NBA un basketbola fani
Lapa 2 no 3 • Share
Lapa 2 no 3 • 1, 2, 3
Re: NBA un basketbola fani
Kaut kad nesen dzirdēju, ka vefiņam esot viens tāds dvieļu pienesējs vārdā Biedriņš.AmberCo rakstīja:chubijzs rakstīja:Kas tas tāds? Pirmo reizi par tādu dzirdu.AmberCo rakstīja:A kā Biedriņam iet?
Kad pēdējo rezi 2006. gadā kkur skatījos, bija lielākais prospects uz eiropas labāko centru titulu...
Viesis- Viesis
chubijzs rakstīja:Kaut kad nesen dzirdēju, ka vefiņam esot viens tāds dvieļu pienesējs vārdā Biedriņš.AmberCo rakstīja:chubijzs rakstīja:Kas tas tāds? Pirmo reizi par tādu dzirdu.AmberCo rakstīja:A kā Biedriņam iet?
Kad pēdējo rezi 2006. gadā kkur skatījos, bija lielākais prospects uz eiropas labāko centru titulu...
Tas ir masieris, Māris Briedītis nejauc!
Cerams, ka Andri Biedriņu paņems uz izlasi!
AmberCo- Joe Quick #0 (GK)
- Postu skaits : 265
Vecums : 58
Dzīvesvieta : K. Streipa dzīvoklis
Kobe vēl spēlē?
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Kobe laikam punktu līderis.
Soviig- Guncha Pillers #1 (D)
- Postu skaits : 1231
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Ineši
Klīvlendas fans no paša sākuma , KYRIE IRVING IS THE BEST !!! Kā arī patīk Clippers spēlē. Šīs nakts spēle pret SUNS viņiem bija ļoti interesanta ,iesaku noskatīties atskatu. !!!!!
ArvisK- Arvonen Koskinen #98 (RW)
- Postu skaits : 179
Derozan, Lowry un Raptors FTW <3
Spuņģis- Thoorin Taeklehamenoff (D) #16
- Postu skaits : 869
Dzīvesvieta : Sigulda
MJ always in my heart. #Bulls
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Varbūt kādam ir viedoklis par sezonas iesākumu?
Man vienkārši smiekli nāk par Lakers sniegumu. Kobe jau met 25+, bet efektivitāte ir 0, un rezultāta nav. Jā, MJ viņš apsteigs, bet ar šausmīgi zemu efektivitāti. Neesmu Kobes haters, viens no labākajiem spēlētājiem, kurš jebkad spēlējis NBA uniformā, bet nu tomēr, šī sezona ir smieklīgs veikums no Lakers puses.
Pārsteigumi? Hawks- ļoti labs sezonas iesākums, Wizards arī spēcīgi iesākuši.
Southwest divīzija ir vienkārši ārpus prāta robežām- visām komandām .500 win percentage, Rietumu divīzijā atkal būs kāda laba komanda, kura kādu apstākļu dēļ neiekļūs izslēgšanas spēlēs.
Šarlote- lai gan tika paredzēts, ka šosezon būs reāli laba sezona- iegūts Stīvensons, draftēti Heirstons un Vonlehs, bet nu rezultāta galīgi nav. Runā, ka Stīvensonu varētu aizmainīt.
Kādas jūsu domas?
Man vienkārši smiekli nāk par Lakers sniegumu. Kobe jau met 25+, bet efektivitāte ir 0, un rezultāta nav. Jā, MJ viņš apsteigs, bet ar šausmīgi zemu efektivitāti. Neesmu Kobes haters, viens no labākajiem spēlētājiem, kurš jebkad spēlējis NBA uniformā, bet nu tomēr, šī sezona ir smieklīgs veikums no Lakers puses.
Southwest divīzija ir vienkārši ārpus prāta robežām- visām komandām .500 win percentage, Rietumu divīzijā atkal būs kāda laba komanda, kura kādu apstākļu dēļ neiekļūs izslēgšanas spēlēs.
