Jautājumi
Lapa 2 no 16 • Share
Lapa 2 no 16 • 1, 2, 3 ... 9 ... 16
Re: Jautājumi
Kad būs tuvāk spēles tad es visu paziņošu.MoNsTeR rakstīja:Kad un kā būs jātaisa taktikas?
Pārbaudes spēlēs pārbaudīšu kas un kā un tad redzēsim.✝MoNsTeR✝ rakstīja:Vēl gribēju paprasīt, vai spēles būs ''live''?
Vai piemēram būs iespējams ka kluba vadība klubam iedod prēmiju par labiem sasniegumiem un klubs to izmanto kur grib?
Piemērs: 1.vieta kluba vadība iedod 3 milj. un klubs izdala prēmijas. Tas tikai piemērs !!!
Piemērs: 1.vieta kluba vadība iedod 3 milj. un klubs izdala prēmijas. Tas tikai piemērs !!!
NēMoNsTeR rakstīja:Vai piemēram būs iespējams ka kluba vadība klubam iedod prēmiju par labiem sasniegumiem un klubs to izmanto kur grib?
MoNsTeR rakstīja:Vai piemēram būs iespējams ka kluba vadība klubam iedod prēmiju par labiem sasniegumiem un klubs to izmanto kur grib?
Tev tak pēc noslēgtiem līgumiem paliek nauda pāri ,par to ar maksā prēmijas !!
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Par spēlēm vēl domāju.
Novadu kauss varētu būt sākot ar nākamo sezonu, tad būs jau vairāk spēlētāji.
Novadu kauss varētu būt sākot ar nākamo sezonu, tad būs jau vairāk spēlētāji.
Varētu būt ka sezonā būtu kādas 12 - 16 spēles katram, bet tā jau ir tava izvēle!
Novadu kauss varētu būt interesants!
Novadu kauss varētu būt interesants!
Tu vari nomierināties??? Man liekas The Number 1 Jau mazliet apnicis atbildēt uz taviem bezgalīgajiem jautājumiem, kas lkam nekad nebeigsies!
laaceens30- Valts Pumpurs #30 (GK)
- Postu skaits : 1572
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Dzērbene
Nu priecājies ka tev neuzdod jautājumus, piem. kāpēc tik maz nāc iekšā un neko ******...........matiss.kokins rakstīja:Tu vari nomierināties??? Man liekas The Number 1 Jau mazliet apnicis atbildēt uz taviem bezgalīgajiem jautājumiem, kas lkam nekad nebeigsies!
Es nenāku maz iekšā un man atšķirībā ir dzīve es ienāku dienā vsmaz 5 reizes.
laaceens30- Valts Pumpurs #30 (GK)
- Postu skaits : 1572
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Dzērbene
matiss.kokins rakstīja:Es nenāku maz iekšā un man atšķirībā ir dzīve es ienāku dienā vsmaz 5 reizes.
Jebkuram cilvēkam ir dzīve, tikai katrs to izmanto kā vēlas.
Sparrow.- Ainis Broks #77 (LW)
- Postu skaits : 576
Vecums : 28
Lapa 2 no 16 • 1, 2, 3 ... 9 ... 16
Lapa 2 no 16