Ģērbtuve ;)
Lapa 4 no 7 • Share
Lapa 4 no 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ģērbtuve ;)
Noritējusi otrā spēle Ledlaužiem un to uzvarējām ar 7:4 pret Oslo.
Vārtus mūsu komandas labā guva Krists Zommers(2*), Vairis Broks, Ilgonis Odzītis, Mārtiņš Stopnieks, Kārlis Rozentāls un Ainis Broks.
Trenera vārdi: ''Malači, maz metām, bet prieks, ka precīzi.''
Vārtus mūsu komandas labā guva Krists Zommers(2*), Vairis Broks, Ilgonis Odzītis, Mārtiņš Stopnieks, Kārlis Rozentāls un Ainis Broks.
Trenera vārdi: ''Malači, maz metām, bet prieks, ka precīzi.''
Prieks par komandu
kikish18- Krišs Labsvārds (D) #34 /ĢM/
- Postu skaits : 2238
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Jaunpils
Mārtiņš Stopnieks arī malacis, cīnījās līdz galam !!!kikish18 rakstīja:Prieks par komandu
Kuppo bija kastē? Es spēli nevarēju redzētKRisTiNs rakstīja:Mārtiņš Stopnieks arī malacis, cīnījās līdz galam !!!kikish18 rakstīja:Prieks par komandu
Jā Kuppo bija, jāmēģina MacTavish būskikish18 rakstīja:Kuppo bija kastē? Es spēli nevarēju redzētKRisTiNs rakstīja:Mārtiņš Stopnieks arī malacis, cīnījās līdz galam !!!kikish18 rakstīja:Prieks par komandu
Viņam drīzbūs par 20 pt vairāk nekā KuppoKRisTiNs rakstīja:Jā Kuppo bija, jāmēģina MacTavish būskikish18 rakstīja:Kuppo bija kastē? Es spēli nevarēju redzētKRisTiNs rakstīja:Mārtiņš Stopnieks arī malacis, cīnījās līdz galam !!!kikish18 rakstīja:Prieks par komandu
Tiešām malači Aizpute,parādījāt,ka neesat nekādi peļamie zēni
Foruma Butaforija Nr1.- Postu skaits : 3742
Vecums : 23
Uz papīra esat gan
Foruma Butaforija Nr1.- Postu skaits : 3742
Vecums : 23
Noritējusi trešā sezonas spēle diemžēl zaudējām ar 3:4 papildlaikā.
Vārtus mūsu komandas labā guva Mārtiņš Stopnieks, Vairis Broks un Uvis Zommers.
Trenera vārdi pēc spēles: ''Malači, esam uz pareizā ceļa, lai sasniegtu augstus rezultātus. Uz šo spēli, nebiju neko mainījis taktikā, bet izskatās, ka būs tas jādara.''
Vārtus mūsu komandas labā guva Mārtiņš Stopnieks, Vairis Broks un Uvis Zommers.
Trenera vārdi pēc spēles: ''Malači, esam uz pareizā ceļa, lai sasniegtu augstus rezultātus. Uz šo spēli, nebiju neko mainījis taktikā, bet izskatās, ka būs tas jādara.''
Paziņojums komandai !!!
No šodienas līdz 27.09.2013 man pa PM katram komandas biedram(ieskaitot NPC īpašniekiem) ir jāiesūta savs komandas kapteiņa kandidāts. Par sevi nedrīkst balsot. Otrās un trešās vietas ieguvēji būs asistenti kapteinim. Jo ātrāk iesūtīsiet, jo labāk. SŪTĀM !!!!
No komandas trenera asistenta amata tiek atlaists Ainis Broks, par darba nepildīšanu un mazo aktivitāti. Pagaidām šo darbu uzņemas Uvis Zommers, kuru domājam jūs visi pazīstat
Šodien Ledlauži aizvadīja ceturto spēli sezonā pret Wolves. Tajā zaudējām ar 4:10.
Vārtus mūsu komandas labā guva:
Uvis Zommers (2*)
Reno Carlito (debijas spēlē)
Ritvars Liepnieks(debijas spēlē)
Trenera vārdi pēc spēles:''Huuu..... Nu ko lai saka ? Apsveicu Wolves. Mūs vienkārši kārtīgi ''izdrāza''. Es šādas spēles necietīšu un tie kas necīnīsies tie sēdēs malā. Man patika Uvja spēle. Tā ir jāspēlē visiem.''
Pilnu pēcspēles konferenci gaidiet tuvāko nedēļu laikā rakstu sadaļā !!!
Uvis Zommers (2*)
Reno Carlito (debijas spēlē)
Ritvars Liepnieks(debijas spēlē)
Trenera vārdi pēc spēles:''Huuu..... Nu ko lai saka ? Apsveicu Wolves. Mūs vienkārši kārtīgi ''izdrāza''. Es šādas spēles necietīšu un tie kas necīnīsies tie sēdēs malā. Man patika Uvja spēle. Tā ir jāspēlē visiem.''
Pilnu pēcspēles konferenci gaidiet tuvāko nedēļu laikā rakstu sadaļā !!!
Izrādās, ka spēli Uvis aizvadīja bezalkohola reibumā
Sparrow.- Ainis Broks #77 (LW)
- Postu skaits : 576
Man arī tā šķita. Es viņu nākamreiz nevis uz treniņnometni, bet uz bezalkoholiķu kursiemSparrow. rakstīja:Izrādās, ka spēli Uvis aizvadīja bezalkohola reibumā
Tur kaut kas nav tīrs. Uvis neiedzer pirms spēle, dīvainiKRisTiNs rakstīja:Man arī tā šķita. Es viņu nākamreiz nevis uz treniņnometni, bet uz bezalkoholiķu kursiemSparrow. rakstīja:Izrādās, ka spēli Uvis aizvadīja bezalkohola reibumā
Sparrow.- Ainis Broks #77 (LW)
- Postu skaits : 576
Nauda būs aptrūkusies !Sparrow. rakstīja:Tur kaut kas nav tīrs. Uvis neiedzer pirms spēle, dīvainiKRisTiNs rakstīja:Man arī tā šķita. Es viņu nākamreiz nevis uz treniņnometni, bet uz bezalkoholiķu kursiemSparrow. rakstīja:Izrādās, ka spēli Uvis aizvadīja bezalkohola reibumā
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Komandai no Waivers pievienojas Kreisās malas aizsargs Ulvis Bliezējs, sveicam komandā, iespējams viņš būs viens no līderiem.
Komanda maiņas rezultātā uz Rīgu aizmaina Uvi Zommeru, pretī saņemot S3 1. kārtas izvēli.
Par komandas jauno kapteini balsošanas rezultātā kļūst Kārlis Rozentāls !!!
Par asistentiem Krists Zommers un Vairis Broks.
Apsveicam !!!
Apsveicam !!!
Apsveicu Kārli, Kristu un Vairi! Ceru, ka šie spēlētāji šosezon ledu lauzīsKRisTiNs rakstīja:Par komandas jauno kapteini balsošanas rezultātā kļūst Kārlis Rozentāls !!!
Apsveicam !!!
Ledlauži pirmā apļa pēdējā spēlē tomēr ar pārspēli uzvar Lūšus.
Kārlis Pops
Reno Carlito
Mārtiņš Stopnieks (2*)
Tyler Jarnkrok
Kārlis Pops
Reno Carlito
Mārtiņš Stopnieks (2*)
Tyler Jarnkrok
Lapa 4 no 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Lapa 4 no 7