Jautājumi
Lapa 4 no 16 • Share
Lapa 4 no 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Re: Jautājumi
kikish18 rakstīja:Vai es varu piedalīties aktivitātes pārbaudē, ja man nav kluba?
Vari piedalīties, tikai tad tev nebūs kluba ko norādīt, bet vari.
nesaprotu neko! uztaisiju speletaju, ko talak? kas jagaida? ka tas speles notiek? ka komanda tikt? ka treneties? tas speles kaa?
Foruma Butaforija Nr1.- Postu skaits : 3742
Vecums : 23
KINGxKadri rakstīja:nesaprotu neko! uztaisiju speletaju, ko talak? kas jagaida? ka tas speles notiek? ka komanda tikt? ka treneties? tas speles kaa?
Uztaisīji spēlētāju, tagad tev ir jāgaida kad būs 4 spēlētāji, lai taisītu draftu (Pagaidām ir viens, un tavi divi spēlētāji. Tātad vēl viens.).
Spēles tiek simulētas uz NHL 09.
Lai zinātu kā trenēties tad vari izlasīt Wolves koamndas GM taisīto treniņu ceļvedi - https://lshl.latvianforum.net/t277-treninu-celvedis
a var kautkā skatities , kaa taas speles notiek? vai nee?
KINGxKadri rakstīja:a var kautkā skatities , kaa taas speles notiek? vai nee?
Reizēm spēles tiek ierakstītas un parādītas pie spēles, bet tas ir katrai komandai tikai 2 tādas īpašās spēles sezonā, bet parasti ir vienkārši bildes par rezultātu un statastika apakšā, šeit ir visas SPĒLES
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga
Tad ja visu pareizi sapratu , tad jagaida , ka velviens speletajs pievienosies un bus paplasinasanas drafts? a kam janotiek lai parastais butu drafts?
KINGxKadri rakstīja:Tad ja visu pareizi sapratu , tad jagaida , ka velviens speletajs pievienosies un bus paplasinasanas drafts? a kam janotiek lai parastais butu drafts?
Jā, lai ātrāk notiktu drafts, vari uzaicināt kādu draugu. Parastais drafts būs pēc Play-off beigām.
The Number 1 rakstīja:KINGxKadri rakstīja:Tad ja visu pareizi sapratu , tad jagaida , ka velviens speletajs pievienosies un bus paplasinasanas drafts? a kam janotiek lai parastais butu drafts?
Jā, lai ātrāk notiktu drafts, vari uzaicināt kādu draugu. Parastais drafts būs pēc Play-off beigām.
Tikai netaisi viltus profilus !
Tikai atgādinājums !!
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Starp citu tagad tieši pirms PO nevar uztaisīt to paplašināšanās draftu ? Jo tikko pievienojās 4tais spēlētājs denis96
✝MoNsTeR✝ rakstīja:Tad tagad var sākt parakstīt līgumus uz nākamo sezonu?
Vēl nē. Būs paziņojums šodien vai rīt, tad varēs.
Starp citu tagad tieši pirms PO nevar uztaisīt to paplašināšanās draftu ? Jo tikko pievienojās 4tais spēlētājs denis96! Kāds var reply?
KINGxKadri rakstīja:Starp citu tagad tieši pirms PO nevar uztaisīt to paplašināšanās draftu ? Jo tikko pievienojās 4tais spēlētājs denis96! Kāds var reply?
Jāskatās vai visu pareizi salicis , bet to prasi Number 1
kāds varētu pastastit ko nozīme tas TP-piemeram 179 pie treninjiem?esmu kko palaidis garam ?
KINGxKadri rakstīja:kāds varētu pastastit ko nozīme tas TP-piemeram 179 pie treninjiem?esmu kko palaidis garam ?
TP -> Treniņ punkti
ka var dabut vinus?
Viņus var pirkt, un arī dažādos veidos ar aktivitāti!
Tevi paplašinātajā draftā izvēlējās Monreāla, Monreālas treniņu lapā uzstaisi jaunu topiku ''Roberts Birkavs treniņi''
Un tur tu varēsi izmantot iegūtos TP
Tuvākajā laikā ar tevi pa PM sazināsies ksipper, un piedāvās tev līgumu līdz PO beigām, vai līdz nākošās sezonas beigām! Vai pat lielāku, un ar naudu!
Tad tu par savu naudu varēsi pirkt treniņus.
(šeit) https://lshl.latvianforum.net/t56-brivo-speletaju-darijumi
Tev jaieraksta Izņemu 500'000$ Profesionāļu treniņam
Par 500k tu vari nopirkt 3TP, tos tu izmantosi treniņu lapā(savā)(paskaties ctu treniņu lapā kā viņi izmanto TP,kā pareizi rakstīt)
Vai arī piemēram TP var iegūt TOTO, aktivitātes pārbaudēs, vai citās tādās lietās....
Tevi paplašinātajā draftā izvēlējās Monreāla, Monreālas treniņu lapā uzstaisi jaunu topiku ''Roberts Birkavs treniņi''
Un tur tu varēsi izmantot iegūtos TP
Tuvākajā laikā ar tevi pa PM sazināsies ksipper, un piedāvās tev līgumu līdz PO beigām, vai līdz nākošās sezonas beigām! Vai pat lielāku, un ar naudu!
Tad tu par savu naudu varēsi pirkt treniņus.
(šeit) https://lshl.latvianforum.net/t56-brivo-speletaju-darijumi
Tev jaieraksta Izņemu 500'000$ Profesionāļu treniņam
Par 500k tu vari nopirkt 3TP, tos tu izmantosi treniņu lapā(savā)(paskaties ctu treniņu lapā kā viņi izmanto TP,kā pareizi rakstīt)
Vai arī piemēram TP var iegūt TOTO, aktivitātes pārbaudēs, vai citās tādās lietās....
Powrish- Alens Paurs #3 (LW)
- Postu skaits : 2846
Vecums : 55
a ka tu uztaisi treninu par 3 TP un Tev bija 3 tp,tad Tev ir 0 tp? pirkt viņus var pa sava spēlētāja naudu?Kura diskusija var pirkt TP?
KINGxKadri rakstīja:a ka tu uztaisi treninu par 3 TP un Tev bija 3 tp,tad Tev ir 0 tp? pirkt viņus var pa sava spēlētāja naudu?Kura diskusija var pirkt TP?
Tev jau parādīja kurā
Kad vares pieteik 5. komandu?
Zommers- Uvis Zommers #4 (C) /Head Coach/
- Postu skaits : 1554
Nevaru un es loti gribu but par komandas GM un sacensties ar savu brali!Snickers99 rakstīja:Zholtok rakstīja:Kad vares pieteik 5. komandu?
Pacieties
Zholtok rakstīja:Nevaru un es loti gribu but par komandas GM un sacensties ar savu brali!Snickers99 rakstīja:Zholtok rakstīja:Kad vares pieteik 5. komandu?
Pacieties
To jau redzēs vai Tu vispār tiksi par GM
Bet es loti loti loti gribu but par komandas GM. Es pat esmu izdomajis savu nosaukumu. tikai neatklasu to.Snickers99 rakstīja:Zholtok rakstīja:Nevaru un es loti gribu but par komandas GM un sacensties ar savu brali!Snickers99 rakstīja:Zholtok rakstīja:Kad vares pieteik 5. komandu?
Pacieties
To jau redzēs vai Tu vispār tiksi par GM :lol:
Lapa 4 no 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Lapa 4 no 16