LSHL hostinga lieta.
Lapa 3 no 3 • Share
Lapa 3 no 3 • 1, 2, 3
Re: LSHL hostinga lieta.
Robertinsh rakstīja:Ar kādam tiesībām jūs vsp viņam diršat?
Lauris piekrita un viņš arī ir galvenais, tā kā viss ir izlemts!
Nu redzi, forums ir tāda vieta, kur viss balstās uz lietotājiem! Ja nav lietotāju, tad nav arī foruma. Nu... Vismaz jēga no foruma! Tā kā šeit ir ļoti daudzi, kas cenšās apgaismot administrāciju, ka ar tādiem sadarboties nevajag, bet administrācija ir viegli pērkama, tad arī lietotāji kaut kā droši vien rīkosies. Visticamāk, vienkārši pametīs visu šo projektu. Un te noteikti neiet runa par 1-2 lietotājiem. Tā kā administrācija pat neizvērtē to, ko lietotāji stāsta, utt., tad šķiet, ka lietotāji šeit tāpat nav vajadzīgi un admini ar savu hostu un sergeju varēs sēdēt šeit savā kompānijā.
Rihhy- Trevor Bernier #90 /GK/
- Postu skaits : 61
Vecums : 26
Tu liksies vienreiz mierā, ja lielākā daļa saka nē, tad tas arī nozīmē NĒ! :@
laaceens30- Valts Pumpurs #30 (GK)
- Postu skaits : 1572
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Dzērbene
BET ES 27x reizes saku, apgaismo mani un citus , kuri nav lietas kursā par viņu!!
Foruma Butaforija Nr1.- Postu skaits : 3742
Vecums : 23
Da Sergej, kapēc tev censties, tērēt savu naudu, ja viņi grib kautkādu ''latvianforum'' tad lai arī sēž uz šitā. Pff, piedāvā hostu, un viņiem tas neapmierina, ir nu gan cilvēki.
Powrish- Alens Paurs #3 (LW)
- Postu skaits : 2846
Vecums : 55
Rihhy rakstīja:Robertinsh rakstīja:Ar kādam tiesībām jūs vsp viņam diršat?
Lauris piekrita un viņš arī ir galvenais, tā kā viss ir izlemts!
Nu redzi, forums ir tāda vieta, kur viss balstās uz lietotājiem! :)Ja nav lietotāju, tad nav arī foruma. Nu... Vismaz jēga no foruma! :)Tā kā šeit ir ļoti daudzi, kas cenšās apgaismot administrāciju, ka ar tādiem sadarboties nevajag, bet administrācija ir viegli pērkama, tad arī lietotāji kaut kā droši vien rīkosies. Visticamāk, vienkārši pametīs visu šo projektu. Un te noteikti neiet runa par 1-2 lietotājiem. :)Tā kā administrācija pat neizvērtē to, ko lietotāji stāsta, utt., tad šķiet, ka lietotāji šeit tāpat nav vajadzīgi un admini ar savu hostu un sergeju varēs sēdēt šeit savā kompānijā.
Bet pagaidi, kas mainīsies, ja es nopirkšu hostu ? Viss būs kā agrāk, tikai adrese mainīsies. + tās reklāmas nebūs. Es jau jebkurā gadījumā nelīdīšu admin panelī, jo neesmu admins, un nebūšu, jo negribu, lai tas kkādīgi pazemo līgu(pateicoties jums). un viss. Jūs taisat problēmu ne no kā.
Seriijs19- Peter Parker (RW)
- Postu skaits : 982
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Riga City
jums tas latvianforum traucē? TRAUCĒ? Kāda starpība, vai viņš ir vai nav, man pat ir pierastāk, ja viņš ir, un man neprasās bez viņa, ja jau īpaši no kkāda Sergeja, kas daudzus projhektus nometis un sadirsis!