Šarlote- lai gan tika paredzēts, ka šosezon būs reāli laba sezona- iegūts Stīvensons, draftēti Heirstons un Vonlehs, bet nu rezultāta galīgi nav. Runā, ka Stīvensonu varētu aizmainīt.
Kādas jūsu domas?
Maikijs- Jimmy Lindberg #25 (D)
- Postu skaits : 591
Vecums : 25
Maikijs rakstīja:Varbūt kādam ir viedoklis par sezonas iesākumu?
Kādas jūsu domas?
Šorīt taisni noskatījos hailaitus no Lakers - Kings. Man vēl vairāk nostiprinās pārliecība, ka tur katrs velk deķi uz savu pusi!
Lins agrāk bija lielisks komandas spēlētājs, Knickos jau dažš labs viņam paredzēja superzvaigznes karjeru, bet tie savainojumi... Katrā gadījumā viņš tagad drausmīgi individuāli spēlē, kaut kur raujās bezjēgā, tāpat Kobe - savus 25-30 samet, bet jāskatās ar kādu procentu, piem. 3pts viņam zem 30% šosezon.. Pirms sezonas daudzi domāja, ka Lakers ir komanda ar daudz jaunajiem, daudz potenciālu, ka nu Kobem būs palīgi, bet pie tiem jaunajiem jau bumba netiek
Es ļoti priecīgs par Raptors startu, zināju, ka Derozans būs zvaigzne šosezon, prieks par Lavriju, arī Valančūns pienes savu daļu + Vaskevs izrādās labāks nekā gaidīts un varbūt jau sāk pat izsist Lavriju no PG vietas. Daudzi uzskata, ka Raptors ir uzbrukuma komanda, ka nekur tālu PO netiks, bet ir Toronto arī tādi pieredzējušie kā Hejs, kas tur grozu drošībā.
Vēl man pārsteidz Mavericks un konkrēti Eliss.. Beidzot atklājas viņa '''finisher'' talants, kādus tik akrobātiskos trikus viņš nav izpildījis un still iemetis Dirks joprojām spējīgs, domāju Mavs būs 2. raundā noteikti.
Cavs sākumā tādi šūpīgi izskatījās, bet Lebrons un Lavs beidzot saspēlējušies. Domāju, ka Memfisa pēc fantastiskā sākuma nosēdīsies atpakaļ savā vietā ;D. Rietumos vispār cīņa solās būt smaga, grūti pat prognozēt kurš varētu būt aiz svītras, bet domāju, ka vismaz 2 komandas ar over .500 paliks ārā. Jāatcerās, ka Oklahoma tikai ieskriesies tagad..
Jā, šogad pārsteidz Warriors, Raptors, Grizzlies, Rockets.
BET tas ir tikai sezonas sākums un Playoffs izdzīvos komandas ar vislielāko atdevi. Tad jau redzēs kā tur būs. Ļoti ceru uz Buļļiem. Deriks Rouzs lēnām sāk atgriezties. (Ceru, ka nebūs nekādu traumu vairāk.. savādāk dirsā.)
un, ja kāds ir nobalsojis par NBA ALL STAR 10nieku, tad varētu iemest bildi.
Lūk, mans.
BET tas ir tikai sezonas sākums un Playoffs izdzīvos komandas ar vislielāko atdevi. Tad jau redzēs kā tur būs. Ļoti ceru uz Buļļiem. Deriks Rouzs lēnām sāk atgriezties. (Ceru, ka nebūs nekādu traumu vairāk.. savādāk dirsā.)
un, ja kāds ir nobalsojis par NBA ALL STAR 10nieku, tad varētu iemest bildi.
Lūk, mans.
Soviig- Guncha Pillers #1 (D)
- Postu skaits : 1231
Dzīvesvieta : Ineši
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Viedais rakstīja:Aaand hes done.
http://www.tvnet.lv/sports/basketbols/539697-braients_apsteidz_dzordanu_nba_rezultativako_speletaju_saraksta
Tikai Kobe to izdariija nospeeleejot 200 speeles vairaak..
