Monreālas komandas kapteinis un palīgi
Lapa 1 no 1 • Share
Monreālas komandas kapteinis un palīgi
Monreālas Trieciena ziņas!
Ir beigusies pirmā Monreālas Trieciena spēle, lai arī tā bija pārbaudes spēle, kur tika ciests zaudējums, tomēr esmu apmierināts ar komandas sniegumu un esmu gatavs paziņot spēlētājus, kas ieņems šos svarīgos amatus kā kapteinis un kapteiņa palīgs.
Bez liekām ceremonijām es paziņošu pirmo Monreālas Trieciena kapteiņa palīgu, un tas ir...
Ēriks Starodumovs!!!
Ēriks tikai nesen pievienojās Monreālas komandai, bet jau ir parādījis, ka ir spēlētājs ar raksturu un spēj komandas biedram palīdzēt uz laukuma un no laukuma, domāju, ka šis ir spēlētājs, kurš savus komandas biedrus aizstāvēs uz laukuma un pastāvēs par sevi un citiem.
Otrai Monreālas Trieciena komandas Kapteiņa palīgs ir...
Sandijs Siliņš!!!
Sandijs ir viens no tiem spēlētājiem, kurš ieklausās savā komandas biedrā un atbalstīs viņu pat tad, kad pārējie viņu noliek, domāju, ka viņš varēs uzņemties taisnīguma balsi ģērbtuvēs un uz laukuma!
Un Monreālas Trieciena komandas Kapteinis IRRR...
Archibald Abercrombie!!!
Archibalds ir ne tikai spēlētājs ar vissarežģītāko vārdu un uzvārdu līgā, bet arī īsts komandas gara nesējs. Viņš ir viens no mūsu vispieredzējušākajiem spēlētājiem, esam redzējuši, ka viņam piemīt līdera dotības un domāju, ka labāku variantu kā viņu Kapteiņa amatam šajā līgā neatradīsi!
Ar to arī beidzas komandas amatu sadales paziņošana, uzskatu, ka komandai būs pietiekami labs Kapteinis un palīgi, viņi visi kopā varēs komandai palīdzēt nokļūt līdz pirmajam kausam!
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga
Siliņš- Artemis Fowl #13 (D) /Coach/
- Postu skaits : 2020
Vecums : 26
Dzīvesvieta : zemgale
Re: Monreālas komandas kapteinis un palīgi
MoNsTeR rakstīja:Apsveicu!
Es savējos jau sen pateicu!
Pats vainigs!!
Zommers- Uvis Zommers #4 (C) /Head Coach/
- Postu skaits : 1554
ericsony- Ēriks Starodumovs (RW)
- Postu skaits : 61
Vecums : 24
Dzīvesvieta : Kārsava
VELNS! VELNS! Beidzot arī es kaut kur izceļos simulētajās līgās! (izklausās nožēlojami, doesn't it?) Paldies komandas treneriem par uzticēšanos, centīšos nepievilt
Viesis- Viesis
rieksts rakstīja:VELNS! VELNS! Beidzot arī es kaut kur izceļos simulētajās līgās! (izklausās nožēlojami, doesn't it?) Paldies komandas treneriem par uzticēšanos, centīšos nepievilt
Visi tagad tevi vēros pastiprināti - tā kā uzvedies labi !!
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Similar topics
» Monreālas jaunais logo!
» Monreālas sezona apskats
» Monreālas Trieciena treniņnometne
» Monreālas sezonas mērķis
» Monreālas Trieciena treniņnometne. 5. diena
» Monreālas sezona apskats
» Monreālas Trieciena treniņnometne