LSHL :: S6 :: GM51 - Indiāņi @ Wild Cats
Lapa 2 no 3 • Share
Lapa 2 no 3 • 1, 2, 3
Re: LSHL :: S6 :: GM51 - Indiāņi @ Wild Cats
watafka, jūs bļed debīli esat? atkal kā es sāku simot, tā 'viss netīrais' atsākas... 1 spēlē bija ermansons, kautvai nebija nekur sastāvā.. labi es viņu uz GM2 uzliku kā scratched, bet tāpat neilgu brīdi viņš bija uz laukuma.. ahujeķ, zommer, tad simo pats arī nevis tik gudri dirs.
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
Nu zini ko, nav mana problēma, ka nevari savest to kārtībā, tad tik tiešām ir jāatstāj pirmās spēles rezultāts, jo tad Ermansons arī bija laukumā. Tik tiešām debīli paliek .. vnk paliek kauns vispār šeit uzturēties, jo ir augstākstāvošie, kuri visu laiku ir noteicēji.
Kristz rakstīja:Nu zini ko, nav mana problēma, ka nevari savest to kārtībā, tad tik tiešām ir jāatstāj pirmās spēles rezultāts, jo tad Ermansons arī bija laukumā. Tik tiešām debīli paliek .. vnk paliek kauns vispār šeit uzturēties, jo ir augstākstāvošie, kuri visu laiku ir noteicēji.
salīdzināji 6min ar 2min.
man ir kauns par tevi.
retards everywhereSnickers rakstīja:matiss.kokins rakstīja:Nu Artūr, NELIEDZIES!!!! Arī šajā spēlē bija Ermansons un jūs uzvarējāt! Kāpēc tagad nav re-sim? Tātad, ja nav resim jāņem ir pirmās spēles iznākums!
Ej labāk padziedi savas patriotu dziesmas...
Ermansons nebija taktikās uz pirmo spēli. Taktikas es nemainīju un loģiski , ka nebija arī uz šo..
retards everywhere
Par šo pilnīgi piekrītu! No tevis tiešām nevar tikt vaļā un var teikt, ka retards everywhere
laaceens30- Valts Pumpurs #30 (GK)
- Postu skaits : 1572
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Dzērbene
bet tas ir debīlisms, reāli, laikam pareizi izdarīja Ērgļu komandas tie ''crew'' un pameta šo vietu ..Snickers rakstīja:Kristz rakstīja:Nu zini ko, nav mana problēma, ka nevari savest to kārtībā, tad tik tiešām ir jāatstāj pirmās spēles rezultāts, jo tad Ermansons arī bija laukumā. Tik tiešām debīli paliek .. vnk paliek kauns vispār šeit uzturēties, jo ir augstākstāvošie, kuri visu laiku ir noteicēji.
man ir kauns par tevi.
šādi jau nu gan nevarēs .. tā ir krāpšana ..
Tad ja tā ir ,tad nahuj prasīja re-sim par pirmo ?!? Tas vnk bija pašsaprotams nhl lags ,kas pierādījās tagad - pēc re-sima. Jā, pēc pirmā - wow re-sim, re-sim , re-sim !!! A pēc otrā - uzvar un neliekas ne zinis. Nu ja ATKAL tas Ermansons spēlēja un pirmajā reizē ar , tad nebija , ko celt traci un tagad re-simus taisīt - tāpat skaidrs , ka tas Ermansons spēlēs mūžīgi, jo nedrīkst mainīt taktikas ,un vsp tas ir nhl lags.
Mans ieteikums - katrai komandai pa punktam. Vai, lai simo cits, bet, ja tam simotājam būs tāpat ( kas diez vai , ka būs ) ,tad meklēsim citu risinājumu.
Mans ieteikums - katrai komandai pa punktam. Vai, lai simo cits, bet, ja tam simotājam būs tāpat ( kas diez vai , ka būs ) ,tad meklēsim citu risinājumu.
Viesis- Viesis
Kristz rakstīja:bet tas ir debīlisms, reāli, laikam pareizi izdarīja Ērgļu komandas tie ''crew'' un pameta šo vietu ..Snickers rakstīja:Kristz rakstīja:Nu zini ko, nav mana problēma, ka nevari savest to kārtībā, tad tik tiešām ir jāatstāj pirmās spēles rezultāts, jo tad Ermansons arī bija laukumā. Tik tiešām debīli paliek .. vnk paliek kauns vispār šeit uzturēties, jo ir augstākstāvošie, kuri visu laiku ir noteicēji.
man ir kauns par tevi.
šādi jau nu gan nevarēs .. tā ir krāpšana ..
Pamato ar kaut kādiem argumentiem savus vārdus nevis kko randomā muldi..
Kāda bļa krāpšana? Krist, tu pats saproti ko runā?
Čalis nejauši neaizsūtija to spēlētāju uz additionals, un tā ir krāpšana?
Čalis nejauši neaizsūtija to spēlētāju uz additionals, un tā ir krāpšana?
trusis- Ģirts Valdmanis #82 (C)
- Postu skaits : 1553
Vecums : 26
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Ne krāpšana, bet negodīga cīņa, jo ir fakts kā tāds, VIŅŠ BIJA LAUKUMĀ.
Ja nebūtu, tad man pretenziju nebūtu.
Nu nevar būt tā, ka pirmajā reizē ir, prasa resim, otrajā ir, neliekas ne zinis. Ko Tu darītu, ja jūs zaudētu ? Tad gan būtu resim, vai ne?
