Pieteikšanās uz Kurzemes GM vietu
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Citas lietas :: Notikumi :: NK :: Novadu Kauss :: Komandas :: Kurzeme
Lapa 1 no 1 • Share
Pieteikšanās uz Kurzemes GM vietu
- Kods:
Lietotājvārds:
Kāpēc gribi būt GM:
Iepriekšēja pieredze:
- Izvēlēties sastāvu
- Iesūtīt maiņas
Kas drīkst pieteikties:
- Visi spēlētāji kuru galvenais spēlētājs (NPC neskaitās) ir reģistrējies šajā novadā
Visi pieteikumi jāraksta komentāros.
Re: Pieteikšanās uz Kurzemes GM vietu
Lietotājvārds: Maus
Kāpēc gribi būt GM: Gribu pieredzi
Iepriekšēja pieredze: Nav pieredzes
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Maus rakstīja:Lietotājvārds: Maus
Lietotājvārds:Pakito
Kāpēc gribi būt GM:Konkurence Peļonim, gribu izveidot kurzemes sastāvu un ievest kurzemi īstajās sliedēs.
Iepriekšēja pieredze:S1-Monreālas Trieciena trenera assistents, S2-Vēl tagad-Lokomativ ĢM.
Dodiet man Kurzemi!
Kāpēc gribi būt GM:Konkurence Peļonim, gribu izveidot kurzemes sastāvu un ievest kurzemi īstajās sliedēs.
Iepriekšēja pieredze:S1-Monreālas Trieciena trenera assistents, S2-Vēl tagad-Lokomativ ĢM.
Dodiet man Kurzemi!
Powrish- Alens Paurs #3 (LW)
- Postu skaits : 2846
Vecums : 55
Lietotājvārds: Kristz
Kāpēc gribi būt GM: Gribu izbaudīt, kā ir vākt komandu no nulles, un no visas līgas zvaigznēm. Kā arī vēlos ievest Kurzemi pareizajās sliedēs. Es to spētu, ja man dotu vienu vienīgu iespēju.
Iepriekšēja pieredze: S1 Maskavas LEV GM, S2 - S3 Aizputes Ledlaužu GM, S6 Aizputes Indiāņu skauts, S7 būšu Aizputes Indiāņu GM.
Kāpēc gribi būt GM: Gribu izbaudīt, kā ir vākt komandu no nulles, un no visas līgas zvaigznēm. Kā arī vēlos ievest Kurzemi pareizajās sliedēs. Es to spētu, ja man dotu vienu vienīgu iespēju.
Iepriekšēja pieredze: S1 Maskavas LEV GM, S2 - S3 Aizputes Ledlaužu GM, S6 Aizputes Indiāņu skauts, S7 būšu Aizputes Indiāņu GM.
Lietotājvārds:SandisFifteen
Kāpēc gribi būt GM:Gribu parādīt,ka spēju būt arī labs GM,un ar Kurlandi izcīnīt panākumus!
Iepriekšēja pieredze:LSHL nav.
Kāpēc gribi būt GM:Gribu parādīt,ka spēju būt arī labs GM,un ar Kurlandi izcīnīt panākumus!
Iepriekšēja pieredze:LSHL nav.
Matthew McWell- Matthew McWell (D) #31 /ĢM/
- Postu skaits : 2369
Vecums : 26
Dzīvesvieta : TP: 481
Lietotājvārds: Viedais protams.
Kāpēc gribi būt GM: Jo jūtu, ka ir ķēriens.
Iepriekšēja pieredze: Parādījos te S4 ar pus sezonā, izrādīju iniciatīvu palīdzēšanai ar taktiku veidošanu. Sākot ar S5 komandas galvenais treneris, un S6 daļēji ar taktiku veidošanu esmu ievedis Lokomatīvi Playoffu finālos. Domāju, diezgan spēcīgs arguments, priekš tādas komandas, kā Lokomativ uz papīra?
Kāpēc gribi būt GM: Jo jūtu, ka ir ķēriens.
Iepriekšēja pieredze: Parādījos te S4 ar pus sezonā, izrādīju iniciatīvu palīdzēšanai ar taktiku veidošanu. Sākot ar S5 komandas galvenais treneris, un S6 daļēji ar taktiku veidošanu esmu ievedis Lokomatīvi Playoffu finālos. Domāju, diezgan spēcīgs arguments, priekš tādas komandas, kā Lokomativ uz papīra?
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Similar topics
» Pieteikšanās uz Kurzemes GM vietu
» Pieteikšanās uz Zemgales GM vietu
» Pieteikšanās uz Zemgales GM vietu
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Citas lietas :: Notikumi :: NK :: Novadu Kauss :: Komandas :: Kurzeme
Lapa 1 no 1