Pieteikšanās uz Kurzemes GM vietu
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Citas lietas :: Notikumi :: NK :: Novadu Kauss :: Komandas :: Kurzeme
Lapa 1 no 1 • Share
Pieteikšanās uz Kurzemes GM vietu
- Kods:
Lietotājvārds:
Kāpēc gribi būt GM:
Iepriekšēja pieredze:
- Izvēlēties sastāvu
- Iesūtīt maiņas
- Visi spēlētāji kuru galvenais spēlētājs (NPC neskaitās) ir reģistrējies šajā novadā
Re: Pieteikšanās uz Kurzemes GM vietu
Lietotājvārds: KRisTiNs
Kāpēc gribi būt GM: Domāju, ka visi zin kāpēc to gribu. Esmu ledlaužu GM un labi pārzinu šo amatu.
Iepriekšēja pieredze: Ledlaužu GM un vēl citās sim līgās ir pieredze.
Kāpēc gribi būt GM: Domāju, ka visi zin kāpēc to gribu. Esmu ledlaužu GM un labi pārzinu šo amatu.
Iepriekšēja pieredze: Ledlaužu GM un vēl citās sim līgās ir pieredze.
Lietotājvārds: jur4ikss
Kāpēc gribi būt GM: Es esmu cilvēks kas Kurzemi aizvedīs līdz kausam, pirmajā maiņā nekādu Riči, manus draugus Zommerus, cilvēks ar Kurzemnieka raksturu, mīl iedzert kā Vidzemnieks, strādā kā Zemgalnieks, lamājas kā Latgalietis, es ieiešu visu prātos, jo man piemīt visas šīs īpašības un Kurzeme būs neuzvarams spēks ar Ričardu 4.maiņā.
Iepriekšēja pieredze: Esmu Buffalo Sabres ģenerālmenedžeris.
Kāpēc gribi būt GM: Es esmu cilvēks kas Kurzemi aizvedīs līdz kausam, pirmajā maiņā nekādu Riči, manus draugus Zommerus, cilvēks ar Kurzemnieka raksturu, mīl iedzert kā Vidzemnieks, strādā kā Zemgalnieks, lamājas kā Latgalietis, es ieiešu visu prātos, jo man piemīt visas šīs īpašības un Kurzeme būs neuzvarams spēks ar Ričardu 4.maiņā.
Iepriekšēja pieredze: Esmu Buffalo Sabres ģenerālmenedžeris.
Viesis- Viesis
Lietotājvārds: TrussArBiss
Kāpēc gribi būt GM: Gribu to izmēģināt, nekad iepriekš tāda iespējas nav bijušas.
Iepriekšēja pieredze: Pilnīgi nekāda.
Es gandrīz uz 100% zinu ka netikšu, bet ja nu..
Kāpēc gribi būt GM: Gribu to izmēģināt, nekad iepriekš tāda iespējas nav bijušas.
Iepriekšēja pieredze: Pilnīgi nekāda.
Es gandrīz uz 100% zinu ka netikšu, bet ja nu..
trusis- Ģirts Valdmanis #82 (C)
- Postu skaits : 1553
Vecums : 26
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
* Lietotājvārds: Zholtok
Kāpēc gribi būt GM: Jo agrak neesmu bijis kads gm un gribu izmeigint ka tas ir gm amata but. Un varbut butu ari galvenais gm.
Iepriekšēja pieredze: Mana iepriekseja pieredze vel nav bijusi tapec gribu izmeginat so amatu.
Kāpēc gribi būt GM: Jo agrak neesmu bijis kads gm un gribu izmeigint ka tas ir gm amata but. Un varbut butu ari galvenais gm.
Iepriekšēja pieredze: Mana iepriekseja pieredze vel nav bijusi tapec gribu izmeginat so amatu.
Zommers- Uvis Zommers #4 (C) /Head Coach/
- Postu skaits : 1554
Similar topics
» Pieteikšanās uz Kurzemes GM vietu
» Pieteikšanās uz Zemgales GM vietu
» Pieteikšanās uz Zemgales GM vietu
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Citas lietas :: Notikumi :: NK :: Novadu Kauss :: Komandas :: Kurzeme
Lapa 1 no 1