LSHL :: S6 :: GM51 - Indiāņi @ Wild Cats
Lapa 3 no 3 • Share
Lapa 3 no 3 • 1, 2, 3
Re: LSHL :: S6 :: GM51 - Indiāņi @ Wild Cats
Es jau varu re-sim, man nav iebildumu.. bet ko saka Oslo pārstāvji?
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
Iepriekš Indiāņu viedokli tu neprasīji, bet tagad Oslo viedokli plasi. nu watafak?
laaceens30- Valts Pumpurs #30 (GK)
- Postu skaits : 1572
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Dzērbene
Viņiem šajā jautājumā nevar būt pārāk liela teikšana, jo noteikumi paliek noteikumi. Šeit nav svarīgs līgas amata stāvoklis, bet gan pašsaprotami likumi. Tādēļ droši vari sākt domāt kā dabūt nost no laukuma to Ermansonu un pārsimulēt
Siliņš- Artemis Fowl #13 (D) /Coach/
- Postu skaits : 2020
Vecums : 26
Dzīvesvieta : zemgale
Atkal paspējāt visi sadirsties un tikai tad lieta nonāk līdz salīdzinoši neitrāliem cilvēkiem, kuri spētu objektīvi izvērtēt situāciju.
Sods loģiski nevienam nepienākas, NHL ir NHL- tajā spēlē, vnk randomā aizsargi liek ripu savos vārtos. Tomēr resims bija pirmo reizi un Artūr 2min vai 6min nav atšķirības, diezgan skumji, bet tavs viedoklis šajā gadijumā ir tīri sautīgs.
Pedofīls ir pedofīls neatkarīgi no tā vai 2 vai 6 bērniem uzbrūk.. (delfi, tvnet visur tas Imantas darbonis :/)
Rezumē, ja re-sim tika pieprasīts pirmo reizi, tad būs arī otro reizi, kļūme tāpati, nekādu pretenziju pret simotāju,- tik tiešām pilnīgi iespējams kārtējais mūsu mīļā NHL gļuks. Tomēr re-sim uzticēsim citam simotājam.
Sods loģiski nevienam nepienākas, NHL ir NHL- tajā spēlē, vnk randomā aizsargi liek ripu savos vārtos. Tomēr resims bija pirmo reizi un Artūr 2min vai 6min nav atšķirības, diezgan skumji, bet tavs viedoklis šajā gadijumā ir tīri sautīgs.
Pedofīls ir pedofīls neatkarīgi no tā vai 2 vai 6 bērniem uzbrūk.. (delfi, tvnet visur tas Imantas darbonis :/)
Rezumē, ja re-sim tika pieprasīts pirmo reizi, tad būs arī otro reizi, kļūme tāpati, nekādu pretenziju pret simotāju,- tik tiešām pilnīgi iespējams kārtējais mūsu mīļā NHL gļuks. Tomēr re-sim uzticēsim citam simotājam.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
ak tad es tagad tas sliktais.
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
Neesi gan... NHL ne tikai ar randomu iejaucas, bet arī ar lagiem , gļukiem n'shitt.Coyote rakstīja:ak tad es tagad tas sliktais.
Viesis- Viesis
Tominsh19 rakstīja:Neesi gan... NHL ne tikai ar randomu iejaucas, bet arī ar lagiem , gļukiem n'shitt.Coyote rakstīja:ak tad es tagad tas sliktais.
Vai tad Krists neteica , ka Coyote ir mans sabiedrotais ? Un to , ka mēs šo visu speciāli darām ? Tā nebija ? :|
Nezinu ,kas jums tur pa sūdiem , bet re-sim jābūt. Saku to nevis kā Indiāņu pārstāvis, bet kā cilvēks no malas.Snickers rakstīja:Tominsh19 rakstīja:Neesi gan... NHL ne tikai ar randomu iejaucas, bet arī ar lagiem , gļukiem n'shitt.Coyote rakstīja:ak tad es tagad tas sliktais.
Vai tad Krists neteica , ka Coyote ir mans sabiedrotais ? Un to , ka mēs šo visu speciāli darām ? Tā nebija ? :|
Viesis- Viesis
DK ir nolēmuši, ka šajai spēlei nepieciešams re-sim, kas jāveic citam simulētājam.
Nekādas soda sankcijas par NHL spēles kļūdām nepiešķiram.
Nekādas soda sankcijas par NHL spēles kļūdām nepiešķiram.
Viesis- Viesis
Tagad varu apsveikt Oslo ar uzvaru, godīgi izcīnīta.
Respect Arčam
Respect Arčam
Lapa 3 no 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» LSHL :: S10 ::GM51 Meteors @ Wild Cats
» LSHL :: S8 :: GM82 Indiāņi @ Wild Cats
» LSHL :: S5 ::GM10 Indiāņi @ Wild Cats
» LSHL :: S8 :: GM26 Indiāņi @ Wild Cats
» LSHL :: S4 :: GM22 Wild Cats @ Indiāņi
» LSHL :: S8 :: GM82 Indiāņi @ Wild Cats
» LSHL :: S5 ::GM10 Indiāņi @ Wild Cats
» LSHL :: S8 :: GM26 Indiāņi @ Wild Cats