//from phone
Rondo uz Maverics. Liekas diez gan izdevīgs darījums abām pusēm.
Viesis- Viesis
NBA nostaigātu bieži nefiksē. Viņi baigi spiež uz momentiem, ja izskatās, ka būs smuki, tad nesvilpj. Un tiesnešiem jau tas tā psihē aizgājis, ka vispār gandrīz nefiksē nostaigātu.Spuņģēnu Kombains rakstīja:
Uuun Kobem sezona beigusies, plecam operācija.
Kā arī Baltāsāna triple-double vispār kaut kas negaidīts.
Viesis- Viesis
Vaitsaids fenomens.
No D-Līgas un Ķīniešu līgas kapātāja līdz Heat pamatsastāva centram dažās nedēļās, turklāt jau labo Heat rekordus utt.
Ļoti labs fiziskais talants- garas rokas, neliels atlētisms.. Uzlabos postu, vispār būs monstrs. Jau tagad danko, rebo un, protams, bloķē.
Heat atraduši sev centru, beidzot.
No D-Līgas un Ķīniešu līgas kapātāja līdz Heat pamatsastāva centram dažās nedēļās, turklāt jau labo Heat rekordus utt.
Ļoti labs fiziskais talants- garas rokas, neliels atlētisms.. Uzlabos postu, vispār būs monstrs. Jau tagad danko, rebo un, protams, bloķē.
Heat atraduši sev centru, beidzot.
How about.. Mēs cenšamies padarīt šo nedaudz aktīvāku?
Ja hokeja fani to var ar NHL Trade Deadline topiku, varbūt ir basketbola fani, kas arī ļoti interesējas tieši par NBA?
Ja hokeja fani to var ar NHL Trade Deadline topiku, varbūt ir basketbola fani, kas arī ļoti interesējas tieši par NBA?
Pavisam noteikti šeit ir arī NBA fani, tikai visi ir pārāk slinki, lai kaut ko šeit ierakstītu. Te pārsvarā divi Lūši ik pa laikam kaut ko iemet un pa laikam no alas Spuņğis izlien.
Viesis- Viesis
Man NBA nepatīk , mani piesaista Eiropas basketbols !
NBA varbūt tikai dankošana biežāk , bet tā skrien un met ,skrien un met , spēle 1uz1 utt !
Eiropā fiziskāks un ar kombinācijām piesātināts basketbols - cīņa par katru cm !
NBA varbūt tikai dankošana biežāk , bet tā skrien un met ,skrien un met , spēle 1uz1 utt !
Eiropā fiziskāks un ar kombinācijām piesātināts basketbols - cīņa par katru cm !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
vairogs rakstīja:Man NBA nepatīk , mani piesaista Eiropas basketbols !
Varbūt derētu vairāk paskatīties NBA spēles?
Jā, protams, NBA ir daudz atlētiskāks, tāpēc arī tevis minētās lietas ir izteiktākas tieši aizokeāna līgas mačos.
Tomēr, dažas komandas tieši tādiem cilvēkiem kā tev būtu saldais ēdiens, piemēram, Spurs, Hawks, Warriors basketbols. Prieks tādu skatīties!
Man, personīgi, NBA ir vismīļākā sporta līga- basketbols ir dinamisks, atlētisks, kā arī skaistas izspēles ir diezgan bieža parādība.
Es ar esmu vairāk Eiropas basketbola piekritējs, varbu't varam arī Eiropas basketbola fani likt informāciju, ne tikai NBA?
laaceens30- Valts Pumpurs #30 (GK)
- Postu skaits : 1572
Dzīvesvieta : Dzērbene
Lapa 2 no 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Pirmā reize, uzvara, fani, kapteiņa uzšuve
» Basketbola turnīrs.
» Simulētā Basketbola Līga
» LSHL - PPM Basketbola turnīrs
» Latvijas simulētā basketbola līga
» Basketbola turnīrs.