Beztēma
Lapa 18 no 27 • Share
Lapa 18 no 27 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 27
Re: Beztēma
- Spoiler:
Tas bija tas ko gribēji iekopēt?
Pagaidām netiek strādāts, jo programmais beidzās trial, un kad meklēju tad jaunākajai versijai nevarēju dabūt crack, un pēc tam ir bijis slinkums meklēt kādu vecāku versiju. Varbūt vasarā kad būs vairāk laika (iespējams) tad sataisīšu un tad jau kko domāsim.
Amm.. Kā jums būtu labāk? Ka es Quick Sim spēles lieku vienā topikā, vai arī katru spēli atsevišķā topikā kā ir LSHL ?
Pamatā vienalga, bet domāju ka kopumā labāk vienā
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Labi. Drīz, kaut kad vēlāk, gaidāmas atklāšanas spēles, GM1 - GM6 [ieskaitot].Viedais rakstīja:Pamatā vienalga, bet domāju ka kopumā labāk vienā
Manā jaunībā, griezam apakšas, skatījāmies sērijas nummuru, piem ja katra 4 ir laimētāja, tad jāņem tur kur apakšā bija 4,8,12,16,20,24,28... un ta tālāk, bet tā teorija tika izmantota arī gadus 10 atpakaļ, nezinu vai strādāja tad un vai strādā tagad.
Kad bijām mazi mani brālēni mācēja noteikt, kura ir laimīgā. Man teica ka korķis ir "piepūstāks" un katru reizi viņiem tas izdevās. No mūsu lauku veikala nesām arā pa 5-6 pudelēm katru reizi, bet es nemācēju atšķirt tās pudeles un nezinu kā ir tagad ar to visu.
eda2233- Edijs Budrevičs #13 (C)
- Postu skaits : 530
Vecums : 30
Attaisi un paskaties , ja nav - tad liec atpakaļ !Valtspav rakstīja:Kāds zina, kā no veikala plaukta izmakšķerēt kolu ar laimīgo korķīti?
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
NestrādāViedais rakstīja:Manā jaunībā, griezam apakšas, skatījāmies sērijas nummuru, piem ja katra 4 ir laimētāja, tad jāņem tur kur apakšā bija 4,8,12,16,20,24,28... un ta tālāk, bet tā teorija tika izmantota arī gadus 10 atpakaļ, nezinu vai strādāja tad un vai strādā tagad.
Ārī es ar draugiem, katru gadu uzzinu šo metodi, vienmēr kaut kas printējumā atšķiras, bet šogad nekāeda2233 rakstīja:Kad bijām mazi mani brālēni mācēja noteikt, kura ir laimīgā. Man teica ka korķis ir "piepūstāks" un katru reizi viņiem tas izdevās. No mūsu lauku veikala nesām arā pa 5-6 pudelēm katru reizi, bet es nemācēju atšķirt tās pudeles un nezinu kā ir tagad ar to visu.
Neder, apsargs dusmīgs, beigās viss vēl jānopērk būs.vairogs rakstīja:Attaisi un paskaties , ja nav - tad liec atpakaļ !Valtspav rakstīja:Kāds zina, kā no veikala plaukta izmakšķerēt kolu ar laimīgo korķīti?
Viesis- Viesis
Ja godīgi, tā daudzi arī dara! Es vienreiz mēģināju un man trāpījās, nezinu pēc kā es to pateicu, bet kkas man teica, ka ir īstā! Un viņa arī bija palikusi pēdējā, ja man nebu'tu sajūta, ka tā ir īstā es viņu neņemtu!vairogs rakstīja:Attaisi un paskaties , ja nav - tad liec atpakaļ !Valtspav rakstīja:Kāds zina, kā no veikala plaukta izmakšķerēt kolu ar laimīgo korķīti?
laaceens30- Valts Pumpurs #30 (GK)
- Postu skaits : 1572
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Dzērbene
- vajag lai 20-30 skaļi skolnieki saskrien veicī ap plauktu ,neviens apsargs neredzēs - redzamība nosegta ! (es protams tikai jokojos - nevienu nemudinu nekārtības celt - tas tā ,ja te kāds lētticīgais !)
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
cik zinu, tad vismaz Aizputē, ar zibspuldzes palīdzību skatās spīdina virs korķa, un skatās vai ir ēna, no paralēlklases zēni pudeles čupām nesa
Jā, par zibspuldzi kko biju dzirdējis, bet pats neesmu mēģinājis sakarā ar to ka man tādas nav.
Leģendāra līga, leģendāra vadība!
Visu cieņu, bet mēs esam tik ļoti "daudz", ka varam atļauties lietotājus nodirst un mēs ārā ja kaut kas nepatīk..
Oskars - lohs
Aumeisters - lohs
Martinslo - lohs
Gudlevskis - lohs
Sundins - lohs
Es - lohs
Vlaters - reizēm lohs
Tokila - lohs
Ticu, ka vēl ir daži un šādi tie lietotāji nenāk klāt, ja pret katru 3 ir pretenzijas..
