NBA un basketbola fani
Lapa 3 no 3 • Share
Lapa 3 no 3 • 1, 2, 3
Re: NBA un basketbola fani
ne velti visu liku zem viena topika. Labāk viens aktīvs, nekā vairāko pustukši topiki. :/Snickers rakstīja:NBA un basketbola fani
Viesis- Viesis
Jāpaceļ te kāda aktivitāte. Tas tiešām būtu baigi labi. Neticu, ka tik maz to basketbola kopumā fanu.
Ko Jūs domājat par šīs sezonas spožākajiem Rookijiem? Manuprāt labākie ir Wiggins, Mirotič (Kaut arī nav Rookijs, NBA viņu ieskaita rookijos) un Zaks LaVins.
Ko Jūs domājat par šīs sezonas spožākajiem Rookijiem? Manuprāt labākie ir Wiggins, Mirotič (Kaut arī nav Rookijs, NBA viņu ieskaita rookijos) un Zaks LaVins.
laaceens30- Valts Pumpurs #30 (GK)
- Postu skaits : 1572
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Dzērbene
matiss.kokins rakstīja:Jāpaceļ te kāda aktivitāte. Tas tiešām būtu baigi labi. Neticu, ka tik maz to basketbola kopumā fanu.
Viginss ir monstrs jau rookie sezonā. Būs zvaigzne, bez šaubām.
Mirotičs rāda atzīstamu sniegumu Bulls rindās, neslēpšu to, ka patīk Eiropas skola.
Man patīk KJ McDaniels - 2. raunda izvēle kā nekā, bet bija diezgan labs Sixeru sastāvā- var gan uzlabot FG%. Tagad nezinu, redzēs kā būs pēc maiņas.
Un, last but not least- Nerlens Noel. Pagājušā gada izvēle, bet tikai šogad spēlē pagājušajā sezonā iegūtā savainojuma dēļ. Patīk aizsardzība, ir pietiekami atlētisks. Ir uzlabojis arī metienu.
Vēl patīk tādi rookiji: Lavins, Peitons.
Maikijs- Jimmy Lindberg #25 (D)
- Postu skaits : 591
Šovakar Bostonai nepatīkama spēle.
1) Isce Thomas debijas spēlē norauj divas tehniskās un spēle līdz ar to beidzās.
2) Ar Buzzera palīdzību tiek izcīnīts OT, bet OT Lins saliek visu pa plauktiņiem, uzstādot savu sezonas gūto punktu rekordu 25 punkti.
Tā kā man ir divas komandas, ko neatzīstu Lakers un Thunders, žēl, ka šādi notika, un Bostona bija reiz mana mīļākā komanda, bet, nu patika, ka Lins labi nospēlēja. Atceros laikus, ka viņš šķiet Knicks?!? Spēlēja? Parādot pirmās talanta pazīmes. Tāpēc šis kkā mazina rūgtumu par Bostonas zaudējumu.
1) Isce Thomas debijas spēlē norauj divas tehniskās un spēle līdz ar to beidzās.
2) Ar Buzzera palīdzību tiek izcīnīts OT, bet OT Lins saliek visu pa plauktiņiem, uzstādot savu sezonas gūto punktu rekordu 25 punkti.
Tā kā man ir divas komandas, ko neatzīstu Lakers un Thunders, žēl, ka šādi notika, un Bostona bija reiz mana mīļākā komanda, bet, nu patika, ka Lins labi nospēlēja. Atceros laikus, ka viņš šķiet Knicks?!? Spēlēja? Parādot pirmās talanta pazīmes. Tāpēc šis kkā mazina rūgtumu par Bostonas zaudējumu.
Skatījos vakar GSW vs CLE, žēl ka Warriors salūza 3Q, ļoti patīk kā Curry un Thompson un vispār Warriors spēlē, bet LeBrons vakar vienkārši zvērā bija.
RobbyLV- Thomas Prestigio #21
- Postu skaits : 134
Westbrook diez gan iespaidīgs mēnesis. Lielā mērā viņa nopelns, kādēļ OKC vēl cīnās par play-off.
