TPU #2 Prospektiem
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Citas lietas :: Notikumi :: JHL :: JHL Treniņi
Lapa 1 no 4 • Share
Lapa 1 no 4 • 1, 2, 3, 4
TPU #2 Prospektiem
Sākumā, laipni lūgts LSHL un apsveicu ar JHL Treniņu sadaļas atrašanu!
Šajā sadaļā tu atradīsi uzdevumus kuru tu vari pildīt savā pirmajā sezonā JHL, lai nopelnītu TP kurus vari izmantot lai uzlabotu savu spēlētāju!
Ņem vērā, ka tikai pilnībā jauni foruma lietotāji var pildīt šo uzdevumu. Ņem vērā arī to, ka ja ir kādi jautājumi tad nekautrējies jautāt pēc palīdzības jebkuram foruma lietotājam!
---
1) Tā kā es esmu tik jauks tad sākšu ar to, ka iedotu tev 700k par brīvu, par ko var nopirkt 5 TP treniņu!
Spied šeit, lai redzētu visus pieejamos treniņus un ekipējumu, un to cik tas maksā un cik bieži tu tos vari pirkt!
2) Nākamis solis ir izmantot šo naudu! Dodies uz JHL bankas tēmu un izņem savus 700k!
Spied šeit, lai redzētu piemēru!
3) Tālāk tev nepieciešams savs treniņu topic lai varētu uzlabot sava spēlētāja prasmes! Izveido savu treniņu lapu ''Brīvo spēlētāju treniņos'', ja tu to jau esi izdarījs, tad neņem vērā šo. Treniņu lapā iekopē linku uz savu bankas darījumu apakšā pierakstot savu TP skaitu un prasmes kuras uzlabo.
4) Apsveicu! Tu esi veiksmīgi uzlabojis savu spēlētāju un esi sācis savu ceļu uz LSHL superzvaigznes godu! Lai pabeigtu šo uzdevumu: Atbildi uz šo tēmu ar linku uz savu treniņu lapu, lai pierādītu, ka esi izpildījis šo uzdevumu.
Spied šeit lai redzētu kā es izpildīju šo TPU!
Tā izdarot tu esi izpildījis otro prospektu Treniņu Punktu Uzdevumu, tādējādi nopelnot 1 TP! To saņemt vari savu komentāru iekopējot savā treniņu lapā. Atceries labot savu pirmo komentrāru līdz brīdim kad atjaunotājs pierakstīs "Atjaunots", pēc tam taisi jaunu kometāru, tajā pašā tēmā, un atkal labo to līdz tas tiks atjaunots. Neaizmirsti sekot līdzi savam TP skaitam.
---
Labs darbs! Tomēr šeit ir vēl daudz ko darīt, lai būtu veiksmīgs! Izpēti forumu! Tev arī būs vajadzīga nauda, lai varētu trenēties vēlreiz! Dodies uz Media sadaļu un sāc rakstīt kādu rakstu! Tu vari arī uztaisīt kādu grafisko darbu, ja proti rīkoties ar PhotoShop!
Vēlu veiksmi tavā LSHL karjerā un ceru ka labi pavadīsi laiku šajā forumā!
Šajā sadaļā tu atradīsi uzdevumus kuru tu vari pildīt savā pirmajā sezonā JHL, lai nopelnītu TP kurus vari izmantot lai uzlabotu savu spēlētāju!
Ņem vērā, ka tikai pilnībā jauni foruma lietotāji var pildīt šo uzdevumu. Ņem vērā arī to, ka ja ir kādi jautājumi tad nekautrējies jautāt pēc palīdzības jebkuram foruma lietotājam!
---
1) Tā kā es esmu tik jauks tad sākšu ar to, ka iedotu tev 700k par brīvu, par ko var nopirkt 5 TP treniņu!
Spied šeit, lai redzētu visus pieejamos treniņus un ekipējumu, un to cik tas maksā un cik bieži tu tos vari pirkt!
2) Nākamis solis ir izmantot šo naudu! Dodies uz JHL bankas tēmu un izņem savus 700k!
3) Tālāk tev nepieciešams savs treniņu topic lai varētu uzlabot sava spēlētāja prasmes! Izveido savu treniņu lapu ''Brīvo spēlētāju treniņos'', ja tu to jau esi izdarījs, tad neņem vērā šo. Treniņu lapā iekopē linku uz savu bankas darījumu apakšā pierakstot savu TP skaitu un prasmes kuras uzlabo.
4) Apsveicu! Tu esi veiksmīgi uzlabojis savu spēlētāju un esi sācis savu ceļu uz LSHL superzvaigznes godu! Lai pabeigtu šo uzdevumu: Atbildi uz šo tēmu ar linku uz savu treniņu lapu, lai pierādītu, ka esi izpildījis šo uzdevumu.
Spied šeit lai redzētu kā es izpildīju šo TPU!
Tā izdarot tu esi izpildījis otro prospektu Treniņu Punktu Uzdevumu, tādējādi nopelnot 1 TP! To saņemt vari savu komentāru iekopējot savā treniņu lapā. Atceries labot savu pirmo komentrāru līdz brīdim kad atjaunotājs pierakstīs "Atjaunots", pēc tam taisi jaunu kometāru, tajā pašā tēmā, un atkal labo to līdz tas tiks atjaunots. Neaizmirsti sekot līdzi savam TP skaitam.