Nu nevar būt tā, ka pirmajā reizē ir, prasa resim, otrajā ir, neliekas ne zinis. Ko Tu darītu, ja jūs zaudētu ? Tad gan būtu resim, vai ne?
Pats zommers man teica pirms resim number 2, lai ielieku ermansonu scratched.. nu es tā arī izdarīju, bet iznākums gandrīz tas pats.
Nebūtu , jo tādam nebūtu pamata..Kristz rakstīja:Ne krāpšana, bet negodīga cīņa, jo ir fakts kā tāds, VIŅŠ BIJA LAUKUMĀ.
Es to minēju, kā vienu no risinājumiem, lai pārbaudi.. bet tu protams, to nemaz nepārbaudīji un jā ..
Kādēļ nebūtu pamata ? Bija taču uz ledus .. ; sSnickers rakstīja:Nebūtu , jo tādam nebūtu pamata..Kristz rakstīja:Ne krāpšana, bet negodīga cīņa, jo ir fakts kā tāds, VIŅŠ BIJA LAUKUMĀ.
Ajj .. whatever, tāpat Tu jau te esi galvenais .. gudrākais piekāpjas, šoreiz es uzņemšos šo lomu ..
Kristz rakstīja:Es to minēju, kā vienu no risinājumiem, lai pārbaudi.. bet tu protams, to nemaz nepārbaudīji un jā ..
tu čista esi debīls? kā tu vari zināt, ko es pārbaudīju un ko es nepārbaudīju?
aj nu man pohuj, es cīnījos par taisnību, tāda šeit nekad nebūs .. man apnika .
Kristz rakstīja:Kādēļ nebūtu pamata ? Bija taču uz ledus .. ; sSnickers rakstīja:Nebūtu , jo tādam nebūtu pamata..Kristz rakstīja:Ne krāpšana, bet negodīga cīņa, jo ir fakts kā tāds, VIŅŠ BIJA LAUKUMĀ.
Ajj .. whatever, tāpat Tu jau te esi galvenais .. gudrākais piekāpjas, šoreiz es uzņemšos šo lomu ..
piekāpies , lai nepataisītu sevi par galīgu..
nē, es jau varu turpināt, tas vienkārši ir nogurdinoši ar ''Dievu'' cīnīties.
Kristz rakstīja:nē, es jau varu turpināt, tas vienkārši ir nogurdinoši ar ''Dievu'' cīnīties.
tev nav nekādu konkrētu pierādījumu utml. , bet turpini kaut kādu bezsakaru rakstīt ?
Nav konkrētu pierādījumu .. ;/Snickers rakstīja:Kristz rakstīja:nē, es jau varu turpināt, tas vienkārši ir nogurdinoši ar ''Dievu'' cīnīties.
tev nav nekādu konkrētu pierādījumu utml. , bet turpini kaut kādu bezsakaru rakstīt ?
ERMANSONS BIJA LAUKUMĀ !
tas nav pierādījums ? o_O
Laikam darbiņš DK , CITĀDI PASPĒS VĒL IERŪSĒT BEZ PRAKSES !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Kas ta pa huinu? restarts tika pieprasits del ta ka emersons bija laukumā. Vins arī tagad bija laukumā! Vai nu restarts atkal, vai liekat pirmās spēles rezultātu un miers.
ilmars- Alexander O'Neill #6 (C)
- Postu skaits : 167
Kristz rakstīja:Nav konkrētu pierādījumu .. ;/Snickers rakstīja:Kristz rakstīja:nē, es jau varu turpināt, tas vienkārši ir nogurdinoši ar ''Dievu'' cīnīties.
ERMANSONS BIJA LAUKUMĀ !
tas nav pierādījums ? o_O
Nejau tavā komandā..
Ak dievs Tas vnk ir tik recigi
Bet tik un ta es nesaprotu to logiku.
Pec pirmas speles bija Ermansons laukuma (kuram tur nevajadzeja but vispar) pieprasija re-sim. Nu okey, gadas.
Pec otras speles ir pilnigi tas pats. Neatkarigi cik vins 2 vai 6 min ir nospelejis a, bet re-sim nepieprasa Kur logika? Varbut tapec, ka Wild Cats uzvareja un nevajag re-sim? mhm iespejams
Bet tik un ta es nesaprotu to logiku.
Pec pirmas speles bija Ermansons laukuma (kuram tur nevajadzeja but vispar) pieprasija re-sim. Nu okey, gadas.
Pec otras speles ir pilnigi tas pats. Neatkarigi cik vins 2 vai 6 min ir nospelejis a, bet re-sim nepieprasa Kur logika? Varbut tapec, ka Wild Cats uzvareja un nevajag re-sim? mhm iespejams
Bracco- Ingus Grigorjevs #88 (LW)
- Postu skaits : 1226
Vecums : 30
Dzīvesvieta : Parise
Pilnīgi loģiska, ka Aizpute var pieprasīt pārspēli. Nav nemaz jā jauc iekšā DK!
Siliņš- Artemis Fowl #13 (D) /Coach/
- Postu skaits : 2020
Vecums : 26
Dzīvesvieta : zemgale
Lapa 2 no 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» LSHL :: S10 ::GM51 Meteors @ Wild Cats
» LSHL :: S8 :: GM82 Indiāņi @ Wild Cats
» LSHL :: S5 ::GM10 Indiāņi @ Wild Cats
» LSHL :: S8 :: GM26 Indiāņi @ Wild Cats
» LSHL :: S4 :: GM22 Wild Cats @ Indiāņi
» LSHL :: S8 :: GM82 Indiāņi @ Wild Cats