Zvaigžņu spēle un tās galvenā sponsore! :D
Lapa 1 no 1 • Share
Zvaigžņu spēle un tās galvenā sponsore! :D
Visi tie, kas skatījās Visu Zvaigžņu spēli - S5, tie droši vien jau saprata, par ko tad nu es te murgošu, bet, nu ja jau šis cilvēks tagad ir kļuvis slavens, tad nu jāpastāsta nedaudz sīkāk par viņu!
Tātad VZS organizēja Valta (tas kurš Pumpurs) un Matīsa (bijušā Oslo WC aizsarga) mamma. Kas tad viņa ir dzīvē? To Jūs noskaidrosiet tuvāko 10 gadu laikā...
Sāksim.
VZS galveno sponsori sauc Mamma un viņa nodarbojas ar... Nūūū SIA"Beņķis" noteikti zin ar ko viņa nodarbojās, jo viņš ir vistiešākajā saistībā ar viņas darbu. Bet tas nav viss, viņa iepirkto preci upgreido Un uzsit tai par 50% lielāku cenu, nekā nopirka. Tādā pat veidā viņa ir iekrājusi 50M centus. Jā, Jūs nepārklausījāties/nepārlasījāties 50M centi ir viņas kontā par vienu viņas pārdoto khekhem... Tā nu mūsu ģimenīte dzīvo.
Kā viņa iedomājās noorganizēt visu šo neprātu?
Pavisam vienkārši, viņa redzēja, ka LSHL nav īstu sponsoru un piedāvāja Matīsam, lai pazvana Krišam un pasaka, ka viņa ir ar mieru nosponsorēt VZS un ar lielu prieku ir gatava palīdzēt līgas attīstībā piesaistot vairāk cilvēkus. (Protams, viņa nedaudz samelojās... nu tikai par to cilvēku piesaistīšanu) Viņa 2 dienas un divas naktis kārtīgi un smagi ... protams, atpūtās nevis strādāja un tad pusstundā izveidoja 2 plakātus ar informāciju par VZS un tad staigāja pa pilsētu visus informējot, ka šodien nekādā gadījumā nedrīkst iet skatīties VZS. Tad viņa uzšuva brūnus džemperus ar uzrakstu Matīsa un Valta mamma ir labākā mamma pasaule un LSHL ir pagrīdes politika ne hokejs.
Visi skatītāji, ko jūs redzējāt arēnā (Ja tur vispār bija skatītāji) bija Mammas piesaistītie... iedzīvotāji. Kāpēc viņi nebija aktīvi un nebļāva pa visu arēnu, ka ausis krīt ciet?
Jo tas ir SIA"Beņķis" produkts (Upss... izpļāpājos par Beņķa un mammas mazo noslēpuma biznesu), kuram ir tiešām smagi klājies dzīvē un viņi vairs neuzdrošinās atvērt muti, jo viņiem par to, ka atver puti, kontā ieripo 30M liels/a ... nē, nejau apbalvojums, bet gan soda kvīts, no 30 dažādām tiesas sēdēm par to, ka viņi ir uzdrošinājušies atvērt muti un izdvest skaņu.
Tas arī laikam būtu viss. Zinu, ka nav garš, bet es to nedarīju naudas dēļ, bet gan, lai zināt patiesību par VZS galveno sponsoru, ar kuru gan vairs nevajadzētu sapīties.
P.S. Viņa jau ir rezervējusi sev vietu sponsorēt nākamo VZS, un varbūt pat kopā ar kā jau Krišs piedāvāja, kāda tēvu!
P.S.S. Es neieteiktu viņai ateikt sponsorēt, jo tad jūs paši varat nonākt skatītājos ar 30M solu, par mutes atvēršanu!
Tagan gan laikam viss.
P.S.S.S. Ā, un viņa grib jums visiem sūtīt gaisa bučas!
Tātad VZS organizēja Valta (tas kurš Pumpurs) un Matīsa (bijušā Oslo WC aizsarga) mamma. Kas tad viņa ir dzīvē? To Jūs noskaidrosiet tuvāko 10 gadu laikā...
Sāksim.
VZS galveno sponsori sauc Mamma un viņa nodarbojas ar... Nūūū SIA"Beņķis" noteikti zin ar ko viņa nodarbojās, jo viņš ir vistiešākajā saistībā ar viņas darbu. Bet tas nav viss, viņa iepirkto preci upgreido Un uzsit tai par 50% lielāku cenu, nekā nopirka. Tādā pat veidā viņa ir iekrājusi 50M centus. Jā, Jūs nepārklausījāties/nepārlasījāties 50M centi ir viņas kontā par vienu viņas pārdoto khekhem... Tā nu mūsu ģimenīte dzīvo.
Kā viņa iedomājās noorganizēt visu šo neprātu?
