Ģērbtuve ;)
Lapa 1 no 7 • Share
Lapa 1 no 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Ģērbtuve ;)
Šeit apspriežam visu par komandu!
Būtu jau labāk ja šis būtu redzams tikai komandas biedriem!
Re: Ģērbtuve ;)
Komandas vadība paziņojusi galveno mērķi jaunajā sezonā.
Komandas mērķis ir iekļūt starp 2 labākajām komandām, pēc tam labākais variants būtu izcīnīt kausu!
Komandas mērķis ir iekļūt starp 2 labākajām komandām, pēc tam labākais variants būtu izcīnīt kausu!
Maskavas ''LEV'' pēc otrā perioda atrodas vadībā 2:0 pret Monreālas ''TRIECIENS'' pārbaudes spēlē.
Zommers- Uvis Zommers #4 (C) /Head Coach/
- Postu skaits : 1554
Ja sezonā paliksiet ceturtie ,tad MĒS JAU ZINĀM KAS NOTIKS ,vakar to jau noskaidrojām !!
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
je tas labi!!!Un vairog kads sakars tu jau laikam nesaproti labus jokus!!Es tacu ta nedarisu!!!es jau vrb nakam sezon te vairs nespelesu (Bet visticamak es paliksu,jo busu loti rezultativs es ta domaju!!
Es saprotu tikai melno humoru !!
Būsi rezultatīvs ,ja nekonfliktēsi ar treneri un viņš savukārt laidīs tevi laukumā krāt tos rezultativitātes punktus !!
Lai izdodas !!
Būsi rezultatīvs ,ja nekonfliktēsi ar treneri un viņš savukārt laidīs tevi laukumā krāt tos rezultativitātes punktus !!
Lai izdodas !!
vairogs rakstīja:Es saprotu tikai melno humoru !!
Lai izdodas !!
Kadu melno humoru?PALDIES Tev ari lai izdodas viss!!!
To saucamo "angļu melno humoru" , brīžiem parupjš utt ...
MoNsTeR rakstīja: Jautri mums te iet
Uvi, nelecies izlidosi no sastāva (joks)
Es tadus joku nesaprotu es tos nemu ari ka istu patiesibu bet..........................................................................................................................LIELS LIELS LIELS LIELS LIELS LIELS VISLIELAKAIS JOKS!!!
Nākamā spēle vēl jāizlaiž Kristam Zommeram komandas pirmajam vārtsargam, varētu būt ka komanda saņemsies
Gaidu loti play-off laigan esam un drosvien paliksim pedeja vieta bet tas nekas tikai bus jaspele pret 1.vietu žēl
Zholtok rakstīja:Gaidu loti play-off laigan esam un drosvien paliksim pedeja vieta bet tas nekas tikai bus jaspele pret 1.vietu žēl
Nepārdzīvo !!
Es pārdzīvoju vairāk - gribējās play off uzspēlēt pret ikvienu pretinieku - tikai ne LAUVĀM , nezinu kādēļ ,bet viņi ir ieciklējušies uz mums - no viņiem var sagaidīt pārsteigumus arī PlayOff ...
- šosezon viņi ir mūsu sīvākie konkurenti - jau 3x ir mums atņēmuši punktus !!
es jau zinu kad mes zaudesim bet nu unvairogs rakstīja:Zholtok rakstīja:Gaidu loti play-off laigan esam un drosvien paliksim pedeja vieta bet tas nekas tikai bus jaspele pret 1.vietu žēl
Nepārdzīvo !!
Es pārdzīvoju vairāk - gribējās play off uzspēlēt pret ikvienu pretinieku - tikai ne LAUVĀM , nezinu kādēļ ,bet viņi ir ieciklējušies uz mums - no viņiem var sagaidīt pārsteigumus arī PlayOff ...
- šosezon viņi ir mūsu sīvākie konkurenti - jau 3x ir mums atņēmuši punktus !!
Nesāc jau atkal Zholtok, vēl nekas nav sācies pirms tu jau saki ka viss beidzies, taktika ir uztaisīta no jauna un redzēs ko tā spēs pret Diamonds
P.S Mums tāda neaktīva komanda, slēgtajā istabā viena tēma un mēs ar Zholtok esam iepostējuši dažus postus
P.S Mums tāda neaktīva komanda, slēgtajā istabā viena tēma un mēs ar Zholtok esam iepostējuši dažus postus
✝MoNsTeR✝ rakstīja:Komandas slēgtajā istabā ir pieejama komandas jaunā taktika : Taktika LEV!
žēl ,ka līgā nav pieejama opcija - NOALGOT SPIEGU !! (JOKE)
Lapa 1 no 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Lapa 1 no 7