Beztēma
Lapa 10 no 27 • Share
Lapa 10 no 27 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 27
Re: Beztēma
Kpc šitas ir aizslēgts?! ;s
https://lshl.latvianforum.net/t3631-s5-sasniegumi
Gintzz69- JJ Heskey #69 (LW)
- Postu skaits : 821
Vecums : 28
Atslēdzu - būs kāds kļūdījies !Gintzz69 rakstīja:Kpc šitas ir aizslēgts?! ;s
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Man vienīgajam liekas, ka forums ir palicis tāds neaktīvāks/garlaicīgāks?! ;d
Skola...Gintzz69 rakstīja:Man vienīgajam liekas, ka forums ir palicis tāds neaktīvāks/garlaicīgāks?! ;d
Neizskatās, ka kāds baigi censtos uzturēt, tu arī tajā skaitā.
Viesis- Viesis
Gintzz69 rakstīja:Man vienīgajam liekas, ka forums ir palicis tāds neaktīvāks/garlaicīgāks?! ;d
Esam palikuši slinki, neviens vairs rakstus neraksta
DoUbLeD- Knut Kasinak (G) #33 /ĢM/
- Postu skaits : 2606
Vecums : 27
Dzīvesvieta : Rugāji
Gan jau ka laika trūkums vainīgs !
Pa darba dienām pa skolām+darbiem ,brīvdienās vienkārši gribas atpūsties , izvēdināt galvu , nevis vēl rakstus rakstīt !
Pa darba dienām pa skolām+darbiem ,brīvdienās vienkārši gribas atpūsties , izvēdināt galvu , nevis vēl rakstus rakstīt !
da nu, retais kurš atnāk mājas un dara tos mājas darbus, skola nav pie vainas īstichubijzs rakstīja:Skola...Gintzz69 rakstīja:Man vienīgajam liekas, ka forums ir palicis tāds neaktīvāks/garlaicīgāks?! ;d
Tad kā savādāk var izskaidrot to, ka tieši ar skolas sākšanos viss kļuva neaktīvāks? nu labi, septembrī viss bija ok, bet kā ieskrējās mācības, tā uzreiz palika sliktāk. Pašam ar nākas pamest bankas menedžera darbu laika trūkuma dēļ.Gintzz69 rakstīja:da nu, retais kurš atnāk mājas un dara tos mājas darbus, skola nav pie vainas īstichubijzs rakstīja:Skola...Gintzz69 rakstīja:Man vienīgajam liekas, ka forums ir palicis tāds neaktīvāks/garlaicīgāks?! ;d
Viesis- Viesis
jā.Gintzz69 rakstīja:Man vienīgajam liekas, ka forums ir palicis tāds garlaicīgāks?! ;d
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Vasara - sākas atrunas, ka kurš gan vasarā grib sēdēt pie datora..
Skolas laiks - sākas atrunas, ka kurš gan sēdēs pie datora, ja ir tik daudz jāmācās.
Skolas laiks - sākas atrunas, ka kurš gan sēdēs pie datora, ja ir tik daudz jāmācās.
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
Nezinu ,kā tagad ir , bet manā laikā bij tā ,ka atvelcies no skolas mājās un neko vairs negribās darīt - vienkārši trūkst enerģijas !Gintzz69 rakstīja:da nu, retais kurš atnāk mājas un dara tos mājas darbus, skola nav pie vainas īstichubijzs rakstīja:Skola...Gintzz69 rakstīja:Man vienīgajam liekas, ka forums ir palicis tāds neaktīvāks/garlaicīgāks?! ;d
Visa tā smadzeņu skalošana atņem daudz spēkus !
LSHL jau īsti nav nekāds darbs, vai mācīšanās, man tā arī ir sava veida atslodze no darba, rēķiniem un ikdienas...
Piereģistrējos jaunā futbola menedžerī (pavisam svaigs) , domāju te pareklamēt , bet ...
Ļoti vīlos , piereģistrējos zem Latvijas - atveru komandas sastāvu , bet tur vieni vienīgi krievi un gruzīņi - blakus visiem mūsu karogs , pie tam visiem vārdi arī krievu burtiem uzrakstīti , lai gan spēle ir angļu valodā !
Nu vāks kaut kāds !
Ļoti vīlos , piereģistrējos zem Latvijas - atveru komandas sastāvu , bet tur vieni vienīgi krievi un gruzīņi - blakus visiem mūsu karogs , pie tam visiem vārdi arī krievu burtiem uzrakstīti , lai gan spēle ir angļu valodā !
Nu vāks kaut kāds !
Made in CCCPvairogs rakstīja:Piereģistrējos jaunā futbola menedžerī (pavisam svaigs) , domāju te pareklamēt , bet ...
Nu vāks kaut kāds !
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Kā sauc to spēli, iemet linku
laaceens30- Valts Pumpurs #30 (GK)
- Postu skaits : 1572
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Dzērbene
Nemet, un pats arī nekad tur vairs neatgriezies!
- sazinājos ar adminu , viņš teica ,ka projekts tik 2 mēnešus esot , tādēļ daudz darba vēl priekšā un daudz vēl kas jāpilnveido + teksta tulkotājus meklējot !
http://online-sport-manager.com/football/?Do=line-up
Nezinaju kur rakstit so, bet drosvien, ka labak seit tas ir jaraksta.
Man rodas tads jautajums kapec netiek pievienoti viens vai vairaki LSHL TPU uzdevumi? Ja, bija 2 tpu pre-season un viens tpu kad sakas sezonas, bet tas jau bija laicinju atpakal un tik un ta tads nenopietns tpu.
Cik atceros, ja protams nemaldos tad pirmajas LSHL sezonas TPU uzdevumi bija krietni vairak neka tagad.
Man rodas tads jautajums kapec netiek pievienoti viens vai vairaki LSHL TPU uzdevumi? Ja, bija 2 tpu pre-season un viens tpu kad sakas sezonas, bet tas jau bija laicinju atpakal un tik un ta tads nenopietns tpu.
Cik atceros, ja protams nemaldos tad pirmajas LSHL sezonas TPU uzdevumi bija krietni vairak neka tagad.
Bracco- Ingus Grigorjevs #88 (LW)
- Postu skaits : 1226
Vecums : 30
Dzīvesvieta : Parise
Tagad ,ja kāds vēlas ,tad var reģistrēties !vairogs rakstīja:- sazinājos ar adminu , viņš teica ,ka projekts tik 2 mēnešus esot , tādēļ daudz darba vēl priekšā un daudz vēl kas jāpilnveido + teksta tulkotājus meklējot !
Spēlētāju vārdi latviešiem tagad ir latviskie ar mūsu burtiem !
Iesūtīju adminam datu bāzei vārdus , un nupat ir ielicis !
Runājot par līgām ir tā teikt jauktās līgas ,kur komandas no daudzām valstīm kopā spēlē !
Ir tikai astoņām valstīm pašām savas līgas !
Lai dabūtu letiņiem savu līgu ,tad vajag savākt vismaz 20 aktīvus menedžerus ! (tik nezinu vai starpsezonā vai uzreiz sezonas gaitā tā līga izveidotos !) Ja pareizi atceros ,bij laikam ,ka automātiski izveido līgu ,ja ir nepieciešamais komandu skaits konkrētajā valstī !
Lapa 10 no 27 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 27
Lapa 10 no 27