Pavisam vienkārši, viņa redzēja, ka LSHL nav īstu sponsoru un piedāvāja Matīsam, lai pazvana Krišam un pasaka, ka viņa ir ar mieru nosponsorēt VZS un ar lielu prieku ir gatava palīdzēt līgas attīstībā piesaistot vairāk cilvēkus. (Protams, viņa nedaudz samelojās... nu tikai par to cilvēku piesaistīšanu) Viņa 2 dienas un divas naktis kārtīgi un smagi ... protams, atpūtās nevis strādāja un tad pusstundā izveidoja 2 plakātus ar informāciju par VZS un tad staigāja pa pilsētu visus informējot, ka šodien nekādā gadījumā nedrīkst iet skatīties VZS. Tad viņa uzšuva brūnus džemperus ar uzrakstu Matīsa un Valta mamma ir labākā mamma pasaule un LSHL ir pagrīdes politika ne hokejs.
Visi skatītāji, ko jūs redzējāt arēnā (Ja tur vispār bija skatītāji) bija Mammas piesaistītie... iedzīvotāji. Kāpēc viņi nebija aktīvi un nebļāva pa visu arēnu, ka ausis krīt ciet?
Jo tas ir SIA"Beņķis" produkts (Upss... izpļāpājos par Beņķa un mammas mazo noslēpuma biznesu), kuram ir tiešām smagi klājies dzīvē un viņi vairs neuzdrošinās atvērt muti, jo viņiem par to, ka atver puti, kontā ieripo 30M liels/a ... nē, nejau apbalvojums, bet gan soda kvīts, no 30 dažādām tiesas sēdēm par to, ka viņi ir uzdrošinājušies atvērt muti un izdvest skaņu.
Tas arī laikam būtu viss. Zinu, ka nav garš, bet es to nedarīju naudas dēļ, bet gan, lai zināt patiesību par VZS galveno sponsoru, ar kuru gan vairs nevajadzētu sapīties.
P.S. Viņa jau ir rezervējusi sev vietu sponsorēt nākamo VZS, un varbūt pat kopā ar kā jau Krišs piedāvāja, kāda tēvu!
P.S.S. Es neieteiktu viņai ateikt sponsorēt, jo tad jūs paši varat nonākt skatītājos ar 30M solu, par mutes atvēršanu!
Tagan gan laikam viss.
P.S.S.S. Ā, un viņa grib jums visiem sūtīt gaisa bučas!
laaceens30- Valts Pumpurs #30 (GK)
- Postu skaits : 1572
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Dzērbene
Re: Zvaigžņu spēle un tās galvenā sponsore! :D
ftw, ko es tikko izlasīju?
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
Tu skatījies ASG? Tātad, ik pa laikam minēja sponsorus un starp tiem bija Matīsa mamma. Nu un tākā viņu minēja par "zelta" cilvēku, izdomāju samurgojumu, par to cik "lieliska" viņa ir!Coyote rakstīja:ftw, ko es tikko izlasīju?
Protams dzīvē, viņa ir ļoti jauka un brīnišķīga un LSHL sauc par muļķībām!
VAJAG JHL arī ZVAIGŽŅU SPĒLI, VHL arī ir zvaigžņu spēle
blackmaik- Postu skaits : 334
Adot manas 3 minutes kuras es iztērēju šo izlasot
Siliņš- Artemis Fowl #13 (D) /Coach/
- Postu skaits : 2020
Vecums : 26
Dzīvesvieta : zemgale
kikish18- Krišs Labsvārds (D) #34 /ĢM/
- Postu skaits : 2238
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Jaunpils
Krišs, tu pats staštīji, ka mana mamma sagatavoja kreklus un plakātus, par tiem es neko neteicu, es tik teicu, ka viņa sponsorē! Tgd es uzrakstīju vnk kkādu jancīgu murgojumu
OK, vnk dzēšat ārā šo bezjēdzīgumu, lai nemaisa gaisu!
OK, vnk dzēšat ārā šo bezjēdzīgumu, lai nemaisa gaisu!
Izlasīju tiko tekstu esmu pilnīgi tagad retardots
blackmaik- Postu skaits : 334
Centosblackmaik rakstīja:Izlasīju tiko tekstu esmu pilnīgi tagad retardots
Foruma Butaforija Nr1.- Postu skaits : 3742
Vecums : 23
Es nez, es izlasīju to p.s.s.s.s.s.s.s.s.s.s.s un nejūtos zaudējusi 3min no sava laika.
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Es saku, dzēšat laukā! Man bija uznācis jautrais noskaņojums!
Similar topics
» JHL "Zvaigžņu sastāvs"
» Zvaigžņu spēle [Noteikumi]
» S2 Visu Zvaigžņu Spēle
» LSHL :: S3 :: S3 Visu Zvaigžņu Spēle
» [Spēle] Asociāciju spēle.
» Zvaigžņu spēle [Noteikumi]
» S2 Visu Zvaigžņu Spēle