Tak jau tika ierakstīts par to, kā viņš vēlējās ''palīdzēt'' citiem forumiem - NHLLatvia, Sportnight. Pieļauju, ka pat vēl kādam. Mēģina lauzt citiem profilus augšā, tad vēl taisa visādus interesantus profilus un piespamo visu forumu. :)Ne velti NLV nevarētu attīstīties, ja viņš tur būtu admins. Ne velti cilvēki nav ar mieru, ka viņš turpina smirdēt. Paskaidro, lūdzu, kādā veidā viņš var parādīt, ka ir mainījies, samaksājot par hostu? Tagad ar naudu ir iespējams pierādīt par to, ka viņam ir parādījusies kāda smadzeņu rieva?Robertinsh rakstīja:BET ES 27x reizes saku, apgaismo mani un citus , kuri nav lietas kursā par viņu!!
matiss.kokins rakstīja:jums tas latvianforum traucē? TRAUCĒ? Kāda starpība, vai viņš ir vai nav, man pat ir pierastāk, ja viņš ir, un man neprasās bez viņa, ja jau īpaši no kkāda Sergeja, kas daudzus projhektus nometis un sadirsis!
Retards. Kā es varu šo projektu sapist ar parasta hosta pirkšanu ?
ES vienīgais nesaprotu kpc visi viņam kko dir*** par Forumu pazudināšanu?
The_Mazais.- Inokentijs Kastiņš #15 (C)
- Postu skaits : 1218
Dzīvesvieta : Latvija
Rihhy rakstīja:Tak jau tika ierakstīts par to, kā viņš vēlējās ''palīdzēt'' citiem forumiem - NHLLatvia, Sportnight. Pieļauju, ka pat vēl kādam. Mēģina lauzt citiem profilus augšā, tad vēl taisa visādus interesantus profilus un piespamo visu forumu. :)Ne velti NLV nevarētu attīstīties, ja viņš tur būtu admins. Ne velti cilvēki nav ar mieru, ka viņš turpina smirdēt. Paskaidro, lūdzu, kādā veidā viņš var parādīt, ka ir mainījies, samaksājot par hostu? Tagad ar naudu ir iespējams pierādīt par to, ka viņam ir parādījusies kāda smadzeņu rieva?Robertinsh rakstīja:BET ES 27x reizes saku, apgaismo mani un citus , kuri nav lietas kursā par viņu!!
Un sportnight ko esmu sapisis ? Jūs jau vnk muldat tāpat vien, tikai, ka nepatīku jums.
Baigais ārsts jūties ka vari noteikt cilvēka diagnozi? :DDDJohnyboy rakstīja:matiss.kokins rakstīja:jums tas latvianforum traucē? TRAUCĒ? Kāda starpība, vai viņš ir vai nav, man pat ir pierastāk, ja viņš ir, un man neprasās bez viņa, ja jau īpaši no kkāda Sergeja, kas daudzus projhektus nometis un sadirsis!
Retards.
Gintzz69- JJ Heskey #69 (LW)
- Postu skaits : 821
Vecums : 28
Bracco- Ingus Grigorjevs #88 (LW)
- Postu skaits : 1226
Vecums : 30
Dzīvesvieta : Parise
T-Mac rakstīja:Baigais ārsts jūties ka vari noteikt cilvēka diagnozi? :DDDJohnyboy rakstīja:matiss.kokins rakstīja:jums tas latvianforum traucē? TRAUCĒ? Kāda starpība, vai viņš ir vai nav, man pat ir pierastāk, ja viņš ir, un man neprasās bez viņa, ja jau īpaši no kkāda Sergeja, kas daudzus projhektus nometis un sadirsis!
Retards.
Tev jau pagātnes pietiek. Man, pietiek ar to, ko viņš tagad raksta. Tu, vērtējot to, pēc kā tu spied, diagnoze ļoti neatšķiras
Johnyboy rakstīja:
Un sportnight ko esmu sapisis ? :DJūs jau vnk muldat tāpat vien, tikai, ka nepatīku jums.
