Sveiki mani jawnie drawki Šeit Jānis Kraucis.
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Diskusijas :: Ārpus virtuālā :: Iepazīstini ar sevi un iepazīsti citus
Lapa 1 no 1 • Share
Sveiki mani jawnie drawki Šeit Jānis Kraucis.
Sveiki visiem cenšos atrast sev drawkus ceru ka izdosies
Mani Sauc Jānis Kraucis, esmu 20 gadus vecs. Dzīves apstākļū dēļ strādāju sranajā Anglijām, pats nāku no Rīgas.
Pabeidzu Daugmales Pamatskolu, un RVT Poligrafijas centru, tagad strādāju prost par pakeru pie līnijas(lieku maisos visadas herņas abolus uttt.) Man ir divi Hobiji Spēlēt CS:GO Un otru es īsti neuzskatu par hobiju bet kā dzivesveidu, trenejos un spēlēju hokēju Angļū klubā Peterboro Dynamo. Hmm pirmie iespaidi par forumu, hmm nekas īpaš, vienīgais liekas cilvēki draudzīgi un (perversi). Tavi nākotnes plāni, ko vēlies sasniegt savā dzīvē? Vai esi jau sācis ceļu, lai sasniegtu savus sapņus? Gribētos uzspēlēt hoķi profesionālā līmeni kvai tajā pašā anglijā tas ir mans mūža sapnis... Tavas labās un sliktās personības iezīmes un īpašības? Nervõzs cilvēks, un slinks Paldies par uzmanību ceru ka patika, un bilde ir mans avatars
FUCK HER RIGHT IN TO THE PUSSY.
Mani Sauc Jānis Kraucis, esmu 20 gadus vecs. Dzīves apstākļū dēļ strādāju sranajā Anglijām, pats nāku no Rīgas.
Pabeidzu Daugmales Pamatskolu, un RVT Poligrafijas centru, tagad strādāju prost par pakeru pie līnijas(lieku maisos visadas herņas abolus uttt.) Man ir divi Hobiji Spēlēt CS:GO Un otru es īsti neuzskatu par hobiju bet kā dzivesveidu, trenejos un spēlēju hokēju Angļū klubā Peterboro Dynamo. Hmm pirmie iespaidi par forumu, hmm nekas īpaš, vienīgais liekas cilvēki draudzīgi un (perversi). Tavi nākotnes plāni, ko vēlies sasniegt savā dzīvē? Vai esi jau sācis ceļu, lai sasniegtu savus sapņus? Gribētos uzspēlēt hoķi profesionālā līmeni kvai tajā pašā anglijā tas ir mans mūža sapnis... Tavas labās un sliktās personības iezīmes un īpašības? Nervõzs cilvēks, un slinks Paldies par uzmanību ceru ka patika, un bilde ir mans avatars
FUCK HER RIGHT IN TO THE PUSSY.
Re: Sveiki mani jawnie drawki Šeit Jānis Kraucis.
Nu vot, vēl viens hokeja kaplis, šoreiz jau norm klubā spēlē. [laikam]
Būs Pežonim kompānija. Fuck her right in da pussey
Būs Pežonim kompānija. Fuck her right in da pussey
Spuņģis- Thoorin Taeklehamenoff (D) #16
- Postu skaits : 869
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Sigulda
Krauču dinastija atgriežas.
Gintzz69- JJ Heskey #69 (LW)
- Postu skaits : 821
Vecums : 28
Pēc bildes un uzvedības skype, šeit forumā, kā arī darba vietas atgādini vienu senu paziņu.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
haha es domāju ka man līdzigu nav
Mekle mani steam devils435
|Viedais rakstīja:Pēc bildes un uzvedības skype, šeit forumā, kā arī darba vietas atgādini vienu senu paziņu.
Mekle mani steam devils435
Elvisx rakstīja:Am cs;go varetu uzspelet kopa;)
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Diskusijas :: Ārpus virtuālā :: Iepazīstini ar sevi un iepazīsti citus
Lapa 1 no 1