Monreālas komandas kapteinis un palīgi

Apskatīt iepiekšējo tematu Apskatīt nākamo tematu Go down

Monreālas komandas kapteinis un palīgi Empty Monreālas komandas kapteinis un palīgi

Post by Skipper Piektdiena Jūnijs 28, 2013 9:32 pm

Monreālas Trieciena ziņas!

Ir beigusies pirmā Monreālas Trieciena spēle, lai arī tā bija pārbaudes spēle, kur tika ciests zaudējums, tomēr esmu apmierināts ar komandas sniegumu un esmu gatavs paziņot spēlētājus, kas ieņems šos svarīgos amatus kā kapteinis un kapteiņa palīgs.

Bez liekām ceremonijām es paziņošu pirmo Monreālas Trieciena kapteiņa palīgu, un tas ir...

Monreālas komandas kapteinis un palīgi Images?q=tbn:ANd9GcQIL00AK37NEvEUcwTnoPwhBV1ZJDHQ8H2Jeq-jwqJDnwFP0mMt

Ēriks Starodumovs!!!

Ēriks tikai nesen pievienojās Monreālas komandai, bet jau ir parādījis, ka ir spēlētājs ar raksturu un spēj komandas biedram palīdzēt uz laukuma un no laukuma, domāju, ka šis ir spēlētājs, kurš savus komandas biedrus aizstāvēs uz laukuma un pastāvēs par sevi un citiem.

Otrai Monreālas Trieciena komandas Kapteiņa palīgs ir...

Monreālas komandas kapteinis un palīgi A1cb_1319514_big_1271832496

Sandijs Siliņš!!!

Sandijs ir viens no tiem spēlētājiem, kurš ieklausās savā komandas biedrā un atbalstīs viņu pat tad, kad pārējie viņu noliek, domāju, ka viņš varēs uzņemties taisnīguma balsi ģērbtuvēs un uz laukuma!

Un Monreālas Trieciena komandas Kapteinis IRRR...

Monreālas komandas kapteinis un palīgi Stock-photo-st-petersburg-russia-february-sandis-ozolins-sandis-ozolinsh-in-action-during-match-hc-95687674

Archibald Abercrombie!!!

Archibalds ir ne tikai spēlētājs ar vissarežģītāko vārdu un uzvārdu līgā, bet arī īsts komandas gara nesējs. Viņš ir viens no mūsu vispieredzējušākajiem spēlētājiem, esam redzējuši, ka viņam piemīt līdera dotības un domāju, ka labāku variantu kā viņu Kapteiņa amatam šajā līgā neatradīsi!

Ar to arī beidzas komandas amatu sadales paziņošana, uzskatu, ka komandai būs pietiekami labs Kapteinis un palīgi, viņi visi kopā varēs komandai palīdzēt nokļūt līdz pirmajam kausam!

Trieciens Trieciens Trieciens Trieciens Trieciens Trieciens Trieciens Trieciens 
Skipper
Skipper
Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
Emīls Skapis (GK) #62  /Skauts/

Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga

Atpakaļ uz augšu Go down

Monreālas komandas kapteinis un palīgi Empty Re: Monreālas komandas kapteinis un palīgi

Post by The Number 1 Piektdiena Jūnijs 28, 2013 9:38 pm

Apsveicu Archibald, Sandij un Ērik!
The Number 1
The Number 1

Postu skaits : 5364
Vecums : 11

http://www.lshl.lv

Atpakaļ uz augšu Go down

Monreālas komandas kapteinis un palīgi Empty Re: Monreālas komandas kapteinis un palīgi

Post by Kristz Piektdiena Jūnijs 28, 2013 9:47 pm

Apsveicu!
Es savējos jau sen pateicu! Very Happy
Kristz
Kristz
Antti Anrikainen (GK) #1 /GM/
Antti Anrikainen (GK) #1 /GM/

Postu skaits : 9829
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Aizpute/Saldus

http://www.draugiem.lv/user/1433985/

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Siliņš Piektdiena Jūnijs 28, 2013 9:53 pm

paldies Smile 
Siliņš
Siliņš
Artemis Fowl #13 (D) /Coach/
Artemis Fowl #13 (D) /Coach/

Postu skaits : 2020
Vecums : 26
Dzīvesvieta : zemgale

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Zommers Piektdiena Jūnijs 28, 2013 10:57 pm

✝️MoNsTeR✝️ rakstīja:Apsveicu!
Es savējos jau sen pateicu! Very Happy

Pats vainigs!!
Zommers
Zommers
Uvis Zommers #4 (C) /Head Coach/
Uvis Zommers #4 (C) /Head Coach/

Postu skaits : 1554

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by ericsony Sestdiena Jūnijs 29, 2013 9:40 am

Paldies Wink
ericsony
ericsony
Ēriks Starodumovs (RW)
Ēriks Starodumovs (RW)

Postu skaits : 61
Vecums : 24
Dzīvesvieta : Kārsava

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viesis Sestdiena Jūnijs 29, 2013 12:30 pm

VELNS! VELNS! Beidzot arī es kaut kur izceļos simulētajās līgās! (izklausās nožēlojami, doesn't it?) Paldies komandas treneriem par uzticēšanos, centīšos nepievilt Smile

Viesis
Viesis

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by vairogs Sestdiena Jūnijs 29, 2013 2:29 pm

rieksts rakstīja:VELNS! VELNS! Beidzot arī es kaut kur izceļos simulētajās līgās! (izklausās nožēlojami, doesn't it?) Paldies komandas treneriem par uzticēšanos, centīšos nepievilt Smile

Visi tagad tevi vēros pastiprināti - tā kā uzvedies labi !! Very Happy 
vairogs
vairogs
Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks

Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Atpakaļ uz augšu Go down

Apskatīt iepiekšējo tematu Apskatīt nākamo tematu Atpakaļ uz augšu

- Similar topics