Pieteikšanās uz Vidzemes GM vietu
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Citas lietas :: Notikumi :: NK :: Novadu Kauss :: Komandas :: Vidzeme
Lapa 1 no 1 • Share
Pieteikšanās uz Vidzemes GM vietu
- Kods:
Lietotājvārds:
Kāpēc gribi būt GM:
Iepriekšēja pieredze:
- Izvēlēties sastāvu
- Iesūtīt maiņas
Kas drīkst pieteikties:
- Visi spēlētāji kuru galvenais spēlētājs (NPC neskaitās) ir reģistrējies šajā novadā
Visi pieteikumi jāraksta komentāros.
Re: Pieteikšanās uz Vidzemes GM vietu
Lietotājvārds:Ucers
Kāpēc gribi būt GM: Tāpat, pamēģināt ko jaunu
Iepriekšēja pieredze: NHL09 esmu nospēlējies kādus 3 vai 4 gadus, zinu pārsvarā tur tās taktikas....
Kāpēc gribi būt GM: Tāpat, pamēģināt ko jaunu
Iepriekšēja pieredze: NHL09 esmu nospēlējies kādus 3 vai 4 gadus, zinu pārsvarā tur tās taktikas....
Rūdis Siliņš- Rūdis Siliņš (C) #16
- Postu skaits : 1406
Vecums : 26
Lietotājvārds: Spuņģēnu Kombains
Kāpēc gribi būt GM: Vēlos pirmoreiz vadīt komandu kā ĢM, esmu piestrādājis dažādos darbos, lai palīdzētu savu komandu ģenerālmenedžeriem, bet galvenais mērķis vēl aizvien nav sasniegts.
Iepriekšēja pieredze: Atrodoties gan BSHL, gan LSHL forumos gandrīz 5 gadu laikā ne reizi neesmu bijis ĢM, taču uzskatu, ka pieredze ar komandas vadīšanu un taktikām man ir, tapēc vēlos izmēģināt būt par galveno!
Kāpēc gribi būt GM: Vēlos pirmoreiz vadīt komandu kā ĢM, esmu piestrādājis dažādos darbos, lai palīdzētu savu komandu ģenerālmenedžeriem, bet galvenais mērķis vēl aizvien nav sasniegts.
Iepriekšēja pieredze: Atrodoties gan BSHL, gan LSHL forumos gandrīz 5 gadu laikā ne reizi neesmu bijis ĢM, taču uzskatu, ka pieredze ar komandas vadīšanu un taktikām man ir, tapēc vēlos izmēģināt būt par galveno!
Spuņģis- Thoorin Taeklehamenoff (D) #16
- Postu skaits : 869
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Sigulda
Lietotājvārds: Coyote
Kāpēc gribi būt GM: Ir laba pieredze.
Iepriekšēja pieredze: Esmu Oslo treneris, jeb taktiku licējs jau otro sezonu un abas no tām ir pacelts kauss, kā arī esmu Aļaska Huskies ĢM.
Kāpēc gribi būt GM: Ir laba pieredze.
Iepriekšēja pieredze: Esmu Oslo treneris, jeb taktiku licējs jau otro sezonu un abas no tām ir pacelts kauss, kā arī esmu Aļaska Huskies ĢM.
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
Lietotājvārds: Krisis06
Kāpēc gribi būt GM: Gribu iegūt pieredzi un pozitīva iznākuma gadījumā cerēt izsisties, kāda JHL vai LSHL treneru štābā.
Iepriekšēja pieredze: ĢM pieredzes nav, bet sezonu esmu simulējis spēles, tai skaitā licis taktikas, tā kā ir neliela nojausma, kas strādā, kas nē.
Kāpēc gribi būt GM: Gribu iegūt pieredzi un pozitīva iznākuma gadījumā cerēt izsisties, kāda JHL vai LSHL treneru štābā.
Iepriekšēja pieredze: ĢM pieredzes nav, bet sezonu esmu simulējis spēles, tai skaitā licis taktikas, tā kā ir neliela nojausma, kas strādā, kas nē.
krisis06- Saņa Kreipāns #7 (D) /Head Coach/
- Postu skaits : 971
Vecums : 30
Dzīvesvieta : TP: 804
Similar topics
» Pieteikšanās uz Vidzemes GM vietu
» Pieteikšanās uz Kurzemes GM vietu
» Pieteikšanās uz Kurzemes GM vietu
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Citas lietas :: Notikumi :: NK :: Novadu Kauss :: Komandas :: Vidzeme
Lapa 1 no 1