dienas no manas dzīves var vienkārši izsvitrot. Bet nu nosvinēju ļoti labi, pašam patika. Cik cilvēki saka, Dzīres Kuldīgā sir pušu visus Pozitivus u.t.t Bet pats neko par to nevaru pateikt jo nekur tā vel nēesmu bijis. ;)Ko tu man prasi, mēs vel kopā svinēj
John: Labi, paldies par interviju. Jauku dienu.
Yarken- Jorens Stepanovs (RW)
- Postu skaits : 9
Re: Intervija ar Kasparu Štromani
Intervija ir interesanta.Bet vai jums jau neapnika?
Siliņš- Artemis Fowl #13 (D) /Coach/
- Postu skaits : 2020
Vecums : 26
Dzīvesvieta : zemgale
Tiešām interesanti palasit.
kas mums neapnik ?
kas mums neapnik ?
Kašelis- Kaspars Štromanis #99 (LW)
- Postu skaits : 54
Rakstīt intervijas.Labi šitā vel ir interesantā takā piedodami.
Īstaja hoķī jau ari nav intervijas vai ne ?
Kašelis- Kaspars Štromanis #99 (LW)
- Postu skaits : 54
Es tā neteicu!Labi viss intervija it interesanta un viss ar to beidzas.
Es piekritu sak jau krist uz nerviem visu laiku intervijas
Zommers- Uvis Zommers #4 (C) /Head Coach/
- Postu skaits : 1554
Sakarīgas intervijas drīkst būt !!
Tādas ,kurās 3-6 jautājumi + tie paši visās intervijās ir gandrīz vienādi bez ieliktas izdomas , lūk tādas labāk nerakstīt !!
Tādas ,kurās 3-6 jautājumi + tie paši visās intervijās ir gandrīz vienādi bez ieliktas izdomas , lūk tādas labāk nerakstīt !!
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Šī ir no jaunā spēlētāju, tāpēc tādas intervijas es atbalstu, lai iepzīstina ar sevi un savu spēlētāju
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga
rīt sākšu vērtēt !!
- bija vērts ieturēt pauzīti - tā jauni raksti pievienojās !!
- bija vērts ieturēt pauzīti - tā jauni raksti pievienojās !!
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Similar topics
» Intervija.
» Intervīja ar kikish18!
» INTERVIJA AR Joe Quick!!!!!
» SA+ : Intervija ar JJ Heskey.
» Intervija ar P.Pelmeni
» Intervīja ar kikish18!
» INTERVIJA AR Joe Quick!!!!!