Acīmredzot, pat nauda nevar tevī rast smadzenes. Žēl gan. Atmiņas zudumu laikam paspēji dabūt.
Rihhy rakstīja:Johnyboy rakstīja:
Un sportnight ko esmu sapisis ? :DJūs jau vnk muldat tāpat vien, tikai, ka nepatīku jums.
Acīmredzot, pat nauda nevar tevī rast smadzenes. Žēl gan. Atmiņas zudumu laikam paspēji dabūt.
Es vienkārši dzīvoju ar to, kas ir tagad, nevis ar to, kas ir bijis kaut kad. Atšķirībā no Tevis un dažiem
Manuprāt, nekāds hosts diži nav vajadzīgs. Ja lielākā daļa nepiekrīt, tad kamdēļ to vajag? Bet tas nenozīmē to, ka vajag viņam uzreiz braukt virsū.
P.S. nesaprotu kādēļ admini nav slēguši šo tēmu, viena vienīgi diršana vienam uz otra un naida kurināšana.
P.S. nesaprotu kādēļ admini nav slēguši šo tēmu, viena vienīgi diršana vienam uz otra un naida kurināšana.
Viesis- Viesis
Es esmu retards? aizej pats pie ārsta, varbūt tev pasaka, ka tevi uz psiheni jāsūta?
Admini klapējiet ciet kārtējo sarunu.
The_Mazais.- Inokentijs Kastiņš #15 (C)
- Postu skaits : 1218
Dzīvesvieta : Latvija
Neuzminēji, patiesībā mums skauž ka tu esi tik bagāts!!!Johnyboy rakstīja:Rihhy rakstīja:Tak jau tika ierakstīts par to, kā viņš vēlējās ''palīdzēt'' citiem forumiem - NHLLatvia, Sportnight. Pieļauju, ka pat vēl kādam. Mēģina lauzt citiem profilus augšā, tad vēl taisa visādus interesantus profilus un piespamo visu forumu. :)Ne velti NLV nevarētu attīstīties, ja viņš tur būtu admins. Ne velti cilvēki nav ar mieru, ka viņš turpina smirdēt. Paskaidro, lūdzu, kādā veidā viņš var parādīt, ka ir mainījies, samaksājot par hostu? Tagad ar naudu ir iespējams pierādīt par to, ka viņam ir parādījusies kāda smadzeņu rieva?Robertinsh rakstīja:BET ES 27x reizes saku, apgaismo mani un citus , kuri nav lietas kursā par viņu!!
BIG BOSS- Keat Karlsen #19 (LW)
- Postu skaits : 1731
Vecums : 23
Johnyboy rakstīja:Rihhy rakstīja:Johnyboy rakstīja:
Es vienkārši dzīvoju ar to, kas ir tagad, nevis ar to, kas ir bijis kaut kad. Atšķirībā no Tevis un dažiem
Tur jau tā lieta, ka nekas jau nav mainījies. Kā tu vari pierādīt, ka tevī šīs ''gudrības'' nav progresējušas?
Rihhy rakstīja:Johnyboy rakstīja:Rihhy rakstīja:Johnyboy rakstīja:
Tur jau tā lieta, ka nekas jau nav mainījies. :)Kā tu vari pierādīt, ka tevī šīs ''gudrības'' nav progresējušas?
Lai pierādītu, vajag laiku, bet, jūs diršat un nedodat neko pierādīt.
Lapa 3 no 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Dopinga lieta! Tika veikta atkārtota pārbaude un atklātas šausminošas lietas :O
» LSHL NEDĒĻA UN LSHL BRO`z #3 + īss rakstiņš.
» No.4 LSHL GFX konkurss-LSHL 14
» LSHL S5 TPU #2
» S7 LSHL TPU
» LSHL NEDĒĻA UN LSHL BRO`z #3 + īss rakstiņš.
» No.4 LSHL GFX konkurss-LSHL 14
» LSHL S5 TPU #2
» S7 LSHL TPU
Lapa 3 no 3