GG WP
Jā, nevainīgus dievkociņus izmetāt. Pilnīgi pajobaki esat? #adminilohi #pretSPAISU #pretLSHL
Nejau mēs viņam likām kļūt par lohu, kā tu saki, un čakarēt līgu. Izdarīja ko nevajadzēja darīt, tagad lai meklē kur citur pavadīt savu dārgo laiku.
Pietam no visa saraksta, tikai viens nedrīkst šeit uzturēties, cik man zināms.
Mums reāli aktīvi ir tikai ĢM. Mums nav 100 aktīvie spēlētāji.
Varbūt ļausim cilvēkam laboties? Uztaisam valdē balsošanu, nevis "divpersoniski" izlemjam?
Sorry par maniem vārdiem, bik sastresojos. Viss ok
Varbūt ļausim cilvēkam laboties? Uztaisam valdē balsošanu, nevis "divpersoniski" izlemjam?
Un? Par nobalsos Wolves un Strēlnieki, varbūt vēl kāda viena vai divas komandas.The Dream rakstīja:Mums reāli aktīvi ir tikai ĢM. Mums nav 100 aktīvie spēlētāji.
Es jau teicu, kāda vēl labošanās, ja vēl lepojas par saviem pagātnes "sasniegumiem".
Tie tevis uzskaitītie nepatiku izpelnījušies paši un pamatoti, turklāt daļa jau ir labojusies un neviens viņus par lohiem vairs nesauc.
Viesis- Viesis
Slinkais Čubis rakstīja:Un? Par nobalsos Wolves un Strēlnieki, varbūt vēl kāda viena vai divas komandas.The Dream rakstīja:Mums reāli aktīvi ir tikai ĢM. Mums nav 100 aktīvie spēlētāji.
Es jau teicu, kāda vēl labošanās, ja vēl lepojas par saviem pagātnes "sasniegumiem".
Tie tevis uzskaitītie nepatiku izpelnījušies paši un pamatoti, turklāt daļa jau ir labojusies un neviens viņus par lohiem vairs nesauc.
Un tas jau būs 4/8 jeb puse no visiem. Ja tik pārliecināti, ka visi būs pret, tad uztaisam balsošanu, ja tā būs, tad es klusēšu.
Līgas valdē ir 12 komandas.The Dream rakstīja:Slinkais Čubis rakstīja:Un? Par nobalsos Wolves un Strēlnieki, varbūt vēl kāda viena vai divas komandas.The Dream rakstīja:Mums reāli aktīvi ir tikai ĢM. Mums nav 100 aktīvie spēlētāji.
Un tas jau būs 4/8 jeb puse no visiem. Ja tik pārliecināti, ka visi būs pret, tad uztaisam balsošanu, ja tā būs, tad es klusēšu.
Viesis- Viesis
No manis būtu bijis PAR atpakaļ nākšanu, ja pirms mēneša nebūtu sprēgājis, kā sīks tirponis + viss tas "pox, loxi haha, izpisu" bazars arī nepalīdz.
Sundīns bija All-time nīstākais čuvaks LSHL un tagad vairs neviens viņu neaizvaino, cik zinu, bet pat viņš reāli tikai ar vārdiem kaut ko sačakareja, jūs te ķērāties pie darbiem, kas ir daudz sliktāk, tu Robert varētu nerakt sevi līdzi viņam, jo biji gana līdzvainīgs tajā, ka šobrīd viņš vairs nav vēlams.
Pietam, tika veikta neliela lietotaju aptauja, protams bez ieinteresētajām personām, kas šajā gadījumā esi tu un vecie Ergļu atbalstītāji.
Sundīns bija All-time nīstākais čuvaks LSHL un tagad vairs neviens viņu neaizvaino, cik zinu, bet pat viņš reāli tikai ar vārdiem kaut ko sačakareja, jūs te ķērāties pie darbiem, kas ir daudz sliktāk, tu Robert varētu nerakt sevi līdzi viņam, jo biji gana līdzvainīgs tajā, ka šobrīd viņš vairs nav vēlams.
Pietam, tika veikta neliela lietotaju aptauja, protams bez ieinteresētajām personām, kas šajā gadījumā esi tu un vecie Ergļu atbalstītāji.
Man viņu galīgi nevajag. Ne es viņu te atpakaļ atvilku, ne mācīju!
Vienkārši nepatīk, ka daudzus atraidam. Arī Sundinu agrāk aizstāvēju!
Vienkārši nepatīk, ka daudzus atraidam. Arī Sundinu agrāk aizstāvēju!
Sundīns cilvēcīgā ceļā mēģināja tikt atpakaļ un tika, tas arī ir tas ko vēlos pateikt. Iznākums šai lietai varēja būt savādāks.. arī man prieks, par katru aktīvo, pat ja ir noziedzies un tādu te netrūkst...
Lapa 18 no 27 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 27
Lapa 18 no 27