---
Labs darbs! Tomēr šeit ir vēl daudz ko darīt, lai būtu veiksmīgs! Izpēti forumu! Tev arī būs vajadzīga nauda, lai varētu trenēties vēlreiz! Dodies uz Media sadaļu un sāc rakstīt kādu rakstu! Tu vari arī uztaisīt kādu grafisko darbu, ja proti rīkoties ar PhotoShop!
Vēlu veiksmi tavā LSHL karjerā un ceru ka labi pavadīsi laiku šajā forumā!
Re: TPU #2 Prospektiem
Izpildīju uzdevumu un šeit ir mana treniņu lapa - https://lshl.latvianforum.net/t4164-vards-uzvards-trenini#63166
Saņemu 1 TP
Saņemu 1 TP
Izpildīju - mana treniņu lapa.
RobbyLV- Thomas Prestigio #21
- Postu skaits : 134
nickname33- Pim Pī Son (LW) #77
- Postu skaits : 1653
Smyth- Rikker Mercury #23 (LW)
- Postu skaits : 118
Vecums : 32
Izpildīju uzdevumu - Jāņa Gravas treniņu lapa
Saņemu 1 TP.
Vienīgi viens jautājums.
Manā treniņu lapā ir jālabo visu laiku viens komentārs, kurā pierakstu par ko es nopelnu TP? Nevis tā kā es tgd esmu darījis, ka katru reizi taisu jaunu komentāru?
Saņemu 1 TP.
Vienīgi viens jautājums.
The Number 1 rakstīja:
Atceries labot savu pirmo komentrāru līdz brīdim kad atjaunotājs pierakstīs "Atjaunots", pēc tam taisi jaunu kometāru, tajā pašā tēmā, un atkal labo to līdz tas tiks atjaunots. Neaizmirsti sekot līdzi savam TP skaitam.
Manā treniņu lapā ir jālabo visu laiku viens komentārs, kurā pierakstu par ko es nopelnu TP? Nevis tā kā es tgd esmu darījis, ka katru reizi taisu jaunu komentāru?
dzhonis- Jānis Grava #2 (D)
- Postu skaits : 325
Dzīvesvieta : Latvija
dzhonis rakstīja:Izpildīju uzdevumu - Jāņa Gravas treniņu lapa
Saņemu 1 TP.
Vienīgi viens jautājums.The Number 1 rakstīja:
Atceries labot savu pirmo komentrāru līdz brīdim kad atjaunotājs pierakstīs "Atjaunots", pēc tam taisi jaunu kometāru, tajā pašā tēmā, un atkal labo to līdz tas tiks atjaunots. Neaizmirsti sekot līdzi savam TP skaitam.
Jā, vēlams būtu visu laiku labot to vienu komentāru, līdz atjaunotājs būs pierakstījis "Atjaunots", pēc tam taisi jaunu komentāru kuru labo.
Paldies, tgd ir skaidrs. Turpmāk, tad darīšu tā.
dzhonis- Jānis Grava #2 (D)
- Postu skaits : 325
Dzīvesvieta : Latvija
Rimants- Rimants Saldaks #10 (RW)
- Postu skaits : 36
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Ogre
Elvisxx- Postu skaits : 145
Vecums : 24
Dzīvesvieta : Skrunda
Hell- Jānis Sitējs #93 (RW)
- Postu skaits : 1214
Vecums : 34
Dzīvesvieta : Liepāja
The Number 1 rakstīja:Kopējo TP skaitu arī pievieno!
Palaboju
Hell- Jānis Sitējs #93 (RW)
- Postu skaits : 1214
Vecums : 34
Dzīvesvieta : Liepāja
Izpildīju uzdevumu un šeit ir mana treniņu lapa - https://lshl.latvianforum.net/t4071-afanasija-kovaluka-trenini
Saņemu 1 TP
Saņemu 1 TP
Afanasijs- Afanasijs Kovaluks #17 (RW)
- Postu skaits : 81
TPU #2 - Izpildīts // Serij Kovalchuk treniņi
+1TP
+1TP
Ngel- Serij Kovalchuk #66 (D)
- Postu skaits : 427
Vecums : 27
Dzīvesvieta : Rīga
chapman- Postu skaits : 5
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
The Number 1 rakstīja:Ņem vērā, ka tikai pilnībā jauni foruma lietotāji var pildīt šo uzdevumu.
Atvainojos, bet jautājums, kāpēc Elvisxx to varēja pildīt, ja viņš jau iepriekš bija šajā forumā, tikai ir izveidojis jaunu profilu. http://puu.sh/cZOie/76749bfe9d.jpg un http://puu.sh/cZOni/c3de78f6d4.jpg
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
Šis netiek slēgts līdz ar draftu. Visi kuri nepaspēja izpildīt vai pieteiksies sezonas laikā var pildīt šo uzdevumu.
Izpildīts un šeit mana treniņu lapa
aliiXC- Rokijs Šū-šū - /Nr.19/
- Postu skaits : 15
Vecums : 38
Dzīvesvieta : Rīga
eda2233- Edijs Budrevičs #13 (C)
- Postu skaits : 530
Vecums : 30
Gachol21- Gatis Līvs #21 (D)
- Postu skaits : 7