Bauskas Lūši #2

Apskatīt iepiekšējo tematu Apskatīt nākamo tematu Go down

Bauskas Lūši #2 Empty Bauskas Lūši #2

Post by Viesis Sestdiena Jūnijs 21, 2014 9:34 pm

Bauskas Lūši #2 Vzh4i0

Šajā numurā:

• Spridzeklis Rookie Stars spēlē
  • Kaut kur redzēts sezonas apskats
  • Play-off izdarības
  • Viens vecs lūsis

Redaktora sleja

Bauskas Lūši #2 TweetePRESS
Jau otro reizi jūs sveicinu es - "Bauskas Lūši" redaktors!
Vasara mani ir galīgi izsitusi no sliedēm, un man ir pilnīgi pazudusi laika izjūta, tāpēc šis izdevums iznāk tik vēlu. Ak, bet no vienas puses tas ir uz labu, jo man nav tik daudz jālauza galvu par to, ko stāstīt šajā izdevumā.
Es biju patīkami pārteigts, par pirmā numura pozitīvajām atsauksmēm. Man būs liels izaicinājums noturēt avīzi labā līmenī, un nesākt aprakstīt izdarības "Lūšu" dušās pēc spēlēm. Pa šo laiku ir notikušas daudz un dažādas lietas, tāpēc mans pienākums ir jūs izklaidēt un, protams, informēt.
Patīkamu lasīšanu!

Rookie spēle Lūšu gaumē
Bauskas Lūši #2 All-Star-Game173
Kaut kad sen, sen atpakaļ, precīzāk - 10. jūnijā, norisinājās LSHL iepriekš nebijis pasākums - Rookie Stars spēle. Šajā notikumā pulcējās labākie šīs sezonas jaunie censoņi, un rādīja, uz ko viņi ir spējīgi. Pirms spēles gan pacēlās diskusija, vai ļaut "Lūšu" uzbrukuma līderim Keat Karlsen piedalīties šajā spēlē, bet beigās atļauja tika dota. Bija tas vajadzīgs vai nebija, to lai katrs spriež pats.
No "Bauskas" Austrumu komandu pārstāvēja 3 spēlētāji, no kuriem pirmajā maiņā spēlēja centrs Toms Berķis un kreisās malas uzbrucējs Keat Karlsen, bet otrajā - Uģis Apsitis. 
Austrumi spēli iesāka izcili, un, par ko man pats lielākais prieks, izcēlās tieši Bauskas spēlētāji. Ātrs uzbrukums pēc iemetiena un jau 20 sekundē Berķis raida ripu vārtos - 1:0. Četras minūtes vēlāk, atkal precīzs Berķa raidījums pēc Karlsen piespēles - 2:0. Ar šiem vārtiem nebija gana, minūti pirms 1. perioda beigām Karlsen guva vārtus, šoreiz Berķa piespēle - 3:0. Otrajā periodā Rietumi sāka atspēlēties, 8. minūtē Koivo vārtu guvums, bet 4. minūtes vēlāk Tuzis izcēlās ar savu vārtu guvumu - 3:2. Trešā perioda sākumā "Ērgļu" jaunais talants Haferbergs guva uzvaras vārtus, pēc "Lūša" Apsitis piespēles, bet pēc pāris minūtēm Sargs samazināja rezultāta starpību līdz minimumam, 4:3. Ar to arī spēle beidzās, laimīga Austrumu komandas uzvara. Pirmās zvaigznes gods Berķim (2+1), otrā zvaigzne - Karlsen (1+1).
Šī bija pirmā un, iespējams, vienīgā LSHL Rookie stars spēle(nevar zināt cik nākamajās sezonās būs prospektu) tādēļ šī spēle Bauskas faniem dara vēl lielāku gandarījumu.

Ieskats sezonā

Bauskas Lūši #2 Avalanche-Capitals-Hockey_0011
Šī sezona „Lūšiem” bija pārbūves sezona. Tiesa, tā vēl nav beigusies, nākamajā sezonā Bauska turpinās piesaistīt jaunus talantus, kā arī meklēs pieredzējušus „bukus”, kas šos potenciālos komandas līderus izaudzinās par kārtīgiem vīriem. Neskatoties uz pārbūvi, komanda krāja punktus, guva svarīgas uzvaras un iespēja ko tādu, ko neviens no "Lūšiem" negaidīja - ierindojās pirmajā vietā Austrumu konferencē, kā arī visā līgā. Šajā sezonā komandā jūtams uzplaukums, ticība saviem spēkiem, un puiši ir gatavi gāzt kalnus un iegūt "Triju Zvaigžņu Kausu", lai arī ko tas prasītu.

Kā jau iepriekšējā numura intervijā „Lūšu” ģenerālmenedžeris norādīja, viņš ir apmierināts ar visu pozīciju spēlētājiem, nav jūtami lieli iztrūkumi. Uzbrukuma līderi Siliņš un Karlsen visas sezonas garumā vāca punktus, guva vārtus un ir pārliecinoši komandas rezultatīvākie spēlētāji. Tikmēr stabilu sniegumu rādīja aizsargi ar Warkstrom priekšgalā, kā arī „Lūšu” mūris Vītols. Tas atspoguļojas arī statistikā - „Lūšiem” ir lielākais iemesto/ielaisto vārtu koeficients. Labu sniegumu rādīja arī jauniņie – Berķis, Apsitis un Peļonis.

