Pieteikšanās uz Zemgales GM vietu
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Citas lietas :: Notikumi :: NK :: Novadu Kauss :: Komandas :: Zemgale
Lapa 1 no 1 • Share
Pieteikšanās uz Zemgales GM vietu
Pieteikums
Lietotājvārds:
Kāpēc gribi būt GM:
Iepriekšēja pieredze:
Pienākumi:
Kas drīkst pieteikties:
Visi pieteikumi jāraksta komentāros.
Lietotājvārds:
Kāpēc gribi būt GM:
Iepriekšēja pieredze:
Pienākumi:
- Izvēlēties sastāvu
- Iesūtīt maiņas
Kas drīkst pieteikties:
- Visi spēlētāji kuru galvenais spēlētājs (NPC neskaitās) ir reģistrējies šajā novadā
Visi pieteikumi jāraksta komentāros.
Re: Pieteikšanās uz Zemgales GM vietu
*Jogurtaa
*Varētu izmēģināt ko jaunu.
*Iepriekšējas pieredzes nav, bet kas un kā saprotu, tā kā pati sliktākā kandidatūra es gluži nebūtu ;D
*Varētu izmēģināt ko jaunu.
*Iepriekšējas pieredzes nav, bet kas un kā saprotu, tā kā pati sliktākā kandidatūra es gluži nebūtu ;D
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
*T-Mac
*Vēlos pārbaudīt savas trenera spējas, gūt pieredzi un palīdzēt savam novadam uzvarēt.
*Esmu bijis komandas treneris, palīgs citās līgās, LSHL pieredzes nav bet nākamsezon būšu jaunais Ledlaužu galvenā trenera asistents.
*Vēlos pārbaudīt savas trenera spējas, gūt pieredzi un palīdzēt savam novadam uzvarēt.
*Esmu bijis komandas treneris, palīgs citās līgās, LSHL pieredzes nav bet nākamsezon būšu jaunais Ledlaužu galvenā trenera asistents.
Gintzz69- JJ Heskey #69 (LW)
- Postu skaits : 821
Vecums : 28
Lietotājvārds: BIG BOSS
Kāpēc gribi būt GM: Lai uzlabotu un parlīciecinātos par savām spējām un dabūt Novadu kausu.
Iepriekšēja pieredze:iepriekšējā NK zemgales vienības GM un divas sezonas loko asistents.
Kāpēc gribi būt GM: Lai uzlabotu un parlīciecinātos par savām spējām un dabūt Novadu kausu.
Iepriekšēja pieredze:iepriekšējā NK zemgales vienības GM un divas sezonas loko asistents.
BIG BOSS- Keat Karlsen #19 (LW)
- Postu skaits : 1731
Vecums : 23
Similar topics
» Pieteikšanās uz Zemgales GM vietu
» Pieteikšanās uz Kurzemes GM vietu
» Pieteikšanās uz Kurzemes GM vietu
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Citas lietas :: Notikumi :: NK :: Novadu Kauss :: Komandas :: Zemgale
Lapa 1 no 1