Viesis- Viesis
Filipīnu danku konkurss.
Maikijs- Jimmy Lindberg #25 (D)
- Postu skaits : 591
Maikijs rakstīja:
Filipīnu danku konkurss.
Vnk wtf??? Kā kko tādu dabu't gatavu? Kā viņš tika vispār tur piedalīties?
Šis ir labs !
Iespējams es ar šādi māku ... būs jāpamēģina ! Tikai jāatkāpjas tālāk no groza ,lai ar saviem lielajiem soļiem neieskrienu groza konstrukcijā !
Iespējams es ar šādi māku ... būs jāpamēģina ! Tikai jāatkāpjas tālāk no groza ,lai ar saviem lielajiem soļiem neieskrienu groza konstrukcijā !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Aizvadītajā naktī Kails Korvers 65 sekunžu laikā guva 11 punktus.
Tomēr to nevar salīdzināt ar T-Mac vēsturisko spēles noslēgumu.
UUUn Reggie Miller
Tomēr to nevar salīdzināt ar T-Mac vēsturisko spēles noslēgumu.
UUUn Reggie Miller
Viesis- Viesis
aumicc83- Reinis Aumeisters (LW) #81
- Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera
Čalis ierādija, ka Latvijā nedzīvo mīkstmieši, šodien atkal skatoties cerēšu uz ko šādu .aumicc83 rakstīja:
laaceens66- Oskar Ollson #99 (LW)
- Postu skaits : 898
Dzīvesvieta : Māja
Kad Knickiem īsti ir spēle? Vai pareizi dzirdēju, ka otrajā novembrī pret San Antonio?
Pirmais eksāmens jau šonakt, plkst. 1:00 pēc Latvijas laika, Vašingtonā.aumicc83 rakstīja:Kad Knickiem īsti ir spēle? Vai pareizi dzirdēju, ka otrajā novembrī pret San Antonio?
Btw. Kur streamus skatataies? Es šo atklāju 2014 gada PČ laikā - http://stream.clan.lv/?id=b485vx un tur arī pa lielam visu atrodu, bet varbūt ir kas labāks?
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Numm, es neskatos LIVE. Skatos vai nu caur NBA TV, vai nākamajā dienā fano.in novelku, vai vnk noskatos youtube best highlits.
Tev ir abonaments NBA TV, vai televizijas kanālu abonē? Cik zinu man šķiet ka nav bezmaksas nevienam provaiderim.aumicc83 rakstīja:Numm, es neskatos LIVE. Skatos vai nu caur NBA TV, vai nākamajā dienā fano.in novelku, vai vnk noskatos youtube best highlits.
Lietoju tieši šo pašu strīmu, skatoties Rīgas Dinamo izbraukuma spēles un arī NBA, un neiztikt arī bez NHL.Viedais rakstīja:Pirmais eksāmens jau šonakt, plkst. 1:00 pēc Latvijas laika, Vašingtonā.aumicc83 rakstīja:Kad Knickiem īsti ir spēle? Vai pareizi dzirdēju, ka otrajā novembrī pret San Antonio?
Btw. Kur streamus skatataies? Es šo atklāju 2014 gada PČ laikā - http://stream.clan.lv/?id=b485vx un tur arī pa lielam visu atrodu, bet varbūt ir kas labāks?
laaceens66- Oskar Ollson #99 (LW)
- Postu skaits : 898
Dzīvesvieta : Māja
realstreamunited kvalitāte apmierina, ja ar hdmi vadu pieslēdz kompi pie flatscreen. Uz kompja fullscrean gan izskatās kantaini.
Viesis- Viesis
Knicks atkal uzvara, Porzis gan nebija atslēga uzvarā, jo karamelei vien 37 pts, tomēr savu artavu kā rookie ielika.
Lapa 3 no 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Pirmā reize, uzvara, fani, kapteiņa uzšuve
» Basketbola turnīrs.
» Simulētā Basketbola Līga
» LSHL - PPM Basketbola turnīrs
» Latvijas simulētā basketbola līga
» Basketbola turnīrs.