Bauskas lieliskais sniegums nebija vienīgais pārsteigums šajā sezonā. Negaidīti labu sniegumu rādīja arī Talsu „Lokomatīve”, kura no bezcerīga sezonas sākuma teicami aizvadīja tās otro daļu un beigās pat cīnījās par pirmo vieto Rietumu konferencē. Pārsteidzoši slikts sniegums no Aizputes „Indiāņu” puses, kuri tik pārliecinoši iesāka sezonu, bet vēl pārliecinošāk zaudēja cerības uz play-off(sezonas otrajā pusē tikai 3 punkti!!!). Iepriekšējās sezonas „Triju Zvaigžņu Kausa” ieguvējas, Rīgas „Trieciena” neiekļūšana play-off arī bija negaidīta sensācija.

Nu jau rit play-off, drīz gaidāmas jau otrās kārtas spēles, bet par to nākamajā rakstā.

Play-off drudzis 
Bauskas Lūši #2 Playoffs
Boom!!! Tā vien liekas, ka nav pagājušas pat divas dienas kopš vēl rakstīju, ka drīz sāksies ceturtais aplis, bet jau klāt play-off. Boom!!! Kad attapos, ka ir sācies play-off, tad pirmā kārta jau bija noslēgusies. Kā jau minēju, Bauskas „Lūši” sezonu beidza pirmajā vietā Austrumu konferencē, tātad jau automātiski tika nodrošināta vieta otrajā kārtā, tā pat kā Rietumu konferences pirmajai vietai – Oslo „Wild Cats”. Austrumu konferences pirmajā kārtā tikās Valmieras „Ērgļi” un Cēsu „Vikingi.” Pēc Cēsinieku pārliecinošās sausās uzvaras pirmajā spēle, dueļa turpinājums izvērtās pavisam savādāks. Četras labi aizvadītas spēles Valmierai, 4:1 sērijā un tikšanās nākamajā kārtā ar Lūšiem. Gaidām interesantus mačus no šī pāra!
Rietumos cīņa starp Tamperes „Wolves” un Talsu „Lokomativ” bija ļoti saspringta, lai gan sērijas beigu rezultāts 4:1 „Vilku” labā. Ja tiktu pielaista kaut mazākā kļūmīte, tad rezultāts varēja būt savādāks. Tamperei priekšā smagas cīņas pret Oslo, kuri ir nikni par mūžīgajām otrajām vietām, un šogad ir gatavi beidzot tikt pie kausa.

Lūsis tuvplānā - Sandijs Siliņš
Bauskas Lūši #2 4hqv80
„Vecais Lūsis”, Sančo, jeb tas čalis, kurš iemeta uzvaras vārtus 0.9 sekundes pirms spēles beigām. Visas sezonas laikā ir spēlējis kopā ar Keat Karlsen un sacentušies rezultivitātē gluži kā Daniss Zaripovs ar Sergeju Mozjakinu. Šim numuram izvēlējos viņu, jo Sandijs ir tas spēlētājs, kurš uzlādē biedrus pirms spēlēm, liek viņiem justies neuzvaramiem, un tas arī palīdz. Dzimis līderis, ja man būtu teikšana, tad viņš noteikti būtu komandas kapteinis. Ja „Lūši” izcīnīs kausu, tad Siliņš būs viens no tiem spēlētājiem, kurš pirmais pacels kausu, un pelnīti. Bez viņa Lūši vairs nebūtu Lūši.

(Atvainojiet, ka nav intervijas. Šajā ziņā es noslinkoju, bet ko nu darīs. Centīšos laboties.)

Viesis
Viesis

Atpakaļ uz augšu Go down

Bauskas Lūši #2 Empty Re: Bauskas Lūši #2

Post by Siliņš Sestdiena Jūnijs 21, 2014 9:50 pm

;( <3
Siliņš
Siliņš
Artemis Fowl #13 (D) /Coach/
Artemis Fowl #13 (D) /Coach/

Postu skaits : 2020
Vecums : 26
Dzīvesvieta : zemgale

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by BIG BOSS Sestdiena Jūnijs 21, 2014 10:04 pm

Lasot šitos rakstiņus par Lūšiem, sajūtos kā bērns konfekšu veikalā - gribas vel un vel! Very Happy
BIG BOSS
BIG BOSS
Keat Karlsen #19 (LW)
Keat Karlsen #19 (LW)

Postu skaits : 1731
Vecums : 23

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by vairogs Svētdena Jūnijs 22, 2014 12:44 pm

BIG BOSS rakstīja:Lasot šitos rakstiņus par Lūšiem, sajūtos kā bērns konfekšu veikalā - gribas vel un vel! Very Happy
Vai arī kā "vairogs" saldumu veikalā ! (joprojām)  Very Happy  Very Happy
vairogs
vairogs
Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks

Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content